sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 16, 2017 Eu nu mai stiu ce sa cred fratilor. Am sunato azi intruna am venit la bucresti numai pt ea...azi am sunato ade cel.putin 13 ori nu a rasp la tel...plm oare sa fie fitoasa sau teapa?????Tu vrei sa mergi la Lorena fără sa ceri binecuvântarea Sfântului Părinte? 2 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 16, 2017 pupici, va astept. 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 16, 2017 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 16, 2017 Mda ,trebuie sa-ti fac niste poze . sa ,,, fii mai receptiva ,schimba atitudinea ! !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 16, 2017 Tu vrei sa mergi la Lorena fără sa ceri binecuvântarea Sfântului Părinte? Slobozeste-l ,,pardon impartaseste -l !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 16, 2017 Eu nu mai stiu ce sa cred fratilor. Am sunato azi intruna am venit la bucresti numai pt ea...azi am sunato ade cel.putin 13 ori nu a rasp la tel...plm oare sa fie fitoasa sau teapa?????Insista ,era cu pula-n cur si nu putea sa vorbeasca !!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2017 Eu nu mai stiu ce sa cred fratilor. Am sunato azi intruna am venit la bucresti numai pt ea...azi am sunato ade cel.putin 13 ori nu a rasp la tel...plm oare sa fie fitoasa sau teapa?????Împușcă-te! 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 16, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 16, 2017 Împușcă-te! Tu nu ai avea demnitatea sa o faci.Desi ai o viata de cacat si esti un batranel nefericit si fara perspective, te incapatanezi sa le faci viata neplacuta si celor cu care interactionezi.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2017 Tu nu ai avea demnitatea sa o faci.Desi ai o viata de cacat si esti un batranel nefericit si fara perspective, te incapatanezi sa le faci viata neplacuta si celor cu care interactionezi.Tu poți să te spânzuri, păcăliciule. 2
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 16, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 16, 2017 SA NE INTOARCEM LA FAPTU CA DOBRE SUGE PULA SUB TABLOU
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2017 SA NE INTOARCEM LA FAPTU CA DOBRE SUGE PULA SUB TABLOUNu pot să cred! 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 17, 2017
liviu16 Reputație: 647 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Nu a fost nimeni in ultima vreme sa ii dea o muie?? Sau cei de pe forum nu merg la ea? Ideea asa in sine ca ii futi fosta nevasta a lui Dobrel..)) 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 17, 2017 Nu a fost nimeni in ultima vreme sa ii dea o muie?? Sau cei de pe forum nu merg la ea? Ideea asa in sine ca ii futi fosta nevasta a lui Dobrel.. )) eu nu am fost si nu voi fi niciodata nevasta lui Dobre, doar am fost gagici, dar asta nu inseamna ca i-am fost nevasta, eu sunt o femeie libera si independenta si fac ce vreau cu cine vreau...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Intr-o preumblare per pedes prin iubita noastra urbe Bucuresti am vazut o firma care mi-a atras atentia.Oare strengarul de Dobre sa fie in spatele ei ?Zona centrala , pe Bd. Mircea Voda linga CCIR...Ma asteptam poate la un restaurant sau hotel la valoarea lui....Magazinul este mic dar cochet.Sa nu spui tu nimic Dobre...sau mi-a scapat mie 😊Imi esti inca simpatic desi m-ai bravosit pe aici...Tu sa fii sanatos si bengoss ! 4 2
vissian Reputație: 54 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Lore de ce nu raspunzi la telefo???
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 17, 2017 Intr-o preumblare per pedes prin iubita noastra urbe Bucuresti am vazut o firma care mi-a atras atentia.Oare strengarul de Dobre sa fie in spatele ei ?Zona centrala , pe Bd. Mircea Voda linga CCIR...Ma asteptam poate la un restaurant sau hotel la valoarea lui....Magazinul este mic dar cochet.Sa nu spui tu nimic Dobre...sau mi-a scapat mie Imi esti inca simpatic desi m-ai bravosit pe aici...Tu sa fii sanatos si bengoss !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 17, 2017 A cautat mult nebunu !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 17, 2017 eu nu am fost si nu voi fi niciodata nevasta lui Dobre, doar am fost gagici, dar asta nu inseamna ca i-am fost nevasta, eu sunt o femeie libera si independenta si fac ce vreau cu cine vreau... Subscriu !! Totusi o data mi-ai propus sa ne casatorim si sa facem un copil ...nu este cazul sa dezvolt acum ,aici !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 17, 2017 Intr-o preumblare per pedes prin iubita noastra urbe Bucuresti am vazut o firma care mi-a atras atentia.Oare strengarul de Dobre sa fie in spatele ei ?Zona centrala , pe Bd. Mircea Voda linga CCIR...Ma asteptam poate la un restaurant sau hotel la valoarea lui....Magazinul este mic dar cochet.Sa nu spui tu nimic Dobre...sau mi-a scapat mie Imi esti inca simpatic desi m-ai bravosit pe aici...Tu sa fii sanatos si bengoss !Ma urmaresti cumetre !!
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 17, 2017 Subscriu !! Totusi o data mi-ai propus sa ne casatorim si sa facem un copil ...nu este cazul sa dezvolt acum ,aici !sorry Dobre, nu mai e valabila oferta. Eu nu ma mai marit cu acte cu nimeni si nu mai fac alt copil.
papacioaca Reputație: 428 Postat Februarie 17, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Februarie 17, 2017 https://lorenalupu.files.wordpress.com/2014/08/phone.jpg 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 17, 2017 Lorena ai plătit contribuția la biserica? 3 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 17, 2017 Lorena ai plătit contribuția la biserica? am uitat parinte., lasa ca sug pula azi si dau acatist maine la biserica cu lumanare si 5 lei, sa imi ierte Dumnezeu pacatele...
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 17, 2017 am uitat parinte., lasa ca sug pula azi si dau acatist maine la biserica cu lumanare si 5 lei, sa imi ierte Dumnezeu pacatele...Pai tu sugi pula pe 5 lei ca sa dai tot 5 lei la sfânta biserica? 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum