sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 12, 2017 Au iesit babele la sezatoare. 11 11
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2017 Au iesit babele la sezatoare. ce te retine sa te asezi? sau ti-e ca te fac de handel? 2 2
siana36 Reputație: -414 Postat Septembrie 12, 2017 Postat Septembrie 12, 2017 Vorbeste-mi murdar doar in pat, scumpule, in rest fii un domn respectabil, nu un badaran care-si cere suturi in coaie ! https://www.youtube.com/watch?v=VBTamNrjn9U 2 2
siana36 Reputație: -414 Postat Septembrie 12, 2017 Postat Septembrie 12, 2017 Au iesit babele la sezatoare. Vad ca esti nelipsit dintre ele si esti ultima persoana care paraseste sezatoarea.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2017 "Marele tau noroc e ca nu se poate muri din supradoza accidentala de prostie.Iar la cat esti de dezinvolt, pare ca nici nu doare." Cam asta e, din memorie, postarea mea de saptamana trecuta pe care incerci, intr-o maniera tembela, sa o plagiezi.Si daca mai vrei un exemplu de duplicitate, ia vezi cine i-a dat like celui din susul paginii, pentru o inuratura sanatoasa de mama. Furtul de replici e ca un furt de proprietate intelectuala.Chiar nu poti veni si tu ceva al tau? Nu meriți mai mult.Pizdoiule! 7 14
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 Au iesit babele la sezatoare.Poti spune chiar matusalemicele forumului! 1 1
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:c Oras:c Postat Septembrie 13, 2017 Ce ironie. Topic cu subiectul asta deschis de un cont SP? Au ajuns curvele si pestii sa faca legea pe site si au mai gasit si cativi complexati sa ii ajute. 4 5
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 13, 2017 Iar ai supradoză accidentală...Pizdoiule! toata ziua esti cu (expresia ) asta in gura ,cand nu te dai ninja basinos ,te citez ,,besi ma ,,voreste bre frumos,ca ne apuca voma si te inneci 7 12
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 toata ziua esti cu (expresia ) asta in gura ,cand nu te dai ninja basinos ,te citez ,,besi ma ,,voreste bre frumos,ca ne apuca voma si te inneciMamaie, tu cam ce p.m. tot vrei? Stai cuminte și vezi-ți de lăbile tale nu te mai băga în seamă cu mine! Alles klarr? 6 14
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 13, 2017 Mamaie, tu cam ce p.m. tot vrei? Stai cuminte și vezi-ți de lăbile tale nu te mai băga în seamă cu mine! Alles klarr? mamaia catre tataia ;ta gueulle sau vorbeste frumosio-te , acuma ma rogi tu sa nu te bag in seama , n-am cum cand pe orice topic vad de n ori ,, pizdoiule,, si ,,besi ma,, asa ca vorbeste frumos in pizdoiul tau basinos , asa pe limba ta , sa fie alles klar 8 12
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 13, 2017 Picon este devansat de multi altii la capitolul jigniri. Oricum, este greu sa iti pastrezi calmul cand, unii, iti fac zilnic ficatii pate si iti toarna tot closetul in cap. Ficare incearca pe aici sa arate ca are smecheria in sange si ca poate face din cuvinte pe oricine. Pana la urma, asta este gradul de civilizatie si nivelul de educatie si inteligenta al acestui popor. Priviti si filmuletul de mai jos ! https://www.youtube.com/watch?v=W76Re2bhxgI Am vazut ca ai citit topicul respectiv, ai si comentat acolo, deci pot afirma ca dai dovada de ipocrizie si de rea credinta.Tu si Picon sunteti emblematici pentru "gradul de civilizatie si nivelul de educatie si inteligenta al acestui popor". Faceti pe moralistii si va pute totul in jur, dar nu aveti inteligenta si bunul-simt de a realiza ca voi insiva emanati acea duhoare pestilentiala. Atat timp cat cei ca voi veti fi majoritari sau cei mai vocali, populatia romaneasca nu se va transforma in popor. Nu meriți mai mult.Pizdoiule! Esti batran si prost. Iar aseara suferisesi si de o supradoza intentionala de alcool. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 mamaia catre tataia ;ta gueulle sau vorbeste frumosio-te , acuma ma rogi tu sa nu te bag in seama , n-am cum cand pe orice topic vad de n ori ,, pizdoiule,, si ,,besi ma,, asa ca vorbeste frumos in pizdoiul tau basinos , asa pe limba ta , sa fie alles klarBine! E voia ta...Am vazut ca ai citit topicul respectiv, ai si comentat acolo, deci pot afirma ca dai dovada de ipocrizie si de rea credinta.Tu si Picon sunteti emblematici pentru "gradul de civilizatie si nivelul de educatie si inteligenta al acestui popor". Faceti pe moralistii si va pute totul in jur, dar nu aveti inteligenta si bunul-simt de a realiza ca voi insiva emanati acea duhoare pestilentiala. Atat timp cat cei ca voi veti fi majoritari sau cei mai vocali, populatia romaneasca nu se va transforma in popor. Esti batran si prost. Iar aseara suferisesi si de o supradoza intentionala de alcool.Ești l fel de prost. Supradoza genetică de prostie, nu te iartă. Pizdoiule! 6 14
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 13, 2017 Ești l fel de prost. Supradoza genetică de prostie, nu te iartă.Pizdoiule! Asta e echivalentul injuraturilor de mama.Marlanul din tine e inepuizabil. Adaugi o supradoza intentionala de alcool si prostie cat cuprinde, si ai facut un Picon. 2 4
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 13, 2017 Mamaie, tu cam ce p.m. tot vrei? Stai cuminte și vezi-ți de lăbile tale nu te mai băga în seamă cu mine! Alles klarr?Stimabile, unei femei nu i te adresezi cu "tu cam ce pula mea vrei". Trebuie să fii de o mârlănie crasă pentru a uzita un asemenea limbaj.O zi frumoasă! 3
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 13, 2017 Asta e echivalentul injuraturilor de mama.Marlanul din tine e inepuizabil. Adaugi o supradoza intentionala de alcool si prostie cat cuprinde, si ai facut un Picon.Stimabile, nu ai obosit?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 Stimabile, unei femei nu i te adresezi cu "tu cam ce pula mea vrei". Trebuie să fii de o mârlănie crasă pentru a uzita un asemenea limbaj.O zi frumoasă!Stimabile, poate ai treabă în altă parte!P.S. Luminează-ți fața! 6 14
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 Asta e echivalentul injuraturilor de mama.Marlanul din tine e inepuizabil. Adaugi o supradoza intentionala de alcool si prostie cat cuprinde, si ai facut un Picon.Să mori tu!Pizdoiule! 7 15
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2017 Stimabile, unei femei nu i te adresezi cu "tu cam ce pula mea vrei". Trebuie să fii de o mârlănie crasă pentru a uzita un asemenea limbaj.O zi frumoasă!Inca o clona. Nu va mai plictisiti. 15 7
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 13, 2017 Stimabile, nu ai obosit? E atat de evident, stimabile? 1 4
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 13, 2017 justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Maestrul ninja basinos inteleg ca-ti plac basinile si papagalii redundanti,nu-i asa? 6 12
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 13, 2017 justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Maestrul ninja basinos inteleg ca-ti plac basinile si papagalii redundanti,nu-i asa?Marta, iesi! 1 6
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2017 dracarys tocmai mi a dat 1500 minusuri...continua muistule😂😂😂 10 8
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 "satulcuprosti" - tocmai mi-a dat si mie vreo 126 minusuri. Asta cine este ? 4 3
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Poti sa dai in continoare dragul meu" sat cu prosti " Punctele alea sunt ultimul lucru care ma intereseaza ! 4 4
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 14, 2017 justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Pizdoiule !Astazi, 15:16justlove rated negatively a post you made in Maestrul ninja basinos inteleg ca-ti plac basinile si papagalii redundanti,nu-i asa? Unii au crezut ca as avea ceva personal cu nazista din Oradea, atunci cand am nominalizat-o la concursul prostilor. Dar atat o duce capul, asta-i caracterul ei si se simte bine in astfel de anturaje. 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum