picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Asa vechi p aici si nu stii cine sunt?Te cred ca si eu mai mintNu mă pasioneză subiectul. De fapt, unul dintre ei, știu cine e, de al doilea, nu m-am prins. nu caut anturaj dl. Toma:))) stai linistit ca nu vreau sa ti tulbur linistea noptii:)) ) ) vrei un aspacardin? )Domișoară, nu eu v-am abordat, ci dumneavoastră. Nu mă cheamă Toma, cine mă cunoaște personal, știe. Nu cred că trebuie să fiți obraznică și, în general, e bine să o lăsați mai moale cu tupeul. Nu face bine la prăvălie și nici nu e frumos.O noapte magică, vă doresc! 4 13
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Nu mă pasioneză subiectul. De fapt, unul dintre ei, știu cine e, de al doilea, nu m-am prins. Domișoară, nu eu v-am abordat, ci dumneavoastră. Nu mă cheamă Toma, cine mă cunoaște personal, știe. Nu cred că trebuie să fiți obraznică și, în general, e bine să o lăsați mai moale cu tupeul. Nu face bine la prăvălie și nici nu e frumos.O noapte magică, vă doresc!Deja il cunosti pe unul...si nu poti sa l intrebi ce are cu mine?Sunt doar curios.Merci 13 9
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Deja il cunosti pe unul...si nu poti sa l intrebi ce are cu mine?Sunt doar curios.Mercieu ti-am zis, vreau sa te banez pentru ca esti prea prost, dar tu esti prea prost sa intelegi... 2 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 eu ti-am zis, vreau sa te banez pentru ca esti prea prost, dar tu esti prea prost sa intelegi...Mai screme te atunci.😂😂😂 14 9
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Deja il cunosti pe unul...si nu poti sa l intrebi ce are cu mine?Sunt doar curios.MerciNu mă interesează subiectul. Avec plaisir!
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Domișoară, nu eu v-am abordat, ci dumneavoastră. Nu mă cheamă Toma, cine mă cunoaște personal, știe. Nu cred că trebuie să fiți obraznică și, în general, e bine să o lăsați mai moale cu tupeul. Nu face bine la prăvălie și nici nu e frumos.O noapte magică, vă doresc! Stai linistit ca iti creste tensiunea:)) avem cunostinte comune ) Cat despre pravalie..vrei sa mi monitorizezi activitatea si nu stii cum sa mi spui? 4
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Septembrie 21, 2017 Ma plictisiti cu minusurile ...e activitatea voastra de baza pe forumMuistilor😂😂...si nu poti sa l intrebi ce are cu mine?Sunt doar curios.MerciCe faci, bă, pula bleaga, ai inceput sa clachezi?Sa-mi bag pula-n ma'ta, prost esti!Te vaiti ca o pizda. Se vede ca esti ofuscat tare de tot deschizi topice legate de chestiunea asta. Urla durerea si disperarea in tine. Lua-ti-as punctele alea la care tii atat de mult in pula, sclavule! 4 5
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Nu mă interesează subiectul. Avec plaisir!Bine..noapte buna! 15 9
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 eu ti-am zis, vreau sa te banez pentru ca esti prea prost, dar tu esti prea prost sa intelegi...Nu cred că vei putea, având în vedere statutul vostru, al verzilor. Bănuiesc că singurul care o poate face, e Pisicuts. 6 14
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Ce faci, bă, pula bleaga, ai inceput sa clachezi?Sa-mi bag pula-n ma'ta, prost esti!Te vaiti ca o pizda. Se vede ca esti ofuscat tare de tot deschizi topice legate de chestiunea asta. Urla durerea si disperarea in tine. Lua-ti-as punctele alea la care tii atat de mult in pula, sclavule!10pulamea de prost..beton😠16 9
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Nu cred că vei putea, având în vedere statutul vostru, al verzilor. Bănuiesc că singurul care o poate face, e Pisicuts.Ar trebui sa inceapa cu ei ...2ðŸ˜ðŸ˜ 15 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 gatabuna seara Henzo...baga si tu pe @satulcuprosti la atac 19 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Ar trebui sa inceapa cu ei ...2fut.o in gura pe curva de denisa rond 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 puloiBRETON asta cine pana mea mai e ? 19 16
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 fut.o in gura pe curva de denisa rondCeai mă? Draci pă tine?
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 bai picon am auzit ca l-ai atatat zilele astea pe Henzo impotriva lui Dylanbuc baietasul asta de cand sunt eu pe aici nu a deranjat pe nimeni , ca sa fim corecti , nu ...sau vrei sa fim perversi si in seara asta? pai e frumos bre ce faci ? sau a facut-o de capul lui ...ca nu-l duce ? 19 16
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 puloiBRETON asta cine pana mea mai e ? Conform profilului o femeie care zice ca isi baga pula. 5 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 Conform profilului o femeie care zice ca isi baga pula. nu stiu in ce si-o baga ...dar prea sa da peste cap aici de cateva zile fara niciun rezultat 16 14
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 bai picon am auzit ca l-ai atatat zilele astea pe Henzo impotriva lui Dylanbuc baietasul asta de cand sunt eu pe aici nu a deranjat pe nimeni , ca sa fim corecti , nu ...sau vrei sa fim perversi si in seara asta? pai e frumos bre ce faci ? sau a facut-o de capul lui ...ca nu-l duce ?Ești același fitilist mizer, căcăcios și lăbar. Ce spui tu, este o tâmpenie enormă, menită să creeze zâzanie și conflicte. Dacă vrei să știi, jegosule, chiar azi am vorbit pe p.m. cu Dylan, care imi cerea un sfat.Încearcă altceva! 5 14
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 nu stiu in ce si-o baga ...dar prea sa da peste cap aici de cateva zile fara niciun rezultat Nu e clona , e un / o noobie 4 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 Ești același fitilist mizer, căcăcios și lăbar. Ce spui tu, este o tâmpenie enormă, menită să creeze zâzanie și conflicte. Dacă vrei să știi, jegosule, chiar azi am vorbit pe p.m. cu Dylan, care imi cerea un sfat.Încearcă altceva! nu sunt fitilist bre mosule ...matale esti atat de pervers de intotdeauna stai pe margine si atati spiritele , ca s-o spunem p'aia dreapta pai ce plm vorbesti in pm-u si nu-i iei apararea public ? perversule dintre noi 2 tu esti jegosul , eu actionez intodeauna corect si spun lucrurilor pe nume , fara alte imbarligaturi si menajamente 19 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 eu in seara asta am aflat ce se intampla ca nu am mai avut timp sa intru ziua pe aici 19 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Unele chestii intrec deja limitele supra-extra-penibilului, nu cred ca exista cuvint care sa defineasca o asemenea stare de lucruri... :ewpu 5
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 nu sunt fitilist bre mosule ...matale esti atat de pervers de intotdeauna stai pe margine si atati spiritele , ca s-o spunem p'aia dreapta pai ce plm vorbesti in pm-u si nu-i iei apararea public ? perversule dintre noi 2 tu esti jegosul , eu actionez intodeauna corect si spun lucrurilor pe nume , fara alte imbarligaturi si menajamente Du-te bă, în pula mea și vezi-ți de treaba ta! Termină cu fitilele, retardatule și ratatule. Chiar nu mai ai limite? Într-adevăr, au dreptate ăștia: nu cred că a mai fost pe forumul ăsta, unul mai prost și mai jegos, ca tine! Te fute pe tine grija de alții, dar nu-ți vezi de lungul nasului, băi ... portofele! Hai, marș, că văd că ai chef de scandal și nu am chef să-mi pierd timpul cu retardați ca tine!P.S. Cine spuneai tu, că începe scandalul? 5 13
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum