Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Acum înțelegi fa răpănoaso de ce tot mai multi va considera DEJECȚII UMANE?

Sa va pis in cur de jeguri!

Părinte îi faci tu slujba ? Când o să vină in tara ?

• Oras:Falastoaca
Postat

Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco.

• Like 6
Postat

Daca era deșteaptă mortăciunea asta de Adina,băga un scenariu credibil si apoi făcea cheta s-o aducă in țara pe Lorena.La câți papagali flaușați sunt pe siteul asta,strângea sigur 10-15 mii de coco.

Dacă și cu parcă se plimbau intr o barca

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Doar nu ai fost atât de naiv sa crezi porcaria asta ? <_<

In ziua de azi orice se poate intampla , nu contest asta.....dupa .....m-am convins . Dau crezare pana la un punct , ca si in cazul prezumtiei de nevinovatie. Orice se poate intampla , oricand si oricui. Nimic nu este exclus.

Nu deunazi (o saptamana)  discut cu o ruda , cum ar veni dupa amiaza , ca sa aflu a doua zi ca s-a intamplat alta traznaie 

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Poate parastasul de 7 ani. :pope

Astea sunt moarte de mult,dar bântuie siteul ca niște Zombi.

Decât Nica e buna și Anica

Postat

Ti se pare.....iluzie optica  :)

• Like 12
  • Minus 15
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririle

bahahaha ce curva proasta hahahha

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ti se pare.....iluzie optica  :)

Te contrazic cu argumente.Nu uita ca sunt prostituate care au luat si 50-60 mii coco de la un singur flausat,cu vrajala ca are cancer.Chiar si zilele trecute a fost la Tv un scandal cu o parașută care si-a tras vila,mașină si o căruță de bani de pe cârca unui flaușat,apoi ala ia dat foc la mașină de oftica. :laugh2

Nu subestima niciodată papagalii flaușați ca au resurse nelimitate de prostie.

• Like 8
Postat

Te contrazic cu argumente.Nu uita ca sunt prostituate care au luat si 50-60 mii coco de la un singur flausat,cu vrajala ca are cancer.Chiar si zilele trecute a fost la Tv un scandal cu o parașută care si-a tras vila,mașină si o căruță de bani de pe cârca unui flaușat,apoi ala ia dat foc la mașină de oftica. :laugh2

Nu subestima niciodată papagalii flaușați ca au resurse nelimitate de prostie.

Cu Daniel O. chiar ma cunosc   personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv

Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei  fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati  banii  , tot din slabiciunile ei fata de acestia.

Si totusi  sa nu generalizam .

• Like 14
  • Minus 15
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Hop ! Că îi dai idei =))

• Like 2
Postat

Cu Daniel O. chiar ma cunosc   personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv

Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei  fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati  banii  , tot din slabiciunile ei fata de acestia.

Si totusi  sa nu generalizam .

Sensibilitate,slăbiciune,tot prostie se cheamă.

Cum pula mea sa dai unei femei un purcoi de bani ca eu chiar nu înțeleg logica.

• Like 8
Postat

Cu Daniel O. chiar ma cunosc personal , dar nu este aceea intreaga poveste pe care ai vazut-o tu la Tv

Si da sunt barbati care au sensibilitati fata de anumite femei , cum si femei fata de barbati si ar face totul ptr. acestia. Un exemplu clar este aici : Lorennei i-au tocat alti barbati banii , tot din slabiciunile ei fata de acestia.

Si totusi sa nu generalizam .

Ai fost lăutar ? :)

• Like 2
Postat

Ai fost lăutar ? :)

Nu. De ce intrebi ?  :)

Am fost multe la viata mea  . Meserii multe futu-le-n  .....de maini multe  :laugh2

PS: Pipilica nu recunoste nici acum ca mi-a bagat un procent in buzunare .....dar nu mai vreau  sa dezgrop mortii din nou. :)

• Like 14
  • Minus 15
Vizitator
Reputație: 0
Postat

lasati mortii sa se odihneasca in pace

Postat

Odihnite ar Dumnezeu și pe tine . Taci că faci spune în colțul gurii când vorbești

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ce ți place sa intarati lumea. Macar taci din gura ,că parcă văd că apare Lorena și hop,ce să vezi,cazi că musca n curul boului

Postat

Nu. De ce intrebi ? :)

Am fost multe la viata mea . Meserii multe futu-le-n .....de maini multe :laugh2

PS: Pipilica nu recunoste nici acum ca mi-a bagat un procent in buzunare .....dar nu mai vreau sa dezgrop mortii din nou. :)

Făceam legătură între daniel, gabi lunca și ce am citi la tine pe tipicul cu muzica :hmmm

Da chiar cu ce te-ai ocupat în muzica?

• Like 2
Postat

Făceam legătură între daniel, gabi lunca și ce am citi la tine pe tipicul cu muzica :hmmm

Da chiar cu ce te-ai ocupat în muzica?

Stiam ca acolo incerci sa faci legatura  :laugh2

6 ani am fost Producator Muzical (Inginer de sunet) pentru o casa de discuri din Ro. (acum are si Pipilica raspunsul,stie el unde si ce apropo i-am bagat mai demult)  ...vremuri demult apuse

Cu Daniel ma cunosc din alte imprejurari 

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Sensibilitate,slăbiciune,tot prostie se cheamă.

Cum pula mea sa dai unei femei un purcoi de bani ca eu chiar nu înțeleg logica.

E grele astea Pipilica ....la mine in familie sunt deja impartite "capitele"  (am mai explicat  mai demult )   .....fiecare cu ale lui "jucari". Ca sa nu apara discutii....da .  Mai atipic si destul de greu pe intelesul unora . :)

• Like 14
  • Minus 15

Postat

Du-te bre dupa prietena ta  sau nu ti-a gasit loc disponibil inca  sa lucrezi afara ?

Umple-i si p'aia de "respect" ,   aici ti-ai cam terminat nr. de circ  :slap2

• Like 13
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...