Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

Plm .......

Pai vezi...s-a inregistrat un user ieri cu numele ''rememberlorenna78'' sanchi :))) si a postat documentele astea dar nu stim daca sunt reale.Mie mi se pare dubios ca nu gasesc niciunde pe internet nicio informatie despre accident.In mod normal ar fi scris presa austriaca si ar fi preluat instant presa de la noi.Crezi ca Stirile de la ora 5 ar fi ratat asa ceva??E viata lor...

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai vezi...s-a inregistrat un user ieri cu numele ''rememberlorenna78'' sanchi :))) si a postat documentele astea dar nu stim daca sunt reale.Mie mi se pare dubios ca nu gasesc niciunde pe internet nicio informatie despre accident.In mod normal ar fi scris presa austriaca si ar fi preluat instant presa de la noi.Crezi ca Stirile de la ora 5 ar fi ratat asa ceva??E viata lor...

Plm

Eu sunt mai sensibilos așa de fel

Cand e vb de moartea unei persoane nu stau sa cercetez

Atata timp cat este un act oficial din partea ambasadei .... Nu ma intereseaza ce scrie sau NU scrie presa ;)

• Like 4
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
Postat

Act oficial o p..a. da-mi 10 minute si un laptop cu photoshopul instalat si iti fac un act "oficial" si mai credibil ca ala.

Fix asta era ideea, ca lumea nu sta sa verifice in asemenea circumstante si presupune buna-credinta din oficiu, dar sa nu uitam cu cine avem de-a face totusi.

• Like 2
Postat

Eu nu inteleg ceva... cum de o cunostinta a lorenei a facut rost de certificatul de deces ( de parca ar fi fost un flyer impartit de gagici la intersectii ) si intamplator ieri si-a facut cont aici pt a informa populatia plus ca certificatul este emis de un spital din alta tara in limba romana. Pe certificat nu scrie nicaieri ca este traducere legalizata. Eu nu cred o iota din vrajeala asta.

• Like 5
Vizitator
Postat

Alea sunt acte OFICIALE de maxima importanta. Plus ca ala este un act oficial emis de un spital din Austria, nu de Dispensarul Medical din Comuna "Aruncatii din Deal" ca sa te apuci tu sa il falsifici. Daca te afla SRI-ul ca falsifici asa ceva da cu tine de pamant de fulgi mananci ! De asemenea inscrisuri oficiale nu face toata lumea rost la orice colt de strada toata ziua buna-ziua. Si oricum riscurile sunt mult prea mari... Nu cred ca se baga cineva sa se "joace" in Adobe cu asemenea acte :no2 :no2 Plus ca acolo apar nume de persoane, semnaturi, si alea nu poti sa le falsifici oricat ai vrea. Sau poti, dar daca te mananca asa tare s-ar puea sa te scarpini vreo 7-10 ani intr-o incapere intunecoasa cu bare de metal la intrare...

Parerea mea, cel putin :blushing2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bre, unde-i păcăleala?

La mine pă tilifon nu se vede-n clar

Alea sunt acte OFICIALE de maxima importanta. Plus ca ala este un act oficial emis de un spital din Austria, nu de Dispensarul Medical din Comuna "Aruncatii din Deal" ca sa te apuci tu sa il falsifici. Daca te afla SRI-ul ca falsifici asa ceva da cu tine de pamant de fulgi mananci ! De asemenea inscrisuri oficiale nu face toata lumea rost la orice colt de strada toata ziua buna-ziua. Si oricum riscurile sunt mult prea mari... Nu cred ca se baga cineva sa se "joace" in Adobe cu asemenea acte :no2 :no2 Plus ca acolo apar nume de persoane, semnaturi, si alea nu poti sa le falsifici oricat ai vrea. Sau poti, dar daca te mananca asa tare s-ar puea sa te scarpini vreo 7-10 ani intr-o incapere intunecoasa cu bare de metal la intrare...

Parerea mea, cel putin :blushing2

Câteva elemente: 

- Actul de de deces este scris cu roșu. Câte ați văzut voi, scrise cu roșu. Din câte știu eu, se cheamă Certificat de deces.

- certificatul medical constatator al decesului, nu are număr, este scris în limba română, dar are ștampila spitalului din Austria. 

• Like 4
Vizitator
Postat

Are cineva care stie limba germana tupeu sa sune la Spitalul din Salzburg si sa o intrebe pe doamna/domnisoara medic legist Nory Wiesselberg amanunte ? :D :P Asa s-ar lamuri toata povestea ! :laugh2

• Like 1
Postat

Are cineva care stie limba germana tupeu sa sune la Spitalul din Salzburg si sa o intrebe pe doamna/domnisoara medic legist Nory Wiesselberg amanunte ? :D :P Asa s-ar lamuri toata povestea ! :laugh2

Gelugun. 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sau puteti suna aici si verifica daca acel certificat de deces este perfect autentic

Doamna Casandra-Maria MARINESCU  care apare ca semnatar al acestui certificat de deces , chiar exista pe functia de Viceconsul la Ambasada  Romaniei in Austria 

https://viena.mae.ro/node/150

• Like 11
  • Minus 15
  • Oras:pretutindeni
Postat

Betty nemțoaicaðŸ˜

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Câteva elemente: 

- Actul de de deces este scris cu roșu. Câte ați văzut voi, scrise cu roșu. Din câte știu eu, se cheamă Certificat de deces.

