Sari la conținut

Dracarys si Daenerys - doi prosti

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bai care i-a dat puncte lui christiano. Ce scop are el pe forum si cine castiga de pe urma prezentei sale aici? Spuneti repede!

Vrei sa spun eu? Ia uite ce scrie mai jos in semnătura mea! Eu l-am angajat ca administrator al imaginii mele, deoarece si-a arătat meritele in caz de nevoie cand eram minusata de tine. Spune sincer... Ai avut intenția sa ma banezi?

• Like 8
  • Minus 14
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu mai murdar decat al tau. Eu i-am dat fiindca mi se pare un personaj destul de linistit  . Probleme ? :)

• Like 18
  • Minus 17
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Aha deci tu dau plus tuturor care eu si celmaimuist le dam minus dar mie nu mi-ai dat cand am stat cu -401 o saptamana

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu mai murdar decat al tau. Eu i-am dat fiindca mi se pare un personaj destul de linistit  . Probleme ? :)

Sugi pula,ai dat pentru ca limburicii anali modificati genetic si si curvele pensionate (Adina,Vistantric,Anonna....)sunt singurii dispusi sa te mai bage in seama si sa se alieze cu tine.

• Like 10
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aha deci tu dau plus tuturor care eu si celmaimuist le dam minus dar mie nu mi-ai dat cand am stat cu -401 o saptamana

Te-am intrebat ceva, raspunde-mi...!

• Like 7
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sugi pula,ai dat pentru ca limburicii anali modificati genetic si si curvele pensionate (Adina,Vistantric,Anonna....)sunt singurii dispusi sa te mai bage in seama si sa se alieze cu tine.

De ce imi zici ca sunt pensionară? Raspunde cocret la aceasta intrebare si nu mai da bir cu fugitii!...

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Tu o sugi de-o viata , asa ca nu-mi fac griji in privinta ta , PISATOAREO 

Uitasi al dracu' cum mi-o sugeai in PM si cum te milogiai in fata mea 

Te pomenesti ca vrei sa pari cocos acum  !? :)

PS: dupa cate ai vazut primesc si dedicatii , deci inca ma iubesc fetele/femeile  contrar cacatului pe care incerci sa-l basculezi zilnic pe aici , dupa care tot tu sa-l adulmeci . Vezi sa nu apuc sa trag vreo basina si sa o scapi cu nasul ,  CULEGATORULE (ca de aceea imi vizitezi profilul zilnic) . .Esti cam crispat de la prima ora a diminetii  :laugh2

• Like 19
  • Minus 16
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu ma aliez cu nimeni ba oricum toti cred ca sunt qwerty si asta e ultimul cont pe care anunt cine sunt. A devenit un loc de joaca periculos locul asta.

Coane picoane nu le mai spune nici tu fetelor cine esti, sunt sifonari peste tot aici

De multe ori știu deja, cine sunt. Și asta, nu de un an-doi. 

E treaba ta ce si cum . Eu mi-am exprimat doar punctul de vedere si unul destul de corect , sa zicem

Ce sa le mai spuna  PICON , ca-l recunosc de la intrare (dar nu e cazul s-o gandim astfel , el de ceva vreme Recenzeaza din pix pe aici sau la comanda)  pe Mos Platitudini , la cat i-a defilat moaca pe aici.  Intamplator. Nu as zice .  :laugh2

Bă, pe bune, 77 e o estimare optimistă! De IQ-ul tău, zic. 

Postat

De multe ori știu deja, cine sunt. Și asta, nu de un an-doi. 

Bă, pe bune, 77 e o estimare optimistă! De IQ-ul tău, zic. 

Te cred...pe bune . De pe Nimfomane iti va face si pomana de 7 ani , aceeasi ani cu care te tot zbati pe aici 

Fii optimist in continuare  :laugh2

• Like 20
  • Minus 16
Postat

Te cred...pe bune . De pe Nimfomane iti va face si pomana de 7 ani , aceeasi ani cu care te tot zbati pe aici 

Fii optimist in continuare  :laugh2

:slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce vrei sa spui?

Vreau sa-ti spun că îmi poți raspunde concret la o intrebare, că nu mănânc pe nimeni dacă e sincer! Si înțeleg muuuuuuulte, foooarte multe treburi...deci sunt open!

• Like 8
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai care i-a dat puncte lui christiano. Ce scop are el pe forum si cine castiga de pe urma prezentei sale aici? Spuneti repede!

Bai fraiere..sugi pula impreuna cu dracarys...voi ce pula mea scop aveti pe forum..inafara sa mi o sugeti mie si inca catorva?

Muie😂😂😂

• Like 15
  • Minus 9
Postat

Bai fraiere..sugi pula impreuna cu dracarys...voi ce pula mea scop aveti pe forum..inafara sa mi o sugeti mie si inca catorva?

Muie😂😂😂

post-243298-0-10511300-1506164534_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

A inceput si al treilea prost activitatea...se vede ca e din #satulcuprosti...el e fruncea😂😂😂

• Like 15
  • Minus 9
Postat

Vreau sa-ti spun că îmi poți raspunde concret la o intrebare, că nu mănânc pe nimeni dacă e sincer! Si înțeleg muuuuuuulte, foooarte multe treburi...deci sunt open!

Fi mai explicita,dezvolta subiectul.

• Like 11
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu te cred nici sa spui adevaru :)))

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fi mai explicita,dezvolta subiectul.

Raspunsul tau sincer, stiu eu sigur ca este un subiect bun de discutat între fete aici pe forum! Deci...ce facem!?
  • Like 8
  • Minus 14
Postat

Ce pwla mea e cu poza asta? Sandilailor

Lu' astia le place pula . De ce crezi ca fac toata ziua chat intre ei pe aici   , de homosexuali , ca bani si servici , pula .   :laugh2

PS: Pensionarul acela  e baza  tuturor elementelor turbulente

• Like 20
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Vrei sa spun eu? Ia uite ce scrie mai jos in semnătura mea! Eu l-am angajat ca administrator al imaginii mele, deoarece si-a arătat meritele in caz de nevoie cand eram minusata de tine. Spune sincer... Ai avut intenția sa ma banezi?

Am lipsit putin de pe aici si ce-mi vad ochii ? Alianta Vistantric cu Adina Milf. Si poze sexy in semnatura Visului tantric.

Ce inseama asta ?

Vis tantric , este o autoconfirmare ca arati bine , desi unele au vechime ?

De fapt ce urmaresti ?

Micuta perversa ce esti !

• Like 4
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am lipsit putin de pe aici si ce-mi vad ochii ? Alianta Vistantric cu Adina Milf. Si poze sexy in semnatura Visului tantric.

Ce inseama asta ?

Vis tantric , este o autoconfirmare ca arati bine , desi unele au vechime ?

De fapt ce urmaresti ?

Micuta perversa ce esti !

De trei ani, ce pizda mami mele crezi că urmăresc si cine crezi ca are atâta răbdare? O profesionistă bineînteles... Profesioniștii nu au ce căuta in Romania, insa ei se întorc in număr din ce in ce mai mare! Ce credeai?

• Like 7
  • Minus 14

Vizitator
Postat

@ Vistantric , fizicul ca fizicul dar caracterul tau este dificil.

Preferi putina munca ( a se citi sex ) , mult romantism si questii conexe pe bani multi.

Sute si mii de lei nu sunt la indemana oricui.

Tu sa fii sanatoasa si sa ai succes !

In lumea ta in care eu nu am avut loc.

Decizia ta !

• Like 4
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...