Sari la conținut

Doresc banarea contului.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

E, totusi Focsaniul este in continua dezvoltare de 5 ani . Sunt zone mai grave in Moldova unde e cum zici tu , gen Vaslui si Botosani,

E os....da meltenii la buci cu coada de topor , doar intra pe Topicele de Focsani si ai sa observi discutii destul de elevate.

Pai daca la Brasov si Ploiesti (mult mai dezvoltate) merge pretul acesta , inclusiv in Bucuresti , cat crezi ca merge in cuiburile de acolo controlate de niste ro..... ?  :)

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

E os....da meltenii la buci cu coada de topor , doar intra pe Topicele de Focsani si ai sa observi discutii destul de elevate.

Pai daca la Brasov si Ploiesti (mult mai dezvoltate) merge pretul acesta , inclusiv in Bucuresti , cat crezi ca merge in cuiburile de acolo controlate de niste ro..... ?  :)

Bai tarane, de cate ori ai fost in Focsani? Hai sa iti spun eu, or sa confirme multi altii. In Focsani, sunt multe fete ok, depinde unde le cauti, se pare ca tu frecventezi centurile oraselor. Focsani-ul, spre deosebire de alte orase, se misca ok dpdv economic. Fata in cauza, chiar arata bine in poze dar deh, strugurii sunt acrii pentru vulpea care nu ajunge la ei!

PS: Daca tu ai futut in Brasov si Ploiesti cu 70 de lei, se confirma ce am spus, esti centurist!

La prostia ta, nu stiu daca realizezi, ai jignit oameni din trei orase importante, ce mai conteaza pentru tine, oricum esti un loser!  

• Like 16
  • Minus 2
Link spre comentariu

Imi vine sa ma bas...pe fata lui Alexandru  :laugh2  De raiosul asta nu scapi nici cu DTT  , am zis eu .

La cum arati tu , te cred  ca  orice fata este frumoasa si ti se inflameaza numaidecat limba.....LIMBISTULE 

Ia un pix si o foaie si scrie  .....0  7  2  7  4  9  9  2  5  3 (e nr. cu care isi facea reclama aici) baga-l pe FB  si da Like cu limba pe monitor . Poti sa incepi de pe acum  LIMBISTULE  :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS: Eu am spus de Brasov si Ploiesti ca sunt mai dezvoltate comparativ cu  Focsaniul   si am facut o trimitere spre anumite dialoguri de pe Topicele Focsani , tu ai fost idiotul care i-a jignit la voia intamplarii ,  pe toti  .Ba chiar este o fata care activeaza acum in  Bucuresti , venita din zona aceea (fara un pret modificat) tot datorita faptului ca nu se fac bani si sunt taxele de protectie prea mari acolo.  Prost mai est, ca intotdeauna  :laugh2

Link spre comentariu

Imi vine sa ma bas...pe fata lui Alexandru  :laugh2  De raiosul asta nu scapi nici cu DTT  , am zis eu .

La cum arati tu , te cred  ca  orice fata este frumoasa si ti se inflameaza numaidecat limba.....LIMBISTULE 

Ia un pix si o foaie si scrie  .....0  7  2  7  4  9  9  2  5  3 (e nr. cu care isi facea reclama aici) baga-l pe FB  si da Like cu limba pe monitor . Poti sa incepi de pe acum  LIMBISTULE  :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS: Eu am spus de Brasov si Ploiesti ca sunt mai dezvoltate comparativ cu  Focsaniul   si am facut o trimitere spre anumite dialoguri de pe Topicele Focsani , tu ai fost idiotul care i-a jignit la voia intamplarii ,  pe toti  .Ba chiar este o fata care activeaza acum in  Bucuresti , venita din zona aceea (fara un pret modificat) tot datorita faptului ca nu se fac bani si sunt taxele de protectie prea mari acolo.  Prost mai est, ca intotdeauna  :laugh2

esti extrem de idiot, ma bucurw asta, te fuck usor in ratail ala de tartan. pizda, chiar esti disperata, am catova medici bunui, spunoe, no problems! avrei sa powtez mesajele in care ii faceai pe toti prosti, in care iti aratai asamentul fata de pieptul de pui cu piure, in timp ce sura ta de energie era porcul si oaia?, Le arat nene, asa de m7lt ma pis pe tine si o face toata lumea, incat, boule, esti penibil! Nu dau credit unui copil, tu esti insa mizerabil somerule. Au spus toti ca sunt cam tacanit! Toatablumea stie, daca vrei aflii si tu, sa ma cac in gura ta de idiot, iresponsabil si cretin. Somerule, am sa te fuck sa vorbesti singur, oricum o faci! 

• Like 14
  • Minus 2
Link spre comentariu

Gata .....ca s-a trezit sifiliticul din somn  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Baga mesajele acelea de la Alexandra , pe care ti le-a daruit   la insistentele tale ...SANTAJISTULE  

Pai e frumos bai LISANDRULE ce faci  ? :no2

PS: Ba , sa nu pui poze cu mine nud , ca draci mananci . Da-i din gura acolo...dar apasa cum trebuie pe taste sau iti tremura mana de la laba cand  mananci cacat in urma mea .....PURECOSULE ... :laugh2

Cautai informatii despre mine pisa-te-as in cur sa te pis de  nebun .Vezi cum te dai tu de gol singurel ca minti , santajezi si ameninti , ori de cate ori ti se pun piticii pe creier pe aici ? Na , ca ai cules si de data asta  ...o pula  :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

Gata .....ca s-a trezit sifiliticul din somn  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Baga mesajele acelea de la Alexandra , pe care ti le-a daruit   la insistentele tale ...SANTAJISTULE  

Pai e frumos bai LISANDRULE ce faci  ? :no2

PS: Ba , sa nu pui poze cu mine nud , ca draci mananci . Da-i din gura acolo...dar apasa cum trebuie pe taste sau iti tremura mana de la laba cand  mananci cacat in urma mea .....PURECOSULE ... :laugh2

Cautai informatii despre mine pisa-te-as in cur sa te pis de  nebun .Vezi cum te dai tu de gol singurel ca minti , santajezi si ameninti , ori de cate ori ti se pun piticii pe creier pe aici ? Na , ca ai cules si de data asta  ...o pula  :laugh2

cui sugi pula acum?
Link spre comentariu

ia spune muie, cum arat eu! Ai tupeul sa stai face to face cu mine? Promit sa nu iti trag decat un singur cap in bot muistule sarac si handicapat!
Link spre comentariu

N7 te santajez muie, daca vreau sa te lovesc, o fac cu zambetul pe buze, te privesc in ochi si iti dqu muie live! Nu te speria, platesc cel mai rau vis al tau sa te muiasca. Pizda, intreci masura, trebuie sa iti pui niste intrebaro. Ai belit pula aia murdara de cioban neterminat!

• Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu te mai enerva,exista viata si fara Alessandra.

las-o pe Alessandra , ca a murit in glorie :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cautam intre timp sa vad cine era Ventrino asta .....si dau peste @leonidas...ghici ciuperca cine-i ? :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

Gurile rele spun ca tu ai fost Ventrino.

ete pula ...daca am spus ca nu stiam cine este

nu o cunosc nici pe Monica ...ma uitam in mare  pe un Topic despre el si am crezut ca "dragostea"  era Randunica

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

ete pula ...daca am spus ca nu stiam cine este

nu o cunosc nici pe Monica ...ma uitam in mare  pe un Topic despre el si am crezut ca "dragostea"  era Randunica

Nene,atunci de ce ne minti cu nerusinare ca ai avut un alt nick si ca esti vechi aici?

Povestea lui Ventrino si moldoveanca e cunoscuta de toti cei care erau aici acum 3 ani.

Daca totusi ai fost aici si ai ratat-o pe moldoveanca,inseamna ca n-ai fler si nici mirosul fin al curvarului profesionist.

• Like 10
  • Minus 12
Link spre comentariu

Nene,atunci de ce ne minti cu nerusinare ca ai avut un alt nick si ca esti vechi aici?

Povestea lui Ventrino si moldoveanca e cunoscuta de toti cei care erau aici acum 3 ani.

Daca totusi ai fost aici si ai ratat-o pe moldoveanca,inseamna ca n-ai fler si nici mirosul fin al curvarului profesionist.

iar nu ai inteles nimic....am avut acum 7 ani si am fost banat dupa 3 luni (am si spus asta mai demult)

in rest nu mi-am mai pierdut vremea de la acea banare pe aici  si sunt multi pe care nu-i cunosc  daca nu au fost prea vizibili din momentul reinregistrarii mele aici

ce este asa greu de inteles  , tot le gasesti fel de fel de interpretari la orice postez pe aici

parca curvasareala a stat intr-o singura femeie , fie ea si "profesionala" cum ii ziceti  :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

iar nu ai inteles nimic....am avut acum 7 ani si am fost banat dupa 3 luni (am si spus asta mai demult)

in rest nu mi-am mai pierdut vremea de la acea banare pe aici  si sunt multi pe care nu-i cunosc  daca nu au fost prea vizibili din momentul reinregistrarii mele aici

ce este asa greu de inteles  , tot le gasesti fel de fel de interpretari la orice postez pe aici

parca curvasareala a stat intr-o singura femeie , fie ea si "profesionala" cum ii ziceti  :laugh2

Esti mai prost decat prevede legea! Bai idiotule, chiar vrei sa postez mesajele in care ii faci pe toti idioti, in care se observa clar cat de amorezat esti, cat de gunoi esti? O fac treanta umana, pana la urma asta esti, o scursura mizerabila!
  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Acum am citit, tu esti colorado / del rey / henzo, analfabetul hartuitor care locuieste cu parintii si merge cu autobuzul. Normal ca iei apararea altui obsedat hartuitor si ca preferi sa nu se discute despre legi, ca sa poti hartui in liniste si ca sa-ti poti promova fetele care-ti dau o reducere sau 10-15 minute in plus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...