christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Corect 13 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ai perfecta dreptate. Insa duci argumentatia la un nivel de rafinament, inaccesibil pentru unii. Dovada, replicile.Mai ales...putem sa numim ca fiind rafinament de excepție, acel moment cand a spus Adinei ca nu-i pasă pentru că ea este la de evitat. Uff, simteam eu ca ceva nu se leagă...😕Ce pupaciosi mai sunteți, măi! 😑 4 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ba ar trebui sa te intereseze, pentru ca depinde numai de tine, ce ajunge sa gandeasca un client dupa ce te viziteaza. Personal, am cunoscut fete pentru care am si acum un respect deosebit, si unele care sunt niste putori, WC-uri, cum le zici tu, unele care isi merita soarta. Ines, respecta-te pe tine insuti, ca sa fii respectata de altii.Nu ai inteles. Vorbea de mine...Citeste textele anterioare si-apoi începe ideea cu momentul cand pipilica, mi-a zis mie prima oară wc public. 4 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu ai inteles. Vorbea de mine...Citeste textele anterioare si-apoi începe ideea cu momentul cand pipilica, mi-a zis mie prima oară wc public.Omul este atat cat intelege...cat despre pipilica asta..omul e cam sarac cu duhulðŸ˜ðŸ˜ 13 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Adinna tot ce spui ca sa intamplat în viața ta și ca acest lucru tea îndemnat spre prostituție sincer te cred e greu sa vezi ca nu ai ce sa dai la copil când vi acasă. Dar recunoaște e mai ușor sa sugi pula decât sa muncești ăsta în varianta taAdinna tot ce spui ca sa intamplat în viața ta și ca acest lucru tea îndemnat spre prostituție sincer te cred e greu sa vezi ca nu ai ce sa dai la copil când vi acasă. Dar recunoaște e mai ușor sa sugi pula decât sa muncești ăsta în varianta taSe pare ca n.ai inteles nimic...de fapt e vina mea ca n.am descris afacerea...distributie pungi plastic,pahare,hartie alimentara,brichete si alte maruntisuri ..PE CARE LE-AM CARAT CU SPINAREA TIMP DE 1 SI JUMATATE...pana mi.am luat permis si masina ...Ca sa.mi usurez munca...asta inseamna ca n.sm fugit de munca grea...problema..micile minimarketuri au fost falimentate de aparitia marilor hipermarketuri...deci si eu..(falimentata) 1 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Cum am spus...nu permit nimanui sa ma judece pt. Ocupatia pe care o am acum. 2 8 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Se pare ca n.ai inteles nimic...de fapt e vina mea ca n.am descris afacerea...distributie pungi plastic,pahare,hartie alimentara,brichete si alte maruntisuri ..PE CARE LE-AM CARAT CU SPINAREA TIMP DE 1 SI JUMATATE...pana mi.am luat permis si masina ...Ca sa.mi usurez munca...asta inseamna ca n.sm fugit de munca grea...problema..micile minimarketuri au fost falimentate de aparitia marilor hipermarketuri...deci si eu..(falimentata)Ei, micile minimarket-uri au fost failmentate pentru ca aveau preturi mult mai mari decat in Cora, Auchan, etc. Chiar cu 30-40%. Stiu un caz in care patronii de la un nonstop din asta, isi faceau aprovizionarea cu X5. In conditiile in care era coada la magazin. Dar nu te impiedica nimeni sa nu iti iei o franciza de MegaImage market sau la 2 pasi. O diferenta de pret suficient de redusa pentru consumator, care sa-l descurajeze sa se duca la supermarket. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 E si logic. Discounturile pe care le primesc marile hipermarketuri de la producatori si importatori nu or sa fie niciodata aceleasi cu cele ale unui amarat de minimarket de cartier 2 8 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Eu as spune ca situatie e nuantata. Sunt magazine care au rezistat pt ca au avut si au adaosuri, sa zic, decente, plus ca sunt nonstop. Au disparut cei care dadeau tunuri si nu aveau vad comercial. 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ei, micile minimarket-uri au fost failmentate pentru ca aveau preturi mult mai mari decat in Cora, Auchan, etc. Chiar cu 30-40%. Stiu un caz in care patronii de la un nonstop din asta, isi faceau aprovizionarea cu X5. In conditiile in care era coada la magazin. Dar nu te impiedica nimeni sa nu iti iei o franciza de MegaImage market sau la 2 pasi. O diferenta de pret suficient de redusa pentru consumator, care sa-l descurajeze sa se duca la supermarket.Nu e adevarat. Nu poti sa ai preturi mai mici decat rechinii si stiu asta din propia experienta.Acum 2 ani aveam o afacere cu cineva prin care vindeam electrocasnice si cu toate ca aveam de la un producator discounturile care le avea si emag (pentru ca aveam pile in interior) nu puteam sa vindem mai ieftin ca emag, pentru ca le-ar fi sarit in cap la producator de ce da la fel de ieftin ca lor , deci rechinii inghit totul (uita-te si la RDS pe piata de cablu) Faza care nu o iau in seama producatorii si furnizorii, care ajuta la contruirea de monopol este ca acestia cu timpul o sa le faca pretul, pentru ca odata la 1 - 2 ani se renegociaza discounturile cu furnizorii si producatorii si acestia nemaiavand piata(retailarii mici si mijlocii) vor trebui sa accepte. 4 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Omul este atat cat intelege...cat despre pipilica asta..omul e cam sarac cu duhulUuuffffu!...Si m-a nimerit tocmai pe mine! In acest caz...e bine ca pipilica, la fel ca alți oameni, să stie ca nimic nu este întâmplător. Întâmplarea nu există pentru lăcomia săracilor...ci doar iertare a păcatului. 4 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Uuuffffu!...Si m-a nimerit tocmai pe mine! In acest caz...e bine ca pipilica, la fel ca alți oameni, să stie ca nimic nu este întâmplător. ÃŽntâmplarea nu există pentru lăcomia săracilor...ci doar iertare a păcatului.Ii esti draga si nu stie sa se exprime altfel...probabil...atat stieðŸ˜ðŸ˜ 13 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ii esti draga si nu stie sa se exprime altfel...probabil...atat stieNu e adevarat. Vrea sa-si fabrice o personalitate dublă si are nevoie de indicații... 4 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 In momentul in care băieții te fac sa vorbesti doar despre tine pe un topic pe care ai declarat ca e al tuturor...poți să-l consideri ca un subiect inchis, cel al topicului. 4 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 In momentul in care băieții te fac sa vorbesti doar despre tine pe un topic pe care ai declarat ca e al tuturor...poți să-l consideri ca un subiect inchis, cel al topicului.Esti invidioasa Tantrico , ca totusi mai sunt si colege de breasla care au avut si o alta meserie fata de tine , care nu ai avut decat actuala. 4 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 aaa nuuu...topicul merge in continuare..am fost eu acum...data viitoare va fi altcineva...prevad ca si asta va fi un topic de sute de paginiIn ce direcție Adina? Nu vezi ce spune promovator? Ca dacă e asa cum zici tu, deja simt că o sa fie previzibilă urmarea...dacă ne lăsăm pe mana lor. Nu uita că eu chiar i-am studiat pe băieții ăstia din toate pozițiile...si alea care vad ei la mine nu-s reacții, ci p***li virtuale pentru mancatori de ca***cat. PS. Picon, daca tot esti aici...te las pe tine sa compui o propoziție cu, cuvintele care lipsesc din micul meu text. Sunt doua cuvinte... 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 In ce direcție Adina? Nu vezi ce spune promovator? Ca dacă e asa cum zici tu, deja simt că o sa fie previzibilă urmarea...dacă ne lăsăm pe mana lor. Nu uita că eu chiar i-am studiat pe băieții ăstia din toate pozițiile...si alea care vad ei la mine nu-s reacții, ci p***li virtuale pentru mancatori de ca***cat.biiiineee..cu accent pe i .. :clapp :clapp :clapp :clapp 2 8 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 In ce direcție Adina? Nu vezi ce spune promovator? Ca dacă e asa cum zici tu, deja simt că o sa fie previzibilă urmarea...dacă ne lăsăm pe mana lor. Nu uita că eu chiar i-am studiat pe băieții ăstia din toate pozițiile...si alea care vad ei la mine nu-s reacții, ci p***li virtuale pentru mancatori de ca***cat.Cu alte cuvinte a spus ca am jignit-o si trebuie sa fiti unite . Sterge-mi postarea de mai sus sa poata dormi linistita 4 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Cu alte cuvinte a spus ca am jignit-o si trebuie sa fiti unite . Sterge-mi postarea de mai sus sa poata dormi linistita Cu alte cuvinte...esti prost, pentru ca te-ai grăbit! 4 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 vis e de 2-3 ani in domeniul asta...De unde ai aceasta informatie eronata, cand tot forumul stie ca de la 19 ani practica in domeniul asta, inclusiv ea recunoscand 5 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 adica tipele care au 20 si un pic de ani ..putem banui ca nu au lucrat altceva inainte..nici nu aveau cand...dar cele de peste 30.,..eu timp de 10 ani am lucrat altceva inainte.. lucrez de la 18 ani 7 ani am avut afacerea mea,2 ani am lucrat la monitorizare/securitate,1 an vanzatoare,si de 7 ani sunt in domeniul asta...total 35..adica varsta mea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 De unde ai aceasta informatie eronata, cand tot forumul stie ca de la 19 ani practica in domeniul asta, inclusiv ea recunoscandnu stiu...am presupus eu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2017 cine a lucrat in domeniu stie. mic magazin de cartier a avut si tatal fiicei mele cand ne.am cunoscut..practica adaosuri mici cu care eu nu eram de acord..dar era afacerea lui nu ma puteam amesteca..lui i-a venit de la primarie o hartie prin care ii era pus in vedere ca trebuie sa elibereze spatiu...desi de la aceeasi primarie obtinuse initial autorizatia de functionare...asta e,a renuntat.n-avea ce face. a fost o chestie politica..pt ca a fost un fenomen de masa intr-o perioada cu ridicarea chioscurilor..treaba cu Basescu de iesise lumea in strada...pregateau terenul pt hipermarketuriNu știu cum plm, dar eu am lângă casă, pe o rază de 200-250 m, un Mega și 3 minimarket-uri, care funcționează de cel puțin 10 ani. La aceste magazine care comercializează produse agroalimentare, prețurile sunt un pic mai mari, dar un pic și au utilitatea lor, atunci când vrei să cumperi un pachet de țigări, o sticlă de ulei/bere/apă minerală, o pâine, o pungă cu zahăr și nu ai chef/timp să mergi la Mega, să stai la casă etc., preferând să dai 9 lei (de exemplu), pentru un produs, decât 8,20 lei și să pierzi timpul. 7 14 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2017 nu stiu...am presupus euVrea să reformulez, dar cu alte cuvinte, mereu si mereu, pana nu mai las loc de interpretări...si pana-si gaseste el solutia la problema lui. Asa fac prostii... 4 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu știu cum plm, dar eu am lângă casă, pe o rază de 200-250 m, un Mega și 3 minimarket-uri, care funcționează de cel puțin 10 ani. La aceste magazine care comercializează produse agroalimentare, prețurile sunt un pic mai mari, dar un pic și au utilitatea lor, atunci când vrei să cumperi un pachet de țigări, o sticlă de ulei/bere/apă minerală, o pâine, o pungă cu zahăr și nu ai chef/timp să mergi la Mega, să stai la casă etc., preferând să dai 9 lei (de exemplu), pentru un produs, decât 8,20 lei și să pierzi timpul. Succesul Shop & Go-urilor sau Mega-urilor , nu se datoreaza neaparat preturilor cat si diversitatii de produse care se gasesc in ele(de exemplu eu la magazin de cartier nu o sa gasesc bere guinness) asa ca ma duc la mega, fiind la mega, cumpar si alte produse sa nu mai stau la coada la magazinul de cartier in caz ca vreau ceva de acolo care pot gasi si la mega. 6 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum