aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 MitomanieConfundam cu grandomanie... Mulțumesc 😽😽 1 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 Acum înțelegi fa răpănoaso de ce tot mai multi va considera DEJECȚII UMANE?Sa va pis in cur de jeguri!Părinte îi faci tu slujba ? Când o să vină in tara ?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2017 Hai Rapidu'! 4
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco. 6
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Martie 30, 2017 Hai Rapidu'! <_<
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco.Dacă și cu parcă se plimbau intr o barca 1 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Părinte îi faci tu slujba ? Când o să vină in tara ?Poate parastasul de 7 ani. Astea sunt moarte de mult,dar bântuie site-ul ca niște Zombi. 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Doar nu ai fost atât de naiv sa crezi porcaria asta ? <_<In ziua de azi orice se poate intampla , nu contest asta.....dupa .....m-am convins . Dau crezare pana la un punct , ca si in cazul prezumtiei de nevinovatie. Orice se poate intampla , oricand si oricui. Nimic nu este exclus. Nu deunazi (o saptamana) discut cu o ruda , cum ar veni dupa amiaza , ca sa aflu a doua zi ca s-a intamplat alta traznaie 13 15
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 Poate parastasul de 7 ani. Astea sunt moarte de mult,dar bântuie siteul ca niște Zombi.Decât Nica e buna și Anica
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco.Ti se pare.....iluzie optica 12 15
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Martie 30, 2017 e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririlebahahaha ce curva proasta hahahha 1 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Ti se pare.....iluzie optica Te contrazic cu argumente.Nu uita ca sunt prostituate care au luat si 50-60 mii coco de la un singur flausat,cu vrajala ca are cancer.Chiar si zilele trecute a fost la Tv un scandal cu o parașută care si-a tras vila,mașină si o căruță de bani de pe cârca unui flaușat,apoi ala ia dat foc la mașină de oftica. Nu subestima niciodată papagalii flaușați ca au resurse nelimitate de prostie. 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Te contrazic cu argumente.Nu uita ca sunt prostituate care au luat si 50-60 mii coco de la un singur flausat,cu vrajala ca are cancer.Chiar si zilele trecute a fost la Tv un scandal cu o parașută care si-a tras vila,mașină si o căruță de bani de pe cârca unui flaușat,apoi ala ia dat foc la mașină de oftica. Nu subestima niciodată papagalii flaușați ca au resurse nelimitate de prostie.Cu Daniel O. chiar ma cunosc personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati banii , tot din slabiciunile ei fata de acestia.Si totusi sa nu generalizam . 14 15
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Martie 30, 2017 Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco.Hop ! Că îi dai idei 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Cu Daniel O. chiar ma cunosc personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati banii , tot din slabiciunile ei fata de acestia.Si totusi sa nu generalizam .Sensibilitate,slăbiciune,tot prostie se cheamă.Cum pula mea sa dai unei femei un purcoi de bani ca eu chiar nu înțeleg logica. 8
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Martie 30, 2017 Cu Daniel O. chiar ma cunosc personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati banii , tot din slabiciunile ei fata de acestia.Si totusi sa nu generalizam .Ai fost lăutar ? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Ai fost lăutar ? Nu. De ce intrebi ? Am fost multe la viata mea . Meserii multe futu-le-n .....de maini multe PS: Pipilica nu recunoste nici acum ca mi-a bagat un procent in buzunare .....dar nu mai vreau sa dezgrop mortii din nou. 14 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 lasati mortii sa se odihneasca in pace
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 lasati mortii sa se odihneasca in paceOdihnite ar Dumnezeu și pe tine . Taci că faci spune în colțul gurii când vorbești 1 2
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 lasati mortii sa se odihneasca in paceCe ți place sa intarati lumea. Macar taci din gura ,că parcă văd că apare Lorena și hop,ce să vezi,cazi că musca n curul boului
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Martie 30, 2017 Nu. De ce intrebi ? Am fost multe la viata mea . Meserii multe futu-le-n .....de maini multe PS: Pipilica nu recunoste nici acum ca mi-a bagat un procent in buzunare .....dar nu mai vreau sa dezgrop mortii din nou. Făceam legătură între daniel, gabi lunca și ce am citi la tine pe tipicul cu muzica Da chiar cu ce te-ai ocupat în muzica? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Făceam legătură între daniel, gabi lunca și ce am citi la tine pe tipicul cu muzica Da chiar cu ce te-ai ocupat în muzica?Stiam ca acolo incerci sa faci legatura 6 ani am fost Producator Muzical (Inginer de sunet) pentru o casa de discuri din Ro. (acum are si Pipilica raspunsul,stie el unde si ce apropo i-am bagat mai demult) ...vremuri demult apuse Cu Daniel ma cunosc din alte imprejurari 13 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Sensibilitate,slăbiciune,tot prostie se cheamă.Cum pula mea sa dai unei femei un purcoi de bani ca eu chiar nu înțeleg logica. E grele astea Pipilica ....la mine in familie sunt deja impartite "capitele" (am mai explicat mai demult ) .....fiecare cu ale lui "jucari". Ca sa nu apara discutii....da . Mai atipic si destul de greu pe intelesul unora . 14 15
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Martie 30, 2017 Dobre cati bani ceri la un nr sa imi dau drumu in coliva ta?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 lasati mortii sa se odihneasca in pace Du-te bre dupa prietena ta sau nu ti-a gasit loc disponibil inca sa lucrezi afara ? Umple-i si p'aia de "respect" , aici ti-ai cam terminat nr. de circ 13 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum