babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 3, 2017 Stai nitel pipilica sa vezi poze maine ..Maine pui poze cand ai 2 stiuleti in cur?? 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 Care mai e scoru'?Loreno,de ce era draga carciuma asa de aglomerat,pffff,mai mai daca aveai loc in picioare ,sau ai inchiriat-o pe toata?A platit Bogdan Predescu tot ,revin cu poze
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 ai vandut tabloul ...lui Dobre! E tabloul dat cadou de babardierul ,a fost in locatia din Nerva Traian si nu stiu cum a ajuns in casa mea
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 Acum cateva luni vi se lipise stomacele de sirea spinarii acum calariti restaurantele prin Mall-uri Pune mana si strange bani si cumpara-i o casa , lasa dracu' laudatul asta de prost gust Ce sa stranga ca trebuie sa dea 20000 de lei la baietii care au imprumutat o
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 As putea trai asa o viata intreaga...numai in ciuda lui Dobre lesinatul de foamePun pozele trimise de tine acum sau cand vii --
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 Dobrica putza mica..arde-te-ar focul sa te ardă si trei negri "mititei".....pune poze cu ce mananci....lua-te-ar SMURD-ul sa te ia....a devenit thread-ul asta mai nou,expoziție gastronomicaArde te ar frigideru de supozitor prost ,Lorena ti a luat mintile !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 Acum cateva luni vi se lipise stomacele de sirea spinarii acum calariti restaurantele prin Mall-uri Pune mana si strange bani si cumpara-i o casa , lasa dracu' laudatul asta de prost gust I se lipise si imi cerea bani ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 esti un sofer sageata, te freaca lumea toata ziua stai pe drumuri ca un boschetar si schimbi banii si zici cas ai taiTe contrazici singur ca un dement ,acum vreo trei luni spuneai altceva ..daca ai uitat iti reamintesc !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2017 sa speram ca n-ajunge ca tineSeamana cu tine ,o sa pun doua poze alaturate !
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 4, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 4, 2017
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 Pute ...ce mai Du-te si ada "asociati" si da-le la temelie . Pai se poate asa ceva ? Nu imi trebuie asociat si am un singur cont ,in zadar baga pisicu artileria la atac si scrie Lorena dupa trei conturi ! 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 Poftim disperat ,arata cum pun cordacii sa i rupa curu Lorenei !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 Pe ,,balcon ,, pun baietii sa rupa curu in boarfa ,ii place la nebunie big black dick
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 4, 2017 Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat? Așteptăn opinia lor!În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență. 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat? Așteptăn opinia lor!În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență.Am raspuns in aceeasi maniera dar argumentat ,de falsuri se ocupa altii ..Este usor sa fac alt cont si spun tot adevarul ..cu nume ,prenume si poze nepixelate asa cum a inceput Lorenna acest circ Nu am vrut asa ceva dar cand starnesti uraganul sa te astepti la consecinte
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat? Așteptăn opinia lor!În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență.De babardierul ce zici cu falsurile astea de poze _ sau nu ai ochelarii la tine
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 BABARDIERULE ,PROSTULE ...MAINE PUN POZE CU MOACA TA DE BIDON TURTIT !! NU STA AICI NONSTOP CA DEGEABA STAI !!!!
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 4, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 4, 2017 IMI SUGI PELEUL SI IMI FACI LABA LA CACAT in timp ce eu ma uit la un serial siropos
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 IMI SUGI PELEUL SI IMI FACI LABA LA CACAT in timp ce eu ma uit la un serial siroposTE TII CA RAHATUL DE IZMENE ,REPET IN ZADAR !! AI CERUT PERMISIUNEA CUIVA SA FALSIFICI POZA MEA _ PENTRU ASTA SE FACE PUSCARIE JAVRA ORDINARA ! LORENA MI A FACUT ACEEA POZA ,,,
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 4, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 4, 2017 TE TII CA RAHATUL DE IZMENE ,REPET IN ZADAR !! AI CERUT PERMISIUNEA CUIVA SA FALSIFICI POZA MEA _ PENTRU ASTA SE FACE PUSCARIE JAVRA ORDINARA ! LORENA MI A FACUT ACEEA POZA ,,,ESTI PLIN DE PULE IN CUR
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 ESTI PLIN DE PULE IN CURESTI DISPERAT SI DEOSEBIT DE PROST !! SE VEDE CLAR SCOPUL TAU AICI ,REZULTAT ZERO!!
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 4, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 4, 2017 ESTI DISPERAT SI DEOSEBIT DE PROST !! SE VEDE CLAR SCOPUL TAU AICI ,REZULTAT ZERO!!rezultatul e ca ai rectul dezintegrat de la kilograme de pula negre
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 ESTI PLIN DE PULE IN CURBOARFA TA ARE DOUA AUTOSTRAZI DE PULE IN CUR SI TONE DE SLOBOZ INGHITITE !
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 4, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 4, 2017 Bei coniac din gaoaza lu blondu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 4, 2017 rezultatul e ca ai rectul dezintegrat de la kilograTme de pula negreTOT LOGANUL ALA CU NR .DE GIURGIU IL AI
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum