obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 6, 2017 da' cine-i aia mica s "buna", parca avea numele de "scena" Alba ca Zapada Alba ca Zapada e picon. 3 14 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 2 6 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Banarea este doar o iluzie desarta, Picon este un fel de Highlander, in versiunea romaneasca Nemuriciul, nu moare decat daca-i taie cineva capu`. ) PS au futut si topingul asta Fu strategie de marketing 2 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Alba ca Zapada e picon. si eu care credeam ca e alba de la "zapada"cea numita vis urat, sau tantric? aici am un lapsus. 3 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nope! vist' e unul dintre pitici, piticul mic si nevinovat. 3 14 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nope! vist' e unul dintre pitici, piticul mic si nevinovat. mutulica??? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nope! vist' e unul dintre pitici, piticul mic si nevinovat. Pitica vrei sa zici )) 2 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Pitica vrei sa zici ))mai degraba pitica ca piticii sunt in mintea ei 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 mai degraba pitica ca piticii sunt in mintea eiNu știu io? )) 1 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Machucambo sufera, categoric, de o forma agravata de sociopatie. De cele mai multe ori, sociopatia este cauzata de o trauma acuta din copilarie (abuzuri sexuale, violente fizice etc). Tulburarile psihice se acutizeaza atunci cand subiectul este inactiv sexual si este incapabil sa initieze si sa mentina relatii sentimentale cu o persoana de sex opus. Cel mai ingrijorator, insa, este faptul ca un Machucambo umbla nestingherit prin oras si - cel mai probabil - detine un permis de conducere si are drept de vot. Esti un caz special, in felul tau. Daca, initial, pusesem comportamentul tau agresiv doar pe seama abuzurilor sexuale pe care le-ai suferit in copilarie, devine evident ca badarania ta - mai ales impotriva femeilor de pe forum, neprovocata - se explica si prin defectele fizice despre care citeam pe aici.Dalmatianule! Doar confirmi că ești o tentativă de fecale flaușată, pyzdoyule. Mai e o gioarsă plină de arfe și bts-uri prezentă. Poate o sfătuiești dă bine, că e hărțuită, sărmana. Prost te-a făcut mă-ta, băă, mai bine înghițea.Ținând cont de ce ai afișat pe forum, înclin să cred că provii de pe la vreo casă de copii, de unde, probabil, și apropierea de stăpânul Muișkin. De asemenea, foarte probabil, pe acolo să te fi “familiarizat” cu abuzurile sexuale. Pensionatule abuzat sexual, ce faci? Iarasi furi idei si postari? PS Clorura de potasiu! E singura scapare pentru tine, Mos Handicap! @Vanatoru': Am uitat sa-ti zic ceva. Daca tot faci pe principialul si moralistul de serviciu, cum de ai ochi doar pentru o parte a forumului? Adica vezi toate greselile facute de unii, dar ignori complet toate iesirile in decor ale echipei adverse. Cam ce sugereaza asta? Eu nu intru in ecuatie pentru ca sunt un nenorocit si imi asum asta. Dar tu esti un intelectual plin de principii morale, un om rafinat si fin. Cum vine asta? Esti fix ca Adina. Nu stiu pe care dintre voi va onoreaza compania celuilalt. Vreti respect, va dati victime, insa scuipati prin coltul gurii ori de cate ori apare ocazia. Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91. Daca vrei mai multe detalii, te rog sa-mi lasi aici pe forum echipele participante. In ordinea numerelor de pe tricou, preferabil. Ia aici sus vezi?Unde scrie vanatorul.TIE ti a scris aia idiotule.Mesajul?Este ca te ai cacat pe tine cand ti a scris vanatorul .Si te ai facut ca n ai vazut.......Ca un cacat fricos ce esti.Rila Iepurila Mars de-aici, cimpanzeu schizofrenic! Treci inapoi la sandwich-urile tale de benzinarie, si nu te mai gudura pe langa mine. 4 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Pensionatule abuzat sexual, ce faci? Iarasi furi idei si postari? PS Clorura de potasiu! E singura scapare pentru tine, Mos Handicap! Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91. Daca vrei mai multe detalii, te rog sa-mi lasi aici pe forum echipele participante. In ordinea numerelor de pe tricou, preferabil. Mars de-aici, cimpanzeu schizofrenic! Treci inapoi la sandwich-urile tale de benzinarie, si nu te mai gudura pe langa mine. Hmm, mai are rost sa iti raspunda cineva la aberatiile tale . Pana la urma tot un molestator virtual ramai 6 6 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91.Urasc impostura. Tu esti doar un idiot care incearca sa para intelectual, dar de fapt esti un om extrem de limitat in toate privintele.Partea mai nasoala e ca te iei foarte in serios si nu esti amuzant deloc. Ma plictisesti groaznic. 16 9 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 6, 2017 La cate postari are picon , daca i se baneaza contul nu cred ca va face fata psihic . Motane nu lua decizia asta cu usurinta , gandeste-te si la impactul sufletesc asupra lui picon ! 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 6, 2017 La cate postari are picon , daca i se baneaza contul nu cred ca va face fata psihic . Motane nu lua decizia asta cu usurinta , gandeste-te si la impactul sufletesc asupra lui picon !Tk-ule, tu cam ce treabă ai? Iar te bagi ca supozitoru' și apoi, te plângi că-și bat băieții răi, pula de tine! Stai blând, rogu-te! 5 23 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cat am cautat io videoclipul asta ... mersi man.Uitati-va pana la final ... merita ! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 La cate postari are picon , daca i se baneaza contul nu cred ca va face fata psihic . Motane nu lua decizia asta cu usurinta , gandeste-te si la impactul sufletesc asupra lui picon ! face AVC pe loc! 6 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 7, 2017 face AVC pe loc! Bettyuta mea frumoasa,de ce vrei sa stricam o asa prietenie frumoasa,cladita pe sentimente pure?Vindemi-l pe sclavul Mikyduta.Zi un pret? 9 13 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bettyuta mea frumoasa,de ce vrei sa stricam o asa prietenie frumoasa,cladita pe sentimente pure?Vindemi-l pe sclavul Mikyduta.Zi un pret? Comment allez-vous, Mos Izmana? 5 10 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bettyuta mea frumoasa,de ce vrei sa stricam o asa prietenie frumoasa,cladita pe sentimente pure?Vindemi-l pe sclavul Mikyduta.Zi un pret?*vinde-mi-l* ANALfabetuleðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Unde-i Picon sa te corecteze?😂😂😂 14 13 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Mikey ăsta e cumva Isus ca să îl tranzacționați? 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Sunt doar preferintele unui betiv sarantoc , dupa ce s-a cacat in pantaloni...pardon izmene PS: Daca ar fi doar izmenele jegoase ar fi bine . Mai nasol e ca aceleasi fecale se afla si la capatana . 23 17 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Sunt doar preferintele unui betiv sarantoc , dupa ce s-a cacat in pantaloni...pardon izmene Cacat bolnav.jpg PS: Daca ar fi doar izmenele jegoase ar fi bine . Mai nasol e ca aceleasi fecale se afla si la capatana . 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Evolutia Pisatului din @satulcuprosti Cand am iesit de pe acest Topic , v-am lasat saraci si prostiCand m-am intors , v-am gasit si mai saraci si mai prosti Poza aceasta este cu dedicatie speciala(ca sa nu o mai stergi/moderezi in permanenta de pe Topicul acesta http://nimfomane.com/forum/topic/98869-este-miky77-prostituata-masculina/page-2 ) 23 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Evolutia Pisatului din @satulcuprosti Cand am iesit de pe acest Topic , v-am lasat saraci si prostiCand m-am intors , v-am gasit si mai saraci si mai prosti Poza aceasta este cu dedicatie speciala(ca sa nu o mai stergi/moderezi in permanenta de pe Topicul acesta http://nimfomane.com/forum/topic/98869-este-miky77-prostituata-masculina/page-2 ) Afla cat esti de prost.jpgSa ai un cont XXL si o clona SP (last samurai) si sa postezi asa ceva,dovedeste fara nici cea mai mica indoiala ca esti bolnav psihic. 9 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum