dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Nu are putere de concentrare suficientă. Cand mi-o fata mintea iti dau un pui sa-l cresti ..il lasi urmas aici pe forum !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , chiar o ai mica ?Sa vii sa o pupi ,nu statea Lorena cinci ani cu mine fraierica ...ea adora masurile mari .
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Cand mi-o fata mintea iti dau un pui sa-l cresti ..il lasi urmas aici pe forum !! Ca sa-ti fete mintea trebuie s-o fuți ! 1
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Sa vii sa o pupi ,nu statea Lorena cinci ani cu mine fraierica ...ea adora masurile mari . Eu nu te cred . O cred pe Lorena . Si cred ca avea parte si de masuri mari cand statea cu tine , chiar daca tu o ai mica .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Nu beau carbogazoase.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Eu nu te cred .O cred pe Lorena .Normal ,sunteti la fel numai sexul difera
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , ma uimesti !!!Stii si franceza ... PS : Nu te lăsa ! Te conduce Lorena detasat si tu o dai in glume cu @picon .Tradu ,daca esti in stare !
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , decat sa-ti tot tragi palme pe cap , mai bine concentreaza-te un pic si treci la lupta , ca deja s-a detasat Lorena cu mult . PS : Hai cu egalareaaaaa !!!! 1
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 9, 2017 Superb. :clapp :clapp :clapp 3
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 There is nothing special about you if everyones got acces to you !! Tradu ,daca esti in stare ! Nu exista nimic special la tine daca toata lumea stie ca o ai mica !! :laugh2 PS : Mai trage-ti niste palme pe cap , poate iti revii ...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2017 Te-ai cam umflat in pene mister !!Cand mi-o fata mintea iti dau un pui sa-l cresti ..il lasi urmas aici pe forum !! Vorbește mă, frumos!
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Superb. :clapp :clapp :clapp Dobrică , limba o ai normală , mă ! Nu e mică .Te strica fața si corpu' , in rest arati ok ...
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 9, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 9, 2017
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Vorbește mă, frumos!Bine mah ,nu iti cobori standardele !! Este pacat sa fii in aceeasi galeata cu toti ratatii !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , limba o ai normală , mă ! Nu e mică .Te strica fața si corpu' , in rest arati ok ...Ai gusta si pula mea dar nu stii cum sa-mi propui nebunule !!
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Ai gusta si pula mea dar nu stii cum sa-mi propui nebunule !! Vorbesti de chestia aia mica , mica ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , decat sa-ti tot tragi palme pe cap , mai bine concentreaza-te un pic si treci la lupta , ca deja s-a detasat Lorena cu mult . PS : Hai cu egalareaaaaa !!!!Te -a bagat ratatul sef la inaintare ?? Esti deosebit de prost !! Din acest moment vorbesc decat cu Lorena !! vorba lu picon ,,cunosc politica forumului ,,.Asa ca ,MULT succes
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Vorbesti de chestia aia mica , mica ?Taci ca ti-a placut .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Superb. :clapp :clapp :clapp Este tardiv colegu ,nimeni si nimic nu mai poate salva soarta acestei curve !!
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 Deci chiar o ai mica . Daca nu o aveai mica sunt convins ca puneai tu o poza ...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , decat sa-ti tot tragi palme pe cap , mai bine concentreaza-te un pic si treci la lupta , ca deja s-a detasat Lorena cu mult . PS : Hai cu egalareaaaaa !!!!A mai scris ceva Lorena ca eu nu vad ?? Si-a inghitit limba si scrie dupa alte conturi ..in ajutor va chemat pe cativa ratati pe care recent s-a kkt !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Deci chiar o ai mica .Daca nu o aveai mica sunt convins ca puneai tu o poza ...Parca o aud pe Lorena !! Cat iti iei comision de la boarfa ??? Lasati-o ma sa stranga bani pentru apartament ,se chinuie saraca de vreo sapte ani ..si cu sex total neprotejat nu a strans nici macar 100 de cocosei !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 NOAPTE BUNA ,SA FITI IUBITI DE CURVA VOASTRA EXPIRATA ...MULT SUCCES SI SPOR LA TREABA !!
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 9, 2017 A mai scris ceva Lorena ca eu nu vad ?? Si-a inghitit limba si scrie dupa alte conturi ..in ajutor va chemat pe cativa ratati pe care recent s-a kkt !! Dobrică , pai ce sa mai scrie mă daca te conduce detasat ?Te lasa si pe tine sa te apropii ...Da' tu in loc sa incerci macar sa punctezi in lipsa o freci aiurea .Eu sunt de partea ta !Hai cu egalareaaaa !!!!! 1
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 9, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 9, 2017 Faci culcus cu penisurilee
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum