glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Vai de capul tău! Ai îmbătrânit degeaba, de ai ajuns să te ascunzi după piersic! Nu voiam decât să vezi cât de țigan sunt, după afirmațiile tale și să realizezi cât de idiot ești, făcând afirmații aiurea. Și îți dadeai seama și cât de mult greșești. M-am mai întâlnit cu membri cu care m-am bălăcărit aici, cu unul care zicea că mă rupe in două. Am băut o bere, ne-am lămurit, am văzut fiecare unde am greșit și am stins un conflict ce parazita forumul. Atât.Ai îmbătrânit urât, din moment ce pentru plăcerea ta, ai ajuns să aperi niște pești pe care DIICOT-ul ar trebui sa-i strângă. Nu știu cât te-ai amuzat tu, dar eu m-am întristat când am văzut în ce hal poate să decadă un om matur, un semicentenar. Poate te gândești un pic la treaba asta. Vezi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.Tu te iei de pesti cum e zicala aia : "Hotul striga : hotii!".Sa sti ca nici mie nu-mi plac pestii si drept dovada nu te agreez, mai mult nici lor, fetelor nu le place pestele, cica le bate.Om batran si minte pula, chiar nu iti mai vi in fire, credeam ca e ceva trecator dar vad ca interesu poarta fesu. 3 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Vezi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.Tu te iei de pesti cum e zicala aia : "Hotul striga : hotii!".Sa sti ca nici mie nu-mi plac pestii si drept dovada nu te agreez, mai mult nici lor, fetelor nu le place pestele, cica le bate.Om batran si minte pula, chiar nu iti mai vi in fire, credeam ca e ceva trecator dar vad ca interesu poarta fesu.Cum vă apărați voi distrușii între voi! Nu puteai să nu te bagi ca OB-ul! Dovedește afirmațiile făcute, sau taci în p.m.!P.S. * să știi ... mai vii ... interesul, fesul ... sau interesu', fesu'. Pula mea, de agramat ce ești! 5 13 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Ai scos si clona asta la bataie, pestisor hartuitor?Mai porti parul in coada si burta de popa, bre IQ77? Trebuie sa ai un coeficient de inteligenta foarte scazut,sa crezi ca eu Putzifer sunt clona cuiva.Si acum toti curvarii in cor...VESNICA POMENIRE...pentru vanatoru de corcodusi... 7 1 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Să mă apuc acum și eu să te înjur, să zic de tine nasoale, cu alte cuvinte să port un dialog cu tine, oricare ar fi forma lui - ar fi pentru mine o înjosire. Ca să nu mai vorbesc că m-ar durea de-a dreptul timpul irosit degeaba. Aș face-o cu un alt destinatar, dacă de pildă destinatarul ar fi Picon. El ar merita un schimb de vorbe, deși, în mod cert, cu Picon eu aș avea un schimb de vorbe civilizat.Ca atare, îți abandonez câmpul de luptă, poate așa fi-vei și tu, măcar cu un dram, mai... fericit. Stai calm, ca viata te-a injosit suficient cand te-a facut atat de natang si parsiv incat sa sustii ca se poate discuta cu Picon. Trebuie sa ai un coeficient de inteligenta foarte scazut,sa crezi ca eu Putzifer sunt clona cuiva.Si acum toti curvarii in cor...VESNICA POMENIRE...pentru vanatoru de corcodusi... Vorbesti prea des despre inteligenta si intelectuali. Adica exact ceea ce iti lipseste si nu vei fi vreodata. 2 4 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Stai calm, ca viata te-a injosit suficient cand te-a facut atat de natang si parsiv incat sa sustii ca se poate discuta cu Picon. Vorbesti prea des despre inteligenta si intelectuali. Adica exact ceea ce iti lipseste si nu vei fi vreodata.Ok cum zici tu...VANATORUL DE PROSTI...Hal de nume. 5 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Stai calm, ca viata te-a injosit suficient cand te-a facut atat de natang si parsiv incat sa sustii ca se poate discuta cu Picon. Vorbesti prea des despre inteligenta si intelectuali. Adica exact ceea ce iti lipseste si nu vei fi vreodata.Și de ce p.m., din câți useri activi sunt pe forum, doar cu 10-15 (incluzând clonele) am conflicte și din câte femei sunt, doar cu vreo 4-5? Și cum îți explici că tu, de exemplu, ești futut din toate pozițiile de aproape toți, cu excepția a 6-7 (incluzând și clonele)? Aud?Și de ce p.m. îl jignești pe Stalingrad, care fost extrem de decent în postare? Doar că nu a fost de acord cu tine și cu elucubrațiile tale? Cine e bă, grobianul și nesimțitul? 4 13 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Dar si voi mai nebuni ca va puneti la mintea lui 2 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Și de ce p.m., din câți useri activi sunt pe forum, doar cu 10-15 (incluzând clonele) am conflicte și din câte femei sunt, doar cu vreo 4-5? Și cum îți explici că tu, de exemplu, ești futut din toate pozițiile de aproape toți, cu excepția a 6-7 (incluzând și clonele)? Aud?Și de ce p.m. îl jignești pe Stalingrad, care fost extrem de decent în postare? Doar că nu a fost de acord cu tine și cu elucubrațiile tale? Cine e bă, grobianul și nesimțitul?Picon. Voi ati gresit cand v-ati luat de mine. I-am spus lui pipilica, in speranța ca realizati ceea ce va urma. Dar nu...apoi s-a trezit si smecherie de v-ship, apoi băsescu, dmx, machucambo, pulesteu, tu, si restu'. Nu poți sa te iei de un membru care are reputatia nepatata, ca ii spală pe toți cei oropsiți de soartă in demersul sau de a se apăra! E logic... 7 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Picon. Voi ati gresit cand v-ati luat de mine. I-am spus lui pipilica, in speranța ca realizati ceea ce va urma. Dar nu...apoi s-a trezit si smecherie de v-ship, apoi băsescu, dmx, machucambo, pulesteu, tu, si restu'. Nu poți sa te iei de un membru care are reputatia nepatata, ca ii spală pe toți cei oropsiți de soartă in demersul sau de a se apăra! E logic...Stai să înțeleg: adică, dacă noi am făcut un mișto benign de elucubrațiile tale( până ai început, în lipsă de răspunsuri inteligente, să înjuri inclusiv de mamă), ipochimenul ăsta devenit avocatul tău(nu pentru a te apăra, ci pentru a se război cu noi pe alte chestii mai vechi), trebuie să-l jignească gratuit pe Stalingrad, doar pentru că, decent, fără jigniri, nu a fost de acord cu el? 6 13 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Stai să înțeleg: adică, dacă noi am făcut un mișto benign de elucubrațiile tale( până ai început, în lipsă de răspunsuri inteligente, să înjuri inclusiv de mamă), ipochimenul ăsta devenit avocatul tău(nu pentru a te apăra, ci pentru a se război cu noi pe alte chestii mai vechi), trebuie să-l jignească gratuit pe Stalingrad, doar pentru că, decent, fără jigniri, nu a fost de acord cu el? Contează ce va fac eu si ce las in urma, el doar imi susține punctul de vedere, acela care eu nu am chef sa il expun. 7 9 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Stai să înțeleg: adică, dacă noi am făcut un mișto benign de elucubrațiile tale( până ai început, în lipsă de răspunsuri inteligente, să înjuri inclusiv de mamă), ipochimenul ăsta devenit avocatul tău(nu pentru a te apăra, ci pentru a se război cu noi pe alte chestii mai vechi), trebuie să-l jignească gratuit pe Stalingrad, doar pentru că, decent, fără jigniri, nu a fost de acord cu el? Nu uita ca eu v-am apreciat pana in punctul cand ati inceput sa va rățoiți la mine si sa fiti incorecti. Altii au avut urechi sa audă aprecierea mea. 8 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Nu uita ca eu v-am apreciat pana in punctul cand ati inceput sa va rățoiți la mine si sa fiti incorecti. Altii au avut urechi sa audă aprecierea mea.Cine-i incorect cu tine, fă? 2 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Cine-i incorect cu tine, fă?Toți prostii, ba...ce ne facem!? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Contează ce va fac eu si ce las in urma, el doar imi susține punctul de vedere, acela pe care eu nu am chef sa il expun.Ce ne faci tu? Nu uita ca eu v-am apreciat pana in punctul cand ati inceput sa va rățoiți la mine si sa fiti incorecti. Altii au avut urechi sa audă aprecierea mea.Nu uita că totul a început cu miștouri la adresa aberațiilor pe care le postezi și impresiilor pe care le ai despre tine. Când ai început să jignești și să înjuri (te-am înjurat eu mamă), am schimbat și eu/noi foaia. De ce incorecți? Că te dai lebădă, că spunând că nu ești prostituată, când ai anunțuri, poze în pizda goală, filmulețe când sugi pula? Că te dai fată cultă, mizând pe spoiala aia, ieftină? Că ești dusă cu capul? Păi, ce mamă normală pune pe forum, secvențe audio cu copilul său, pe un asemenea site?Vis, eu nu am nimic cu tine și nici nu aș avea de ce. Dar, schimbă-ți comportamentul forumistic, nu te mai alia cu boschetara aia de Adina, o nemernică ce face sex neprotejat, în căutare de aliați, nu te mai lăsa încântată de ... cavalerismul de mucava al celor 3-4 flameri și hateri pe care nimeni nu-i agrează, admite că practici prostituția (fie ea și de o manieră mai deosebită - accept și cred asta), numai posta tâmpenii cu care vrei să epatezi (e inutil pe un astfel de forum), încearcă să fii mai detașată și cu mai mult simț al umorului și lucrurile se vor îndrepta, te asigur. Nu-mi răspunde, sau nu acum. Gândește-te bine și îmi vei da dreptate!Baftă! 5 13 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Ce ne faci tu? Nu uita că totul a început cu miștouri la adresa aberațiilor pe care le postezi și impresiilor pe care le ai despre tine. Când ai început să jignești și să înjuri (te-am înjurat eu mamă), am schimbat și eu/noi foaia. De ce incorecți? Că te dai lebădă, că spunând că nu ești prostituată, când ai anunțuri, poze în pizda goală, filmulețe când sugi pula? Că te dai fată cultă, mizând pe spoiala aia, ieftină? Că ești dusă cu capul? Păi, ce mamă normală pune pe forum, secvențe audio cu copilul său, pe un asemenea site?Vis, eu nu am nimic cu tine și nici nu aș avea de ce. Dar, schimbă-ți comportamentul forumistic, nu te mai alia cu boschetara aia de Adina, o nemernică ce face sex neprotejat, în căutare de aliați, nu te mai lăsa încântată de ... cavalerismul de mucava al celor 3-4 flameri și hateri pe care nimeni nu-i agrează, admite că practici prostituția (fie ea și de o manieră mai deosebită - accept și cred asta), numai posta tâmpenii cu care vrei să epatezi (e inutil pe un astfel de forum), încearcă să fii mai detașată și cu mai mult simț al umorului și lucrurile se vor îndrepta, te asigur. Nu-mi răspunde, sau nu acum. Gândește-te bine și îmi vei da dreptate!Baftă! Aceeasi ipocrizie amestecata cu supradoza accidentala de prostie!Cum le stii tu pe toate si ce-ti mai place sa-i judeci pe altii si sa le dai sfaturi! Pe scurt, ti-ai dori ca @vistantric sa "mearga pe burta" in fata voastra. Esti un jeg uman, Picoane! Simt dezgust la simpla constientizare a faptului ca impartim acelasi spatiu virtual. Iti meriti cu prisosinta singuratatea si viata trista pe care o duci in realitate. 3 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Ce ne faci tu? Nu uita că totul a început cu miștouri la adresa aberațiilor pe care le postezi și impresiilor pe care le ai despre tine. Când ai început să jignești și să înjuri (te-am înjurat eu mamă), am schimbat și eu/noi foaia. De ce incorecți? Că te dai lebădă, că spunând că nu ești prostituată, când ai anunțuri, poze în pizda goală, filmulețe când sugi pula? Că te dai fată cultă, mizând pe spoiala aia, ieftină? Că ești dusă cu capul? Păi, ce mamă normală pune pe forum, secvențe audio cu copilul său, pe un asemenea site?Vis, eu nu am nimic cu tine și nici nu aș avea de ce. Dar, schimbă-ți comportamentul forumistic, nu te mai alia cu boschetara aia de Adina, o nemernică ce face sex neprotejat, în căutare de aliați, nu te mai lăsa încântată de ... cavalerismul de mucava al celor 3-4 flameri și hateri pe care nimeni nu-i agrează, admite că practici prostituția (fie ea și de o manieră mai deosebită - accept și cred asta), numai posta tâmpenii cu care vrei să epatezi (e inutil pe un astfel de forum), încearcă să fii mai detașată și cu mai mult simț al umorului și lucrurile se vor îndrepta, te asigur. Nu-mi răspunde, sau nu acum. Gândește-te bine și îmi vei da dreptate!Baftă!Tu pe cine crezi ca fraieresti? "Nu uita că totul a început cu miștouri la adresa aberațiilor pe care le postezi și impresiilor pe care le ai despre tine." -Ok, nici o problemă...schimb de experienta intre caterinca《-》arta "Când ai început să jignești și să înjuri (te-am înjurat eu mamă), am schimbat și eu/noi foaia." L-am înjurat pe băsescu, mai exact i-am spus ca are creierii varza si ca are gunoi pe acolo si sa nu imi servească pe tavă, ca mi-e scârba. Nu stiu a cui era clona...nu este vina mea. Poate era dmx sau machu. "De ce incorecți? Că te dai lebădă, că spunând că nu ești prostituată, când ai anunțuri, poze în pizda goală, filmulețe când sugi pula? Că te dai fată cultă, mizând pe spoiala aia, ieftină? Că ești dusă cu capul? Păi, ce mamă normală pune pe forum, secvențe audio cu copilul său, pe un asemenea site?" Eu sunt sincera...si sunt singura responsabilă de sinceritatea mea, nu imi dai tu lecții de moralitate ca apoi iti rup si eu legile in față. "Vis, eu nu am nimic cu tine și nici nu aș avea de ce. Dar, schimbă-ți comportamentul forumistic, nu te mai alia cu boschetara aia de Adina, o nemernică ce face sex neprotejat, în căutare de aliați, nu te mai lăsa încântată de ... cavalerismul de mucava al celor 3-4 flameri și hateri pe care nimeni nu-i agrează, admite că practici prostituția (fie ea și de o manieră mai deosebită - accept și cred asta), numai posta tâmpenii cu care vrei să epatezi (e inutil pe un astfel de forum), încearcă să fii mai detașată și cu mai mult simț al umorului și lucrurile se vor îndrepta, te asigur." ....Si nu imi da lectii de conduita, ca pe mine ma învață viața in fiecare clipa mai mult decat pot duce zece ca tine! 8 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Aceeasi ipocrizie amestecata cu supradoza accidentala de prostie!Cum le stii tu pe toate si ce-ti mai place sa-i judeci pe altii si sa le dai sfaturi! Pe scurt, ti-ai dori ca @vistantric sa "mearga pe burta" in fata voastra. Esti un jeg uman, Picoane! Simt dezgust la simpla constientizare a faptului ca impartim acelasi spatiu virtual. Iti meriti cu prisosinta singuratatea si viata trista pe care o duci in realitate.Dacă ești dezgustat, ia o lămâie (ori la muie), sau, părăsește forumul. Nu te reține nimeniÎntrebarea e, de ce p.m. te-ai simțit obligat să te bagi iar ca OB-ul. Și finalmente, de unde știi tu, cum e viața mea și de ce te fute pe tine grija? Marș în p.m., de mahalagioaică! 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Tu pe cine crezi ca fraieresti? "Nu uita că totul a început cu miștouri la adresa aberațiilor pe care le postezi și impresiilor pe care le ai despre tine." -Ok, nici o problemă...schimb de experienta intre caterinca《-》arta "Când ai început să jignești și să înjuri (te-am înjurat eu mamă), am schimbat și eu/noi foaia." L-am înjurat pe băsescu, mai exact i-am spus ca are creierii varza si ca are gunoi pe acolo si sa nu imi servească pe tavă, ca mi-e scârba. Nu stiu a cui era clona...nu este vina mea. Poate era dmx sau machu. "De ce incorecți? Că te dai lebădă, că spunând că nu ești prostituată, când ai anunțuri, poze în pizda goală, filmulețe când sugi pula? Că te dai fată cultă, mizând pe spoiala aia, ieftină? Că ești dusă cu capul? Păi, ce mamă normală pune pe forum, secvențe audio cu copilul său, pe un asemenea site?" Eu sunt sincera...si sunt singura responsabilă de sinceritatea mea, nu imi dai tu lecții de moralitate ca apoi iti rup si eu legile in față. "Vis, eu nu am nimic cu tine și nici nu aș avea de ce. Dar, schimbă-ți comportamentul forumistic, nu te mai alia cu boschetara aia de Adina, o nemernică ce face sex neprotejat, în căutare de aliați, nu te mai lăsa încântată de ... cavalerismul de mucava al celor 3-4 flameri și hateri pe care nimeni nu-i agrează, admite că practici prostituția (fie ea și de o manieră mai deosebită - accept și cred asta), numai posta tâmpenii cu care vrei să epatezi (e inutil pe un astfel de forum), încearcă să fii mai detașată și cu mai mult simț al umorului și lucrurile se vor îndrepta, te asigur." ....Si nu imi da lectii de conduita, ca pe mine ma învață viața in fiecare clipa mai mult decat pot duce zece ca tine!M-ai înjurat pe mine de mamă, acum vreo săptămână-două.Nu ești sinceră, ești ... naivă, ca să folosesc un eufemism. Nu îți dau lecții de moralitate, ar fi culmea ca un curvar, să discute despre moralitate, cu o curvă. Ți-am dat un sfat și am evidențiat o anormalitate, ce denotă deranjul tău mental. Nu știu despre legi vorbești și cum să interpretez chestia cu ruptul lor, în față. Care față? De pernă?Cât despre lecții de conduită ... pfff...te-a învățat viata! Te-a învățat să te prostituezi. Vis, eu am vrut să-ți explic unde greșești și de unde ți se trage. Eu intenționez să te las în plata Domnului, să nu îți mai dau replica, să nu te mai amintesc în postările mele. Să te văd! 6 13 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 M-ai înjurat pe mine de mamă, acum vreo săptămână-două.Nu ești sinceră, ești ... naivă, ca să folosesc un eufemism. Nu îți dau lecții de moralitate, ar fi culmea ca un curvar, să discute despre moralitate, cu o curvă. Ți-am dat un sfat și am evidențiat o anormalitate, ce denotă deranjul tău Nu știu despre legi vorbești și cum să interpretez chestia cu ruptul lor, în față. Care față? Cât despre lecții de conduită ... pfff...te-a învățat viata! Te-a învățat să te prostituezi. Vis, eu am vrut să-ți explic unde greșești și de unde ți se trage. Eu intenționez să te las în plata Domnului, să nu îți mai dau replica, să nu te mai amintesc în postările mele. Să te văd! "M-ai înjurat pe mine de mamă, acum vreo săptămână-două." Te-am înjurat de mă-ta Amada...si o sa o fac daca o mai prind ca ma agresează, fara sa o dea la întoarsă. "Nu ești sinceră, ești ... naivă, ca să folosesc un eufemism." Eu nu cred in naivitate...ci ceea ce nu este sinceritate, este prostie si punct. "Nu îți dau lecții de moralitate, ar fi culmea ca un curvar, să discute despre moralitate, cu o curvă. Ți-am dat un sfat și am evidențiat o anormalitate, ce denotă deranjul tău mental." Anormalitatea numită de tine asa...este doar neobisnuitul, de care eu profit in anumite situații , caci Dumnezeu ne-a nascut liberi si frumosi, am liber de la el si nu ma sinchisesc. Nebunii sunt oameni care nu si-au gasit libertatea in copilăria lor. Am facut terapii copiilor si stiu ce am vazut, si acesta este rezultatul cel mai recent al studiilor mele. Sa nu mai vorbesc si despre necunoscut, ca bag fiorii in tine... "Nu știu despre legi vorbești și cum să interpretez chestia cu ruptul lor, în față. Care față?" Nu-mi divulg secretele talentului. "Cât despre lecții de conduită ... pfff...te-a învățat viata! Te-a învățat să te prostituezi." Daca viața este o curvă pentru tine...atunci da, m-a futut si mi-a placut si m-am pus sa-i fut si eu pe altii pentru sa ii învăț despre viața sa o futa cu placere-n gura. De ce? Soarta!...Esti multumit de raspuns? "Vis, eu am vrut să-ți explic unde greșești și de unde ți se trage. Eu intenționez să te las în plata Domnului, să nu îți mai dau replica, să nu te mai amintesc în postările mele. Să te văd! " Eu nu gresesc, nu am cum...asta-i disperarea mea...! Ce naiba nu înțelegeți?!! 9 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca.Dar cand iti spun 20? 15 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca.Dar cand iti spun 20?Ce, ce-ai pățit? Te-a prins furtuna cand te intorceai de la cârciumă? Sa ai o seara buna. 10 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Am fost prea subtil pentru tine?Mersi la fel! 16 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Am fost prea subtil pentru tine?Mersi la fel!Eu pe tine, oricum nu te simt. Nu ai creat conexiunea, nu ai rezistat impulsului si te-ai dat/ai sărit direct la mine. Ce vrei? Mersi. 8 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Eu pe tine, oricum nu te simt. Nu ai creat conexiuneaDin fericire! 14 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 21, 2017 L-am înjurat pe băsescu, mai exact i-am spus ca are creierii varza si ca are gunoi pe acolo si sa nu imi servească pe tavă, ca mi-e scârba. Nu stiu a cui era clona...nu este vina mea. Poate era dmx sau machu.Basescu era sifiliticul de Lisandru cu o viata la fel de scurta pe aceasta clona datorita injuriilor si amenintarilor repetate. Ai pierdut firul 19 16 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum