Sari la conținut

Oare cat de labagiu sa fii?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca mai degraba va fi victima pestilor daca se mai lauda mult cu venitul lui lunar. :) Dar, deh...

Nu ma laud cu nimic, dar prea se face tam-tam cu aceste conturi SP...eu umul mi l am facut de nevoie si o sa il prelungesc
  • Like 12
  • Minus 8
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu ma laud cu nimic, dar prea se face tam-tam cu aceste conturi SP...eu umul mi l am facut de nevoie si o sa il prelungesc

Nevoia fiind?

• Like 6
  • Minus 14
Postat

A incercat sa ma baneze #celmaimuissst#

Așa...și?

• Like 6
  • Minus 14
Postat

Si n aveam chef sa mi fac un alt cont..asa cum se poarta pe aici.Ce nu e clar?

Mda... e clar!

• Like 6
  • Minus 14
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
Postat

Ahamz. Care va să zică, ăştia cu cont plătit au liber la orice, nu pot primi ban. :no2

Postat

Adica,100 lei pe ora x 170 =17000 lei pe luna Hai sa nu exageram.

Parinte , parca ziceai ca esti vazator cu duhul ... ce sa nu exageram ? Un softist bun face 3000EUR pe luna , linistit ...si mai exista domenii bine platite , 

in energie , petrol si gaze , transport , banci ... noi suntem niste gandaci nesemnificativi fata de ce salarii au unii prin tara asta ... si nu vorbim de patroni , 

politicieni ... exista profesionisti care fac bani , nu jucarie ... da' si muncesc de le sar capacele ...

• Like 11
  • Minus 7
Postat

Parinte , parca ziceai ca esti vazator cu duhul ... ce sa nu exageram ? Un softist bun face 3000EUR pe luna , linistit ...si mai exista domenii bine platite ,

in energie , petrol si gaze , transport , banci ... noi suntem niste gandaci nesemnificativi fata de ce salarii au unii prin tara asta ... si nu vorbim de patroni ,

politicieni ... exista profesionisti care fac bani , nu jucarie ... da' si muncesc de le sar capacele ...

Parintele cam fura curent..parerea meaðŸ˜ðŸ˜
  • Like 13
  • Minus 8
Postat

Merci..in domeniul meu (IT) se castiga si mai bn, dar momentan sunt ok

Pe ce limbaj de programare castigi tu banii astia ?

• Like 4
  • Minus 5
  • Membru Premium
Postat

Adica,100 lei pe ora x 170 =17000 lei pe luna Hai sa nu exageram.

Pai sunt care platesc 150 lei la finalizare, deci 100/ora este un pret chiar mic.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:c
Postat

Parerea mea e ca se poate inchide topicul...

Parerea mea este sa nu mai dai atatea detalii despre tine. Cauta altceva de facut, fa-ti gagica, i-ati nevasta etc. Daca ai ajuns sa ne spui detalii de genul asta despre tine, nu esti bine, cu toti banii tai. Asta e forum plin de curve si de pesti. 

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Parerea mea este sa nu mai dai atatea detalii despre tine. Cauta altceva de facut, fa-ti gagica, i-ati nevasta etc. Daca ai ajuns sa ne spui detalii de genul asta despre tine, nu esti bine, cu toti banii tai. Asta e forum plin de curve si de pesti.

Merci de sfat, sunt insurat..totul e ok.
  • Like 14
  • Minus 8

Postat

Merci de sfat, sunt insurat..totul e ok.

Asa zici tu, dar nu esti. Mai cauta pe forum, mai intreaba si pe altii, daca nu ma crezi. 

• Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...