Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Cine plm ești tu bă, să-mi spui unde să postez? Vezi-ți de lungul nasului, sclavule !

Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !!

Postat

https://media.giphy.com/media/3ornk64Apg6Ip97m5W/giphy.gif

:laugh2  :laugh2 wow ce grav s- a lovit tataie !!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !!

Ia bă și taci! 

• Like 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Cine plm ești tu, bă, să-mi spui unde să postez? Vezi-ți de lungul nasului, sclavule !

AGRAMATULE!

• Minus 2
Postat

Sugi!

Sugi tu votca saniuta sau scandic bosorogule !! Treci pe topic la Loredana ciuciunghezule !!

Postat

Repet,  ,,Bă,, să i  zici lu fitu ..nepotu lu arcu de triumf !!Prea te dai important pe aici mumie ..esti fix pielea pulii .

Taci și bea, ratardel! 

• Like 1
Postat

Sugi!

Suge -te drojdierule  ..lasă -ne ..fugi la Sasha pe topic !! Iar ai fost schimbul 1,2 si 3 ?? Ai de viata ta ..de familia ta ..!!  :slap2

Postat

Nu va luati de Picon ca e peste si va face.

Asa am citit pe aici...

Suntem in post si e dezlegare la peste !! :laugh2  :laugh2

Postat

Se scrie altfel ,retardel pensionar ! :laugh2

Cum se scrie, lobotomizatule? Spune tu, cu cuvintele tale!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Cum se scrie, lobotomizatule? Spune tu, cu cuvintele tale!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bă muie- n cur ;vezi de votca ta ;esti prost de iti cade scuipat din gură si faci pe interesantu ! :slap2

Postat

Bă muie- n cur ;vezi de votca ta ;esti prost de iti cade scuipat din gură si faci pe interesantu ! :slap2

Spune bă, cum se scrie? 

• Like 1
Postat

Nu va luati de Picon ca e peste si va face.

Asa am citit pe aici...

Ai citit bine ! Să ne târâm coaiele prin ciorba lui ::se tine ca căcatul de izmene ,e inconstient dar insistă ! :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Suntem in post si e dezlegare la peste !! :laugh2  :laugh2

Nope, in postul asta nu este. Este doar de Buna Vestire (pe 25 martie) si de Florii (9 aprilie) ! :)

• Like 3
Postat

Spune bă, cum se scrie? 

Spune tu bĂ ;EU am făcut facultatea la Oxford ;tu la Yale ;;si de aceea ai rămas cu clanta in mână ! :laugh2

Postat

Nope, in postul asta nu este. Este doar de Buna Vestire (pe 25 martie) si de Florii (9 aprilie) ! :)

Pentru pensionar facem o exceptie !! :laugh2

Postat

subiectul discutiilor aici esti chiar tu clownule, CIRC GRATIS, fara bilet de intrare. Pe mine toata lumea ma iubeste Dobre, si ma pupa, si imi da limbi, si imi da bani...pe tine nu te iubeste nici moartea ca daca te-ar iubi, te-ar lua odata la ea... :rax2  :rax2  :rax2

Ce zice doamna Lorena de Dobre!

Postat

Spune bă, cum se scrie? 

Ai cumparăt măh mărtisor la nevastă ? Sau ai băut pensia ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...