colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Martie 30, 2017 Stiam ca acolo incerci sa faci legatura 6 ani am fost Producator Muzical (Inginer de sunet) pentru o casa de discuri din Ro. (acum are si Pipilica raspunsul,stie el unde si ce apropo i-am bagat mai demult) ...vremuri demult apuse Cu Daniel ma cunosc din alte imprejurariAi cunoscut-o cumva și pe Ana Maria aia cu "Ochii Tai" ? 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Du-te bre dupa prietena ta sau nu ti-a gasit loc disponibil inca sa lucrezi afara ? Umple-i si p'aia de "respect" , aici ti-ai cam terminat nr. de circ E scurta in banda ,nu prea înțelege unii termeni. Ea o fi crezând că dacă a prostito pe ea ,2-3 persoane pe FB ,o să prostească și ea pe alții . Așteptăm Învierea Lorenei 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Ai cunoscut-o cumva și pe Ana Maria aia cu "Ochii Tai" ? S-a lansat mai tarziu, parca prin 2001 sau 2002 nu mai tin minte , nu mai activam deja in aceasta bransaDar in schimb am cunoscut altele : pe Giulia , pe Antoneasca , pe Balanca....etc Da ce-a facut rau ? Sau ti-a facut un bine 13 15 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 30, 2017 Dobre cati bani ceri la un nr sa imi dau drumu in coliva ta?Să-mi târăsc coaiele prin ciorba mă-tii de distrus ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 S-a lansat mai tarziu, parca prin 2001 sau 2002 nu mai tin minte , nu mai activam deja in aceasta bransaDar in schimb am cunoscut altele : pe Giulia , pe Antoneasca , pe Balanca....etc Da ce-a facut rau ? Sau ti-a facut un bine Marcela Buruian ? A scos un singur album, nu stiu de ce nu a continuat... 1 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Martie 30, 2017 S-a lansat mai tarziu, parca prin 2001 sau 2002 nu mai tin minte , nu mai activam deja in aceasta bransaDar in schimb am cunoscut altele : pe Giulia , pe Antoneasca , pe Balanca....etc Da ce-a facut rau ? Sau ti-a facut un bine Eram in love de ea când eram puștan De ea și de Andreea Bănică 3 Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat Martie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2017 Du-te bre dupa prietena ta sau nu ti-a gasit loc disponibil inca sa lucrezi afara ? Umple-i si p'aia de "respect" , aici ti-ai cam terminat nr. de circ Da' numai crezi nene acum c-a murit???parca luai foc ieri pe aici ...ca ar fi murit...ca nu scrie presa...ca plm...acum ce faci ?? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Marcela Buruian ? A scos un singur album, nu stiu de ce nu a continuat...da crezi ca eu stiu de toate Buruienile de ce nu au mai continuat ? eram inginer de sunet , nu impresar . La unele li se urcau de timpuriu "succesurile" la cap , chiar dupa primul album 13 15 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Da' numai crezi nene acum c-a murit???parca luai foc ieri pe aici ...ca ar fi murit...ca nu scrie presa...ca plm...acum ce faci ??ia vezi ma nu ma confunzi ? Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Martie 30, 2017 da crezi ca eu stiu de toate Buruienile de ce nu au mai continuat ? eram inginer de sunet , nu impresar . La unele li se urcau de timpuriu "succesurile" la cap , chiar dupa primul album Erai tu inginer de sunet dar tot ai mai futut o tânără speranță d-asta dornică de afirmare Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Eram in love de ea când eram puștan De ea și de Andreea Bănicăsi eu eram in love dupa multe ....da csf , in Romania nu se poarta bigamia 14 15 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Erai tu inginer de sunet dar tot ai mai futut o tânără speranță d-asta dornică de afirmare nu chiar ...nu amestecam niciodata serviciul cu datul la buci cum nici acum nu amestec in business sexatul cu angajatele 13 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Calatorului ii sta bine cu drumul,curvei cu pula in gura si labarului ii sta bine pe nimfomane. Dati-va in stamba cu talent in continuare! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 mai bine labar decat sa futi cine stie ce sidoasa care toata viata a practicat sex neprotejat 14 15 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 si eu eram in love dupa multe ....da csf , in Romania nu se poarta bigamia ba da, pe ascuns 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Calatorului ii sta bine cu drumul,curvei cu pula in gura si labarului ii sta bine pe nimfomane. Dati-va in stamba cu talent in continuare!Te ai caracterizat de minune .Să faci spume la gură și cârcei la degete daca te mai agiți pe aici mult . 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Te ai caracterizat de minune .Să faci spume la gură și cârcei la degete daca te mai agiți pe aici mult .sa faci tu intai...ca vad ca te bagi ca musca un curu calului taranco Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Mai zi ceva ca imediat iti bag sloboz in gat..daca nu ti.a bagat nimeni azi 1 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Mai zi ceva ca imediat iti bag sloboz in gat..daca nu ti.a bagat nimeni aziSlobozul sa ți l bagi in cur că și așa ești o bomba infecta . Poți să îl dai și lui mămica ta fai Băleno Mobidic. Mars dracu de sifilitică ca mă enervezi și abia m am trezit. 😉 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Mai zi ceva ca imediat iti bag sloboz in gat..daca nu ti.a bagat nimeni aziHepatica dracu care ești ,pai tu sa mi bagi mie sloboz auzi? Fă panaramo care te futi fara prezervativ ,stai cumințica acolo ,că te plimbi cu RATB-ul inca ești nebună la cap ? Și hai sa ți dau și o replica demna de tine . Sa mi iei sângele de pe tampon in gura și să faci gargara cu el . Folosește prezervativul întâi ,și după deschide gura. 1 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 si tu te futi fara 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Doamne Maica Domnului.... deci nu, asa ceva nu, a degenerat complet.... :no2 Fetelor STOP ! :cry2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 30, 2017 Eram in love de ea când eram puștan De ea și de Andreea BănicăPlm, eu când eram aproape de pensie, eram în love de Maria Tănase, când abia se lansa. 7 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 si tu te futi faraSa mori tu ? Stai liniștit și nu pune paie pe foc ,că n am chef să mă cert cu tine . Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 ai aceeasi atitudine ca aia, semeni cu eao dama profesionista nu se compromite cu un lb de mahala 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum