Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Care mai e scoru'?

Loreno,de ce era draga carciuma asa de aglomerat,pffff,mai mai daca aveai loc in picioare  :laugh2 ,sau ai inchiriat-o pe toata?

A platit Bogdan Predescu tot ,revin cu poze 

Postat

ai vandut tabloul ...lui Dobre! =))

E tabloul dat cadou de babardierul ,a fost in locatia din Nerva Traian si nu stiu cum a ajuns in casa mea :laugh2  :laugh2

Postat

Acum cateva luni vi se lipise stomacele de sirea spinarii  :laugh2  acum calariti restaurantele prin Mall-uri  :slap2

Pune mana si strange bani si cumpara-i o casa , lasa dracu' laudatul asta de prost gust :no2

Ce sa stranga ca trebuie sa dea 20000 de lei la baietii care au imprumutat o

Postat

As putea trai asa o viata intreaga...numai in ciuda lui Dobre lesinatul de foame

Pun pozele trimise de tine acum sau cand vii --

Postat

Dobrica putza mica..arde-te-ar focul sa te ardă si trei negri "mititei".....pune poze cu ce mananci....lua-te-ar SMURD-ul sa te ia....a devenit thread-ul asta mai nou,expoziție gastronomica

Arde te ar frigideru de supozitor prost ,Lorena ti a luat mintile ! 

Postat

Acum cateva luni vi se lipise stomacele de sirea spinarii  :laugh2  acum calariti restaurantele prin Mall-uri  :slap2

Pune mana si strange bani si cumpara-i o casa , lasa dracu' laudatul asta de prost gust :no2

I se lipise si imi cerea bani .. :snap

Postat

esti un sofer sageata, te freaca lumea toata ziua stai pe drumuri ca un boschetar si schimbi banii si zici cas ai tai

Te contrazici singur ca un dement ,acum vreo trei luni spuneai altceva ..daca ai uitat iti reamintesc ! :slap2

Postat

Pute ...ce mai   :laugh2

Du-te si ada "asociati" si da-le la temelie . Pai se poate asa ceva ? :no2

Nu imi trebuie asociat si am un singur cont ,in zadar baga pisicu artileria la atac si scrie Lorena dupa trei conturi ! :snap

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat?  Așteptăn opinia lor!

În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență.

• Like 2
Postat

Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat?  Așteptăn opinia lor!

În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență.

Am raspuns in aceeasi maniera dar argumentat ,de falsuri se ocupa altii ..Este usor sa fac alt cont si spun tot adevarul ..cu nume ,prenume si poze nepixelate asa cum a inceput Lorenna acest circ Nu am vrut asa ceva dar cand starnesti uraganul sa te astepti la consecinte  :snap

Postat

De babardierul ce zici cu falsurile astea de poze _ sau nu ai ochelarii la tine 

Postat

BABARDIERULE ,PROSTULE ...MAINE PUN POZE CU MOACA TA DE BIDON TURTIT !! NU STA AICI NONSTOP CA DEGEABA STAI  !!!!

Postat

IMI SUGI PELEUL  SI IMI FACI LABA LA CACAT in timp ce eu ma uit la un serial siropos

post-110402-0-18550500-1485970970.jpg

TE TII CA RAHATUL DE IZMENE ,REPET IN ZADAR !! AI CERUT PERMISIUNEA CUIVA SA FALSIFICI POZA MEA _ PENTRU ASTA SE FACE PUSCARIE JAVRA ORDINARA ! LORENA MI A FACUT ACEEA POZA ,,,

• Oras:nairobi
Postat

TE TII CA RAHATUL DE IZMENE ,REPET IN ZADAR !! AI CERUT PERMISIUNEA CUIVA SA FALSIFICI POZA MEA _ PENTRU ASTA SE FACE PUSCARIE JAVRA ORDINARA ! LORENA MI A FACUT ACEEA POZA ,,,

ESTI PLIN DE PULE IN CUR

Postat

ESTI PLIN DE PULE IN CUR

ESTI DISPERAT SI DEOSEBIT DE PROST !! SE VEDE CLAR SCOPUL TAU AICI ,REZULTAT ZERO!!

Postat

ESTI DISPERAT SI DEOSEBIT DE PROST !! SE VEDE CLAR SCOPUL TAU AICI ,REZULTAT ZERO!!

rezultatul e ca ai rectul dezintegrat de la kilograme de pula negre

Postat

ESTI PLIN DE PULE IN CUR

BOARFA TA ARE DOUA AUTOSTRAZI DE PULE IN CUR SI TONE DE SLOBOZ INGHITITE ! :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

rezultatul e ca ai rectul dezintegrat de la kilograTme de pula negre

TOT LOGANUL ALA CU NR .DE GIURGIU IL AI 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...