dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Cine plm ești tu bă, să-mi spui unde să postez? Vezi-ți de lungul nasului, sclavule !Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 https://media.giphy.com/media/3ornk64Apg6Ip97m5W/giphy.gif wow ce grav s- a lovit tataie !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Vai Andrei ..cum iti permiti să- i arăti ciuciu lui mos Picon !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !! Ia bă și taci! 1 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Martie 2, 2017 Ia, bă, și taci! AGRAMATULE! 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Martie 2, 2017 Cine plm ești tu, bă, să-mi spui unde să postez? Vezi-ți de lungul nasului, sclavule !AGRAMATULE! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 AGRAMATULE!Sugi! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Sugi!Sugi tu votca saniuta sau scandic bosorogule !! Treci pe topic la Loredana ciuciunghezule !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 https://www.praktiker.ro/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/1/8/185408.jpg Ia bă și taci! Repet, ,,Bă,, să i zici lu fitu ..nepotu lu arcu de triumf !!Prea te dai important pe aici mumie ..esti fix pielea pulii . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 Repet, ,,Bă,, să i zici lu fitu ..nepotu lu arcu de triumf !!Prea te dai important pe aici mumie ..esti fix pielea pulii .Taci și bea, ratardel! 1 Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2017 Nu va luati de Picon ca e peste si va face.Asa am citit pe aici... 2 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Sugi!Suge -te drojdierule ..lasă -ne ..fugi la Sasha pe topic !! Iar ai fost schimbul 1,2 si 3 ?? Ai de viata ta ..de familia ta ..!! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Nu va luati de Picon ca e peste si va face.Asa am citit pe aici...Suntem in post si e dezlegare la peste !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Taci și bea, ratardel! Se scrie altfel ,retardel pensionar ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 Se scrie altfel ,retardel pensionar ! Cum se scrie, lobotomizatule? Spune tu, cu cuvintele tale! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Cum se scrie, lobotomizatule? Spune tu, cu cuvintele tale! Bă muie- n cur ;vezi de votca ta ;esti prost de iti cade scuipat din gură si faci pe interesantu ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 Bă muie- n cur ;vezi de votca ta ;esti prost de iti cade scuipat din gură si faci pe interesantu ! Spune bă, cum se scrie? 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Nu va luati de Picon ca e peste si va face.Asa am citit pe aici...Ai citit bine ! Să ne târâm coaiele prin ciorba lui ::se tine ca căcatul de izmene ,e inconstient dar insistă ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Suntem in post si e dezlegare la peste !! Nope, in postul asta nu este. Este doar de Buna Vestire (pe 25 martie) si de Florii (9 aprilie) ! 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Spune bă, cum se scrie? Spune tu bĂ ;EU am făcut facultatea la Oxford ;tu la Yale ;;si de aceea ai rămas cu clanta in mână ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Nope, in postul asta nu este. Este doar de Buna Vestire (pe 25 martie) si de Florii (9 aprilie) ! Pentru pensionar facem o exceptie !! Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2017 Pana la urma, cine a pictat tabloul ? Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 subiectul discutiilor aici esti chiar tu clownule, CIRC GRATIS, fara bilet de intrare. Pe mine toata lumea ma iubeste Dobre, si ma pupa, si imi da limbi, si imi da bani...pe tine nu te iubeste nici moartea ca daca te-ar iubi, te-ar lua odata la ea... Ce zice doamna Lorena de Dobre! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Spune bă, cum se scrie? Ai cumparăt măh mărtisor la nevastă ? Sau ai băut pensia ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Pana la urma, cine a pictat tabloul ?Zeul pizdi stie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum