humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 3, 2017 tovarasi/tovarase, cu ocazia apropiatei mele descalecari in capitala, as avea nevoie de ceva indrumari. ma intereseaza cluburi/baruri/bodegi/etc unde se canta muzica live. si rock. ma-m uitat un pic pe net, dar da' nu-s foarte multumit. o sa ma uit si pe listele cu trupele care se produc pe diferite scene luna asta (octombrie), insa la fel, apreciez comentariile 'din strada'.orice informatie pe tema asta e apreciata. respect. 3
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 tovarasi/tovarase, cu ocazia apropiatei mele descalecari in capitala, as avea nevoie de ceva indrumari. ma intereseaza cluburi/baruri/bodegi/etc unde se canta muzica live. si rock. ma-m uitat un pic pe net, dar da' nu-s foarte multumit. o sa ma uit si pe listele cu trupele care se produc pe diferite scene luna asta (octombrie), insa la fel, apreciez comentariile 'din strada'.orice informatie pe tema asta e apreciata. respect. Sunt cateva, imi scapa acuma, unde canta trupe "micute", cvasi-necunoscute, care apar pe scena cu cover-uri.Cred ca asta-i cel mai bun lucru ce-l poti avea, daca chiar iti place rock-ul (bravo, Long Live Rock!!!).Si unele-s chiar bune, desigur nu la fel ca originalul: Distractie maxima si cu rock-ul ... si cu <fetite dulci ... ca-n Bucuresti, in toata lumea nu gasesti>!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Octombrie 3, 2017 cover-uri este fix ceea ce caut. lista de concerte in luna octombrie este goala...recomandari de astfel de spelunci? 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 cover-uri este fix ceea ce caut. lista de concerte in luna octombrie este goala...recomandari de astfel de spelunci?Știu că la Pavilionul H se mai întâmplă, dar nu în fiecare zi. 4 17
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Hard rock cafe 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 Hard rock cafeDa, și acolo, dar tot așa ... nu în fiecare zi. Și sunt apropiate, unul de altul. 4 17
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Da, și acolo, dar tot așa ... nu în fiecare zi. Și sunt apropiate, unul de altul.Ma uitam acum pe net si am vazut ca sunt mai multe in Centrul Vechi .
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 Ma uitam acum pe net si am vazut ca sunt mai multe in Centrul Vechi . Da, dar din câte știu, sunt destul de puține cu program live permanent. 4 17
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Sau la https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjqg5W8rNXWAhVUGsAKHVILA24QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.restaurante-in-bucuresti.ro%2F2014%2F05%2F12%2Fterasa-doamnei%2F&psig=AOvVaw3o-DqmBQ33dKaARmlkCSiP&ust=1507150811207898 dar e nu mai muzica populara
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 Sau la https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjqg5W8rNXWAhVUGsAKHVILA24QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.restaurante-in-bucuresti.ro%2F2014%2F05%2F12%2Fterasa-doamnei%2F&psig=AOvVaw3o-DqmBQ33dKaARmlkCSiP&ust=1507150811207898 dar e nu mai muzica populara Hai bre, că e roacker de-al meu! Bine, eu sunt rocker din ăia, hodorogi! 6 16
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Sunt cateva, imi scapa acuma, unde canta trupe "micute", cvasi-necunoscute, care apar pe scena cu cover-uri.Cred ca asta-i cel mai bun lucru ce-l poti avea, daca chiar iti place rock-ul (bravo, Long Live Rock!!!).Si unele-s chiar bune, desigur nu la fel ca originalul: Distractie maxima si cu rock-ul ... si cu <fetite dulci ... ca-n Bucuresti, in toata lumea nu gasesti>! Uite ca mi-am adus aminte si un nume de locanta cu muzica buna, rock-uri cover, dar si trupe actuale de rock, sau soft rock, jazz de asemeni de cea mai buna calitate.Ce-i drept am calcat cu multi ani in urma acolo, da' de multe ori, si de fiecare data am savurat cu cea mai mare bucurie toate cele de acolo: <Laptaria lui Enache>.Nu stiu daca mai fuctioneaza si daca da, cum mai merge treaba pe acolo.
putzache Reputație: 1141 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 La Hanu' Drumetului ) acolo vezi si toate curvele si pestii din bucuresti cu muzica e mai nasol, e live dar din alta lume. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2017 Hanul Drumețului...Pisicuts știe 2 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 Uite ca mi-am adus aminte si un nume de locanta cu muzica buna, rock-uri cover, dar si trupe actuale de rock, sau soft rock, jazz de asemeni de cea mai buna calitate.Ce-i drept am calcat cu multi ani in urma acolo, da' de multe ori, si de fiecare data am savurat cu cea mai mare bucurie toate cele de acolo: <Laptaria lui Enache>.Nu stiu daca mai fuctioneaza si daca da, cum mai merge treaba pe acolo.Nu mai merge.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Octombrie 4, 2017 Ma gandeam la recomandari din experiente directe, recente, nu din auzite sau de pe net.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 4, 2017 Mia muzica..
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 tovarasi/tovarase, cu ocazia apropiatei mele descalecari in capitala, as avea nevoie de ceva indrumari. ma intereseaza cluburi/baruri/bodegi/etc unde se canta muzica live. si rock. ma-m uitat un pic pe net, dar da' nu-s foarte multumit. o sa ma uit si pe listele cu trupele care se produc pe diferite scene luna asta (octombrie), insa la fel, apreciez comentariile 'din strada'.orice informatie pe tema asta e apreciata. respect.Nu stiu daca mai este deschis Jack's. Dar dupa personalitatea ta ti-ar placea multCauta-l dupa Jack's piano bar. In afara de marti miercuri parca era tare misto atmosfera. Eu ma duceam in speta joi sau duminica ca nu sufar neam burduseala de weekend. Si aveau da band cu oldies si muzica rock in fiecare seara bandul avand unul din coproprietarii localului
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Octombrie 7, 2017 Asta era barul lui gyuri?
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Asta era barul lui gyuri?Nu!Proprietarii sunt cumva fifty fifty parca si-s tare de treaba amandoi, unul este bulgar cum este toata formatia muzicala si celalalt grec parca.Anyways le-am gasit fb ul si este unmust see daca essti iubitor de muzica live si daca mai sunt pe acolo. nu am mai fost demult...https://ro-ro.facebook.com/pages/The-Jacks/100167700069086
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Octombrie 7, 2017 Nu!Proprietarii sunt cumva fifty fifty parca si-s tare de treaba amandoi, unul este bulgar cum este toata formatia muzicala si celalalt grec parca.Anyways le-am gasit fb ul si este unmust see daca essti iubitor de muzica live si daca mai sunt pe acolo. nu am mai fost demult...https://ro-ro.facebook.com/pages/The-Jacks/100167700069086Multam. O sa-l caut. Ai dreptate, exclus in zilele de weekend, desi cred ca atunci se produc cele mai interesante cantari...
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Multam. O sa-l caut. Ai dreptate, exclus in zilele de weekend, desi cred ca atunci se produc cele mai interesante cantari...Da, asqa sa faci si sa imi zici cum iti place pe acolo.Eu sunt siura ca este functional ar fi o prostie sa vinzi sau inchizi un local care era loneviv, mereu nplin si avea o atmosfera de familie nici birt, nici club. Era asa ceva special Cat despre programul muzical nu mi-as face grii prea multe...Acu cativa ani era repetitiv si cam acelasi. daca l-au facut tematic tot ce este posibil... joi, duminica chiar luni nu era gol, era plinut, insa vineri si sambata...nu stiu eu prefer sa nu ma sufoce nimeni si sa am loc sa ma misc si respir. mai ales ca nu era un forte al lor ca se supra incalzea dupa cateva ore, stii tu vechiul tertip sa se consume mai mult la bauturi, dar compensa cu caitatea muzicii si atmosfera generala incat sa nu te superi pe ei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum