Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

OB 37, zici?

da .....ca e mai usor de indoit , daca vrem ptr. aderenta  bagam PC   :laugh2

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:0730163270
Postat

Repet ,cu George doi plus trei ai stat ff puțin cu mine cinci ani și încă două reprize !! Cum explici ?? Spune motivul pentru care ți-am dat cu flit   ? Apropo de lege ,ai grijă că sunt toți pe urmele tale ,au aflat de învierea ta ! Legea tării nu s-a schimbat cât tu ai fost decedată,acum trebuie să plătești cu dobândă !!  :slap2  :no2

ca am stat 5 ani cu tine nu inseamna ca trebuie sau vreau sau e obligatoriu sa mai stau. Cu nevasta.ta ai stat 14 ani pana cand ai prins.o in casa cu un jandarm pulos cum i.o baga adânc în pizda. Si jana rusoaica te înșela cu ..virilu..un țigan pulos si ala. Eu te.am parasit pt stilistul catalin si pe el l.am parasit pt ZEU. Toate femeile te parasesc amatatule ca nu ai cu ce le fute si mai si duhnesti a bautura. Plus nu te speli...dobre...intai dam cu săpun apoi cu parfum. Dar tu esti certat cu apa si sapunul. Si atunci cum vrei sa stea femeile cu tine?...
Postat

Cu ea rămâne ,adoră aceste trofee .Problema este că timpul trece și ea tot o prăpădită este ..Vorba ei; ,,câinii latră ursu merge ,, trafic pisicului să facem ,că bani are timp ..Acm trei luni se jura că nu execută sex total neprotejat ,a făcut mereu Și atunci și acum ,de ani buni refuză să-și facă analizele și umblăcu minciuni .În apărarea ei mai are vreo două zdrențe masculine și și-a mai tras două conturi .Inconștiența și prostia sunt la cote maxime !!

ai dreptate dobre, sunt foarte amărâta si prăpădita, am doar o masina decapotabila. Mi.am luat.o acum o săpt. Pe aia din ianuarie, rosie ...am vandut.o ca nu se decapota. Off dobre cum le stii tu pe toate ca un om mare....

post-234062-0-71576000-1494748419_thumb.jpg

post-234062-0-37061900-1494748430_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Postul a devenit un chat intre voi doi , eu postez doar pentru postari , :))))  aici parca este postul ala " posteaza pentru colorare rapida " :)))) Ce oameni !!

Postat

Iar dau ture de Capitala astea cu COTETUL decapotabil ?  :laugh2

Ati uitat s-o bagati pe aia de 100 de Kg in spate , ca sa fie echipajul complet 

• Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La 1,85 imi permit 100 de kile. Ce kilu meu?!

Postat

Da ba  , ce sa zic ....usa  e mic copil pe langa tine   :laugh2

• Like 9
  • Minus 13
Reputație: 1047
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

da .....ca e mai usor de indoit , daca vrem ptr. aderenta  bagam PC   :laugh2

PC 52? :laugh2

Vizitator
Postat

Trebuie sa renegociezi procentul cu noul peste,creste consumul la decapotabila daca plimbi balena

ce griji de labari jupuiti si lesinati aveti unii dintre voi. mai bine invatati sa va tundeti flocii mai lungi deat pula,sa va dati giullele de la cur jos..sa va spalati branza dupa pula si pe urma sa vb voi de pizdele altora . vorbiti din spatele unui nick.name ..va dati viteji..dar daca v.am vedea pe strada nu ne.am dat nicii mucii pe voi.

Postat

iti dai seama ....de parca noi ne-am uita la BALENA UCIGASA  :laugh2

Postat

Hai dobre cand începi să minti ca te.am plimbat cu decapotabila sau mai rau..ca mi.ai cumparat.o tu? Bagati.as pula in gat de impotentul pizdii matii care esti.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

La 1,85 imi permit 100 de kile. Ce kilu meu?!

Parca ziceai ca ai 1,82  sau tu cresti in continuare.

95 kg e maximul pentru 1,85 si asta la barbati, nu la femei, dar ma rog fiecare face ce vrea.

Postat

Da dobre unde e? Mă caută pe la therme..dar doar stă la intrare ca nu are bani.. dacă nu ii place munca...mereu la cerșit cu mana întinsă

Vizitator
Postat

ce griji de labari jupuiti si lesinati aveti unii dintre voi. mai bine invatati sa va tundeti flocii mai lungi deat pula,sa va dati giullele de la cur jos..sa va spalati branza dupa pula si pe urma sa vb voi de pizdele altora . vorbiti din spatele unui nick.name ..va dati viteji..dar daca v.am vedea pe strada nu ne.am dat nicii mucii pe voi.

zici ca suntem noi de vina ca ai tu parte de d-astia?

schimba "menegmentu"

ia uite-o pe Lorena,ce valoare are - vizite la Therme,masini decapotabile,haine da firma...

Postat

ia uite-o pe Lorena,ce valoare are - vizite la Therme,masini decapotabile,haine da firma...

Da nu ne-a aratat totusi unde mananca ....tot la impinge tava la Mc la Mall   ? :laugh2

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Îți spun la toba urechii ,retardatule ,dacă te prind te SUG până iti raman adidasii mici!

te cred ca esti dependent de pula dar sincer imi provoci scarba, nu pot sa te las sa imi sugi pula atat de mult, un scurt de ziua ta te las sa imi faci ca esti simpatic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.