Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Am raspuns in aceeasi maniera dar argumentat ,de falsuri se ocupa altii ..Este usor sa fac alt cont si spun tot adevarul ..cu nume ,prenume si poze nepixelate asa cum a inceput Lorenna acest circ Nu am vrut asa ceva dar cand starnesti uraganul sa te astepti la consecinte  :snap

De babardierul ce zici cu falsurile astea de poze _ sau nu ai ochelarii la tine

Vă meritați unul pe altul! Două specimene imunde. Vai de cozonacul vostru, dacă și poze neblurate, inclusiv cu copii, adresele parintilor și alte nemernicii postați! Să vă fie rușine amândurora!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Vă meritați unul pe altul! Două specimene imunde. Vai de cozonacul vostru, dacă și poze neblurate, inclusiv cu copii, adresele parintilor și alte nemernicii postați! Să vă fie rușine amândurora!

Vai de coliva ta ,iar ai evitat raspunsul ,sa ti fie rusine ca degeaba stai pe aici imundule !

Link spre comentariu

Vai de coliva ta ,iar ai evitat raspunsul ,sa ti fie rusine ca degeaba stai pe aici imundule !

Băi bolovane, mai du-te-n plm și spanzura-te cu panatama aia de gât! Chiar atât de sever e retardul tău? Nu-mi răspunde, concentrează-te pe ea și pe babardier. Chiar nu vezi că toți au aceeași opinie? Chiar nu vezi că ai ajuns bășcălia forumului? Da-o dracu', ai totuși și tu o vârstă, la care se presupune că ar trebui să ai mai multă- dacă nu minte, măcar maturitate.

La ce plm întrebări să-ți raspund? M-ai tot zapacit de cap și tot nu m-ai lamurit. De altfel, nici tu nu știi.

Nu-mi răspunde, chiar nu mai sunt dispus să port un dialog cu specimene ca voi. Sunteți jalnici

• Like 2
Link spre comentariu

Unde sunt acum justțiarii @winehouse_fellow, @enervantul și@ nu mai spune, să facă deosebirea dintre a vehicula niște poze în privat?  Așteptăn opinia lor!

În rest, banarea lui Dobrică și a Lorennei, se impune! Deja, au depășit cu mult limitele celui mai elementar bun-simț și decență.

Vor sa fie demni de emisiunea lui Capatos :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Pisicuts, mizeria de Dobre a pus poza cu copilul meu cu fatza, si ne.a descoperit adresele de facebook si la cat e de nenorocit le va pune toate. Ori il banezi ori ma duc la DIICOT

Link spre comentariu

Pisicuts, baneaza.l pe Dobre inainte sa puna poze cu copilul meu cu fatza si cu prietenele mele de pe facebook, ca mi.a descoperit facebookul sau iti jur ca sapt viitoare ma duc la DIICOT. Chiar trebuie sa sufere atata lume din cauza lui Dobre, un dement, un schizofrenic?

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce sa stranga ca trebuie sa dea 20000 de lei la baietii care au imprumutat o

Vai de capul ei .....isi rupe curul degeaba in "meseria" asta de ani de zile  :no2

Nu imi trebuie asociat si am un singur cont ,in zadar baga pisicu artileria la atac si scrie Lorena dupa trei conturi ! :snap

Pai "demoleaz-o" atunci cu ceva nou  ...ca nu se mai poate asa . Te-a cam bagat in corzi  :laugh2

• Like 19
  • Minus 9
Link spre comentariu

Pisicuts, baneaza.l pe Dobre inainte sa puna poze cu copilul meu cu fatza si cu prietenele mele de pe facebook, ca mi.a descoperit facebookul sau iti jur ca sapt viitoare ma duc la DIICOT. Chiar trebuie sa sufere atata lume din cauza lui Dobre, un dement, un schizofrenic?

Copilul tau sufera din cauza ta ,de ceea ce faci ,tu si babardierul ati inceput cu poze nepixelate .Eu am raspuns in aceeasi maniera Cand te duci la DIICOT sa arati si pozele puse de tine si de babardierul Ppietena ta Camelia ....aici Larisa m a deranjat la telefon si trebuie sa i raspund 

Link spre comentariu

Băi bolovane, mai du-te-n plm și spanzura-te cu panatama aia de gât! Chiar atât de sever e retardul tău? Nu-mi răspunde, concentrează-te pe ea și pe babardier. Chiar nu vezi că toți au aceeași opinie? Chiar nu vezi că ai ajuns bășcălia forumului? Da-o dracu', ai totuși și tu o vârstă, la care se presupune că ar trebui să ai mai multă- dacă nu minte, măcar maturitate.

La ce plm întrebări să-ți raspund? M-ai tot zapacit de cap și tot nu m-ai lamurit. De altfel, nici tu nu știi.

Nu-mi răspunde, chiar nu mai sunt dispus să port un dialog cu specimene ca voi. Sunteți jalnici

Tataie, cred ca varsta isi spune cuvantul si ai amnezie ..era o singura intrebare si simpla .Du te si fa bascalie unde vrei tu sau lasa ne ,Daca esti asa destept trebuie sa vorbesti cu oricine ,,este o regula de bun simt elementara si tine de educatie Eu raspund in aceeasi maniera si folosesc acelasi dialog cu interlocutorul meu .Tu poti sa faci ce vrei 

Link spre comentariu

Ma pis pe tine Dobre, prietenele mele de pe facebook si toata lumea stie de jobup meu. Iti dai seama daca pui tu facebookul meu aici nu mai vine lumea sa ma futa...ce prost esti daca iti imaginezi asta. Nu m.a imprumutat nimeni pt locatie, jegule ca am bani ca eu muncesc, si sunt buna rau in tot ce fac, dovada ca imi merge, am masina, sunt la mare, mananc ce vrea pizda mea si am si bani in cont pt casa. Tu esti doar un caine turbat care latra degeaba. Tu te agiti ca un prost iar eu imi vad de viata mea. Niciodata nu o sa mai pupi un leu de la mine. Ia.ti gandul de la mine si de la banii mei.

Link spre comentariu

Pisicuts,,Dobre a pus poze cu copilul meu cu fatza. Baneaza.l ca va iesi urat. Sau ma duc la DIICOT

Tu ai inceput ,adevaratul razboi acum incepe cu adevarat ,m ai starnit si o sa ti para rau .Opreste minciuna ,opreste falsurile si poate ma razgandesc .Intre timp am recuperat si toate convorbirile si pozele dintre noi si cu noi de asta vara ,,,au locul si data pe ele ..

Link spre comentariu

Ma pis pe tine Dobre, prietenele mele de pe facebook si toata lumea stie de jobup meu. Iti dai seama daca pui tu facebookul meu aici nu mai vine lumea sa ma futa...ce prost esti daca iti imaginezi asta. Nu m.a imprumutat nimeni pt locatie, jegule ca am bani ca eu muncesc, si sunt buna rau in tot ce fac, dovada ca imi merge, am masina, sunt la mare, mananc ce vrea pizda mea si am si bani in cont pt casa. Tu esti doar un caine turbat care latra degeaba. Tu te agiti ca un prost iar eu imi vad de viata mea. Niciodata nu o sa mai pupi un leu de la mine. Ia.ti gandul de la mine si de la banii mei.

Ai o singura colega nu prietena si o masina de 1000 de euro ,daca iti merge sau nu chiar nu ma interesat niciodata ..important este ce ai realiyat ,,Spune cine ti a platit la mare si de ce te ai dus .Nu ma agit si sunt bine ,NICIODATA nu am vret vreun leu de la tine TODEAUNA ti am dat sa inchirieyi locatii sau pentru masini

Link spre comentariu

Pe numele cui sunt  banii din cont si ce suma ai ....minti cu nerusinare Pentru masina si locatie ai luat imprumut de la doi indivizi care se agita pe aici Copilul tau nu are 22 de ani ,este repetent de doi ani si locuiete cu bunica lui in conditii mizere atunci cand nu doarme cu tine in locatie 

Link spre comentariu

TI AI LUAT MASINA SI AI INCHIRIAT APARTAMENTUL DIN SALARIUL PE O LUNA LA CAREFFOUR ,,,NU MAI MINTI ,AI O MASINA ALBASTRA IEFTINA SI ZERO LEI IN CONT ,,DE FAPT NICI NU POTI SA TI DESCHIZI CONT

Link spre comentariu

ca esti buna si muncesti am vazut toata lumea ..cam mare a fost salariul tau pe o luna la Careffour .In luna octombrie cand injurai pe toata lumea nu aveai un leu si mi ai cerut mie 2000 de lei sa inchiriezi ,apoi brusc ai aparut aici ,,apoi ai vrut sa fugi  si intretimpa aparut si masina ,,Minciuni gogonate specifice numai tie ,,concediu placut si daca faci baie in mare sa pui niste poze 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...