Sari la conținut

Ati creat un monstru!

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Iar stai mă, în fața pulii mele? Pișa-m-aș pe dumicații tăi, de paranoic!

Esti prea stresat, mosnege! E doar un forum, chiar daca matale ai si niscaiva interese financiare aici.

• Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti prea stresat, mosnege! E doar un forum, chiar daca matale ai si niscaiva interese financiare aici.

Am bă, sigur că am! Citesc recenzii, informații și merg la fete, fără să risc să arunc banii aiurea. Nu ăsta e scopul inițial al forumului? Sau refugiul unor cretini congenitali, frustrați, complexați, ca tine și câțiva alți distruși, care intră aici, doar pentru a se certa? 

• Like 8
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am bă, sigur că am! Citesc recenzii, informații și merg la fete, fără să risc să arunc banii aiurea. Nu ăsta e scopul inițial al forumului? Sau refugiul unor cretini congenitali, frustrați, complexați, ca tine și câțiva alți distruși, care intră aici, doar pentru a se certa? 

nare unsase dascarce si el...

Postat

Haide, nea Picoane, nu ma certa asa rau! Da' de interesele financiare ale prietenilor pesti si ale celor care dau apartamente in regim hotelier nu spui chiar nimic?

• Minus 3
Postat

Haide, nea Picoane, nu ma certa asa rau! Da' de interesele financiare ale prietenilor pesti si ale celor care dau apartamente in regim hotelier nu spui chiar nimic?

Ți-am mai zis: argumentează cu nume, fapte ...

• Like 7
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Ți-am mai zis: argumentează cu nume, fapte ...

se fofileaza iar. ;)

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

zi ba,escaladameai sulita,cine esti :)))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Păi bă tălâmbule, vorbim de lucruri diferite. Acuzații de o parte ( a ta, unde trebuie să argumentezi, să aduci dovezi) și o constatare ( a mea că ești idiot, unde nu e nevoie de argumente, argumentele fiind activitatea ta pe forum și comportamentul). 

Ai înțeles, pidoiule?

P.S. Nu te mai fofila ca un șobolan, cu chichițe avocățești de 2 bani, răspunde la întrebări!

• Minus 1
Postat

Păi bă tălâmbule, vorbim de lucruri diferite. Acuzații de o parte ( a ta, unde trebuie să argumentezi, să aduci dovezi) și o constatare ( a mea că ești idiot, unde nu e nevoie de argumente, argumentele fiind activitatea ta pe forum și comportamentul). 

Ai înțeles, pidoiule?

P.S. Nu te mai fofila ca un șobolan, cu chichițe avocățești de 2 bani, răspunde la întrebări!

Ahhh ... dubla masura! Esti nervos si disperat, Picoane.

• Minus 3
Postat

Ahhh ... dubla masura! Esti nervos si disperat, Picoane.

Cum pula mea ai ghicit? :laugh2 Nu ți-am spus bă, aia cu bovis și Iovis? Bovis, ce ești!

Vizitator
Postat

Cum pula mea ai ghicit? :laugh2 Nu ți-am spus bă, aia cu bovis și Iovis? Bovis, ce ești!

https://i.imgur.com/a2VGs1A.gif

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Un limbric anal modificat genetic.Il cheama Ascaris lumbricoides anusel.

Parinte,​asta nu e un secret! ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Decent , am sa-ti raspund doar in privat si sper ca acolo va ramane  :)

Da, am citit ieri.

In mod amuzant, ai editat mesajul chiar tu ca sa fii sigur ca nu-l arat cuiva.

Stai calm, daca as fi vrut puteam sa-i dau printscreen si sa-l trimit la 10 insi. 

Din principiu, nu pot discuta despre continutul mesajul, insa pot sa-ti spun ca argumentele tale nu m-au convins.

Ceea ce e clar e ca esti foarte pervers. Eu te-am intrebat public, pe forum, iar tu mi-ai dat un pm pentru ca n-ai vrut sa fii luat la misto pe forum.

Ceea ce am inteles eu din chestia asta e ca e o incercare din partea ta de aplanare a acestui conflict. Tentativa facuta cam tarziu din momente ce eu ti-am scris initial civilizat, iar tu ai ales sa cobori in ghetou. Acolo n-ai facut fata, asa ca ai incercat iar civilizat. Duplicitara si perversa maniera.

Pe de alta parte, noi doi nu avem nici un conflict. Asta nu inseamna ca poti sa aberezi pe forum cat vrei cu gandul ca nu-ti voi adresa nici un reply. Insa nici nu te voi urmari obsesiv sa te contrazic acolo unde vei avea dreptate.

Hai noroc!

• Like 15
  • Minus 8
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Da, am citit ieri.

Stai calm, daca as fi vrut puteam sa-i dau printscreen si sa-l trimit la 10 insi. 

Din principiu, nu pot discuta despre continutul mesajul, insa pot sa-ti spun ca argumentele tale nu m-au convins.

Ceea ce e clar e ca esti foarte pervers. Eu te-am intrebat public, pe forum, iar tu mi-ai dat un pm pentru ca n-ai vrut sa fii luat la misto pe forum.

Ceea ce am inteles eu din chestia asta e ca e o incercare din partea ta de aplanare a acestui conflict. Tentativa facuta cam tarziu din momente ce eu ti-am scris initial civilizat, iar tu ai ales sa cobori in ghetou. Acolo n-ai facut fata, asa ca ai incercat iar civilizat. Duplicitara si perversa maniera.

Pe de alta parte, noi doi nu avem nici un conflict. Asta nu inseamna ca poti sa aberezi pe forum cat vrei cu gandul ca nu-ti voi adresa nici un reply. Insa nici nu te voi urmari obsesiv sa te contrazic acolo unde vei avea dreptate.

Hai noroc!

Si daca il aratai care era problema ? Crezi ca ma afecta in plus cu ceva ? Nicidecum. De cine crezi ca eram luat la misto ? Poate de aceleasi persoane care se monteaza zilnic aici sa produca vesnicele scandaluri .

Cred ca am discutat acolo in termeni civilizati , daca pe tine te caracterizeaza rautatea si chiar perseverezi prin asta e problema ta si numai decizia ta , care bineanteles ca-ti apartine si asta imi inlatura orice urma de a te considera pe viitor ca pe o persoana civilizata  Ai aplicat si tu aceleasi metode , asa ca nu te scuza inutil in fata mea .  Fac fata oricarei discutii civilizate ca si acelora mai putin necivilizate , asa ca nu te teme.

Deci nu stiu pe care il caracterizeaza mai mult perversitatea . Pe mine sau pe tine care ai tinut mortis sa amintesti  aici de asa ceva ? Discretule. De ce nu ai avut curajul sa-mi dai acolo un raspuns : esti  prost , esti destept .....etc ...pur si simplu nu ma deranjau considerentele tale la adresa mea. Sterg si editez ce doresc din aceleasi considerente de perversitate (adoptata , ca nu se poate altfel juca pe aici...corectitudinea nu-si are locul pe aici din ce am observat , cam demult ) cu care defileaza multi pe aici .

"Aberez"  cum doresc , cum de altfel si tu o poti face in aceeasi masura  , deci nu vad care este problema ?  Ti se pare ca ar trebui sa ma controlezi tu cu ceva sau eu pe tine ? In niciun caz. Fiecare face cum il taie capul mai bine.

Noroc ! :)

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Pai ai scris in mesaj sa-l sterg dupa ce-l citesc. L-am lasat acolo pentru ca il citisem doar de pe telefon. Intre timp te-ai dus repede, l-ai editat si l-ai sters. Plm, mi se pare tardiv.

Nu ma caracterizeaza rautatea. Incerc sa fiu un om corect.

Mi se parea doar mai barbatesc sa-ti faci un mea culpa public, pe forum. Asta ar fi demonstrat ceva curaj si tarie de caracter. Pana la urma, suntem pe internet. Si scriem anonim. Macar aici sa avem coaie.

Nu-i nici o problema.

P.S: Cu scuzele de rigoare, daca cineva imi vorbeste obraznic, am prostul obicei de a raspunde cel putin la fel de urat. Nu sunt un bun crestin, nu intorc celalalt obraz.

• Like 15
  • Minus 8
Postat

Bine ...nu-mi mai bat capul din moment ce ai ales din nou varianta sa nu ma citezi , asta spune totul

Am sa aleg aceeasi varianta , tot din perversitate si corectitudine  , sa zicem .

Nu am pentru ce sa-mi cer scuze in fata ta , cum nu am avut pretentii nici din partea ta sa o faci vsv de anumite dialoguri din trecut  ...clar ?

Sa ai spor ....daca asa crezi de cuvinta . Constat din nou , ca ne deosebesc multe caracteristici vsv de caracterul format :)

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Bine ...nu-mi mai bat capul din moment ce ai ales din nou varianta sa nu ma citezi , asta spune totul

Nu inteleg.

• Like 15
  • Minus 8
Postat

Nu conteaza  :)

• Like 17
  • Minus 14
Postat

E redundant sa citezi postul de deasupra postului tau. Are sens sa-l citezi atunci cand altcineva a postat si astfel nu s-ar intelege cui i te adresezi.

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Am sa-l editez ...din aceeasi perversitate caracteristica ...multumit ?  :)

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Da, am citit ieri.

Hai noroc!

Deci nu a reusit sa te imbarlige!  :slap2  Ce pacat!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca erai o pustoaica avea sanse mai mari.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare