iulius86 Reputație: -24 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:la pizde Oras:la pizde Partajează Postat Aprilie 5, 2017 A inviat? Plm...in loc să cântăm de Paște "Hristos a înviat din morți", o să cantam "Lorenna a inviat din morți!" Veniți de luați lumină!Pe proxenentul asta penal când îl penalezi pentru limbaj nepotrivit sau sunteti toti mâna în mana? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Pe proxenentul asta penal când îl penalezi pentru limbaj nepotrivit sau sunteti toti mâna în mana?Penalezi? Agramatule 4 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Aprilie 5, 2017 CAND ORGANIZAM UN BLOWBANG LA DOBRE IN SUFRAGERIE CU ADINA SI DOBRE LA VORBITOR? IN MEMORIAM LORENA Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 6, 2017 a'nviat moarta ? 5 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 a'nviat moarta ?In noaptea de paste. 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Zeule suna-ma in cursul zilei de maine. Este ceva important.pe nr de anunt. nu te retin mult dar trebuie sa te intreb ceva. multumesc Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Zeule suna-ma in cursul zilei de maine. Este ceva important.Nu te sun! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 pe nr de anunt. nu te retin mult dar trebuie sa te intreb ceva. multumescTe sun eu pe nr. personal ,să-ți zic ceva interesant ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Te sun eu pe nr. personal ,să-ți zic ceva interesant ! Urmeaza marea paruiala intre Adina si Lorena ? =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Urmeaza marea paruiala intre Adina si Lorena ? =))Posibil Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Urmeaza marea paruiala intre Adina si Lorena ? =))Trebuie dat la Wowbizz, îți dai seama ?! șoc soc soc, 2 handicapate se paruiesc pentru un zeu ,soc soc soc . 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Nu te sun!nu tu esti ace;la la care ma refer Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 :slap2 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 6, 2017 :slap2Subscriu la cei doi galbejiti. Cat despre.......eu credeam pana acum ca si prostia are mandria ei. Se pare ca m-am inselat. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 https://youtu.be/WEr73Hd3uGM Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 :eek :eek https://cdn.meme.am/instances/500x/63201907/scared-cat-oh-dear-god.jpg 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ce plm a fost clipu ala? Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ce plm a fost clipu ala? Spiritul lu' bicuţ îi transmite mesaje prin adina, lu' dobre. 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Hmm... trebuie ascultate reverse (de la sfarsit la inceput)... Si sunt 2 filmulete. Probabil transmite un mesaj codat. Nu stau sa-mi bat capul... Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Hmm... trebuie ascultate reverse (de la sfarsit la inceput)... Si sunt 2 filmulete. Probabil transmite un mesaj codat. Nu stau sa-mi bat capul...Mda,,. intr-adever ciudat. Trebuie sa vina Tantrica sa ne traduca. Cat despre dansa, pacat de carcasa ca are tatele pe gustul meu , daca ar fi fost si ea mai doamna si nu o rockarita as fi vizitat-o umpic cam ingrijorat (mi se pare destul de mare cu toate ca am 1,80 ) sau poate o face mai mare camera. 4 7 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 6, 2017 pana la urma unde e bikuta ? Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Aprilie 6, 2017 pana la urma unde e bikuta ?Au mâncat o câinii 😂😂 Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 A vorbit prin ea duhul stravechiului zeu egiptean Sifilis (ruda cu Osiris) 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Aprilie 6, 2017 A vorbit prin ea duhul stravechiului zeu egiptean Sifilis (ruda cu Osiris) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Zeule, suna.ma neaparat sa vb ceva important..daca vezi mesajul asta..ca nu mai am numarul tau de telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum