fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 5, 2017 A cunoscut-o cunoscut-o cineva pe aceasta "diva"? Sa mor daca vreau sa fut pe gratis ca si prietenul nostu kiki, numai sa futa pe gratis! Femeile mai "coapte" au sarm, stiu sa te atraga! Zdreanta asta, cu celul8ta ei, este moartea pasiunii! Fei idioato, pune un asternut curat pe patul ala, n7 ai numai clinti ca si kiki! Esti o mizerie de om, pacat ca ai imbatranit ca proasta! 3 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce e aia paiunii ? :laugh2wtf 12 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce e aia paiunii ? :laugh2wtf s-a zapacit de la minusuricand i-am spus sa vorbeasca frumos, n-a priceput ii dau zilnic, ca dar din dar se face rai 6 12 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu mai pierde timpul cu toți idioții,Marto! 3 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu mai pierde timpul cu toți idioții,Marto! ai dreptate 7 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu mai pierde timpul cu toți idioții,Marto! , nu-nu, gura pacatoasei adevar- graieste, nu mai pierde timpul cu ea! 3 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 sa ma uit si eu uMpic https://i.imgur.com/eRA3x9v.gif 1 3 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:world Oras:world Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Martaloago, ma pupi in cur... virtual, nu te las ca esti plina de ciperci zdreanta! Esti o zdreanta penala, moartea pasiunii, n7mai un tampit te poate fute gunoiule¡ 3 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Martaloago, ma pupi in cur... virtual, nu te las ca esti plina de ciperci zdreanta! Esti o zdreanta penala, moartea pasiunii, n7mai un tampit te poate fute gunoiule¡ Da si tu niste scule,ma Fane,ca esti dela scularie )) 1 3 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu mai pierde timpul cu toți idioții,Marto!Poate ai treaba la colorare rapida si noi te retinem.Dementa punctelor de reputatie face victime pe siteul asta. 1 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 un pechinez , numit satul cu prosti,suge la doi stapani, pe care-i apara cu zel, ori de cate ori unul din stapani e atacat-picon si pipilicapechinezul asta ,e cam talamb,e si cel mai mare labagiu, conform propriei caracterizari ,din topicul deschis si inchis chiar de el http://nimfomane.com...u-sa-fii/page-3 Oare cat de labagiu sa fii?citez ,,Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve.,, satulcuprosti rated negatively a post you made in Este Miky77 prostituata mas...Astazi, 14:38satulcuprosti rated negatively a post you made in Oare cat de labagiu sa fii?Astazi, 14:33satulcuprosti rated negatively a post you made in Propun banarea lui Picon!Astazi, 14:32 azi, pechinezul idiot si-a administrat multe labi,pe diverse conturi care nu conveneau stapanilor, in curand va orbi de la atata laba ,degeaba 6 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Serios vorbind.Nu o suportati pe Marta.Unii.Eu am fost de doua ori la masaj la ea.Foarte multumit.Nici in anunturi si nici fata in fata nu s-a pus problema de sex.Degeaba o improscati pe aici cu treburi legate de sex , de fizicul si de varsta ei.Strict masaj de clasa.Plus ca este calma , relaxata , amabila si proclient.Trebuie sa aveti o limita. 7 6 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:world Oras:world Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Da si tu niste scule,ma Fane,ca esti dela scularie ))mai multa muie decat dau, nu pot! Sunt modest... ce pula mea vrei!? 2 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 mai multa muie decat dau, nu pot! Sunt modest... ce pula mea vrei!? pwla mea...chiama ajutoare!Tot io sa va invat? )) 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Serios vorbind.Nu o suportati pe Marta.Unii.Eu am fost de doua ori la masaj la ea.Foarte multumit.Nici in anunturi si nici fata in fata nu s-a pus problema de sex.Degeaba o improscati pe aici cu treburi legate de sex , de fizicul si de varsta ei.Strict masaj de clasa.Plus ca este calma , relaxata , amabila si proclient.Trebuie sa aveti o limita.Lasă bre, că pentru tine și Betty nemțoaica este o splendoare de femeie! Câteodată, tăcerea e de aur. 5 22 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Pipilica, poți să îmi dai câte minusuri dorești. Dacă crezi ca asta te va face bărbat vreodată. 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Pipilica, poți să îmi dai câte minusuri dorești. Dacă crezi ca asta te va face bărbat vreodată.A dat strechea punctelor in voi?Io cred ca Motanul a pus ceva prafuri pe punctele alea,prea ati devenit dependenti de ele. 9 12 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Da, mă, nu ești tu. E mama proștilor care e mereu gravidă. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Da, mă, nu ești tu. E mama proștilor care e mereu gravidă.Ești gravidă? 5 22 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 5, 2017 A cunoscut-o cunoscut-o cineva pe aceasta "diva"? Sa mor daca vreau sa fut pe gratis ca si prietenul nostu kiki, numai sa futa pe gratis! Femeile mai "coapte" au sarm, stiu sa te atraga! Zdreanta asta, cu celul8ta ei, este moartea pasiunii! Fei idioato, pune un asternut curat pe patul ala, n7 ai numai clinti ca si kiki! Esti o mizerie de om, pacat ca ai imbatranit ca proasta! , nu-nu, gura pacatoasei adevar- graieste, nu mai pierde timpul cu ea! Lisandru sifiliticul , iar te implici pe aici cu ambele clone sa pari mai multi Tembel mai esti 23 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ești gravidă?Tocmai a fatat vreo 500 de postari la colorare rapida.Eu nu inteleg de ce mai are nevoie? 10 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Lisandru sifiliticul , iar te implici pe aici cu ambele clone sa mati mai multi Tembel mai esti Taranus,iar ai intrat schimbul 3 de serviciu pe nimfomane? 9 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Tocmai a fatat vreo 500 de postari la colorare rapida.Eu nu inteleg de ce mai are nevoie?Ce plm să înțelegi? N-ai ce! 5 22 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Tocmai a fatat vreo 500 de postari la colorare rapida.Eu nu inteleg de ce mai are nevoie?Ești prost informat. Nu am "fătat" nici o postare pentru că, spre deosebire de alți colegi / colege nu am nevoie de postări pe care să mi le punctez, așa cum procedează unii SP de pe aici. Noapte frumoasă să aveți! 2 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:world Oras:world Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lisandru sifiliticul , iar te implici pe aici cu ambele clone sa pari mai multi Tembel mai esti Cand ti-am spus ca esti prost, aveam dreptate! 3 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum