sir dracu Reputație: -54 Postat Iunie 4, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Postat Iunie 4, 2017 Buna seara... fah nenorocito, sunt copii in apa aia, spurcaciunea dracului, tie ti-ar placea sa stea fi-tu in aceeasi apa in care sta o nenorocita care se fute neprotejat cu toti sidosii care au 300 de lei?fah jegoaso, nici in costum de scafandru nu ar trebuii sa ai voie sa intrii in apa, esti aceeasi clasa de risc biologic si de contaminare cu cernobalul, ar trebuii sa te dea in judecata amaratii pe care i-ai surprins in apa cand ai bagat in lichid curul ala spart de toti nenorocitii purtatorii de hepatite si bube dulci.mortii tai, nici nu mai am curaj sa ma duc la therme de frica ta, mancate-ar pamantu cu dobre si huiduma.milf cu tot. 4 1
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2017 Buna seara...Credits :Photographer : Dobre DanielViewers : Dusmanii mei sa moara de ciudaLocation : Therme BalotestiSwimmers : Peoples from websiteFake photos tips : Photoshop 5 6
sir dracu Reputație: -54 Postat Iunie 4, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Postat Iunie 4, 2017 o sa trimit la handicapatii de la therme link cu pozele tale si thread-ul de pe nimfomane, sa-ti interzica accesul, si sa dezinfecteze dracului bazinele, arde-te-ar pucioasa si focurile gheenei, ca la ghena te-ai nascut si in ghena o sa mori, tu cu dobre si maimutza.milf.oarba dupa tine... 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2017 o sa trimit la handicapatii de la therme link cu pozele tale si thread-ul de pe nimfomane, sa-ti interzica accesul, si sa dezinfecteze dracului bazinele, arde-te-ar pucioasa si focurile gheenei, ca la ghena te-ai nascut si in ghena o sa mori, tu cu dobre si maimutza.milf.oarba dupa tine...Bună idee!
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2017 o sa trimit la handicapatii de la therme link cu pozele tale si thread-ul de pe nimfomane, sa-ti interzica accesul, si sa dezinfecteze dracului bazinele, arde-te-ar pucioasa si focurile gheenei, ca la ghena te-ai nascut si in ghena o sa mori, tu cu dobre si maimutza.milf.oarba dupa tine...Stai linistit ca acolo vin specimene si mai grave( tot felul de cocalari , tigani si tarani slinosi etc) .Totusi ,nu ca le iau apararea ,dar nu aveti nici o dovada ca ar fi bolnave (prostia lor este ca nici ele nu aduc dovezi ca nu ar fi ) .Voi cum v-ati simti sa zica cineva de voi ca sunteti suferinzi de boli transmisibile?Una e sa blamezi ca fac sex neprotejat si alta e sa zici ca au ciuma. 4 6
sir dracu Reputație: -54 Postat Iunie 4, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Postat Iunie 4, 2017 Stai linistit ca acolo vin specimene si mai grave( tot felul de cocalari , tigani si tarani slinosi etc) . adica bianca cu sidoasa.milf si dobre?da, stiu, in pula mea, au pus si poze.acum zi-ne si ca iarna nu-i ca vara.tu pari cam dobre...
babardierul Reputație: -322 Postat Iunie 5, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Iunie 5, 2017 Se vede un inceput de hepatita C in privirea aia 2 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2017 Suparata e Lorena in toate pozele. Pare ca si-a pierdut orice speranta in umanitate si nici macar pe puli nu se mai poate baza. 10 6
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 Se vede o invidie și o frustrare în vorbele voastre...si eu ma sterg la cur cu ele...hahaha
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 Cine nu ma înghite.. .sa ma suga...
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 Ce credeti.. pun poze doar sa acresc labarii..sa vad cum sar frustratii de cur in sus..in rest...nici un scuipat nu dau pe parerea nimănui 1
czr Reputație: 54 Postat Iunie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2017 Sa te suga pamantul pubelo
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 Bau 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 Cine nu ma înghite.. .sa ma suga...nici macar obraznica nu stii a fi . ti-as fi spus eu cum e corect avand in vedere ca nu ai ce da la supt. dar e prea multtotusi daca vrei sa fii obraznica luand in calcul ce faci zici asa Lori : 'pe cine nu pot suge, scuip'
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 fah nenorocito, sunt copii in apa aia, spurcaciunea dracului, tie ti-ar placea sa stea fi-tu in aceeasi apa in care sta o nenorocita care se fute neprotejat cu toti sidosii care au 300 de lei?fah jegoaso, nici in costum de scafandru nu ar trebuii sa ai voie sa intrii in apa, esti aceeasi clasa de risc biologic si de contaminare cu cernobalul, ar trebuii sa te dea in judecata amaratii pe care i-ai surprins in apa cand ai bagat in lichid curul ala spart de toti nenorocitii purtatorii de hepatite si bube dulci.mortii tai, nici nu mai am curaj sa ma duc la therme de frica ta, mancate-ar pamantu cu dobre si huiduma.milf cu tot.esti prost de bubui..in primu rand..n-ai bagat limba in curu niciuneia din noi sa vezi daca avem sau nu ceva...asa ca vorbesti ca sa n-adormi. 2..apa aia are cloramina in ea....asa ca n.ai ce sa iei din apa...noi suntem mai sanatoase in pizda decat sunt altii in gura,...lingeneai in pizda dupa ce se slobozeste un batalion acolo intai
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 esti prost de bubui..in primu rand..n-ai bagat limba in curu niciuneia din noi sa vezi daca avem sau nu ceva...asa ca vorbesti ca sa n-adormi. 2..apa aia are cloramina in ea....asa ca n.ai ce sa iei din apa...noi suntem mai sanatoase in pizda decat sunt altii in gura,...lingeneai in pizda dupa ce se slobozeste un batalion acolo intai bine spus adina. Te sustin...ce ne.ar mai linge daca ar fii gratis...s.ar închina in fatza noastră ca la niste icoane daca le.am da pizda gratis...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 nici macar obraznica nu stii a fi . ti-as fi spus eu cum e corect avand in vedere ca nu ai ce da la supt. dar e prea multtotusi daca vrei sa fii obraznica luand in calcul ce faci zici asa Lori : 'pe cine nu pot suge, scuip' tu esti miezul din dodoasca...esti cea mai cea de pe aici...toata lumea e urata si proasta ..numa tu esti desteapta...ce cauti atunci printre prosti?/....numai aici poti s-o faci pe desteapta..(in alta lume n-ai nici o valoare)....ca-i pronunti numele pisicului...si lumea din respect pt el nu te pune la punct...si tu te folosesti de treaba asta...identitatea ta aici este in umbra lui.. sa parafrazez un user de aici....mai bine taci decat sa fi un ecou....(si continui eu)....mai bine dispari decat sa fii o umbra
sir dracu Reputație: -54 Postat Iunie 5, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Postat Iunie 5, 2017 esti prost de bubui..in primu rand..n-ai bagat limba in curu niciuneia din noi sa vezi daca avem sau nu ceva...asa ca vorbesti ca sa n-adormi. 2..apa aia are cloramina in ea....asa ca n.ai ce sa iei din apa...noi suntem mai sanatoase in pizda decat sunt altii in gura,...lingeneai in pizda dupa ce se slobozeste un batalion acolo intai esti o vaca sifilitica pentru ca:1. nu trebuie sa mananci cacat sa stii ca nu e bun, desi in cazul tau nu se aplica, tu manaci oricum.2. apa de la therme nu are cloramina, pentru ca nu s-au gandit sarmanii aia ca niste bombe biologice gen aratarea.milf, bianca.sida dobre.sugatorul si alte rebuturi umane o sa infesteze imprejurimile, punand in pericol copii si oamenii de acolo.3. faci sex neprotejat cu oricine are 50 de euro, adica cu oricine. cat despre batalioanele care se slobozesc in pizdele voastre tip galeata nu trebuie sa ne povestesti, cunoastem amanuntul, de-aia aveti ZERO clienti fara sida de pe forumul asta plin de bolnavi mental.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 am jurat ca nu mai umilesc sa ma cobor la nivelul unor tampiti si sa adopt limbaj de comuna pantelimon....ma da nu se poate...deci nu ma pot tine de juramant....
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 tu esti miezul din dodoasca...esti cea mai cea de pe aici...toata lumea e urata si proasta ..numa tu esti desteapta...ce cauti atunci printre prosti?/....numai aici poti s-o faci pe desteapta..(in alta lume n-ai nici o valoare)....ca-i pronunti numele pisicului...si lumea din respect pt el nu te pune la punct...si tu te folosesti de treaba asta...identitatea ta aici este in umbra lui.. sa parafrazez un user de aici....mai bine taci decat sa fi un ecou....(si continui eu)....mai bine dispari decat sa fii o umbrauooo tiganca urata cu mecla turtita si colane si covrigi de le numesti bihuterii de obordispari ii zici la doamna ma-ta si la ce ai fatat din pizda aia larga si plina de boliai o fata sa mor zici ca a trecut autostrada cu tot cu tiruri si betoniere pe earatato
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 din pacate pe forumul asta clienti sunt putini....marea majoritate sunt labari jupuiti
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 uooo tiganca urata cu mecla turtita si colane si covrigi de le numesti bihuterii de obordispari ii zici la doamna ma-ta si la ce ai fatat din pizda aia larga si plina de boliai o fata sa mor zici ca a trecut autostrada cu tot cu tiruri si betoniere pe earatato hai dutre in pula mea s-o sugi de nebuna sifilitica si vb asa cu mata ..lingeamai in pizda de parasuta panarama
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 hai ca te trec la ignor...vb cu cine iti inghite aiurelile
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 e uite ca am explodat...m.am abtinut 5 zile ...da nu s-a mai putut..si cu asta am incheiat
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 5, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 5, 2017 din pacate pe forumul asta clienti sunt putini....marea majoritate sunt labari jupuitibingo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum