Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Am si servici si firma , nu am chiriasi , mananc la restaurant cu iubita Nu imi expun viata aici decât atunci cand consider eu Sunt ff bine si te oftici de mori

ma pis pe tine cu un jet mare si puternic
Link spre comentariu

Tu te-ai pisat si pe pisicuts si toti membrii ,apoi ai tupeu sa-i pupi asa uzi ! :slap2

nu e adevarat javra matii, contul ala cu jigniri e facut de george din razbunare. Si tu stii asta dar iti place sa tot repeti ca un schizofrenic ce esti, cacam.as pe crucea ta de labar trist.
Link spre comentariu
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi

Dobre scrie frenetic de 10ori pe zi despre tablou ,sex neprotejat si analize. Toate astea in timp ce se caca intr o galetusa pe care el o numeste baie in balconul in care traieste si care tot asa fictiv il numeste apartament. Secretara din moldova e in realitate un porumbel cu aripa rupta care a picat la geam si nu il mai elibereaza,tine pasarea in balcon si o fute. Ar trebui chemata protectia animalelor

Link spre comentariu

Blestemat sa fii Dobre tu si 7 generatii din familia ta. De cate ori o sa intru intr.o biserica iti pun lumanare cu flacara in jos la morti...ca acolo e locul tau, mancate.ar viermii.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Blestemat sa fii Dobre tu si 7 generatii din familia ta. De cate ori o sa intru intr.o biserica iti pun lumanare cu flacara in jos la morti...ca acolo e locul tau, mancate.ar viermii.

Ai mai pus lumanare cand erai cu Catalin pustiu si dupa ai facut accident grav cu masina ..

Link spre comentariu

Nu este site de poze ..ASTEPTAM CU MAXIM INTERES ANALIZELE SI RECENZII !! Raspunsuri la intrebari mai vechi ..

tu dobre moartea s.o astepti. Si analizele o sa le arat doar domnilor care vin la mine, numai asa sa crape pipota in tine ca nu vreau sa le pun aici. Nici de.a drak nu iti dau satisfactii, cacam.as pe mormantul tau.
Link spre comentariu

Dobre scrie frenetic de 10ori pe zi despre tablou ,sex neprotejat si analize. Toate astea in timp ce se caca intr o galetusa pe care el o numeste baie in balconul in care traieste si care tot asa fictiv il numeste apartament. Secretara din moldova e in realitate un porumbel cu aripa rupta care a picat la geam si nu il mai elibereaza,tine pasarea in balcon si o fute. Ar trebui chemata protectia animalelor

Te-am rugat sa vii sa-ti arat ,apoi te bat pana se schimba banii !!

Link spre comentariu

tu dobre moartea s.o astepti. Si analizele o sa le arat doar domnilor care vin la mine, numai asa sa crape pipota in tine ca nu vreau sa le pun aici. Nici de.a drak nu iti dau satisfactii, cacam.as pe mormantul tau.

Cum pui poze cu fitu cand mananca o ciorba de 7 lei ar fi normal sa pui si cu analizele ! Sau ai ceva de ascuns ??

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

D.D. de fapt care este capatul pina unde mergi...ai ambitie , nu gluma

...

Crezi tu ca nu se mai duce nimeni la Lorena , nu toti care citesc AT ul au cont pe aici.

O sa vorbesti pina sa ajungi sa crezi numai tu ce spui...

Dar daca asta e placerea ta....parca era forum de distractie si de relaxare...traiasca balacareala....

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nu pentru mine trebuie sa le pui ,pentru ratati pe care te-ai kkt si pe are acum ii pupi !

Link spre comentariu

Cum pui poze cu fitu cand mananca o ciorba de 7 lei ar fi normal sa pui si cu analizele ! Sau ai ceva de ascuns ??

la mare ciorba e 15...sau tu nu ai mai fost la mare demult? Logic...cu ce bani...nu am nimic de ascuns doar ca imi place cum te agiti, cum fierbe sangele in tine, ma excita sa vad cum mori de ciuda si frustrare.
Link spre comentariu

D.D. de fapt care este capatul pina unde mergi...ai ambitie , nu gluma

...

Crezi tu ca nu se mai duce nimeni la Lorena , nu toti care citesc AT ul au cont pe aici.

O sa vorbesti pina sa ajungi sa crezi numai tu ce spui...

Dar daca asta e placerea ta....parca era forum de distractie si de relaxare...traiasca balacareala....

Iar nu ai inteles nimic mister Gelu ,nu ma intereseaza numarul clientilor care o viziteaza pe curva .Ma intereseaza catoti sa stie adevarul 

Link spre comentariu

la mare ciorba e 15...sau tu nu au mai fost la mare demult? Logic...cu ce bani...nu am nimic de ascuns doar ca imi place cum te agiti, cum fierbe sangele in tine, ma excita sa vad cum mori de ciuda si frustrare.

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Eu am zis pretul de la Iris unde ti-a platit Victoras concediul 

Link spre comentariu

la mare ciorba e 15...sau tu nu ai mai fost la mare demult? Logic...cu ce bani...nu am nimic de ascuns doar ca imi place cum te agiti, cum fierbe sangele in tine, ma excita sa vad cum mori de ciuda si frustrare.

dobre, esti un sarac care nu iese din balcon
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

(...) nu sunt Lorena sa merg cu copilul peste tot si sa ma laud ca mananc o ciorba de 7 lei !

Absolut! Tu esti la alt nivel, alta clasa; acum ceva vreme te laudai cu meniuri de la impinge-tava, din alta gama de valori - cel putin 12-13 lei...!!

(nu te supara te rog, chiar nu m-am putut abtine; prea ai ridicat-o la fileu...  :blushing2)

• Like 1
Link spre comentariu

Absolut! Tu esti la alt nivel, alta clasa; acum ceva vreme te laudai cu meniuri de la impinge-tava, din alta gama de valori - cel putin 12-13 lei...!!

(nu te supara te rog, chiar nu m-am putut abtine; prea ai ridicat-o la fileu...  :blushing2)

Corect ,mananc si la impinge tava cand sunt la job prin oras si nu am timp ..

Link spre comentariu

nu e adevarat javra matii, contul ala cu jigniri e facut de george din razbunare. Si tu stii asta dar iti place sa tot repeti ca un schizofrenic ce esti, cacam.as pe crucea ta de labar trist.

Si babardierul sau leanasi costel ?? sunt ale tale sau tot a lui George ..Eram langa tine in casa mea cand ai scris de pe contul tau Ti-am spus ca  nu procedezi corect !! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...