omuldinpadure Reputație: 4460 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 E no.1 ..Exact...cum sa iti fie rusine cand esti primul? Astia care o injura sunt cei care pretind ca o invata ei tenis...pe facebook)))
indragostitul Reputație: 699 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Octombrie 9, 2017 " traim in Romania ai asta ne ocupa tot timpul"
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 9, 2017 A castigat si ma bucur mult pentru ea. Merita! Bravo, Simona! 1 6
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2017 Sunt nr 0Corect! 4 23
buze dulci Reputație: 70 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:😈 Oras:😈 Postat Octombrie 9, 2017 https://www.dcnews.ro/mobile/halep-numarul-1-macel-dupa-ce-a-spus-banciu-despre-sportiva-pe-care-ne-am-luat-o-inapoi_561176.html
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2017 Banciu ca intotdeauna cu ura pentru tara 1
hardwell86 Reputație: 204 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Postat Octombrie 9, 2017 Nu doar Banciu are ura pentru tara.... cred ca chiar tara se uraste pe ea insasi... 1
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2017 Nu doar Banciu are ura pentru tara.... cred ca chiar tara se uraste pe ea insasi...Adevarul e ca ne facem singur rau.In loc sa incercam sa fim mai buni,sa crestem niste valori,noi le distrugem.Nu dam inainte in stilul asta
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 10, 2017 http://sylvercheetah53.blogspot.ro/2017/10/simona-halep-nr-1-in-lume.html 2 8
adlunarex Reputație: -413 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Octombrie 10, 2017 Asta e esenta romanismului: "Sa fii numarul unu prin mediocritate". Are o fateta buna in sensul ca mai multe victorii mici fac mai mult decat cateva mari. Idea e ca succesul se face in pasi mici, pentru asta e de admirat. 5
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Octombrie 10, 2017 O intrebare (retorica, de altfel) pentru toti masturbatorii fara ocupatie care n-au alta treaba decat sa-i muste de kur pe altii: Voi, in mediocritatea voastra, la ce sunteti numarul unu? Nu in lume, nu in Romania. La voi in sat, asa... 1
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2017 O intrebare (retorica, de altfel) pentru toti masturbatorii fara ocupatie care n-au alta treaba decat sa-i muste de kur pe altii: Voi, in mediocritatea voastra, la ce sunteti numarul unu? Nu in lume, nu in Romania. La voi in sat, asa...La barfa
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 10, 2017 Nu doar Banciu are ura pentru tara.... cred ca chiar tara se uraste pe ea insasi...45 de ani ideologici, din care ultimii 8 de o duritate maxima, nu pot fi stersi din creierele oamenilor doar in 27.
hardwell86 Reputație: 204 Postat Octombrie 13, 2017 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Postat Octombrie 13, 2017 45 de ani ideologici, din care ultimii 8 de o duritate maxima, nu pot fi stersi din creierele oamenilor doar in 27.Am putea lua cele spuse de Brucan acum multi ani, dar cu o mica adaptare avand in vedere experienta din ultimii ani: Avem nevoie nu de 20 de ani, ca sa iesim de-a dreptul din comunism (astia cred ca au trecut deja), ci sa treaca vreo 2 generatii. Poate abia la a 3-a generatie rasare si la noi speranta. Adica, peste vreo inca 100 de ani...
adlunarex Reputație: -413 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Octombrie 13, 2017 O intrebare (retorica, de altfel) pentru toti masturbatorii fara ocupatie care n-au alta treaba decat sa-i muste de kur pe altii: Voi, in mediocritatea voastra, la ce sunteti numarul unu? Nu in lume, nu in Romania. La voi in sat, asa...In izolarea in care ma aflu sunt numarul unu, cel mai tare din parcare sau padure. Sa vezi cum e pe mare cand esti plecat 6 luni si vezi numai apa in jur, mana devine cea mai buna prietena pana in port. Din pacate e vineri 13 e zi cu ghinion.
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 In izolarea in care ma aflu sunt numarul unu, cel mai tare din parcare sau padure. Sa vezi cum e pe mare cand esti plecat 6 luni si vezi numai apa in jur, mana devine cea mai buna prietena pana in port. Din pacate e vineri 13 e zi cu ghinion.Lucrezi pe vas?
adlunarex Reputație: -413 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Octombrie 13, 2017 Lucrezi pe vas?Am lucrat. Acum sunt la mal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Banciu ca intotdeauna cu ura pentru taraMie imi place foarte mult Radu Banciu, ma uit la ambele emisiuni.A intrat în presa de acum 20 de ani,povestea cum îl trimiteau la meciuri,și vedea pe viu cum se făceau aranjamente. Rolul lui,ca jurnalist, nu este sa ridice în slăvi, ci dimpotrivă, sa țină în "priza".Omul spune adevărul, ca e deranjant...Având în vedere ca sportul nu se mai practică de dragul... sportului,ci pentru bani,mi se pare destul de firesc sa le dai la temelie impostorilor de câte ori ai ocazia.
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 14, 2017 In izolarea in care ma aflu sunt numarul unu, cel mai tare din parcare sau padure. Sa vezi cum e pe mare cand esti plecat 6 luni si vezi numai apa in jur, mana devine cea mai buna prietena pana in port. Din pacate e vineri 13 e zi cu ghinion.Cel mai tare din parcarea... goală! Acuma pe bune. Urăsc marinerii.
adlunarex Reputație: -413 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Octombrie 14, 2017 Cel mai tare din parcarea... goală! Acuma pe bune. Urăsc marinerii.Exact. Marinarii sunt oameni cu bune cu rele, dar izolarea de pe nava iti face mult rau. Eu nu inteleg la cine te referi cand spui ca urasti marinerii. Te referi la Basescu? La v-ships de pe forum? 5
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 17, 2017 Exact. Marinarii sunt oameni cu bune cu rele, dar izolarea de pe nava iti face mult rau. Eu nu inteleg la cine te referi cand spui ca urasti marinerii. Te referi la Basescu? La v-ships de pe forum?N-am eu treabă cu Băse. Uite aici: https://sylvercheetah53.blogspot.ro/2016/11/viorel-milcov-cretinul-suprem.html
adlunarex Reputație: -413 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Octombrie 17, 2017 N-am eu treabă cu Băse. Uite aici: https://sylvercheetah53.blogspot.ro/2016/11/viorel-milcov-cretinul-suprem.html Nu cunosc persoana in cauza. Nu stiu ce a facut. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum