Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Adina, eu incercam sa fiu sarcastic, dar nu am cu cine. Vorbesc in limba romana si urasc cacofoniile, mi-ar placea sa le eviti,dar fiecare... dupa posibilitati. Te-ai molipsit de la colega ta, Miki! 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Adina, eu incercam sa fiu sarcastic, dar nu am cu cine. Vorbesc in limba romana si urasc cacofoniile, mi-ar placea sa le eviti,dar fiecare... dupa posibilitati. Te-ai molipsit de la colega ta, Miki!acum am inteles...nu prea-ti sade bine sarcasmul pe o ureche....de aia scriu cu puncte de suspensie intre idei...sa nu stau sa fac analiza sintactico-morfologica pe text pe un site frivol-ca sa.l citez pe Picon 4 12
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 ai vazut..raspund politicos unui limaj vulgar si tot nu e suficient...am dreptate ca cu trogloditii nu ajung nicaieri si...in curand imi voi pierde uzul ratiuniiAi inceput deja sa-l pierzi. In curand il vei pierde de tot.Excesul de puli dauneaza grav creierashului ... 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Ai inceput deja sa-l pierzi. In curand il vei pierde de tot.Excesul de puli dauneaza grav creierashului ... esti invidios este...iti dau si tie din ele...sunt darnica...ma gandeam ca daca esti in tagma preoteasca iti plac si tie pulile sa ti le iei pe toate partile 4 12
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Gresit. Lingau de curve e pretinul tau Christiano. Care iti minuseaza constant dujmanii cand nu sta cu botul intre bucile Deliei Piata Progresul.Alt lingau de curve e Vanatorul de Prosti care moare grija bashiturilor ca tine ce promoveaza totalul neprotejat ca sunteti hartuite cand vi se spune verde-n fatza ce meritati.Eu nu am conturi multiple, prostule...si daca as fi avut nu puneam un nume atat de ...prostesc...ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 14 13
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 Eu nu am conturi multiple, prostule...si daca as fi avut nu puneam un nume atat de ...prostesc...Bai analfabet functional, asta ai inteles tu? Ca e vorba despre conturi multiple?Gata ti-ai scos mucii din lindicul aleia de la Top si ai trecut sa postezi aici? 2 2
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 esti invidios este...iti dau si tie din ele...sunt darnica...ma gandeam ca daca esti in tagma preoteasca iti plac si tie pulile sa ti le iei pe toate partile Pastreaza-le! Pentru zile negre. Cand nu vei mai avea belite sa bagi pe gat si intre craci. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2017 or fi..nu zic ca nu..dar sunt putine cele ce lucreaza exclusiv cu forumul..asta stiu pt ca am dat accidental peste anunturi pe alte site.uri si mi-au sarit in ochi poze pe care le stiam de aici de pe forum..si mi-am dat seama ca ..atata vreme cat fetele isi fac publicitate si in alta parte inseamna ca forumul nu este suficient ..oricat de bine cotate ar fi ele aiciAm spus exclusiv, sau preponderent cu forumul. Fii mai atentă, sindicalizdo! 4 23
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Bai analfabet functional, asta ai inteles tu? Ca e vorba despre conturi multiple?Gata ti-ai scos mucii din lindicul aleia de la Top si ai trecut sa postezi aici?Prostule...vezi ti de satul tau, tarane!Dai limbi lui pisulicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 14 13
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 7, 2017 Pastreaza-le! Pentru zile negre. Cand nu vei mai avea belite sa bagi pe gat si intre craci. Adica sa le puna la murat? 7 12
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 Prostule...vezi ti de satul tau, tarane!Dai limbi lui pisulicaAsta ii faci aleia ii dai limbi in pussylica shtoarfei aleia? Si in direct si online?Baga-mi-as pula in creierii tai de lache distrus! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Adica sa le puna la murat? nuuiuu..ca mie imi plac prospaturile..nu muraturile 3 12
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 nuuiuu..ca mie imi plac prospaturile..nu muraturile Cand vei ajunge „pensionata” sunt bune si alea murate si alea in otet ... 1 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Asta ii faci aleia ii dai limbi in pussylica shtoarfei aleia? Si in direct si online?Baga-mi-as pula in creierii tai de lache distrus!Esti un distrus fraiere...suge la pisulicaðŸ˜ðŸ˜ 15 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Cand vei ajunge „pensionata” sunt bune si alea murate si alea in otet ...tu vorbesti din experienta??? 3 12
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 Esti un distrus fraiere...suge la pisulicaCe faci bai lache? Repeti ca un papagal?Spune dupa mine: „Sunt un rahat care sta cu limba toata ziua intre bucile unei shtoarfe de top!” 1 2
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 tu vorbesti din experienta??? Din experienta altora. Pe care o vei trai si tu. Mai curand decat crezi ... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Din experienta altora. Pe care o vei trai si tu. Mai curand decat crezi ...asta nu se stie...viitorul omului il stie doar Dumnezeu. 3 10
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 asta nu se stie...viitorul omului il stie doar Dumnezeu.In cazul tau, se poate intui cu destul de mare acuratete. 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Ce faci bai lache? Repeti ca un papagal?Spune dupa mine: „Sunt un rahat care sta cu limba toata ziua intre bucile unei shtoarfe de top!â€Ce pula mea sa vorbesti cu redusii mintal...le repeti intr-una o chestie poate pana la urma baga ceva la cap...deci suge la pisulica in continuare...ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 14 13
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 Ce pula mea sa vorbesti cu redusii mintal...le repeti intr-una o chestie poate pana la urma baga ceva la cap...deci suge la pisulica in continuare...Alta replica nu stii bai tolomacule? Linge-mi-ai coaiele de papagal jumulit. 1 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 7, 2017 asta nu se stie...viitorul omului il stie doar Sfantul Parinte Pipilica,care a spus ca o sa ajung o epava umana 8 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 In cazul tau, se poate intui cu destul de mare acuratete.chiar deloc..as zice ca esti deja in eroare si nu realizezi..aparentele inseala de mai multe ori decat ne-am dori sa se intample in realitate. 3 12
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Postat Octombrie 7, 2017 chiar deloc..as zice ca esti deja in eroare si nu realizezi..aparentele inseala de mai multe ori decat ne-am dori sa se intample in realitate.Tu spera in continuare ca iti va fi bine. Iti face bine la psihic pentru moment ...Mai tarziu oricum te vei confrunta cu realitatea crunta ... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 toti ajungem epave umane intr-o zi..crezi ca tu vei fi o exceptie?..nu e nimeni nemuritor....rad la gandul ca totul dar absolut totul...ramane de noi...ne vor ramane postarile pe un forum parasit peste 50 de ani...si noi oale si ulcele....moartea area si ea sarcasmul ei...dar voua va place sarcasmul...asa ca nu imi fac griji pt voi 3 11
Postări Recomandate