Sari la conținut

@ the last samurai este Miky77

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Criminal filmul :) ....ar vrea Miky sa fie Tom Cruise :)  :P

• Like 8
  • Minus 11
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pana la urma cine e ala?

Picon,Henzo,sau eu?

Da.
  • Like 5
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Iar un Topic de succes la care l-ati chemat si pe pensionarul de Picon sa-si dea cu presupusul (daca a venit de bunavoie cu atat mai rau ) :laugh2

Parca acum 4 zile scrisese asa ceva :

aici  http://nimfomane.com/forum/topic/5413-ika-0737-965-534/page-158

Bai Picoane nici nu au trecu 4 zile si alimentezi ca fraierul niste barfe de kkt , total neadevarate . De fapt nu trecuse nici o ora dupa ce ai facut acea  postare si defilai cu acelasi comportament mizer pe alte Topice  :)

.http://nimfomane.com/forum/topic/97551-frica-de-a-scrie-ce-gandesc-cu-adevarat/page-2

sau aici altei fete

http://nimfomane.com/forum/topic/97473-cine-e-vistantric/page-16

Scrie in plm ceva adevarat in care ulterior si sa crezi sau sa aplici (inclusiv aici), nu incerca sa capusezi tot forumul , aruncand cu vorbe in zadar si la voia intamplarii  :no2

De ce crezi ca rad de tine acum  .? Om ce  vrea sa se creada/dea  matur in gandire , dar a ajuns (la varsta ta) sa sa alieze cu niste prapaditi  controsi si pierde vara  de teapa Pisalaului si Henzo/Colorado....etc  . (aka satulcuprosti) :slap2

Te doare sufletul ca nu il ai pe Picon de partea ta

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:.
Postat

Miky te rog da-i voie alessandrei sa vina la bucuresti i-am promis o masa calda la kfc si o pula la fel de calda si picanta dupa

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Miky este din zodia Milionarul falimentat

Ti se pare  ca as fi in faliment .Nu cred ca am sa fiu vreodata din moment ce nu am datorii pe nicaieri , nici macar la banca . :)

Miky te rog da-i voie alessandrei sa vina la bucuresti i-am promis o masa calda la kfc si o pula la fel de calda si picanta dupa

Nu-i dau eu voie , du-te si fute-o  daca te tin curelele . Eu am alte standarde

Daca nu fute-l pe Pisat in cur (una din clone) ca uite cum se baga in seama cu japca peste tot . Betivan trist , ce sa-i ceri  

PS Bai Henzo nu mai modera pe Topic . Sau nu vrei sa stie lumea cat esti de uratel si cum ti-ai cheltuit  banii de abonamentul RATB pe un cont SP degeaba :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Postat

Ti se pare ca as fi in faliment .Nu cred ca am sa fiu vreodata din moment ce nu am datorii pe nicaieri , nici macar la banca . :)

Nu-i dau eu voie , du-te si fute-o daca te tin curelele . Eu am alte standarde

Daca nu fute-l pe Pisat in cur (una din clone) ca uite cum se baga in seama cu japca peste tot . Betivan trist , ce sa-i ceri

PS Bai Henzo nu mai modera pe Topic . Sau nu vrei sa stie lumea cat esti de uratel si cum ti-ai cheltuit banii de abonamentul RATB pe un cont SP degeaba :laugh2

Patron, eu nu am standarde mari. Dar alessansra are tzatzane uriase. Dar am alternative si in bucuresti nu ma duc eu de tampit la focsani sa fut

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Patron, eu nu am standarde mari. Dar alessansra are tzatzane uriase. Dar am alternative si in bucuresti nu ma duc eu de tampit la focsani sa fut

Am incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte  :laugh2  Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratis

• Like 22
  • Minus 16
Postat

Am incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte :laugh2 Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratis

Aia e.. tu esti patron, pardon :))

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Am incercat eu sa te injosesc cu ceva ? Nu cred . Le prinde cu carlige de rufe sa stea drepte  :laugh2  Pai vezi . Eu ca ea fut ca si gratis

La tine gratis e doar laba.

Ne-an convins si ca esti insurat :laugh2 De asta stai in fiecare noapte pe site.

• Like 11
  • Minus 12
Postat

Patron care haleste porumb si gheare la gratarul facut din fier beton. :laugh2

Oh am si eu unul, dar cred ca l-am pus deja mai demult, parca si tu l-ai pus pe al tau :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

eee, totusi sa nu ridicam in slavi statutul de " PATRONI " . Majoritatea sunt plini de credite si la o neinspirata decizie, pot ajunge nu ca doar faliti, ci si datori. Foarte putini sunt  potenti cu cash cat sa nu mai munceasca restul vietii.  

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Eu nus patron,asa ca am un gratar mai modest.

Da..l-am gasit. si eu sunt pielea pulii. gratar de 150 euro.. sarakie!

https://s22.postimg.org/tq17enqep/viatagrea.jpg

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Ce vă mai ”iubiți” voi.

Părinte, mai pune și alte poze...că pe-aia cu porumbul și carnea pe grătar o știm...

Bre, sigur grătarul ăsta ”modest” este al matale ?

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Ce vă mai ”iubiți” voi.

Părinte, mai pune și alte poze...că pe-aia cu porumbul și carnea pe grătar o știm...

Bre, sigur grătarul ăsta ”modest” este al matale ?

Crezi ca e asa mare investitie intr-un gratar ?

• Like 4
  • Minus 4
Postat

De ce noi romanii ne laudam cu gratare?

Scoateti pula daca va credeti smecheri!!

Mikyputza tu primul

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...