dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 9, 2017 La stil urat m-am referit Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 La stil urat m-am referitAaa,nu,asa si Qarabag e praf. Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 AC Milan! :laugh2 2 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 10, 2017 rapidCare din ele? Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 AC Milan! :laugh2Sunt slabi Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 O alta intrebare.Care este fotbalistul vostru preferat.Si de ce? Link spre comentariu
gelusi Reputație: 141 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Cosmin MotiApara 11 m si elimina stoaia Doar Dinamo Bucuresti Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Cosmin MotiApara 11 m si elimina stoaia Doar Dinamo Bucuresti) Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 O alta intrebare.Care este fotbalistul vostru preferat.Si de ce?Buffon Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 BuffonInteresant.Il prefer pe Neuer:)).Probabil unii dintre cei mai mari din istorie. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Care e fan Messi de aici si care este fan Ronaldo? Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Care e fan Messi de aici si care este fan Ronaldo?Eu m-am cam săturat de ăştia doi. Să mai ia şi altcineva Balonul de Aur. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Eu m-am cam săturat de ăştia doi. Să mai ia şi altcineva Balonul de Aur.Eu m-am cam săturat de ăştia doi. Să mai ia şi altcineva Balonul de Aur.Eu m-am cam săturat de ăştia doi. Să mai ia şi altcineva Balonul de Aur.Cine ai vrea? Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Neymar, Ibrahimovic, Buffon, Dybala, Suarez, Lewandowski, Robben, Bonucci, Mbappe, Morata. Are cine să ia. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Neymar, Ibrahimovic, Buffon, Dybala, Suarez, Lewandowski, Robben, Bonucci, Mbappe, Morata. Are cine să ia.Nu anul asta Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 BARCELONA Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 BARCELONANu imi place Barcelona ) Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Nu imi place Barcelona )CEA MAI FRUMOASA ECHIPA DIN ISTORIE. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 CEA MAI FRUMOASA ECHIPA DIN ISTORIE.Mie tot nu imi place.Nu ma convingi.Tot cu bayern raman ) Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Mie tot nu imi place.Nu ma convingi.Tot cu bayern raman )Mia san Mia.Puta Madrid. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 O alta intrebare.Care este fotbalistul vostru preferat.Si de ce?Rivaldo - a tras Barcelona dupa elGattuso - intr-o echipa plina de vedete tot iesea in evidenta Kluivert - un fotbalist subapreciat desi avea un talent incontestabil Ronaldinho - no need to tell why Ronaldo - chiar daca a jucat la Real dupa ce a fost la Barcelona, ramane Il FenomenoPuyol - pt combinatiile cu Nicu Gheara Vieri - pt nr de femei (goale) bifate Messi - in ultimi ani parca fute meciu' altora la Barca, dar oricum GOAT Florin Costea - pt ca Ada Nechita....Si Adrian Mititelu Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Rivaldo - a tras Barcelona dupa elGattuso - intr-o echipa plina de vedete tot iesea in evidentaKluivert - un fotbalist subapreciat desi avea un talent incontestabilRonaldinho - no need to tell whyRonaldo - chiar daca a jucat la Real dupa ce a fost la Barcelona, ramane Il FenomenoPuyol - pt combinatiile cu Nicu GhearaVieri - pt nr de femei (goale) bifateMessi - in ultimi ani parca fute meciu' altora la Barca, dar oricum GOATFlorin Costea - pt ca Ada Nechita....Si Adrian Mititelu)) M-ai facut sa rad.Bun comentariul Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Si Europa League cine va castiga? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Psg@ucl Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Psg@uclMai bine PSG decat cineva din spania.Anul asta nu mai castiga spaniolii,zic eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum