Sari la conținut

lingaudecurve - un alt prost

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te cred, dar Miky e lacrima!

Eu stau si ma intreb cum vine asta, dupa ce stai toata ziua sa te futi cu buni sau nebuni, ai experiente reusite sau mai putin reusite ce mai cauti seara pe forum? Sa te destinzi? Intre curvari, cu  unii care nu-ti canta osanale si nu-ti spun cat de frumoasa si desteapta esti , dimpotriva as spune ....Cand tu ai acasa un sot care te iubeste neconditionat si un camin cald. Ceva da cu minus. Undeva este o fisura sau un ditamai craterul. 

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu stau si ma intreb cum vine asta, dupa ce stai toata ziua sa te futi cu buni sau nebuni, ai experiente reusite sau mai putin reusite ce mai cauti seara pe forum? Sa te destinzi? Intre curvari, cu  unii care nu-ti canta osanale si nu-ti spun cat de frumoasa si desteapta esti , dimpotriva as spune ....Cand tu ai acasa un sot care te iubeste neconditionat si un camin cald. Ceva da cu minus. Undeva este o fisura sau un ditamai craterul. 

Sunt mai multe chestii cusute cu ata alba, inclusiv ca zicea ca nu o sa faca asta toata viata si acum zice ca nu sa lase de meserie pentru ca ii place , ca nu o sa mai raspunda pe DG si alte contraziceri. Pana la urma nici nu stim daca scrie ea sau guvidul  , deoarece atatea incoerente  denota ori  instabilitate psihica , ori ca sunt persoane diferite pe acelasi cont.

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:nu conteaza
Postat

Care minuseaza fara motiv

Iar ai scos limba dintre bucile Deliei Piata Progresul ca sa mananci pe gratis de aici?

Sa-mi desert slobozul in gatzii tai de linge-pizda murat.

• Minus 5
Postat

Pa, jegule ! Ramai aici la resedinta ta permanenta printre clonele si fetele tale. O sa ma amuz dimineata cu frustrarile tale. Ti-as spune unde o sa-mi petrec seara dar ar fi in zadar. Nu e nici in ferentari, nici in berceni si nici in vitan, e la Bucuresti, tigane .

In canal, in Baneasa?

• Minus 4
Postat

dar ce hal de prost ...el si ala de vine din satul unde s-a rasturnat caruta cu prosti =))

Shtoarfo ai prins tupeu?

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am inteles, deci el nu are date personale ale tale, asa incat, ceea ce a promis ca o sa "publice" vor fi ... datele lui personale.

Suna interesant.

Sa-i dea drumu' atunci, "sa-si lumineze fat(z)a" (citat dintr-un clasic in viata).

Hmm, cata ipocrizie , de parca eu schimbam vorbe cu tine si tot ma minusai , inclusiv pe postari doar cu emoticoane. Nu ca mi-ar pasa, dar cel putin nu te da victima cand faci acelasi lucru.

Ti-e foame, boratule ? Nu ti-a intrat pensia ? Stie tot forumul ca plasezi, traficantule. Ca e singura ta sursa de venit, septuagenarule !

Pa, jegule ! Ramai aici la resedinta ta permanenta printre clonele si fetele tale. O sa ma amuz dimineata cu frustrarile tale. Ti-as spune unde o sa-mi petrec seara dar ar fi in zadar. Nu e nici in ferentari, nici in berceni si nici in vitan, e la Bucuresti, tigane .

Tu ești chiar bolnav la cap! Consultă un psihiatru!

Cât tupeu poți să ai bă, jegule, tu, apărătorul proxeneților, pentru un futai mocca, sau o reducere? Apărătorul curvelor bolnave, pentru aceleași mizerii meschine! Ești o hahaleră bugetară, învățată cu micile șpăgi, o sărăcie și un nemernic, care ar trebui călcat în picioare!

Hai sictir, în p.m.!

• Like 6
  • Minus 23
Postat

Asa este. E o lacrima din pasarica ta

...și o fărâmă, din fărâma de minte a lui IQ77.

• Like 5
  • Minus 23
Postat

Iar ai scos limba dintre bucile Deliei Piata Progresul ca sa mananci pe gratis de aici?

Limbaj de dezaxat mintal
  • Like 15
  • Minus 16
Postat

Limbaj de dezaxat mintal

Te rog eu scoate capul din pizdele care se fut si neprotejat 😂😂🙂

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Delia are un cur misto fraiere...mai nasol de tine ca stai cu limba in cur la pipilicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 15
  • Minus 18
Postat

Delia are un cur misto fraiere...mai nasol de tine ca stai cu limba in cur la pipilica

Bai limbric electrocutat crezi ca toti stau in curul alteia ca tine?

Nu ti-a ajuns muia pe care ti-am dat-o? Nu-i nimic iti mai dau. Pana ti se umfla gusha ca la pelican. :blowj0b

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu ti-a ajuns muia pe care ti-am dat-o? Nu-i nimic iti mai dau. Pana ti se umfla gusha ca la pelican. :blowj0b

Linge l bine pe pisulica ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 15
  • Minus 16
Postat

Linge l bine pe pisulica

Ai dat in balbaiala papagal jumulit? Repeti dupa mine linge-pizda murat?

Stai cu limba in curul aleia cat vrei. Sa o cureti si dupa ce se caca.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Dezaxat mintalðŸ˜
  • Like 15
  • Minus 18
Postat

Si ce gust are?

De căcat, ce gust poate să aibă?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 24
Postat

Moama ce glume expirate aveti in voi

Oricum, mai puțin expirate ca tine. Fără supărare!

• Like 5
  • Minus 24
Postat

Dezaxat mintal

Papagal muist, a inceput sa-ti placa sa ti-o iei la cioc.

Nu-i nimic, il iau si pe Pipilica sa te muim pe saturate. Cu CIM si Swallow ... :atm

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Oricum, mai puțin expirate ca tine. Fără supărare!

Asta e un papagal limbist care acum invata sa injure si sa dea replici. In afara de a repeta 2-3 chestii, e varza.

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...