Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Dar cu Deliapisi ce aveai intr-una , ca nu se incadreaza in nimic din ceea ce ai descris . Nu suna cumva a contrazicere , pamfletare ?

Tu esti vai de tine si te numesti si tu curvar , ca si plapumarul celalalt de @Pulereaza  :no2

Ar trebui sa mai cititi cate ceva din comportamentul si atitudinea unui curvar adevarat  si cam ce fute acesta . In rest sunteti doar niste paduchiosi . :)

• Like 11
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Mamaie,cede-ma ca o sa fie un forum mult mai curat fara tine,Adina,Anonna si alte babe basinoase.Forumul o sa fie asa cum a fost conceput in 2010,unul al curvarilor,in interesul lor nu al prostituatelor bolnave de BTS,tepare,santajiste.........

Asa a fost forumul asta in 2010

tataie, o sa fie o pula de mata oparita

in 2010 , ce faci tu si cum vorbesti tu si altii , n-ar fi fost posibil, asa ca plimba ursul si citeste ceva topice din 2010 , sa vezi ce frumos vorbeau toti

ca sa nu mai vorbesc de scripturi de minusat, haite de hartuitori la minusat, cont accesat de 18 labagii la comun, contul tau deschis in 3 exemplare,si tot asa, in jos cu mare viteza

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu

O seara buna iti doresc miki, sa ai parte de tot ce-ti doresti si in seara asta ( stii tu ce cauti zilnic aici) 

Te vad,curva masculina, cum stai  in caminul tau cald de pe nimfomane!

Nu fi trist, te las pe maine bune! Pana maine esti stopit pe fiecare milimetru  al fetei tale. Respect pentru perseverenta si ambitie. 

• Like 3
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

tataie, o sa fie o pula de mata oparita

in 2010 , ce faci tu si cum vorbesti tu si altii , n-ar fi fost posibil, asa ca plimba ursul si citeste ceva topice din 2010 , sa vezi ce frumos vorbeau toti

ca sa nu mai vorbesc de scripturi de minusat, haite de hartuitori la minusat, cont accesat de 18 labagii la comun, contul tau deschis in 3 exemplare,si tot asa, in jos cu mare viteza

Normal ca erau civilizati,atunci prostituatele nu jigneau curvarii,nu faceau toate mamagriile pe care le fac acum multe.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Lui Michiduta mai multi useri i-au capacit serioase cafturi la gioale.

S-a inrosit de furie si neputinta si reactia lui a fost ca de fapt el detine controlul.

De fapt este un golanas cu tupeu.

Nici macar golan.

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Normal ca erau civilizati,atunci prostituatele nu jigneau curvarii,nu faceau toate mamagriile pe care le fac acum multe.

femeile s-au desteptat citind pe aici, si voi nu pricepeti ca generatiile mai tinere, merg la futut pe mana lor, nu pe recenziile  voastre , din pix pe hartie, sau pe recomandarile pe pm,ale altei generatii , scriu recenziile lor , pt cei de varsta lor, haitele de minusat nu mai conteaza decat pentru disperarea voastra , oamenii se feresc de ce laudati si se duc la ce denigrati, pentru ca ati pierdut deja

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

eu am spus ca si psihic esti dus daca nu-ti aduci aminte ca tu ai inceput

Așa a făcut cu toți și apoi, se dă fată mare! Se întreabă apoi, ce are lumea cu ea.

'ai de găleata ei!

• Like 4
  • Minus 15
Link spre comentariu

Din exterior nu asa se vede cand te plangeai si cerseai puncte de reputatie in permanenta sau cand m-a lucrai noaptea sau dimineata la prima ora la "portofel"

Deci care este curva , Nea Caisa Bucatarul....semi proxenet si cu promovari de toata jena ?

PS: Sau o intrebam pe BUBU ? :)

* mă lucrai ... 

Analfabetule!

• Like 5
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

Un fel de sclav, cum ar veni.

Desigur ca este un sclav si el si Cristiano .

Este sclavul celor 2 curve anemona69 si andreea rebecca  la care au acces la conturile lor , in schimb le-au carat la plusuri de pe clone de le-au ridicat rangul

Nici nu vreau sa ma gandesc pentru clientii celor 2 care le-au dat PM , ca acesti dezaxati  le-au citit si ii vor santaja in viitor.

Banuim, dar nu avem dovezi ca tot ele le-au platit SP-urile .

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Este sclavul celor 2 curve anemona69 si andreea rebecca la care au acces la conturile lor , in schimb le-au carat la plusuri de pe clone de le-au ridicat rangul

Nici nu vreau sa ma gandesc pentru clientii celor 2 care le-au dat PM , ca acesti dezaxati le-au citit si ii vor santaja in viitor.

Te duci cam departe cu SF-urile ( cel putin la adresa mea )...afirmi niste lucruri fara sa ai dovezi...si cand te ai trezit era dimineataðŸ˜

Daca am primit si oferit niste plusuri nu inseamna ca am acces la acele conturi...si apropos pot sa imi cumpar singur SP..nu e scump delocðŸ˜

Nu cred ca e ok ce faci.

• Like 12
  • Minus 26
Link spre comentariu
  • Oras:B

Este sclavul celor 2 curve anemona69 si andreea rebecca  la care au acces la conturile lor , in schimb le-au carat la plusuri de pe clone de le-au ridicat rangul

Nici nu vreau sa ma gandesc pentru clientii celor 2 care le-au dat PM , ca acesti dezaxati  le-au citit si ii vor santaja in viitor.

alooo

ai scris si tu vreo recenzie?

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

aloooo,

in curand eu si prietenul meu puddin o sa iti facem o "vizita virtuala" a profilului , sa vedem daca o sa te mai asociezi cu cine nu trebuie :pope

tu crezi ca eu traiesc pe forum ca tine si ca multi altii????

poti sa imi dai la minus pana nu mai ai aer si iti canta pipilica la cap

nu ma intereseaza reputiatia user-ului

cred ca sunt importante altceva aici pe forum...doar ca voi toti fara excepti va balacariti intr.un fel anume.

daca am dat reputati...ce am facut? ti am luat tie paine de la gura? iti dai seama ce inteligent esti ca ma amentiti ca imi iei reputatia :)))) ca la gradinita

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Sociopatilor marca PIPILICA  , la ora 1-2 noaptea eu dorm de obicei , mi se intampla sa intru pe aici doar , nu muncesc la  reputatia altora

rep_down.png http://www.nimfomane.com/poze/spp.png lingaudecurve
rep_down.png http://www.nimfomane.com/poze/spp.png hquinn
rep_down.png http://www.nimfomane.com/poze/spp.png puddin

rep_down.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngpulesteu

rep_down.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngpeerco (probabil noul  cont @PROMOVATOR  suparat pe viata sa trista si amarata )

Nu-i asa PULEASCA  si PROMOVATOR ? Crezi ca este usor sa-ti gasesti o prietena sau o nevasta si sa stai sa dormi linistit alaturi de ea fara alte "griji" de pula altora ? Nu degeaba umblii toata ziua pe aici cu limba scoasa dupa  pizda platita , fiindca nu esti capabil sa-ti poti asigura materialul de futut si altfel...in rest laba (ca si PISATUL & PICOAIE ) cat cuprinde   :laugh2

Iar asta este tot din gama  - DACA DORITI SA REVEDETI  -  (emisiunea aceea de dupa Revelion la care se uita bunicul  , MOS PICOAIE ,  a doua zi , ca de Revelion baga somn de voie tot singur ,  singurel....deci luati aminte )  :)

http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3?do=findComment&comment=3123705

• Like 9
  • Minus 16
Link spre comentariu

aloooo,

in curand eu si prietenul meu puddin o sa iti facem o "vizita virtuala" a profilului , sa vedem daca o sa te mai asociezi cu cine nu trebuie :pope

Cunoastem genul acesta de scandaluri si santaje Marca inregistrata  PIPILICA  :)

O sa le folosim deja  ca TITLU DE PREZENTARE ca sa  cunoasca si alte fete magariile pe care doar un jeg de om le poate intreprinde pe aici toata ziua ,  de mai bine de un an de zile  :)

• Like 9
  • Minus 16
Link spre comentariu

Care , 20 , nebunule  .... termina jegule si nu mai inventa si te lua de toate fetele pe diferite Topice  (de pe diferite clone) si le santaja . Pisicul ar trebui sa te baneze din nou , lunar , ca sa te potolesti sa nu mai produci zilnic diverse scandaluri din lipsa de ocupatie , SOMERULE  :slap2

Mai du-te si te mai odihneste , aurolacule , ca de infractori marunti e tara plina  :no2

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...