vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 7, 2017 @ Adina milf , de unde stii tu atatea detalii ?Esti administrator ?Poate ne spui si cine era in spatele altei simpatii a ta ,Cel mai muissst.Ce te faci daca vor disparea conturile verzi ?Tu te suporti pe tine ? Buenas tardes, Gelu-Virginelu! Observ ca Adina este noua ta obsesie. TU cum traiesti cu tine insuti? 2 9 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Buenas tardes, Gelu-Virginelu! Observ ca Adina este noua ta obsesie. TU cum traiesti cu tine insuti? Miskin,o sa ajungi sa-ti faci cate un cont pe zi. 3 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Miskin,o sa ajungi sa-ti faci cate un cont pe zi. Hai sa ti mai dau si cu plus..prostule😉 14 13 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Miskin,o sa ajungi sa-ti faci cate un cont pe zi. Nici chiar atunci nu te va depasi nimeni in prostie, tataie! 5h51min ai stat sa-mi dai cateva minusuri .. trista viata tre sa ai. 2 9 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Hai sa ti mai dau si cu plus..prostuleMultumesc ca validezi ceea ce sustin.Miky77 este o prostituata,iar tu esti amantul ei. 3 3 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Multumesc ca validezi ceea ce sustin.Miky77 este o prostituata,iar tu esti amantul ei.Eu validez doar faptul ca esti prost...nimic altcevaðŸ˜ðŸ˜ 14 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 @ Adina milf , de unde stii tu atatea detalii ?Esti administrator ?Poate ne spui si cine era in spatele altei simpatii a ta ,Cel mai muissst.Ce te faci daca vor disparea conturile verzi ?Tu te suporti pe tine ?conturile verzi...verde ca al tau nu vor disparea......asat e sigur 4 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 @ Adina milf , de unde stii tu atatea detalii ?Esti administrator ?Poate ne spui si cine era in spatele altei simpatii a ta ,Cel mai muissst.Ce te faci daca vor disparea conturile verzi ?Tu te suporti pe tine ?unu mai muist...cel mai muist 4 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nunu mai muist...cel mai muist Nu ii propuneai tu sa va aliati ca sa dati sute de minusuri?Este scris pe forum... 8 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Buenas tardes, Gelu-Virginelu! Observ ca Adina este noua ta obsesie. TU cum traiesti cu tine insuti? Ai ajuns rau , gras umflat refuzat la export.Obsesia ta este sa te iei de altii.Dar in satul cu prosti de ce nu te duci ?Esti prea mic si neajutorat sa te pui cu el !Iar Adina Milf este de apreciat ca nu se ascunde , are poze cu fata.Si este mai directa decat multi.Nu , nu , nu pentru sex neprotejat ! 8 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 N Nu ii propuneai tu sa va aliati ca sa dati sute de minusuri?Este scris pe forum...Da ..i.am spus ca.l ajut pt Pipilica...dar adevarul e ..ca n.a avut nevoie de nici un.ajutor...s.a descurcat singur. Eu mai am si alte treburi...decat sa dau minusuri in prostie. Crezi ca daca o data consider ceva...crezi ca raman agatata de ideea aia la nesfarsit? 3 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2017 conturile verzi...verde ca al tau nu vor disparea......asat e sigurBa da. Dacă le banează Pisicuts. 4 23 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Ba da. Dacă le banează Pisicuts.momentan nu cred ca are de ce...nu am incalcat termenii si conditiile...nu mai rau decat altii...din cate stiu eu...altfel...normal..omul e pe proprietatea lui si face ce vrea muschiul lui...mi se pare corect si...am mai spus treaba asta..nu am nimic impotriva sa ma baneze pisicul...dar am impotriva ...sa ma baneze ul alt user 3 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2017 momentan nu cred ca are de ce...nu am incalcat termenii si conditiile...nu mai rau decat altii...din cate stiu eu...altfel...normal..omul e pe proprietatea lui si face ce vrea muschiul lui...mi se pare corect si...am mai spus treaba asta..nu am nimic impotriva sa ma baneze pisicul...dar am impotriva ...sa ma baneze ul alt userNu am zis de tine, ci în principiu. 4 23 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu am zis de tine, ci în principiu. corect..ai zis bine..mi se aplica si mie..se aplica la toti..e corect 5 12 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Satucuprosti s-a incordat si mi-a daruit si mie vreo 40-50 de negative. Sa fie primit! In afara de Picon, Trolle si Pipilica, nu am avut contre cu multa lume pe aici. Se misca destul de incet pampalaul, mai are de dat mult la mana pana ma aduce la -400. Nu esti singurul care primeste minusuri deci au de lucru baietii Al naibii motan, nici la wc nu te mai duci...ai ajuns sa te caci pe tine de ras 2 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu esti singurul care primeste minusuri deci au de lucru baietii Al naibii motan, nici la wc nu te mai duci...ai ajuns sa te caci pe tine de ras da, cooperativa munca in zadar , doar ca sa stimuleze traficul, si vanzarile de conturi verzi, da-i in pisici 8 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum