miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 Du-te bă, în pula mea și vezi-ți de treaba ta! Termină cu fitilele, retardatule și ratatule. Chiar nu mai ai limite? Într-adevăr, au dreptate ăștia: nu cred că a mai fost pe forumul ăsta, unul mai prost și mai jegos, ca tine! Te fute pe tine grija de alții, dar nu-ți vezi de lungul nasului, băi ... portofele! Hai, marș, că văd că ai chef de scandal și nu am chef să-mi pierd timpul cu retardați ca tine!P.S. Cine spuneai tu, că începe scandalul? Mai ratat ca un pensionar care isi traieste intreaga viata pe aici de ani de zile nu cred ca am sa fiu niciodata Crezi ca ma doare undeva de parerea ta si a celo 3-4 sifilitici , asemeni tie , care incearca sa ma atace intotdeauna cu faze destul de puerile?Din cate observ iar ai cedat nervos si destul de usor , de ma ataci cu diverse injurii si fara sa spui lucrurilor pe nume , mai cu seama sa raspunzi la ce te-am intrebat initial . ps : cum sa nu incep scandalul cu asemenea oameni perversi care pozeaza in "domni onorabili" pe aici , cand de fapt ei sunt niste mincinosi notorii , vai de steaua lor si nu vad decat propriile interese destul de meschine pe aici . tu fiind unul dintre acestia si pe primul loc , as zice . Ba , ai o varsta in plm , dar crede-ma ca nu se justifica nici la caracter , nici la judecata si mai cu seama la corectitudinea care iti lipseste cu desavarsire 16 14
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 21, 2017 ai de poola mea!!!! 3 6
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Mai ratat ca un pensionar care isi traieste intreaga viata [/size]pe aici de ani de zile nu cred ca am sa fiu niciodata [/size]Crezi ca ma doare undeva de [/size]parerea ta si a celo 3-4 sifilitici , asemeni tie , care incearca sa ma atace intotdeauna cu faze destul de [/size]puerile?[/size]Din cate observ iar ai cedat nervos si destul de usor , de ma ataci cu diverse injurii si fara sa s[/size]pui lucrurilor [/size]pe nume , mai cu seama sa ras[/size]punzi [/size]la ce te-am intrebat initial .[/size] ps : cum sa nu ince[/size]p scandalul cu asemenea oameni [/size]perversi care [/size]pozeaza in "domni onorabili" [/size]pe aici [/size] , cand de fa[/size]pt ei sunt niste mincinosi notorii , vai de steaua lor si nu vad decat [/size]pro[/size]priile [/size]interese destul de meschine [/size]pe aici . tu fiind unul dintre acestia si [/size]pe [/size]primul loc , as zice[/size] . Ba , ai o varsta in [/size]plm , [/size]dar crede-ma ca nu se justifica nici la caracter , nici la judecata si mai cu seama la corectitudinea care iti li[/size]pseste cu desavarsire [/size] [/size]Băi nătărăule, tu ai intervenit pe forum și, fără nicio legătură cu ce discutam eu cu Delya și Cristiano, ai venit cu mizeria aia. Retardatule, pentru a comite infamia aia, aș fi avut nevoie de un motiv. Care ar fi ăla? Cu ce m-a deranjat și ce conflict am avut eu cu el? Cu el, pe care alți idioți, îl critică pentru faptul că e de partea mra. Cu el, un băiat care este cam naiv, e adevărat, dar plin de bun-simț. Nu vezu bă, că 77, e o cifră prea mare pentru IQ-ul tău? Nu vezi cât de jigodie ești, încercând să bagi bățul prin gard? Ti-am zis, chiar azi am vorbit cu el. Câteodată, mai imi cere câte un sfat, fără legătură cu forumul. Imi8pare rău și imi cer scuze față de membrii forumului, că intr-o perioadă, te-am considerat amic. Trebuia sa-mi dat seama ce specimen ești, cand, obsedat de clone, faceai presupuneri referitor la cine este cine, de cele mai multe ori, aberante, ca și scenariile pe care le făceai. Te consideram doar naiv, privindu-te cu oarecare condescedență, de fapt ești prost grămadă. Ca gramada aia de lemne...știi tu, nene "brataricadecocalar". In concluzie: du-te tare, păcăliciule.! 4 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2017 Băi nătărăule, tu ai intervenit pe forum și, fără nicio legătură cu ce discutam eu cu Delya și Cristiano, ai venit cu mizeria aia. Retardatule, pentru a comite infamia aia, aș fi avut nevoie de un motiv. Care ar fi ăla? Cu ce m-a deranjat și ce conflict am avut eu cu el? Cu el, pe care alți idioți, îl critică pentru faptul că e de partea mra. Cu el, un băiat care este cam naiv, e adevărat, dar plin de bun-simț. Nu vezu bă, că 77, e o cifră prea mare pentru IQ-ul tău? Nu vezi cât de jigodie ești, încercând să bagi bățul prin gard? Ti-am zis, chiar azi am vorbit cu el. Câteodată, mai imi cere câte un sfat, fără legătură cu forumul. Imi8pare rău și imi cer scuze față de membrii forumului, că intr-o perioadă, te-am considerat amic. Trebuia sa-mi dat seama ce specimen ești, cand, obsedat de clone, faceai presupuneri referitor la cine este cine, de cele mai multe ori, aberante, ca și scenariile pe care le făceai. Te consideram doar naiv, privindu-te cu oarecare condescedență, de fapt ești prost grămadă. Ca gramada aia de lemne...știi tu, nene "brataricadecocalar".In concluzie: du-te tare, păcăliciule.! Mai natarau ca tine care promoveaza toate rahaturile (dand LiKe la orice ineptie ca pe Fb) nu am sa fiu niciodata , asta doar ce m-am uitat pe alt Topic la o discutie de astazi .. Retine la varsta ta esti mai fraier ca un pustan de 20 de ani si o tata barfitoare destul de desavarsita . Ce sfat sa-i oferi tu lui Dylanbuc cand se citeste de la departare ca nu esti un exemplu de comportament nici chiar ptr. tine Si nu fac referinte la ce spun multi altii despre tine (precum faci tu) , perversule , o spun doar ca parere personala si cu o experienta de viata destul de vasta , asta ca sa vezi cat esti de tantalau , fara sa ma leg de micile tale copilarii de aici cu mult mai dezmatate ca ale mele Ti-am mai spus ca nu ai sa te bati sau sa te ridici in replici niciodata deasupra mea , atata timp cat tu de bazezi si copiezi mizeriile altora debitate. Deja imi pun intrebarea : daca te-ar pune cineva sa te arunci pe geam , te-ai arunca ? Asa si cu aceasta credibilitate profunda in rahatul pe care il mananca altii , fara creier , ca si tine de altfel , iar tu il preiei ajungand chiar sa uzezi de acesta . Sa zicem ca esti un mosulica destul de trist , fara scrupule , fara inspiratie si mai ai o sansa de scapare 19 16
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2017 Mai natarau ca tine care promoveaza toate rahaturile (dand LiKe la orice ine[/size]ptie [/size]ca [/size]pe Fb) [/size]nu am sa fiu niciodata , asta doar ce m-am uitat [/size]pe alt To[/size]pic la o discutie de astazi .[/size]. Retine la varsta ta esti mai fraier ca un [/size]pustan de 20 de ani si o tata barfitoare destul de desavarsita . Ce sfat sa-i oferi tu lui Dylanbuc cand se citeste de la de[/size]p[/size]artare ca nu esti un exem[/size]plu de com[/size]portament nici chiar [/size]ptr. tine [/size] [/size] Si nu fac referinte la ce s[/size]pun multi altii des[/size]pre tine ([/size]p[/size]recum faci tu) , [/size]perversule , o s[/size]pun doar ca [/size]parere [/size]personala si cu o ex[/size]perienta de viata destul de vasta , asta ca sa vezi cat esti de tantalau , fara sa ma leg de micile tale co[/size]pilarii de aici cu mult mai dezmatate ca ale mele [/size] Ti-am mai s[/size]pus ca nu ai sa te bati sau sa te ridici in re[/size]plici [/size]niciodata deasu[/size]pra mea , [/size]atata tim[/size]p cat tu de bazezi si co[/size]piezi mizeriile altora debitate. [/size]Deja imi [/size]pun intrebarea : daca te-ar [/size]p[/size]une cineva sa te arunci [/size]pe geam , te-ai arunca ? Asa si cu aceasta credibilitate [/size]profunda in rahatul [/size]pe care il mananca altii , fara creier , ca si tine de altfel , iar tu il [/size]preiei ajungand chiar [/size]sa uzezi de acesta . [/size] [/size] Sa zicem ca esti un mosulica destul de trist , fara scru[/size]pule , fara ins[/size]piratie [/size]si mai ai o sansa de sca[/size]pare [/size]Cât de prost poți să fii, să te doară punctele in halul ăsta? "Destul " de prost, zic eu, băi 200 de cuvinte! Să ma bat in replici cu un incult și un prăpădit ca tine? Ce să mă bat in replici bă penibilule? Stai dreaq pe curul tău! 5 13
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 22, 2017 Iara va certatz fete? 2 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2017 muie fraiere 16 9
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 22, 2017 Confirm, sunt amic bun cu Picon, chiar ii mai cer sfaturi din cand in cand pe p.m. asa cum spunea si el. 1 7
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2017 bai picon am auzit ca l-ai atatat zilele astea [/size]pe Henzo im[/size]potriva lui Dylanbuc [/size] baietasul asta de cand sunt eu [/size]pe aici nu a deranjat [/size]pe nimeni , ca sa fim corecti , nu ...sau vrei sa fim [/size]perversi si in seara asta? [/size] pai e frumos bre ce faci ? [/size] sau a facut-o de ca[/size]pul lui ...ca nu-l duce ?[/size]Miky, dă-ți două palme și sterge-o! 4 14
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 22, 2017 Miky, dă-ți două palme și sterge-o!Doarme.Intra de serviciu la ora 22. 3 7
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 22, 2017 Postat Septembrie 22, 2017 Doarme.Intra de serviciu la ora 22.E grea viatza de patron milionar... 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 22, 2017 Cât de prost poți să fii, să te doară punctele in halul ăsta? "Destul " de prost, zic eu, băi 200 de cuvinte! Să ma bat in replici cu un incult și un prăpădit ca tine? Ce să mă bat in replici bă penibilule?Stai dreaq pe curul tău!Cine s-a vaitat de puncte Mos Tagarta ? Chiar si asa , uneori sunt mai bune 200 de cuvinte , cu toate ca nu este cazul , decat 50 de Recenzii false pe Nimfomane , zic si eu , naparlitule . Confirm, sunt amic bun cu Picon, chiar ii mai cer sfaturi din cand in cand pe p.m. asa cum spunea si el. Nu Dylan ...nu te simti vinovat sa-mi raspunzi. , ca nu esti tu marul discordiei dintre noi doi.. Deci problema de baza nu esti tu , problema este latura asta de Picon , care pozeaza in Bunicutul aparator si sfatuitor al tuturor amicilor , dar din lasitate si mai ales parsivitate (ca sa nu se strice/certe cu altii) uita sa se exprime public , mai mult prefera s-o faca in PM . Intelegi ? Sper. . PS: Acestia nu sunt amici de baza , crede-ma ca personaje de acest fel nu merita sa-i consideri astfel , deci te poti pisa oricand si la orice ora pe ei. Poti sa nu iei in considerare ce ti-am spus initial , doar incearca sa gandesti putin mai mult si imi vei da dreptate intr-o zi , ca ti-am spus un adevar si ti-am oferit un sfat destul de intemeiat si total dezinteresat 19 16
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2017 Cine s-a vaitat de puncte Mos Tagarta ? Chiar si asa , uneori sunt mai bune 200 de cuvinte , cu toate ca nu este cazul , decat 50 de Recenzii false pe Nimfomane , zic si eu , naparlitule . Nu Dylan ...nu te simti vinovat sa-mi raspunzi. , ca nu esti tu marul discordiei dintre noi doi.. Deci problema de baza nu esti tu , problema este tatural asta de Picon , care pozeaza in Bunicutul aparator si sfatuitor al tuturor amicilor , dar din lasitate si mai ales parsivitate (ca sa nu se strice/certe cu altii) uita sa se exprime public , mai mult prefera s-o faca in PM . Intelegi ? Sper. . PS: Acestia nu sunt amici de baza , crede-ma ca personaje de acest fel nu merita sa-i consideri astfel , deci te poti pisa oricand si la orice ora pe ei. Poti sa nu iei in considerare ce ti-am spus initial , doar incearca sa gandesti putin mai mult si imi vei da dreptate intr-o zi , ca ti-am spus un adevar si ti-am oferit un sfat destul de intemeiat si total dezinteresat Se spune "parșivenie", incultule, nu "parșivitate"!În rest, ești "destul" de prost și de previzibil. 5 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 22, 2017 Se spune "parșivenie", incultule, nu "parșivitate"!În rest, ești "destul" de prost și de previzibil. Cunosti termenul destul de bine , Mos Tagarta cu interese destul de meschine .Previzibil , ca te citesc ca pe o carte , sa zicem PS: De Recenziile false nu zici nimic ? Ce-ai putea zice. Fac parte din decorul cu care te mandresti , ba chiar te bati cu pumnul in piept ca asa a fost 19 16
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2017 Cunosti termenul destul de bine , Mos Tagarta cu interese destul de meschine .Previzibil , ca te citesc ca pe o carte , sa zicem PS: De Recenziile false nu zici nimic ? Ce-ai putea zice. Fac parte din decorul cu care te mandresti , ba chiar te bati cu pumnul in piept ca asa a fost 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 22, 2017 A intrat Mikyputa de serviciu,schimbul 3? 11 12
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2017 Cine s-a vaitat de puncte Mos Tagarta ? Chiar si asa , uneori sunt mai bune 200 de cuvinte , cu toate ca nu este cazul , decat 50 de Recenzii false pe Nimfomane , zic si eu , naparlitule . Nu Dylan ...nu te simti vinovat sa-mi raspunzi. , ca nu esti tu marul discordiei dintre noi doi.. Deci problema de baza nu esti tu , problema este tatural asta de Picon , care pozeaza in Bunicutul aparator si sfatuitor al tuturor amicilor , dar din lasitate si mai ales parsivitate (ca sa nu se strice/certe cu altii) uita sa se exprime public , mai mult prefera s-o faca in PM . Intelegi ? Sper. . PS: Acestia nu sunt amici de baza , crede-ma ca personaje de acest fel nu merita sa-i consideri astfel , deci te poti pisa oricand si la orice ora pe ei. Poti sa nu iei in considerare ce ti-am spus initial , doar incearca sa gandesti putin mai mult si imi vei da dreptate intr-o zi , ca ti-am spus un adevar si ti-am oferit un sfat destul de intemeiat si total dezinteresat Ce plm ai vrut să zici, mă? 5 14
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 22, 2017 Cunosti termenul destul de bine , Mos Tagarta cu interese destul de meschine .Destul de previzibil , ca te citesc ca pe o carte , sa zicem PS: De Recenziile destul de false nu zici nimic ? Ce-ai putea zice. Fac parte din decorul cu care te mandresti destul , ba chiar te bati destul cu pumnul in piept ca asa a fost destul Am corectat eu.Sa nu-ti iesi din mana. 12 12
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2017 Dracarys..ce pula mea imi trimiti mesaje daca nu ma lasi sa ti raspund?Sunt bine coaie, daca tot te fute grijaðŸ˜ðŸ˜Hai noroc si multa muie tie si lui DaenerysðŸ˜ðŸ˜ 15 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 23, 2017 Ce plm ai vrut să zici, mă? Am vrut sa zic ca esti o LATURA....de mos zbanghiu si fara creier PLM daca ai ajuns sa faci anturaj cu Pipilica , Henzo (aka @Satulcuprosti) si daenerys (aka....dar nu spun momentan cine este acesta , il las cu propriile surprize sa se joace , inca , pe aici ) (inclusiv aici)http://nimfomane.com/forum/topic/97719-miky77psihopat-sau-taranus-fara-ocupatie/ tot este ceva 19 16
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2017 Am vrut sa zic ca esti o LATURA....de mos zbanghiu si fara creier PLM daca ai ajuns sa faci anturaj cu Pipilica , Henzo (aka @Satulcuprosti) si daenerys (aka....dar nu spun momentan cine este acesta , il las cu propriile surprize sa se joace , inca , pe aici ) (inclusiv aici)http://nimfomane.com/forum/topic/97719-miky77psihopat-sau-taranus-fara-ocupatie/ tot este ceva Bine mă, stai jos!
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 23, 2017 Da. 9 14
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Am vrut sa zic ca esti o LATURA....de mos zbanghiu si fara creier PLM daca ai ajuns sa faci anturaj cu Pipilica , Henzo (aka @Satulcuprosti) si daenerys (aka....dar nu spun momentan cine este acesta , il las cu propriile surprize sa se joace , inca , pe aici ) (inclusiv aici)http://nimfomane.com/forum/topic/97719-miky77psihopat-sau-taranus-fara-ocupatie/ tot este ceva Nu ma aliez cu nimeni ba oricum toti cred ca sunt qwerty si asta e ultimul cont pe care anunt cine sunt. A devenit un loc de joaca periculos locul asta.Coane picoane nu le mai spune nici tu fetelor cine esti, sunt sifonari peste tot aici 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 23, 2017 Nu ma aliez cu nimeni ba oricum toti cred ca sunt qwerty si asta e ultimul cont pe care anunt cine sunt. A devenit un loc de joaca periculos locul asta. Coane picoane nu le mai spune nici tu fetelor cine esti, sunt sifonari peste tot aici E treaba ta ce si cum . Eu mi-am exprimat doar punctul de vedere si unul destul de corect , sa zicem Ce sa le mai spuna PICON , ca-l recunosc de la intrare (dar nu e cazul s-o gandim astfel , el de ceva vreme Recenzeaza din pix pe aici sau la comanda) pe Mos Platitudini , la cat i-a defilat moaca pe aici. Intamplator. Nu as zice . 16 14
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Bai care i-a dat puncte lui christiano. Ce scop are el pe forum si cine castiga de pe urma prezentei sale aici? Spuneti repede! 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum