Sari la conținut

martaloaga moartea paiunii

Postări Recomandate

• Oras:world
  • Oras:world

A cunoscut-o cunoscut-o cineva pe aceasta "diva"? Sa mor daca vreau sa fut pe gratis ca si prietenul nostu kiki, numai sa futa pe gratis! Femeile mai "coapte" au sarm, stiu sa te atraga! Zdreanta asta, cu celul8ta ei, este moartea pasiunii! Fei idioato, pune un asternut curat pe patul ala, n7 ai numai clinti ca si kiki! Esti o mizerie de om, pacat ca ai imbatranit ca proasta! 

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Martaloago, ma pupi in cur... virtual, nu te las ca esti plina de ciperci zdreanta! Esti o zdreanta penala, moartea pasiunii, n7mai un tampit te poate fute gunoiule¡

Da si tu niste scule,ma Fane,ca esti dela scularie  :)))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

un  pechinez , numit satul cu prosti,suge la doi stapani, pe care-i apara cu zel, ori de cate ori unul din stapani e atacat-picon si pipilica

pechinezul  asta ,e cam talamb,e si cel mai mare labagiu, conform propriei caracterizari ,din topicul deschis si inchis chiar de el

http://nimfomane.com...u-sa-fii/page-3

Oare cat de labagiu sa fii?

citez

,,Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative?  Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve.,, :)

azi, pechinezul idiot si-a administrat multe labi,pe diverse conturi care nu conveneau stapanilor,

in curand va orbi de la atata laba ,degeaba

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Serios vorbind.

Nu o suportati pe Marta.

Unii.

Eu am fost de doua ori la masaj la ea.

Foarte multumit.

Nici in anunturi si nici fata in fata nu s-a pus problema de sex.

Degeaba o improscati pe aici cu treburi legate de sex , de fizicul si de varsta ei.

Strict masaj de clasa.

Plus ca este calma , relaxata , amabila si proclient.

Trebuie sa aveti o limita.

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Serios vorbind.

Nu o suportati pe Marta.

Unii.

Eu am fost de doua ori la masaj la ea.

Foarte multumit.

Nici in anunturi si nici fata in fata nu s-a pus problema de sex.

Degeaba o improscati pe aici cu treburi legate de sex , de fizicul si de varsta ei.

Strict masaj de clasa.

Plus ca este calma , relaxata , amabila si proclient.

Trebuie sa aveti o limita.

Lasă bre, că pentru tine și Betty nemțoaica este o splendoare de femeie! Câteodată, tăcerea e de aur.

• Like 5
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

A cunoscut-o cunoscut-o cineva pe aceasta "diva"? Sa mor daca vreau sa fut pe gratis ca si prietenul nostu kiki, numai sa futa pe gratis! Femeile mai "coapte" au sarm, stiu sa te atraga! Zdreanta asta, cu celul8ta ei, este moartea pasiunii! Fei idioato, pune un asternut curat pe patul ala, n7 ai numai clinti ca si kiki! Esti o mizerie de om, pacat ca ai imbatranit ca proasta! 

:no2 , nu-nu, gura pacatoasei adevar- graieste, nu mai pierde timpul cu ea! 

Lisandru sifiliticul  , iar te implici pe aici cu ambele clone sa pari mai multi  :laugh2  Tembel mai esti  :slap2 

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo

Tocmai a fatat vreo 500 de postari la colorare rapida.Eu nu inteleg de ce mai are nevoie?

Ești prost informat. Nu am "fătat" nici o postare pentru că, spre deosebire de alți colegi / colege nu am nevoie de postări pe care să mi le punctez, așa cum procedează unii SP de pe aici.

Noapte frumoasă să aveți!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...