Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu esti nici amuzant,nici interesant...

nu cred ca ne cunoastem...domnisoara?!

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

nu cred ca ne cunoastem...domnisoara?!

Cu atat mai mult ca nu ne cunoastem si nu ne vom cunoaste, nu inteleg de ce te-ai gandit ca ma poti adauga la prieteni. Nu suntem pe Facebook.

• Like 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Se mai aude ceva cu gangbangul sau se discuta diverse?

• Like 1
Vizitator beraru
Postat

Se mai aude ceva cu gangbangul sau se discuta diverse?

Pe 94,2 FM in Bucuresti, live, duminica la 15:44.

Mi-am luat o tona de popcorn si am anulat o intalnire.

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Pe 94,2 FM in Bucuresti, live, duminica la 15:44.

Mi-am luat o tona de popcorn si am anulat o intalnire.

Ce e duminica? :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ați futut și topingu' ăsta!  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Ați futut și topingu' ăsta!  :laugh2

Si s-a ales prafu' de el :laugh2

Doar un partener selectat? Greu, tare greu! =))

Pana cand mai alege parteneri, imbatraneste ea :laugh2

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Aveam un coleg de facultate moldovean :laugh2  care vorbea destul de pe şleau în general, iar la un moment dat ne-a zis: mă, p**a nu știe carte. Eu una tind să cred că avea dreptate. 

Nu, nu, nu... Eu barbat - erectie; tu femeie - ramane doar sa vrei  :icecream

• Oras:Outside București
Postat

Gata omule, devii penibil!

Da' ce? Până acum n-a fost??

• Like 2
Postat

Da' ce? Până acum n-a fost??

Ba da, dar pe alte topice.

• Like 2
Postat

Ba da, dar pe alte topice.

Daaa??

Nu știu cum a fost pe alte topice,dar aici și-a luat doctoratul! :laugh2 :ras

Vizitator caproshu
Postat

Am citit topicul pe indelete...nu m-am bagat deoarece nu ma incadrez la categoria varsta...ce sa spun...sunt surprins de initiativa tipei dar si de mitocania unora...in rest dsunt f.curios de postari dupa marele evniment !!!

S-aveti pula cum e catargu' !!!!

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Bah, fata isi pune p.zd. pe taraba si voi sunteti mitocani? Grobienilor! Toata lumea sa bata matanii ca va ia vistantric! =)) =)) =))

L.E. Si osanale (ca va cresc sansele)! =)) =)) =))

• Like 2
Postat

Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici!

Am urmărit (aproape) în tăcere topicul și evoluția "demersului" tău și (poate) o făceam în continuare,dar m-ai supărat foarte tare și nu mai pot să tac!

Dacă ai fi arătat ca do'șoara sigur îmi captai atenția,dar nu și interesul pe care mi l-ai stârni!

Dacă arătai ca ea mă cam îndoiesc că mai erai la fel de interesantă!

Faptul că nu ai fost o frumusețe răpitoare te-a determinat,conștient sau nu,să completezi acest neajuns pentru a putea să atragi și ai adăugat masiv la "mansardă"!

În timp ce pentru aia frumoasă timpul va lucra distructiv asupra genului ei de frumusețe,pentru tine va lucra constructiv!

În timp ce ea va fi ținta bărbaților superficiali,tu vei fi ținta bărbaților care caută altfel de calitate,oferind-o la rândul lor!

Mă supăr rar,dar și când mă supăr...

Cu chestia asta ai reușit!

Și-mi trece și greu!

Mă poți împăca în două moduri:

1. Mă pupi să-mi treacă! Aceasta este în favoarea mea și în defavoarea ta!

2. Îți schimbi optica! Aceasta este în defavoarea mea și în favoarea ta!

• Like 5
Postat

Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici!

Am urmărit (aproape) în tăcere topicul și evoluția "demersului" tău și (poate) o făceam în continuare,dar m-ai supărat foarte tare și nu mai pot să tac!

Dacă ai fi arătat ca do'șoara sigur îmi captai atenția,dar nu și interesul pe care mi l-ai stârni!

Faptul că nu ai fost o frumusețe răpitoare te-a determinat,conștient sau nu,să completezi acest neajuns pentru a putea să atragi și ai adăugat masiv la "mansardă"!

În timp ce pentru aia frumoasă timpul va lucra distructiv asupra genului ei de frumusețe,pentru tine va lucra constructiv!

În timp ce ea va fi ținta bărbaților superficiali,tu vei fi ținta bărbaților care caută altfel de calitate,oferind-o la rândul lor!

Și-mi trece și greu!

• Like 1
Postat

Am citit topicul pe indelete...nu m-am bagat deoarece nu ma incadrez la categoria varsta...ce sa spun...sunt surprins de initiativa tipei dar si de mitocania unora...in rest dsunt f.curios de postari dupa marele evniment !!!

S-aveti pula cum e catargu' !!!!

Nu va exista nici un mare eveniment....e doar un topic deschis de cineva care pierde vremea aiurea....cum sunt alte zeci de topice pe aici..Cine doreste asa ceva in genul acesta nu va cauta niciodata aici.Oricum e amuzant sunt sigur ca au foat zeci care au trimis mail la adresa respectiva.

Vizitator
Postat

Nu va exista nici un mare eveniment....e doar un topic deschis de cineva care pierde vremea aiurea....cum sunt alte zeci de topice pe aici..Cine doreste asa ceva in genul acesta nu va cauta niciodata aici.Oricum e amuzant sunt sigur ca au foat zeci care au trimis mail la adresa respectiva.

wtf...:)

• Oras:In vacanta
  • Oras:In vacanta
Postat

Și-mi trece și greu!

Shark ,iar te întreci cu gluma!

Cred că vei astepta mult si bine împăcarea.. )))

• Like 1
Postat

Shark ,iar te întreci cu gluma!

Cred că vei astepta mult si bine împăcarea.. )))

N-am așteptări de la femei...deștepte!

Cu ele prefer să nu mă cert pentru că,deși împăcarea-i dulce,nu prea le mai pot împăca! :rax2

• Like 2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta-i o discuţie prea lungă şi probabil nepotrivită pentru site-ul ăsta.

Eu în continuare nu văd lucrurile aşa. Tu zici că generalizarea ar fi: eu bărbat, tu femeie, pac, erecţie?

Aveam un coleg de facultate moldovean care vorbea destul de pe şleau în general, iar la un moment dat ne-a zis: mă, p**a nu știe carte. Eu una tind să cred că avea dreptate. Dacă nu-i o femeie la care să te intereseze și alte lucruri (adică o femeie pe care s-o cunoști suficient de bine cât să existe un soi de pachet de lucruri care te atrag la ea), lucrurile-s destul de simpliste: vrei au ba. Carevasăzică, te uiți la ea și poți să zici: da, aș vedea-o dezbrăcatăsaaaau mai bine nu, mulțumesc.

Ti-a zis de ce nu stie pula carte? Sau iti zic eu..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...