Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

Machucambo sufera, categoric, de o forma agravata de sociopatie. De cele mai multe ori, sociopatia este cauzata de o trauma acuta din copilarie (abuzuri sexuale, violente fizice etc). Tulburarile psihice se acutizeaza atunci cand subiectul  este inactiv sexual si  este incapabil sa initieze si sa mentina relatii sentimentale cu o persoana de sex opus.

Cel mai ingrijorator, insa, este faptul ca un Machucambo umbla nestingherit prin oras si - cel mai probabil - detine un permis de conducere si are drept de vot.

Esti un caz special, in felul tau. Daca, initial, pusesem comportamentul tau agresiv doar pe seama abuzurilor sexuale pe care le-ai suferit in copilarie, devine evident ca badarania ta - mai ales impotriva femeilor de pe forum, neprovocata - se explica si prin defectele fizice despre care citeam pe aici.

Dalmatianule!

Doar confirmi că ești o tentativă de fecale flaușată, pyzdoyule.

Mai e o gioarsă plină de arfe și bts-uri prezentă. Poate o sfătuiești dă bine, că e hărțuită, sărmana.

Prost te-a făcut mă-ta, băă, mai bine înghițea.

Ținând cont de ce ai afișat pe forum, înclin să cred că provii de pe la vreo casă de copii, de unde, probabil, și apropierea de stăpânul Muișkin. De asemenea, foarte probabil, pe acolo să te fi “familiarizat” cu abuzurile sexuale.

Pensionatule abuzat sexual, ce faci? Iarasi furi idei si postari? :slap2

PS Clorura de potasiu! E singura scapare pentru tine, Mos Handicap!

@Vanatoru': Am uitat sa-ti zic ceva. Daca tot faci pe principialul si moralistul de serviciu, cum de ai ochi doar pentru o parte a forumului? Adica vezi toate greselile facute de unii, dar ignori complet toate iesirile in decor ale echipei adverse

Cam ce sugereaza asta? 

Eu nu intru in ecuatie pentru ca sunt un nenorocit si imi asum asta. Dar tu esti un intelectual plin de principii morale, un om rafinat si fin. Cum vine asta?

Esti fix ca Adina. Nu stiu pe care dintre voi va onoreaza compania celuilalt. Vreti respect, va dati victime, insa scuipati prin coltul gurii ori de cate ori apare ocazia.

Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91.

Daca vrei mai multe detalii, te rog sa-mi lasi aici pe forum echipele participante. In ordinea numerelor de pe tricou, preferabil.

Ia aici sus vezi?Unde scrie vanatorul.TIE ti a scris aia idiotule.

Mesajul?Este ca te ai cacat pe tine cand ti a scris vanatorul .Si te ai facut ca n ai vazut.......Ca un cacat fricos ce esti.Rila Iepurila

Mars de-aici, cimpanzeu schizofrenic! Treci inapoi la sandwich-urile tale de benzinarie, si nu te mai gudura pe langa mine.

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pensionatule abuzat sexual, ce faci? Iarasi furi idei si postari? :slap2

PS Clorura de potasiu! E singura scapare pentru tine, Mos Handicap!

Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91.

Daca vrei mai multe detalii, te rog sa-mi lasi aici pe forum echipele participante. In ordinea numerelor de pe tricou, preferabil.

Mars de-aici, cimpanzeu schizofrenic! Treci inapoi la sandwich-urile tale de benzinarie, si nu te mai gudura pe langa mine.

Hmm, mai are rost sa iti raspunda cineva la aberatiile tale .

Pana la urma tot un molestator virtual ramai

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu

Urasc impostura. Tu esti doar un idiot care incearca sa para intelectual, dar de fapt esti un om extrem de limitat in toate privintele.

Partea mai nasoala e ca te iei foarte in serios si nu esti amuzant deloc. Ma plictisesti groaznic.

• Like 16
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

La cate postari are picon , daca i se baneaza contul nu cred ca va face fata psihic . Motane nu lua decizia asta cu usurinta , gandeste-te si la impactul sufletesc asupra lui picon !

Tk-ule, tu cam ce treabă ai? Iar te bagi ca supozitoru' și apoi, te plângi că-și bat băieții răi, pula de tine! Stai blând, rogu-te!

• Like 5
  • Minus 23
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

La cate postari are picon , daca i se baneaza contul nu cred ca va face fata psihic . Motane nu lua decizia asta cu usurinta , gandeste-te si la impactul sufletesc asupra lui picon !

:iagree face AVC pe loc! =))
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Sunt  doar preferintele unui betiv sarantoc  , dupa ce s-a cacat in pantaloni...pardon  izmene  :)

post-194745-0-73016500-1507379681_thumb.jpg

PS: Daca ar fi  doar izmenele jegoase ar fi bine . Mai nasol e ca  aceleasi fecale se afla si la capatana . :no2

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu

Evolutia Pisatului  din @satulcuprosti

Cand am iesit de pe acest Topic , v-am lasat saraci si prosti

Cand  m-am intors , v-am gasit si mai saraci si mai prosti

Poza aceasta este cu dedicatie speciala

(ca sa nu o mai stergi/moderezi in permanenta  de pe Topicul acesta  http://nimfomane.com/forum/topic/98869-este-miky77-prostituata-masculina/page-2 )

post-194745-0-62582400-1507381464_thumb.jpg

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Evolutia Pisatului  din @satulcuprosti

Cand am iesit de pe acest Topic , v-am lasat saraci si prosti

Cand  m-am intors , v-am gasit si mai saraci si mai prosti

Poza aceasta este cu dedicatie speciala

(ca sa nu o mai stergi/moderezi in permanenta  de pe Topicul acesta  http://nimfomane.com/forum/topic/98869-este-miky77-prostituata-masculina/page-2 )

attachicon.gifAfla cat esti de prost.jpg

Sa ai un cont XXL si o clona SP (last samurai) si sa postezi asa ceva,dovedeste fara nici cea mai mica indoiala ca esti bolnav psihic.

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...