Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Nu esti nici amuzant,nici interesant...nu cred ca ne cunoastem...domnisoara?!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Octombrie 11, 2017 nu cred ca ne cunoastem...domnisoara?!Cu atat mai mult ca nu ne cunoastem si nu ne vom cunoaste, nu inteleg de ce te-ai gandit ca ma poti adauga la prieteni. Nu suntem pe Facebook. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 11, 2017 O fi bună gangbanghista??? 2
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 11, 2017 Se mai aude ceva cu gangbangul sau se discuta diverse? 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Se mai aude ceva cu gangbangul sau se discuta diverse?Pe 94,2 FM in Bucuresti, live, duminica la 15:44.Mi-am luat o tona de popcorn si am anulat o intalnire.
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 11, 2017 Pe 94,2 FM in Bucuresti, live, duminica la 15:44.Mi-am luat o tona de popcorn si am anulat o intalnire.Ce e duminica?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Ați futut și topingu' ăsta! 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Ați futut și topingu' ăsta! Nu te supara, a rezistat incredibill https://nimfomane.com/forum/topic/99193-gangbang/?p=3081260
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 12, 2017 Doar un partener selectat? Greu, tare greu! 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 12, 2017 Ați futut și topingu' ăsta! Si s-a ales prafu' de el Doar un partener selectat? Greu, tare greu! Pana cand mai alege parteneri, imbatraneste ea 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 12, 2017 Aveam un coleg de facultate moldovean care vorbea destul de pe şleau în general, iar la un moment dat ne-a zis: „mă, p**a nu știe carte”. Eu una tind să cred că avea dreptate. Nu, nu, nu... Eu barbat - erectie; tu femeie - ramane doar sa vrei .
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 12, 2017 Nu te-ai plictisit?!Prostu' nu se plictiseste niciodata! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 12, 2017 Gata omule, devii penibil!Da' ce? Până acum n-a fost?? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2017 Da' ce? Până acum n-a fost??Ba da, dar pe alte topice. 2
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 12, 2017 Ba da, dar pe alte topice.Daaa??Nu știu cum a fost pe alte topice,dar aici și-a luat doctoratul!
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Am citit topicul pe indelete...nu m-am bagat deoarece nu ma incadrez la categoria varsta...ce sa spun...sunt surprins de initiativa tipei dar si de mitocania unora...in rest dsunt f.curios de postari dupa marele evniment !!! S-aveti pula cum e catargu' !!!!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 12, 2017 Bah, fata isi pune p.zd. pe taraba si voi sunteti mitocani? Grobienilor! Toata lumea sa bata matanii ca va ia vistantric! =)) L.E. Si osanale (ca va cresc sansele)! =)) 2
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 12, 2017 Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici! Am urmărit (aproape) în tăcere topicul și evoluția "demersului" tău și (poate) o făceam în continuare,dar m-ai supărat foarte tare și nu mai pot să tac!Dacă ai fi arătat ca do'șoara sigur îmi captai atenția,dar nu și interesul pe care mi l-ai stârni!Dacă arătai ca ea mă cam îndoiesc că mai erai la fel de interesantă!Faptul că nu ai fost o frumusețe răpitoare te-a determinat,conștient sau nu,să completezi acest neajuns pentru a putea să atragi și ai adăugat masiv la "mansardă"!În timp ce pentru aia frumoasă timpul va lucra distructiv asupra genului ei de frumusețe,pentru tine va lucra constructiv!În timp ce ea va fi ținta bărbaților superficiali,tu vei fi ținta bărbaților care caută altfel de calitate,oferind-o la rândul lor!Mă supăr rar,dar și când mă supăr...Cu chestia asta ai reușit!Și-mi trece și greu!Mă poți împăca în două moduri:1. Mă pupi să-mi treacă! Aceasta este în favoarea mea și în defavoarea ta!2. Îți schimbi optica! Aceasta este în defavoarea mea și în favoarea ta! 5
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 12, 2017 Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici! Am urmărit (aproape) în tăcere topicul și evoluția "demersului" tău și (poate) o făceam în continuare,dar m-ai supărat foarte tare și nu mai pot să tac!Dacă ai fi arătat ca do'șoara sigur îmi captai atenția,dar nu și interesul pe care mi l-ai stârni!Dacă arătai ca ea mă cam îndoiesc că mai erai la fel de interesantă!Faptul că nu ai fost o frumusețe răpitoare te-a determinat,conștient sau nu,să completezi acest neajuns pentru a putea să atragi și ai adăugat masiv la "mansardă"!În timp ce pentru aia frumoasă timpul va lucra distructiv asupra genului ei de frumusețe,pentru tine va lucra constructiv!În timp ce ea va fi ținta bărbaților superficiali,tu vei fi ținta bărbaților care caută altfel de calitate,oferind-o la rândul lor!Mă supăr rar,dar și când mă supăr...Cu chestia asta ai reușit!Și-mi trece și greu!Mă poți împăca în două moduri:1. Mă pupi să-mi treacă! Aceasta este în favoarea mea și în defavoarea ta!2. Îți schimbi optica! Aceasta este în defavoarea mea și în favoarea ta! 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 12, 2017 Bravo, shark864! Asa tre' sa te comporti cu o femeie! Luati exemplu!
petre441 Reputație: 513 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Am citit topicul pe indelete...nu m-am bagat deoarece nu ma incadrez la categoria varsta...ce sa spun...sunt surprins de initiativa tipei dar si de mitocania unora...in rest dsunt f.curios de postari dupa marele evniment !!! S-aveti pula cum e catargu' !!!!Nu va exista nici un mare eveniment....e doar un topic deschis de cineva care pierde vremea aiurea....cum sunt alte zeci de topice pe aici..Cine doreste asa ceva in genul acesta nu va cauta niciodata aici.Oricum e amuzant sunt sigur ca au foat zeci care au trimis mail la adresa respectiva.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Nu va exista nici un mare eveniment....e doar un topic deschis de cineva care pierde vremea aiurea....cum sunt alte zeci de topice pe aici..Cine doreste asa ceva in genul acesta nu va cauta niciodata aici.Oricum e amuzant sunt sigur ca au foat zeci care au trimis mail la adresa respectiva.wtf...
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Octombrie 12, 2017 Am urmărit (aproape) în tăcere topicul și evoluția "demersului" tău și (poate) o făceam în continuare,dar m-ai supărat foarte tare și nu mai pot să tac!Dacă ai fi arătat ca do'șoara sigur îmi captai atenția,dar nu și interesul pe care mi l-ai stârni!Dacă arătai ca ea mă cam îndoiesc că mai erai la fel de interesantă!Faptul că nu ai fost o frumusețe răpitoare te-a determinat,conștient sau nu,să completezi acest neajuns pentru a putea să atragi și ai adăugat masiv la "mansardă"!În timp ce pentru aia frumoasă timpul va lucra distructiv asupra genului ei de frumusețe,pentru tine va lucra constructiv!În timp ce ea va fi ținta bărbaților superficiali,tu vei fi ținta bărbaților care caută altfel de calitate,oferind-o la rândul lor!Mă supăr rar,dar și când mă supăr...Cu chestia asta ai reușit!Și-mi trece și greu!Mă poți împăca în două moduri:1. Mă pupi să-mi treacă! Aceasta este în favoarea mea și în defavoarea ta!2. Îți schimbi optica! Aceasta este în defavoarea mea și în favoarea ta! Shark ,iar te întreci cu gluma!Cred că vei astepta mult si bine împăcarea.. ))) 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 12, 2017 Shark ,iar te întreci cu gluma!Cred că vei astepta mult si bine împăcarea.. )))N-am așteptări de la femei...deștepte!Cu ele prefer să nu mă cert pentru că,deși împăcarea-i dulce,nu prea le mai pot împăca! 2
gelusi Reputație: 141 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Asta-i o discuţie prea lungă şi probabil nepotrivită pentru site-ul ăsta. Eu în continuare nu văd lucrurile aşa. Tu zici că generalizarea ar fi: eu bărbat, tu femeie, pac, erecţie?Aveam un coleg de facultate moldovean care vorbea destul de pe şleau în general, iar la un moment dat ne-a zis: „mă, p**a nu știe carte”. Eu una tind să cred că avea dreptate. Dacă nu-i o femeie la care să te intereseze și alte lucruri (adică o femeie pe care s-o cunoști suficient de bine cât să existe un soi de pachet de lucruri care te atrag la ea), lucrurile-s destul de simpliste: vrei au ba. Carevasăzică, te uiți la ea și poți să zici: „da, aș vedea-o dezbrăcată”saaaau „mai bine nu, mulțumesc”. Ti-a zis de ce nu stie pula carte? Sau iti zic eu..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum