miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 E, totusi Focsaniul este in continua dezvoltare de 5 ani . Sunt zone mai grave in Moldova unde e cum zici tu , gen Vaslui si Botosani, E os....da meltenii la buci cu coada de topor , doar intra pe Topicele de Focsani si ai sa observi discutii destul de elevate. Pai daca la Brasov si Ploiesti (mult mai dezvoltate) merge pretul acesta , inclusiv in Bucuresti , cat crezi ca merge in cuiburile de acolo controlate de niste ro..... ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 E os....da meltenii la buci cu coada de topor , doar intra pe Topicele de Focsani si ai sa observi discutii destul de elevate. Pai daca la Brasov si Ploiesti (mult mai dezvoltate) merge pretul acesta , inclusiv in Bucuresti , cat crezi ca merge in cuiburile de acolo controlate de niste ro..... ? Bai tarane, de cate ori ai fost in Focsani? Hai sa iti spun eu, or sa confirme multi altii. In Focsani, sunt multe fete ok, depinde unde le cauti, se pare ca tu frecventezi centurile oraselor. Focsani-ul, spre deosebire de alte orase, se misca ok dpdv economic. Fata in cauza, chiar arata bine in poze dar deh, strugurii sunt acrii pentru vulpea care nu ajunge la ei!PS: Daca tu ai futut in Brasov si Ploiesti cu 70 de lei, se confirma ce am spus, esti centurist!La prostia ta, nu stiu daca realizezi, ai jignit oameni din trei orase importante, ce mai conteaza pentru tine, oricum esti un loser! 16 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Inca nu s au terminat discutiile pe aici?ðŸ˜ðŸ˜ 13 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Imi vine sa ma bas...pe fata lui Alexandru De raiosul asta nu scapi nici cu DTT , am zis eu . La cum arati tu , te cred ca orice fata este frumoasa si ti se inflameaza numaidecat limba.....LIMBISTULE Ia un pix si o foaie si scrie .....0 7 2 7 4 9 9 2 5 3 (e nr. cu care isi facea reclama aici) baga-l pe FB si da Like cu limba pe monitor . Poti sa incepi de pe acum LIMBISTULE :laugh2 PS: Eu am spus de Brasov si Ploiesti ca sunt mai dezvoltate comparativ cu Focsaniul si am facut o trimitere spre anumite dialoguri de pe Topicele Focsani , tu ai fost idiotul care i-a jignit la voia intamplarii , pe toti .Ba chiar este o fata care activeaza acum in Bucuresti , venita din zona aceea (fara un pret modificat) tot datorita faptului ca nu se fac bani si sunt taxele de protectie prea mari acolo. Prost mai est, ca intotdeauna Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Imi vine sa ma bas...pe fata lui Alexandru De raiosul asta nu scapi nici cu DTT , am zis eu . La cum arati tu , te cred ca orice fata este frumoasa si ti se inflameaza numaidecat limba.....LIMBISTULE Ia un pix si o foaie si scrie .....0 7 2 7 4 9 9 2 5 3 (e nr. cu care isi facea reclama aici) baga-l pe FB si da Like cu limba pe monitor . Poti sa incepi de pe acum LIMBISTULE :laugh2 PS: Eu am spus de Brasov si Ploiesti ca sunt mai dezvoltate comparativ cu Focsaniul si am facut o trimitere spre anumite dialoguri de pe Topicele Focsani , tu ai fost idiotul care i-a jignit la voia intamplarii , pe toti .Ba chiar este o fata care activeaza acum in Bucuresti , venita din zona aceea (fara un pret modificat) tot datorita faptului ca nu se fac bani si sunt taxele de protectie prea mari acolo. Prost mai est, ca intotdeauna esti extrem de idiot, ma bucurw asta, te fuck usor in ratail ala de tartan. pizda, chiar esti disperata, am catova medici bunui, spunoe, no problems! avrei sa powtez mesajele in care ii faceai pe toti prosti, in care iti aratai asamentul fata de pieptul de pui cu piure, in timp ce sura ta de energie era porcul si oaia?, Le arat nene, asa de m7lt ma pis pe tine si o face toata lumea, incat, boule, esti penibil! Nu dau credit unui copil, tu esti insa mizerabil somerule. Au spus toti ca sunt cam tacanit! Toatablumea stie, daca vrei aflii si tu, sa ma cac in gura ta de idiot, iresponsabil si cretin. Somerule, am sa te fuck sa vorbesti singur, oricum o faci! 14 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Gata .....ca s-a trezit sifiliticul din somn :laugh2 Baga mesajele acelea de la Alexandra , pe care ti le-a daruit la insistentele tale ...SANTAJISTULE Pai e frumos bai LISANDRULE ce faci ? PS: Ba , sa nu pui poze cu mine nud , ca draci mananci . Da-i din gura acolo...dar apasa cum trebuie pe taste sau iti tremura mana de la laba cand mananci cacat in urma mea .....PURECOSULE ... Cautai informatii despre mine pisa-te-as in cur sa te pis de nebun .Vezi cum te dai tu de gol singurel ca minti , santajezi si ameninti , ori de cate ori ti se pun piticii pe creier pe aici ? Na , ca ai cules si de data asta ...o pula 17 14 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Gata .....ca s-a trezit sifiliticul din somn :laugh2 Baga mesajele acelea de la Alexandra , pe care ti le-a daruit la insistentele tale ...SANTAJISTULE Pai e frumos bai LISANDRULE ce faci ? PS: Ba , sa nu pui poze cu mine nud , ca draci mananci . Da-i din gura acolo...dar apasa cum trebuie pe taste sau iti tremura mana de la laba cand mananci cacat in urma mea .....PURECOSULE ... Cautai informatii despre mine pisa-te-as in cur sa te pis de nebun .Vezi cum te dai tu de gol singurel ca minti , santajezi si ameninti , ori de cate ori ti se pun piticii pe creier pe aici ? Na , ca ai cules si de data asta ...o pula cui sugi pula acum? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Imi vine sa ma bas...pe fata lui Alexandru De raiosul asta nu scapi nici cu DTT , am zis eu . La cum arati tu , te cred ca orice fata este frumoasa si ti se inflameaza numaidecat limba.....LIMBISTULE Ia un pix si o foaie si scrie .....0 7 2 7 4 9 9 2 5 3 (e nr. cu care isi facea reclama aici) baga-l pe FB si da Like cu limba pe monitor . Poti sa incepi de pe acum LIMBISTULE :laugh2 PS: Eu am spus de Brasov si Ploiesti ca sunt mai dezvoltate comparativ cu Focsaniul si am facut o trimitere spre anumite dialoguri de pe Topicele Focsani , tu ai fost idiotul care i-a jignit la voia intamplarii , pe toti .Ba chiar este o fata care activeaza acum in Bucuresti , venita din zona aceea (fara un pret modificat) tot datorita faptului ca nu se fac bani si sunt taxele de protectie prea mari acolo. Prost mai est, ca intotdeauna ia spune muie, cum arat eu! Ai tupeul sa stai face to face cu mine? Promit sa nu iti trag decat un singur cap in bot muistule sarac si handicapat! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Tu de unde pula mea faci bani meltene, cum de iti permiti bratara de alama si loganul de taran!? 13 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Pacat ca tu este subdezvoltat handicapatule! 13 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 N7 te santajez muie, daca vreau sa te lovesc, o fac cu zambetul pe buze, te privesc in ochi si iti dqu muie live! Nu te speria, platesc cel mai rau vis al tau sa te muiasca. Pizda, intreci masura, trebuie sa iti pui niste intrebaro. Ai belit pula aia murdara de cioban neterminat! 13 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 ce curiozitati bolnave ai sifiliticule ...te-ai calmat ? hai ca-ti spun cand ma kk si imi zici cum este gustul , daca tot esti curios 17 14 Link spre comentariu
brettt Reputație: -441 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 3, 2017 condition, forumul nu e statie de de epurare 1 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 3, 2017 ce curiozitati bolnave ai sifiliticule ...te-ai calmat ? hai ca-ti spun cand ma kk si imi zici cum este gustul , daca tot esti curios Nu te mai enerva,exista viata si fara Alessandra. 11 11 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu te mai enerva,exista viata si fara Alessandra.Zici? Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Zici? Trebuie sa-l incurajam.Io zic sa vina si Ventrino,sa infiinteze clubul iubaretilor de pe nimfomane. 11 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu te mai enerva,exista viata si fara Alessandra. las-o pe Alessandra , ca a murit in glorie :laugh2 Cautam intre timp sa vad cine era Ventrino asta .....si dau peste @leonidas...ghici ciuperca cine-i ? 17 14 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 3, 2017 las-o pe Alessandra , ca a murit in glorie :laugh2 Cautam intre timp sa vad cine era Ventrino asta .....si dau peste @leonidas...ghici ciuperca cine-i ? Gurile rele spun ca tu ai fost Ventrino. 3 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Gurile rele spun ca tu ai fost Ventrino. ete pula ...daca am spus ca nu stiam cine este nu o cunosc nici pe Monica ...ma uitam in mare pe un Topic despre el si am crezut ca "dragostea" era Randunica 17 14 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 3, 2017 ete pula ...daca am spus ca nu stiam cine este nu o cunosc nici pe Monica ...ma uitam in mare pe un Topic despre el si am crezut ca "dragostea" era RandunicaNene,atunci de ce ne minti cu nerusinare ca ai avut un alt nick si ca esti vechi aici?Povestea lui Ventrino si moldoveanca e cunoscuta de toti cei care erau aici acum 3 ani.Daca totusi ai fost aici si ai ratat-o pe moldoveanca,inseamna ca n-ai fler si nici mirosul fin al curvarului profesionist. 10 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nene,atunci de ce ne minti cu nerusinare ca ai avut un alt nick si ca esti vechi aici?Povestea lui Ventrino si moldoveanca e cunoscuta de toti cei care erau aici acum 3 ani.Daca totusi ai fost aici si ai ratat-o pe moldoveanca,inseamna ca n-ai fler si nici mirosul fin al curvarului profesionist.iar nu ai inteles nimic....am avut acum 7 ani si am fost banat dupa 3 luni (am si spus asta mai demult) in rest nu mi-am mai pierdut vremea de la acea banare pe aici si sunt multi pe care nu-i cunosc daca nu au fost prea vizibili din momentul reinregistrarii mele aici ce este asa greu de inteles , tot le gasesti fel de fel de interpretari la orice postez pe aici parca curvasareala a stat intr-o singura femeie , fie ea si "profesionala" cum ii ziceti 17 14 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 iar nu ai inteles nimic....am avut acum 7 ani si am fost banat dupa 3 luni (am si spus asta mai demult) in rest nu mi-am mai pierdut vremea de la acea banare pe aici si sunt multi pe care nu-i cunosc daca nu au fost prea vizibili din momentul reinregistrarii mele aici ce este asa greu de inteles , tot le gasesti fel de fel de interpretari la orice postez pe aici parca curvasareala a stat intr-o singura femeie , fie ea si "profesionala" cum ii ziceti Esti mai prost decat prevede legea! Bai idiotule, chiar vrei sa postez mesajele in care ii faci pe toti idioti, in care se observa clar cat de amorezat esti, cat de gunoi esti? O fac treanta umana, pana la urma asta esti, o scursura mizerabila! 13 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 3, 2017 acum 7 ani trebuia sa te baneze ma-ta, aici nu aveai cum! 13 1 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ai de poola mea!! Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 11d67377311cf1515b41e5b0fa7baa1b--stupid-people-quotes-seriously-stupid-people-memes.jpg Acum am citit, tu esti colorado / del rey / henzo, analfabetul hartuitor care locuieste cu parintii si merge cu autobuzul. Normal ca iei apararea altui obsedat hartuitor si ca preferi sa nu se discute despre legi, ca sa poti hartui in liniste si ca sa-ti poti promova fetele care-ti dau o reducere sau 10-15 minute in plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum