Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Cine plm ești tu bă, să-mi spui unde să postez? Vezi-ți de lungul nasului, sclavule !

Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Da tu cine plm esti ? Sclavule ,iti ignori familia de sapte ani si scrii pe aici zi si noapte ..bă să- i spui lu fitu băsinosule ,,faci pe lupul moralist ,ziua vesel ,noaptea trist .Vezi că ti- a mai plecat o oită nasolule ,ti -am scris in P. M. de acum trei săptămâni si stiam acest lucru ..stai draku relaxat tremuriciule !!

Ia bă și taci! 

• Like 1
Link spre comentariu

Repet,  ,,Bă,, să i  zici lu fitu ..nepotu lu arcu de triumf !!Prea te dai important pe aici mumie ..esti fix pielea pulii .

Taci și bea, ratardel! 

• Like 1
Link spre comentariu

subiectul discutiilor aici esti chiar tu clownule, CIRC GRATIS, fara bilet de intrare. Pe mine toata lumea ma iubeste Dobre, si ma pupa, si imi da limbi, si imi da bani...pe tine nu te iubeste nici moartea ca daca te-ar iubi, te-ar lua odata la ea... :rax2  :rax2  :rax2

Ce zice doamna Lorena de Dobre!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...