- certificatul medical constatator al decesului, nu are număr, este scris în limba română, dar are ștampila spitalului din Austria. 

Si mie mi-a atras atentia acel Certificat de Deces ca fiind un fals , nu se completeaza niciodata un Act Oficial in culoarea rosie  , oriunde te-ai afla , iar fundalul ar trebui sa arate ca o Diploma cu bordura pe margine , apare doar stema din mijloc . Imi cam da senzatia de fals ordinar

• Like 10
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Inca o data, chiar daca ma repet... cine s-ar "juca" cu asemenea acte... brrr... chiar nu vreau sa ma gandesc... :no2 :blushing2

• Like 1
Postat

'ai dă poola mea, ce se joacă nebunele astea două cu mintea voastră😂😂

Afectata a aprins și lumânare😂😂

Să iasă Dobre la joc, zic😂

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Inca o data, chiar daca ma repet... cine s-ar "juca" cu asemenea acte... brrr... chiar nu vreau sa ma gandesc... :no2 :blushing2

La cate s-au intamplat pe acest topic si cate minciuni s-au vehiculat  nimic nu mai este exclus .

De data asta ma abtin ....nu mai urez inca o data sa-i fie tarana usoara .

Acum 3 zile puneam o intrebare tot aici dar o reamintesc : "unde e sicriul decedatei ?"

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Nu stiu ce sa mai cred... :wallbash :wallbash

• Like 1
Postat

Sau puteti suna aici si verifica daca acel certificat de deces este perfect autentic

Doamna Casandra-Maria MARINESCU  care apare ca semnatar al acestui certificat de deces , chiar exista pe functia de Viceconsul la Ambasada  Romaniei in Austria 

https://viena.mae.ro/node/150

Da nene, așa cum ai văzut tu pe site-ul Ambasadei, putea vedea oricine. Să fie clar, nu spun că e o dumă, dar faptul că a fost postată pe 1 aprilie și cele 2 elemente observate la o primă citire, m-au făcut să am rezerve. Nu îmi place să fac speculații și să mă exprim tranșant acolo unde nu am elemente suficiente, dar pot să îmi exprim anumite dubii. 

• Like 3
Postat

Da nene, așa cum ai văzut tu pe site-ul Ambasadei, putea vedea oricine. Să fie clar, nu spun că e o dumă, dar faptul că a fost postată pe 1 aprilie și cele 2 elemente observate la o primă citire, m-au făcut să am rezerve. Nu îmi place să fac speculații și să mă exprim tranșant acolo unde nu am elemente suficiente, dar pot să îmi exprim anumite dubii.

Să sune Adina la ambasadă, zic...în calitate de confidentă a Lorennei și de deținătoare a parolei dă feisbucðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Hai sa va mai lamuresc cu o chestie ca sa vedeti ca acel cerificat nu este decat un fals ordinar

Poza aceasta reprezinta Modelul de certificat de deces romanesc emis doar in Romania  in cazul decesului unei persoane straine aflate pe teritoriul tarii noastre  (asa numita Anexa nr. 2 C

post-194745-0-73363900-1491119229_thumb.jpg

Modelul austriac ca doar acolo se presupune ca s-ar fi intamplat  "accidentul"  si doar acolo se putea emite acesta , arata cam de genul acestuia  :

post-194745-0-64876300-1491119347_thumb.jpg

post-194745-0-32336000-1491119379_thumb.jpg

In rest trageti singuri concluziile 

PS: Imi place de Lopix , iar s-a sensibilizat  :laugh2

Eu de data asta nu mai pun botul la harneala decat daca vad sicriul sau eventul poza din cimitir

• Like 12
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Voi n.ati crede nici s.o vedeti pe catafalc..ati zice ca e o papusa ceva. 

Vizitator all_star
Postat

La cate s-au intamplat pe acest topic si cate minciuni s-au vehiculat  nimic nu mai este exclus .

De data asta ma abtin ....nu mai urez inca o data sa-i fie tarana usoara .

Acum 3 zile puneam o intrebare tot aici dar o reamintesc : "unde e sicriul decedatei ?"

Eu pan-acum o credeam pe Lorena-n stare de orice dar sa falsifici niste acte oficiale emise de ambasada, parca-i prea mult.   :slap2  Daca-o fi facut asa ceva desi nu prea-mi vine-a crede, atunci e grav de tot. :no2  Falsificarea oricarui act oficial e caz penal.  :rtfm

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Da, acuma am văzut și eu când sunt sobru, e o țeapa jidănească acel act de deces, a murit in spitalul din Austria? :))

E fals tot, cel mai probabil, un baiat de la o sală de net de pe la Dorobați, a atasat o poza digitala prelucrată în Photoshop, din plictiseală. Trebuie să recunosc, un trolling reușit!

Dacă vroiai să pară real, trebuia să facă o poza cu un aparat la un certificat fals tipărit

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.