Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

ma kk pe parerea ta si pe ce crezi tu.

si eu de asemeni , pe tot ceea ce indrugi si latri din gura  aici .....numai minciuni gogonate

de la sex anal (si neprotejat) a inceput sa-ti iasa rahatul pe gat si incerci sa ni-l versi noua aici ,crezand ca suntem Dobre  :laugh2

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi

jegule in spania am fost cu firma ahorramas care e lant de supermarketuri. Dar stii ceva? Nici in cur nu ma doare de ce crezi tu. Cainii latra...ursul merge...

cainii latra .. ursul merge... curva se stafideste :(

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:0730163270
  • Oras:0730163270

si eu de asemeni , pe tot ceea ce indrugi si latri din gura  aici .....numai minciuni gogonate

de la sex anal (si neprotejat) a inceput sa-ti iasa rahatul pe gat si incerci sa ni-l versi noua aici ,crezand ca suntem Dobre  :laugh2

esti liber sa crezi ce vrei si sa latri in continuare. Nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta.
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Un domn adevarat nu face recenzii. Ce se petrece în dormitor..acolo trebuie să ramana. Nu am nevoie de recenzii.

Pe asta de unde ai scos-o? Din puțul gândirii? Ce spui tu, e valabil în "civilie", tu ești bun de consum.

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Un domn adevarat nu face recenzii. Ce se petrece în dormitor..acolo trebuie să ramana. Nu am nevoie de recenzii.

Defapt cand facem recenzi la fete nu le facem pt a le ridica in slavi sau a le defaima,le scriem pt noi barbati care apelam la servicile de sex platit pt a stii daca merita sau nu sa dam bani la unele fete....parerea mea ca acesta este scopul recenzilor!
  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...