satulcuprosti Reputație: -409 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:c Oras:c Postat Septembrie 23, 2017 3 4
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 23, 2017 Criminal filmul ....ar vrea Miky sa fie Tom Cruise 8 11
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Criminal filmul ....ar vrea Miky sa fie Tom Cruise Gresit,Tom Cruise ar vrea sa fie milionarul Miky77. 14 12
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Si tu esti pipilica..am PM de la tine in care imi spuneai sa i dau plusuri lui pipilica sa nu l banezePana la urma cine e ala?Picon,Henzo,sau eu? 14 11
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2017 Pana la urma cine e ala?Picon,Henzo,sau eu?Da. 5 15
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Iar un Topic de succes la care l-ati chemat si pe pensionarul de Picon sa-si dea cu presupusul (daca a venit de bunavoie cu atat mai rau ) Parca acum 4 zile scrisese asa ceva : aici http://nimfomane.com/forum/topic/5413-ika-0737-965-534/page-158 Bai Picoane nici nu au trecu 4 zile si alimentezi ca fraierul niste barfe de kkt , total neadevarate . De fapt nu trecuse nici o ora dupa ce ai facut acea postare si defilai cu acelasi comportament mizer pe alte Topice .http://nimfomane.com/forum/topic/97551-frica-de-a-scrie-ce-gandesc-cu-adevarat/page-2 sau aici altei fetehttp://nimfomane.com/forum/topic/97473-cine-e-vistantric/page-16 Scrie in plm ceva adevarat in care ulterior si sa crezi sau sa aplici (inclusiv aici), nu incerca sa capusezi tot forumul , aruncand cu vorbe in zadar si la voia intamplarii De ce crezi ca rad de tine acum .? Om ce vrea sa se creada/dea matur in gandire , dar a ajuns (la varsta ta) sa sa alieze cu niste prapaditi controsi si pierde vara de teapa Pisalaului si Henzo/Colorado....etc . (aka satulcuprosti) Te doare sufletul ca nu il ai pe Picon de partea ta 6 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Miky este din zodia Milionarul falimentat 14 9
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Miky te rog da-i voie alessandrei sa vina la bucuresti i-am promis o masa calda la kfc si o pula la fel de calda si picanta dupa 3 3
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Miky te rog da-i voie alessandrei sa vina la bucuresti i-am promis o masa calda la kfc si o pula la fel de calda si picanta dupaAdica vrei sa-l vezi cu streangul de gat? 10 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 23, 2017 Miky este din zodia Milionarul falimentatTi se pare ca as fi in faliment .Nu cred ca am sa fiu vreodata din moment ce nu am datorii pe nicaieri , nici macar la banca . Miky te rog da-i voie alessandrei sa vina la bucuresti i-am promis o masa calda la kfc si o pula la fel de calda si picanta dupa Nu-i dau eu voie , du-te si fute-o daca te tin curelele . Eu am alte standarde Daca nu fute-l pe Pisat in cur (una din clone) ca uite cum se baga in seama cu japca peste tot . Betivan trist , ce sa-i ceri PS Bai Henzo nu mai modera pe Topic . Sau nu vrei sa stie lumea cat esti de uratel si cum ti-ai cheltuit banii de abonamentul RATB pe un cont SP degeaba 21 16
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Ti se pare ca as fi in faliment .Nu cred ca am sa fiu vreodata din moment ce nu am datorii pe nicaieri , nici macar la banca . Nu-i dau eu voie , du-te si fute-o daca te tin curelele . Eu am alte standarde Daca nu fute-l pe Pisat in cur (una din clone) ca uite cum se baga in seama cu japca peste tot . Betivan trist , ce sa-i ceri PS Bai Henzo nu mai modera pe Topic . Sau nu vrei sa stie lumea cat esti de uratel si cum ti-ai cheltuit banii de abonamentul RATB pe un cont SP degeaba Patron, eu nu am standarde mari. Dar alessansra are tzatzane uriase. Dar am alternative si in bucuresti nu ma duc eu de tampit la focsani sa fut 5 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 23, 2017 Patron, eu nu am standarde mari. Dar alessansra are tzatzane uriase. Dar am alternative si in bucuresti nu ma duc eu de tampit la focsani sa futAm incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratis 22 16
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Am incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratisAia e.. tu esti patron, pardon ) 2 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Am incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratisLa tine gratis e doar laba.Ne-an convins si ca esti insurat De asta stai in fiecare noapte pe site. 11 12
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Aia e.. tu esti patron, pardon )Patron care haleste porumb si gheare la gratarul facut din fier beton. 10 13
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Patron care haleste porumb si gheare la gratarul facut din fier beton. Oh am si eu unul, dar cred ca l-am pus deja mai demult, parca si tu l-ai pus pe al tau 2 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Oh am si eu unul, dar cred ca l-am pus deja mai demult, parca si tu l-ai pus pe al tau Eu nus patron,asa ca am un gratar mai modest. 10 13
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 eee, totusi sa nu ridicam in slavi statutul de " PATRONI " . Majoritatea sunt plini de credite si la o neinspirata decizie, pot ajunge nu ca doar faliti, ci si datori. Foarte putini sunt potenti cu cash cat sa nu mai munceasca restul vietii. 4 4
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Eu nus patron,asa ca am un gratar mai modest. Da..l-am gasit. si eu sunt pielea pulii. gratar de 150 euro.. sarakie! https://s22.postimg.org/tq17enqep/viatagrea.jpg 2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 23, 2017 Ce vă mai ”iubiți” voi.Părinte, mai pune și alte poze...că pe-aia cu porumbul și carnea pe grătar o știm... Bre, sigur grătarul ăsta ”modest” este al matale ? 7 3
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Ce vă mai ”iubiți” voi.Părinte, mai pune și alte poze...că pe-aia cu porumbul și carnea pe grătar o știm... Bre, sigur grătarul ăsta ”modest” este al matale ?Crezi ca e asa mare investitie intr-un gratar ? 4 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 23, 2017 Crezi ca e asa mare investitie intr-un gratar ?Depinde cât de săracă este ”parohia”.
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 De ce noi romanii ne laudam cu gratare? Scoateti pula daca va credeti smecheri!!Mikyputza tu primul 3 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 23, 2017 Daca pun eu poze cu gratarul,vi-o i-a internetul razna... 6 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2017 Crezi ca e asa mare investitie intr-un gratar ?Tocmai asta este ideea.Un gratar costa 100-150 euro.Cum pula mea un milionar nu-si permite banii astia si isi face gratar din fier beton? 11 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum