Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Este realmente trist ce lucruri se petrec pe aici.Unii nu se mai fac bine , sint neintelesi si neapreciati.Exista viata in afara acestui forum ?Cine raspunde corect primeste..... 4 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 dobre, esti un sarac care nu iese din balconUite-l pe prostan !! A fevenit să-si apere curva !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 7, 2017 Nu am nimic de pierdut ,merg pana la capat si imi asum orice cuvant ! De câștigat, ce ai? Oleeeee! Luptă Dobrică, nu-i lăsa pe dușmani! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Uite-l si pe Victoras , numele real Bogdan .....,. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Eu am zis pretul de la Iris unde ti-a platit Victoras concediul ibis Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Uite-l pe prostan !! A fevenit să-si apere curva !!sa ii sugi pula 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 7, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 7, 2017 Dobre mananca pula la impinge tava , multa pula si sos de pula Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 TANAR SI NELINIȘTIT EP 504 MARE ITI E GRADINA DOAMNE 😂😂😂 1 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 TANAR SI NELINIȘTIT EP 504 MARE ITI E GRADINA DOAMNE tu stii sa inoti in ape adanci? Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 tu stii sa inoti in ape adanci? Relax , nu te a băgat nimeni în seamă pe tine domnule . Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Relax , nu te a băgat nimeni în seamă pe tine domnule . vrei reclama domnisoara? Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 vrei reclama domnisoara? Eu am comentat pentru amuzament ,dacă dădeai câteva pagini înapoi, vedeai ca am mai ras pe seama serialului tânăr și Neliniștit . O zi buna . Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 7, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 7, 2017 Vreau sa inotati amandoi in chilotii mei muahahah Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 sa ii sugi pula Il iubesti de mori pentru ca te-a sponsorizat Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 7, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 7, 2017 Il iubesti de mori pentru ca te-a sponsorizat vreau sa dormi cu o poza cu penisul meu sub perna Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 De câștigat, ce ai? Oleeeee! Luptă Dobrică, nu-i lăsa pe dușmani!Multi ai draku maestre ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 vreau sa dormi cu o poza cu penisul meu sub pernaTi-ai revazut moaca boccie aici ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 vrei reclama domnisoara?Normal ,doar este colega curvei ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Il iubesti de mori pentru ca te-a sponsorizat sa ii sugi pula si lui si lui tacsu Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Relax , nu te a băgat nimeni în seamă pe tine domnule .Dar pe tine cine te-a bagat domna ? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Ti-ai revazut moaca boccie aici ? e frumos ca un zeu, tu Dobre esti si urat si prost, si impotent si inapoiat mintal Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 sa ii sugi pula si lui si lui tacsuTe-am prins iar cu minciuna javra ordinara !! vai de capul tau daca recuperez ce am vorbit asta vara si pozele trimise de tine cand lucrai bona si stateai in casa mea !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 e frumos ca un zeu, tu Dobre esti si urat si prost, si impotent si inapoiat mintalCu el ai stat cinci luni ,cu mine cinci ani pana te-am dat afara Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 Normal ,doar este colega curvei ! Dar pe tine cine te-a bagat domna ? Domnule Dobre, nu sunt colega ei, si am mai specificat că sunteți exact ca in serialul Tânăr si Neliniștit , dacă dădeai câteva pagini înapoi vedeai ca am făcut haz pe tema asta . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 e frumos ca un zeu, tu Dobre esti si urat si prost, si impotent si inapoiat mintaCu el ai stat cinci luni ,cu mine cinci ani pana te-am dat afarahttps://youtu.be/tNAmLK1kSX4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum