Sari la conținut

Halep o pierzatoare

Postări Recomandate

• Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti
Postat

Nu doar Banciu are ura pentru tara.... cred ca chiar tara se uraste pe ea insasi...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu doar Banciu are ura pentru tara.... cred ca chiar tara se uraste pe ea insasi...

Adevarul e ca ne facem singur rau.In loc sa incercam sa fim mai buni,sa crestem niste valori,noi le distrugem.Nu dam inainte in stilul asta

• Oras:Padure
Postat

Asta e esenta romanismului: "Sa fii numarul unu prin mediocritate". Are o fateta buna in sensul ca mai multe victorii mici fac mai mult decat cateva mari. Idea e ca succesul se face in pasi mici, pentru asta e de admirat.

• Minus 5
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

O intrebare (retorica, de altfel) pentru toti masturbatorii fara ocupatie care n-au alta treaba decat sa-i muste de kur pe altii: Voi, in mediocritatea voastra, la ce sunteti numarul unu? Nu in lume, nu in Romania. La voi in sat, asa...

• Like 1
Postat

O intrebare (retorica, de altfel) pentru toti masturbatorii fara ocupatie care n-au alta treaba decat sa-i muste de kur pe altii: Voi, in mediocritatea voastra, la ce sunteti numarul unu? Nu in lume, nu in Romania. La voi in sat, asa...

La barfa 

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

45 de ani ideologici, din care ultimii 8 de o duritate maxima, nu pot fi stersi din creierele oamenilor doar in 27.

Postat

45 de ani ideologici, din care ultimii 8 de o duritate maxima, nu pot fi stersi din creierele oamenilor doar in 27.

Am putea lua cele spuse de Brucan acum multi ani, dar cu o mica adaptare avand in vedere experienta din ultimii ani: Avem nevoie nu de 20 de ani, ca sa iesim de-a dreptul din comunism (astia cred ca au trecut deja), ci sa treaca vreo 2 generatii. Poate abia la a 3-a generatie rasare si la noi speranta. Adica, peste vreo inca 100 de ani...

Postat

In izolarea in care ma aflu sunt numarul unu, cel mai tare din parcare sau padure. Sa vezi cum e pe mare cand esti plecat 6 luni si vezi numai apa in jur, mana devine cea mai buna prietena pana in port. Din pacate e vineri 13 e zi cu ghinion.

Postat

In izolarea in care ma aflu sunt numarul unu, cel mai tare din parcare sau padure. Sa vezi cum e pe mare cand esti plecat 6 luni si vezi numai apa in jur, mana devine cea mai buna prietena pana in port. Din pacate e vineri 13 e zi cu ghinion.

Lucrezi pe vas?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Banciu ca intotdeauna cu ura pentru tara

Mie imi place foarte mult Radu Banciu, ma uit la ambele emisiuni.

A intrat în presa de acum 20 de ani,povestea cum îl trimiteau la meciuri,și vedea pe viu cum se făceau aranjamente.

Rolul lui,ca jurnalist, nu este sa ridice în slăvi, ci dimpotrivă, sa țină în "priza".Omul spune adevărul, ca e deranjant...

Având în vedere ca sportul nu se mai practică de dragul... sportului,ci pentru bani,mi se pare destul de firesc sa le dai la temelie impostorilor de câte ori ai ocazia.

• Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
Postat

Cel mai tare din parcarea... goală! :laugh2

Acuma pe bune. Urăsc marinerii.

Postat

Cel mai tare din parcarea... goală! :laugh2

Acuma pe bune. Urăsc marinerii.

Exact.  :laugh2

Marinarii sunt oameni cu bune cu rele, dar izolarea de pe nava iti face mult rau. Eu nu inteleg la cine te referi cand spui ca urasti marinerii. Te referi la Basescu? La v-ships de pe forum?

• Minus 5
Postat

Exact.  :laugh2

Marinarii sunt oameni cu bune cu rele, dar izolarea de pe nava iti face mult rau. Eu nu inteleg la cine te referi cand spui ca urasti marinerii. Te referi la Basescu? La v-ships de pe forum?

N-am eu treabă cu Băse. Uite aici: https://sylvercheetah53.blogspot.ro/2016/11/viorel-milcov-cretinul-suprem.html

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...