Sari la conținut

harta fast fuck judet Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Vis a vis de Campus Ovidius o șatenă mai sus la sensul giratoriu o blondă cu o brunetă. Vis a vis de hotel Austin o roșcată și coborâse din taxi o brunetă în blugi & geacă de piele. La reprezentanța Mercedes 3 domnișoare la benzinăria Petrom o blondă,iar la Kaufland de la Vivo o șatenă. La Casa Shutu o blondă micuță coborâse din mașina unui băcăuan,iar mai târziu stătea de vorbă cu un tinerel la portbagaj dar cred că nu s-au înțeles la bani. La barieră Leroy Merlin 3 domnișoare și la Jumbo 2.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Vis a vis de Campus Ovidius o șatenă mai sus la sensul giratoriu o blondă cu o brunetă. Vis a vis de hotel Austin o roșcată și coborâse din taxi o brunetă în blugi & geacă de piele. La reprezentanța Mercedes 3 domnișoare la benzinăria Petrom o blondă,iar la Kaufland de la Vivo o șatenă. La Casa Shutu o blondă micuță coborâse din mașina unui băcăuan,iar mai târziu stătea de vorbă cu un tinerel la portbagaj dar cred că nu s-au înțeles la bani. La barieră Leroy Merlin 3 domnișoare și la Jumbo 2.

Multe din ele sunt si cu anunt pe Publi.

Majoritatea din cuiburile de evitat.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare colegi.

In decursul zilei de ieri, am vazut o fata destul de tanara langa Tonis, pe drumul ce duce spre terenul de fotbal.

Ca si preturi avea 50 lei pentru una rapida, am zis ok si am mers undeva dupa terenul sintetic.

Ca si prestatie, vreau sa spun ca este dezastru, se foloseste mult de mana si are destule momente cand simti dintii (chiar daca i-am atras atentia pe chestia asta). Dupa spusele ei, face asta de aproximativ o luna si se da incepatoare.

Pentru a o putea recunoaste si totodata evita, este undeva la 1.65 - 1.70, satena. Ieri era imbracata cu o pereche de blugi si o geaca de piele neagra.

Spor la ciocane.

• Oras:constanta
Postat

A aparut o bruneta șuvitata la mercedes,parea buna,dar un pic de etnie,iar la sens la vivo,blonda era acompaniata de o bruneta si inca o blonda

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

azi in drum spre lazu  dupa sensul giratoriu  statea o tiganca frumoasa si inalta dar prost imbracata si sarea coarda dar nu am oprit si acum imi pare rau . 

voiai sa sari coarda cu ea?

Postat

Fratilor cum puteti merge la pocitaniile astea de pe centura? urate cu spume,jegoase,pline de boli.

Corect !!!

Postat

Una din cele 2 domnișoare de la Energia(44) este consumatoare de droguri (am primit informații) în seara asta am văzut-o cântând & făcând tumbe. În zonă se vor construi niște blocuri și deja a început construirea unei parcări subterane.

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Bugule ito multumim pt info...o sa domrim cu totii mai linistiti in noaptea asta dupa cele povestite de tine...

Postat

Bugule ito multumim pt info...o sa domrim cu totii mai linistiti in noaptea asta dupa cele povestite de tine...

Pensionarule îți era dor de mine am auzit că ai fost client al blondei de la Vivo ðŸ˜
  • Like 1
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Pensionarule îți era dor de mine am auzit că ai fost client al blondei de la Vivo ðŸ˜

Cum dracu ai făcut sa rămână activa doar secțiunea asta??

Ca restul nu merg! 😃😂

Postat

Pensionarule îți era dor de mine am auzit că ai fost client al blondei de la Vivo

Pai...cand esti client fidel afli diverse informatii :)) vezi ca daca mergi de mai multe ori primesti bonus, o amenda...o boala...

Postat

Pai...cand esti client fidel afli diverse informatii :)) vezi ca daca mergi de mai multe ori primesti bonus, o amenda...o boala...

Nu mai folosesc centura de pe 30.11.2017 😎
  • Like 1
Postat

Gresit...nu mai folosesti femeile din 2017 :)) doar mana dreapta si stanga :))

• Like 1
Postat

In drumul spre facultate( ovidius)o bruneta inalta 50 lei oralul foarte frumos executat mi a spus ca are si locatie

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Postat

cat este amenda?

• Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

B-dul Aurel Vlaicu....este plin dupa ora 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...