gigi de la scularie Reputație: 492 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Octombrie 8, 2017 Urma si recenzia, mestere! Ai putintica rabdare, nu s-a putut ieri din cauze obiective. Am vizitat ieri domnisoara, stabilit intalnire, ajuns la ea, totul ok. Garsoniera in regula, baia nu stiu ca n-am intrat, eram dusat de acasa. Fata exact cum ma asteptam, mie imi plac mai rotunjoare, pozele puse ieri sunt reale, draguta si foarte disponibila. Eram putin in criza de timp dar am vrut sa ajung ieri la ea, asa ca treaba a mers destul de rapid. 100 lei finalizarea, bani platiti inainte. Tzatele mari si frumoase, m-a frapat ca are o carne tare pe corp, asta e un plus. Pasarica frumoasa si curata. Imi pusesem multe in cap sa fac si Andreea era dispusa dar la locul faptei si prins de valtoarea evenimentelor s-a schimbat planul. Oral protejat(la cererea mea) , m-am jucat putin cu piersicuta si am trecut la treaba. Se umezeste, geme, stie ce sa faca sa te simti bine. S-a terminat destul de repede si am plecat cu gandul revenirii cand am mai mult timp sa pun in practica tot ce-mi doresc. Dildourile erau la locul lor si asteptau sa fie folosite insa n-am mai apucat, am intrebat ce este cu ele.Notele: locatia-8, fata-9 (strict pentru acest gen spre bbw), igiena-10, gfe-8 (n-am prea avut timp dar e potential de mai mult), oral-8, normal-9. Spor! 1
valicico Reputație: -59 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Octombrie 8, 2017 Ai incercat sa.l suni pe individ? I.o fi ramas infipt si nu a simtit cand a plecat!
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2017 M-a blocat pe tel..scria cineva mai sus de cel subtire, nu, pe cel gros mi l-a luat ðŸ˜
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 9, 2017 M-a blocat pe tel..scria cineva mai sus de cel subtire, nu, pe cel gros mi l-a luat 😠Cat mai stai la Focsani?Am vazut pe anunt ca esti ultimele zile pe la noi,as fi vrut sa mai trec odata pe la tine.Trimite un PM cu o adresa de mail sa iti trim ceva😉 2
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2017 Salut, nu stiu exact, trei zile, cinci, spate..,poate mai revin nu sunt sigura cand si daca. [email protected]
mirel85 Reputație: 37 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:focsani Oras:focsani Autor Postat Octombrie 11, 2017 Sambata duminica lucrezi si ce program ai
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Salut, am plecat, mai revin eu..nu stiu exact cand, va
gigi de la scularie Reputație: 492 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Octombrie 13, 2017 Te asteptam cu drag!
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Salut am ajuns astazi in focsani si raman doar pana maine seara..
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Foto din locatie
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 26, 2017 Ce dracu cauti in ghetoul ala,Elena bruneta a plecat de acolo?Cred ca nu prea o sa ai clienti multi acolo,garsoniera e ok dar pana ajungi sus borăsti matele din tine.Dc nu te-ai dus tot la locatia veche,era mai ok!!! 2
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Exagerezi, mi s a spus ca e blocul un mic mai naspa dar in rest e ok,,nu I atat de rau iar ptr o zi zic ca e ok
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Pic*
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 26, 2017 Exagerezi, mi s a spus ca e blocul un mic mai naspa dar in rest e ok,,nu I atat de rau iar ptr o zi zic ca e okAndreea credema ala este ghetou si stiu ce zic,tu esti la ultimul etaj,pe scari este un miros de urina,intradevar in garsoniera este curat,eu zic ca nu o sa ai multi clienti acolo.Cred ca din acest motiv a renuntat Elena tipa bruneta la ea dar daca tie iti place si ti se pare ok locatia este treaba ta ,nu? 2
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Garsoniera si zona sunt f.ok...mai putin blocul..ptr o zi nu moare nimeni, n am zis ca mi place 1
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 26, 2017 Garsoniera si zona sunt f.ok...mai putin blocul..ptr o zi nu moare nimeni, n am zis ca mi placeAs fi trecut pe la tine dar nu imi place blocul unde locuiesti😉.Pacat ca te-ai dus acolo,pacat de potentialul tau. 2
andreea870 Reputație: 64 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 C'est la vie..
gabordotat Reputație: 13 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Octombrie 29, 2017 Mai esti in Focsani?
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 29, 2017 Din ce stiu nu a stat decât o zi in Focsani dar locatia unde era lasa mult de dorit,pun pariu ca mai multi de 1,2 clienti nu a avut acolo in ghetoul ala de la fostul Schilaci de la Sud😃😃😃😃.Pasarica buna si cu potential,am vizitat-o la precedenta ei vizita in Focsani,atunci avea locatie pe Panduri aproape de qoatro😉. 2
valicuni69 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Ba Cristi nu ai murit ma?!..... hai fao pe prostu si acum si spune ca "da pe cine il cheama cristi".....
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 30, 2017 Ba Cristi nu ai murit ma?!..... hai fao pe prostu si acum si spune ca "da pe cine il cheama cristi".....Pana acum nu a murit nimeni,apropo pe cine cheama Cristi? 2
valicuni69 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2017 Postat Octombrie 30, 2017 eram sigur.. DECI TU CONTINUI SO FACI PE PROSTU... ei fututi mortii matii Comane, .......... te asteapta vremuri grele....
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 30, 2017 Nici nu ma mai obosesc sa ma cert cu tine,nu ai decât sa il cauti pe Cristi,pe Ciorapnegru sau pe cine vrei tu. 2
valicuni69 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2017 Postat Octombrie 30, 2017 ba eclav prost si paros nu tie frica ma ca iesi din casa?!?!
gabordotat Reputație: 13 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Octombrie 30, 2017 Din ce stiu nu a stat decât o zi in Focsani dar locatia unde era lasa mult de dorit,pun pariu ca mai multi de 1,2 clienti nu a avut acolo in ghetoul ala de la fostul Schilaci de la Sud😃😃😃😃.Pasarica buna si cu potential,am vizitat-o la precedenta ei vizita in Focsani,atunci avea locatie pe Panduri aproape de qoatro😉.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum