vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 19, 2017 https://youtu.be/SHliAv6WJi4 3 4 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 "Noi muncim, noi nu gandim"sau"Moarte intelectualilor!" Care crezi ca ar merge mai bine la tine in semnatura?E clar ca ai inteles nimic din postarea mea, Daca ai fi avut ceva vechime pe aici , ti-ai fi dat seama le ce trend ma refer , in rest, seara buna 5 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 19, 2017 De acord cu tine, insa am specificat intelectualul RASAT ( este o oarecare diferenta) , ca intelectuali sunt multi si multi din ei adevarate jigodii, pe care nu ti-ai dorii sa ii intalnesti in viata.Nu tu trebuie sa zici de ei ca sunt jigodii, ci se cuvine ca ei sa spună aceasta. 4 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 https://you.tu.be/SHliAv6WJi4Cu asa urmasi, cred ca St. cel Mare sau Vlad Tepes sau Brancovenii se rasucesc in mormant de rusine.... Link spre comentariu
pierd timp Reputație: -20 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Here. And There. Oras:Here. And There. Partajează Postat Septembrie 19, 2017 E clar ca ai inteles nimic din postarea mea, Daca ai fi avut ceva vechime pe aici , ti-ai fi dat seama le ce trend ma refer , in rest, seara buna Ai fost extrem de clar in postarea ta. Asuma-ti afirmatiile sau macar ai decenta de a recunoaste ca ai gresit. Sau prefa-te ca ploua, baga capul in nisip si pana maine se va uita oricum.Seara buna! Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Ai fost extrem de clar in postarea ta. Asuma-ti afirmatiile sau macar ai decenta de a recunoaste ca ai gresit. Sau prefa-te ca ploua, baga capul in nisip si pana maine se va uita oricum.Seara buna! Ok, am gresit. Acum poti sa dormi linistiti ca " ai avut dreptate " 4 5 Link spre comentariu
pierd timp Reputație: -20 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Here. And There. Oras:Here. And There. Partajează Postat Septembrie 19, 2017 https://youtu.be/SHliAv6WJi4 Multumesc pentru link, o sa-l urmaresc maine, ca se apropie ora somnului. Ok, am gresit. Acum poti sa dormi linistiti ca " ai avut dreptate " Te flatezi, nimic din ce as putea vedea aici nu mi-ar provoca insomnii.E un mic pas inainte, insa, faptul ca ti-ai recunoscut eroarea. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Cu asa urmasi, cred ca St. cel Mare sau Vlad Tepes sau Brancovenii se rasucesc in mormant de rusine....Vremurile se schimbă si contează unghiul si gradul de afectare din care ii privesti. Plus ca sunt mulți care au ales sa se amestece in mulțime... 5 5 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 https://youtu.be/SHliAv6WJi4O mizerie de episod Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Te flatezi, nimic din ce as putea vedea aici nu mi-ar provoca insomnii.E un mic pas inainte, insa, faptul ca ti-ai recunoscut eroarea. Foarte adevarat , insa e un pas inapoi pentru tine, ca nu ai observat ironia 5 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2017 E clar ca ai inteles nimic din postarea mea, Daca ai fi avut ceva vechime pe aici , ti-ai fi dat seama le ce trend ma refer , in rest, seara bunaCrezi că e "biban"? Ia gândește-te la cei recent banați! Link spre comentariu
che miskin dos gardenias Reputație: -7 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Colegul nu are rost sa facem analize." Deranjatii " de serviciu despre cum se mai vorbeste pe aici si se dau intelectuali rasati sunt defapt niste ipocriti , pentru ca un intelectual rasat , nu ca nu si-ar face cont aici , ci nici nu s-ar duce la curve. Adica l-ati vedea voi pe Paleologu ca s-ar duce la curve ( nici nu ar stii cum sa ii vorbeasca ) ?Odata la o tigara de dupa, cu o prestatoare , radea de unul mai pampalau ( un fel de user_x ) care creadea ca squirtingul inseamna ca isi ridica fusta si el nu plateste pentru asta , asa ca sa ii faca un discount . Pe un astfel de forum de profil , cateva cuvinte vor fi mereu rostite : pula, pizda, gaoaza, coaie .etc , deci , cuvinte vulgare ce nu au treaba cu educatia rasata .Scrii aberatii si promovezi prostia.De ce extrapolezi tu aiurea? Ce e mai grav, sa nu stii ce e aia "squirt" sau sa infectezi cu sange diabetic? Stai pe curu'tau, ca te tin minte, de cand faceai tu pe analistul politico-militar din OM, atunci ai inceput tu sa aberezi cu gratie. Nu am nimic cu tine sau altii de pe aici, dar cand vad, cat de siguri sunteti, pe aberatiile voastre, pe care le considerati adevaruri, este pacat, totusi, sa nu fiti luati la perpulis. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Neatza Miskine 1 3 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Scrii aberatii si promovezi prostia.De ce extrapolezi tu aiurea? Ce e mai grav, sa nu stii ce e aia "squirt" sau sa infectezi cu sange diabetic? Stai pe curu'tau, ca te tin minte, de cand faceai tu pe analistul politico-militar din OM, atunci ai inceput tu sa aberezi cu gratie. Nu am nimic cu tine sau altii de pe aici, dar cand vad, cat de siguri sunteti, pe aberatiile voastre, pe care le considerati adevaruri, este pacat, totusi, sa nu fiti luati la perpulis.Tocmai ca stiu ce inseamna squirt , dar daca ai citit postul in trepte sigur ca nu l-ai inteles.Ce am bolduit mai sus am mai vazut la un user. Pai ce facem nea Miskin, credeam ca ai principii si iti faci cont doar cu numele consacrat si nu clone . 6 7 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Foarte adevarat , insa e un pas inapoi pentru tine, ca nu ai observat ironia oops, am gresit cu + ala 5 12 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 oops, am gresit cu + alaNu ai gresit , pentru ca respectivul este doar o clona. 4 4 Link spre comentariu
che miskin dos gardenias Reputație: -7 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Tocmai ca stiu ce inseamna squirt , dar daca ai citit postul in trepte sigur ca nu l-ai inteles.Ce am bolduit mai sus am mai vazut la un user. Pai ce facem nea Miskin, credeam ca ai principii si iti faci cont doar cu numele consacrat si nu clone . Doamne, prost mai esti. 1 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Doamne, prost mai esti. Eee, totusi eu as putea sa iti fac meseria , chiar si prost , insa tu pe a mea, ma indoiesc . Nu poti sa te dai intelectual , doar ca citesti in pauza de spalat vase. PS nu stiu cat o sa mai pot sa iti raspund ca sigur nu o sa mai fi pe aici mai incolo 6 6 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Haideti, mai, chiar 'frica' e cuvantul potrivit aici? Sunt probleme adevarate in viata reala, cum sa ne fie frica de niste natafleti fara rost si fara ocupatie, care si-au dat banii de mancare motanului sa-i faca verzi?A muncit natangul @satulcuprosti 6 ore sa ma minuseze pe contul vechi, si am revenit la 2 minute dupa ce am fost banat, de era sa se inece de ciuda dmx-ul cu sandwichul de la benzinarie.. Poate mai potrivit ar fi cuvantul 'lehamite', pentru ca celor mai multi useri le e sila sa fie atacati in haita, injurati de familie sau sa le fie deschise topice de pomenire pe care 'verticalul' pisicuts le accepta cu zambetul pe buze si cu gura plina de sarmale. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Hai cu plusurile! 1 3 Link spre comentariu
che miskin dos gardenias Reputație: -7 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Visul umed al lui **spam editat** este sa ma vada platind cont premium.Apoi, in prostia, ce-l caracterizeaza, asociata cu foamea dupa 20 de €(aproximativ 15 minute din my hourly rate, dupa taxe), o sa inghita-n sec, daca o sa ma urinez in sarmalele lui, timp de o luna. Sa-ti fie rusine, Dinu Patri...aaaa...asta....Sa-ti fie de bine, **spam editat**! 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Visul umed al lui **spam editat** este sa ma vada platind cont premium.Apoi, in prostia, ce-l caracterizeaza, asociata cu foamea dupa 20 de €(aproximativ 15 minute din my hourly rate, dupa taxe), o sa inghita-n sec, daca o sa ma urinez in sarmalele lui, timp de o luna.Sa-ti fie rusine, Dinu Patri...aaaa...asta....Sa-ti fie de bine, **spam editat**!Oamenii ca miskin cel adevarat, cel cu pendula, care are...nu ar trebui sa plătească pe lumea aceasta, decat foarte putine lucruri, fapte si situatii...la un pret exagerat de mare! 5 10 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Haideti, mai, chiar 'frica' e cuvantul potrivit aici? Sunt probleme adevarate in viata reala, cum sa ne fie frica de niste natafleti fara rost si fara ocupatie, care si-au dat banii de mancare motanului sa-i faca verzi?A muncit natangul @satulcuprosti 6 ore sa ma minuseze pe contul vechi, si am revenit la 2 minute dupa ce am fost banat, de era sa se inece de ciuda dmx-ul cu sandwichul de la benzinarie.. Poate mai potrivit ar fi cuvantul 'lehamite', pentru ca celor mai multi useri le e sila sa fie atacati in haita, injurati de familie sau sa le fie deschise topice de pomenire pe care 'verticalul' pisicuts le accepta cu zambetul pe buze si cu gura plina de sarmale.☺ Frica este o minge de tenis! 5 10 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Clarisa iti dau o saptamana sa ii faci un user nou. Ca sunt baiat finut 3 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Clarisa iti dau o saptamana sa ii faci un user nou. Ca sunt baiat finutPuti a prost de finut ce esti 13 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum