Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Te cred, dar Miky e lacrima! Eu stau si ma intreb cum vine asta, dupa ce stai toata ziua sa te futi cu buni sau nebuni, ai experiente reusite sau mai putin reusite ce mai cauti seara pe forum? Sa te destinzi? Intre curvari, cu unii care nu-ti canta osanale si nu-ti spun cat de frumoasa si desteapta esti , dimpotriva as spune ....Cand tu ai acasa un sot care te iubeste neconditionat si un camin cald. Ceva da cu minus. Undeva este o fisura sau un ditamai craterul. 3 7
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Eu stau si ma intreb cum vine asta, dupa ce stai toata ziua sa te futi cu buni sau nebuni, ai experiente reusite sau mai putin reusite ce mai cauti seara pe forum? Sa te destinzi? Intre curvari, cu unii care nu-ti canta osanale si nu-ti spun cat de frumoasa si desteapta esti , dimpotriva as spune ....Cand tu ai acasa un sot care te iubeste neconditionat si un camin cald. Ceva da cu minus. Undeva este o fisura sau un ditamai craterul. Sunt mai multe chestii cusute cu ata alba, inclusiv ca zicea ca nu o sa faca asta toata viata si acum zice ca nu sa lase de meserie pentru ca ii place , ca nu o sa mai raspunda pe DG si alte contraziceri. Pana la urma nici nu stim daca scrie ea sau guvidul , deoarece atatea incoerente denota ori instabilitate psihica , ori ca sunt persoane diferite pe acelasi cont. 6 6
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Care minuseaza fara motivIar ai scos limba dintre bucile Deliei Piata Progresul ca sa mananci pe gratis de aici?Sa-mi desert slobozul in gatzii tai de linge-pizda murat. 5
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Pa, jegule ! Ramai aici la resedinta ta permanenta printre clonele si fetele tale. O sa ma amuz dimineata cu frustrarile tale. Ti-as spune unde o sa-mi petrec seara dar ar fi in zadar. Nu e nici in ferentari, nici in berceni si nici in vitan, e la Bucuresti, tigane .In canal, in Baneasa? 4
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 dar ce hal de prost ...el si ala de vine din satul unde s-a rasturnat caruta cu prosti Shtoarfo ai prins tupeu? 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Am inteles, deci el nu are date personale ale tale, asa incat, ceea ce a promis ca o sa "publice" vor fi ... datele lui personale.Suna interesant.Sa-i dea drumu' atunci, "sa-si lumineze fat(z)a" (citat dintr-un clasic in viata).Hmm, cata ipocrizie , de parca eu schimbam vorbe cu tine si tot ma minusai , inclusiv pe postari doar cu emoticoane. Nu ca mi-ar pasa, dar cel putin nu te da victima cand faci acelasi lucru.Ti-e foame, boratule ? Nu ti-a intrat pensia ? Stie tot forumul ca plasezi, traficantule. Ca e singura ta sursa de venit, septuagenarule !Pa, jegule ! Ramai aici la resedinta ta permanenta printre clonele si fetele tale. O sa ma amuz dimineata cu frustrarile tale. Ti-as spune unde o sa-mi petrec seara dar ar fi in zadar. Nu e nici in ferentari, nici in berceni si nici in vitan, e la Bucuresti, tigane .Tu ești chiar bolnav la cap! Consultă un psihiatru!Cât tupeu poți să ai bă, jegule, tu, apărătorul proxeneților, pentru un futai mocca, sau o reducere? Apărătorul curvelor bolnave, pentru aceleași mizerii meschine! Ești o hahaleră bugetară, învățată cu micile șpăgi, o sărăcie și un nemernic, care ar trebui călcat în picioare!Hai sictir, în p.m.! 6 23
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Te cred, dar Miky e lacrima!Asa este. E o lacrima din pasarica ta 😂 2 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Asa este. E o lacrima din pasarica ta ...și o fărâmă, din fărâma de minte a lui IQ77. 5 23
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 11, 2017 Asa este. E o lacrima din pasarica ta Una albicioasa,urat mirositoare? 10 12
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Iar ai scos limba dintre bucile Deliei Piata Progresul ca sa mananci pe gratis de aici?Sa-mi desert slobozul in gatzii tai de linge-pizda murat.Limbaj de dezaxat mintal 15 16
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Una albicioasa,urat mirositoare? Aschia nu sare departe de trunchi. 😂😂😂 2 4
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Limbaj de dezaxat mintalTe rog eu scoate capul din pizdele care se fut si neprotejat 😂😂🙂 1 4
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Iar ai scos limba dintre bucile Deliei Piata Progresul ca sa mananci pe gratis de aici?Sa-mi desert slobozul in gatzii tai de linge-pizda murat.Delia are un cur misto fraiere...mai nasol de tine ca stai cu limba in cur la pipilicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 15 18
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Delia are un cur misto fraiere...mai nasol de tine ca stai cu limba in cur la pipilicaBai limbric electrocutat crezi ca toti stau in curul alteia ca tine?Nu ti-a ajuns muia pe care ti-am dat-o? Nu-i nimic iti mai dau. Pana ti se umfla gusha ca la pelican. 1 4
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Bai limbric electrocutat crezi ca toti stau in curul alteia ca tine?Nu ti-a ajuns muia pe care ti-am dat-o? Nu-i nimic iti mai dau. Pana ti se umfla gusha ca la pelican. Linge l bine pe pisulica ðŸ˜ðŸ˜ 15 16
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Linge l bine pe pisulica Ai dat in balbaiala papagal jumulit? Repeti dupa mine linge-pizda murat?Stai cu limba in curul aleia cat vrei. Sa o cureti si dupa ce se caca. 1 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 11, 2017 Delia are un cur misto fraiere...Si ce gust are? 9 12
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Si ce gust are?Curioasa mica ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 14 15
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Bai limbric electrocutat crezi ca toti stau in curul alteia ca tine?Nu ti-a ajuns muia pe care ti-am dat-o? Nu-i nimic iti mai dau. Pana ti se umfla gusha ca la pelican. Dezaxat mintal😠15 18
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Si ce gust are?De căcat, ce gust poate să aibă? 5 24
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 De căcat, ce gust poate să aibă? Moama ce glume expirate aveti in voiðŸ˜ðŸ˜ 15 16
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Moama ce glume expirate aveti in voiOricum, mai puțin expirate ca tine. Fără supărare! 5 24
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Dezaxat mintalPapagal muist, a inceput sa-ti placa sa ti-o iei la cioc.Nu-i nimic, il iau si pe Pipilica sa te muim pe saturate. Cu CIM si Swallow ... 1 4
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Oricum, mai puțin expirate ca tine. Fără supărare!Normal..ce sa zici si tu😠16 18
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Oricum, mai puțin expirate ca tine. Fără supărare!Asta e un papagal limbist care acum invata sa injure si sa dea replici. In afara de a repeta 2-3 chestii, e varza. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum