Sari la conținut

mariuss89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mariuss89

Vizitatori Recenți Profil

282 citiri profil

mariuss89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. GFE experience-ul adevarat il poti primi doar de la cineva care vrea sa se futa cu tine, nu de la cineva care vrea sa iti ofere un serviciu, oricat de bine ar vrea sa ofere acel serviciu. Daca fata aia te-ar fute si pe gratis, atunci poti sa te astepti sa ai o experienta de GFE. Oricat de bune actrite ar fi fetele, pana la urma nu cred ca poti sa fake-uiesti "desire" cu adevarat. Ce vor multi care vb de GFE la escorte, nu e un futai, ci vor sa se simta doriti, si asta nu poti sa primesti cat stii in sinea ta ca exista un stimul financiar acolo. Vrei GFE, ia du-te si plateste 1-2 ore fara sa ceri sex deloc, doar pt timp. Si convinge-o ca irelevant de cum se poarta, nu o sa mai revii a doua oara, si nu o sa ii lasi nici o recenzie oricum, sa nu aiba nici un motiv extra sa se poarte frumos. Daca si in cazul ala, fata te ia la futai ca asa vrea ea, atunci poti sa te astepti la GFE.
  2. Si asa vor bajetii sa ii ia fetele "de la usa".. 😄 Cumva, omul a intrat in apartament ca sa ii fie incuiata usa in spate, nu? Cred ca morala povestii, de fapt, e sa nu uiti niciodata safeword-ul. 😄
  3. Olandez, cauta fata "foarte tanara".. Checks out :D
  4. Baga femeie niste broccoli si friptane, ca n-ai destul fier. :)
  5. Probabil esti troll dupa raspunsul asta. Macar, asa sper.. Daca nu, si esti serios, opreste-te. Du-te si fute alta fata, doua, trei si iti trece. Deja pari psihopat.
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/23656-miniona-skinny-sex-total-0734864007/page-82 E simpatica foc, da vezi ca are 1.55 pe tocuri, cred; nu e tall-skinny stil model. Vad ca ai si doar pana Duminica sa o prinzi, deci tre sa te grabesti :D
  7. Ma mir ca nu a zis nimeni pana acum alegerea clara #1: adi21cm Adica na, dai un ban, da merita.. Pacat ca nu l-am prins inca; e prea ocupat cu forumul.
  8. Nus ce abilitati are Pisic pe forumul asta, dar cel mai fun si cred ca si profitabil pentru el, ar fi sa ii dea "shadowban". In care sa nu ii mai apara postarile pe nicaieri pt restul userilor, dar el sa si le vada in continuare si sa nu inteleaga de ce nu ii mai raspunde lumea. :laugh2 Ar face spume si cred ca ar posta de 3x mai mult decat acum, saracul. Ar umple paginile..
  9. Mie nu imi e clar daca omul incearca sa "isi faca reclama" sa fie prioritizat prin motoare de cautare din cauza traficului (cum zicea si el, ca deh.. foamea) sau doar ii place atentia extrem de mult. Poate cate un pic din amandoua, desi tind sa ma inclin mai mult spre a doua varianta. Dar, din ce observ, multora le si plac discutiile astea si drama. Mai in gluma, mai in serios, ca na, macar nu te plictisesti.. Daca chiar ati vrea sa scapati de el, ban-ul nu cred ca ajuta, ca isi face cont de 22cm dupa. Trebuie doar ignorat pur si simplu; fara citatii fara sa i se adreseze nimeni. Si in max 2 zile, a disparut.
  10. Va dati seama toti, banuiesc, ca omul doar cere atentie de cand si-a facut cont, nu? Mie mi se pare amuzant ca e pe 90% din topicuri si ne hilizim cu el, dar daca chiar v-a ajuns puteti sa il ignorati complet.. In 12 ore o sa behaie pe alte forumuri; pare genul de lasa comments si pe PornHub ca nu stiu aia sa futa femei. Saracu baiat, o alta victima a bolilor mentale date de internet si social media. Pana la urma nu e vina lui. Din moment ce il intereseaza plusurile si minusurile pe cont si vine cu texte "sa sara audienta!", e clar..
  11. Nu asa il tragi de limba, ma.. Acu o sa zica ceva de genul "cei care sunt informati stiu deja", ca asa pare mai misterios.. Tre sa il contrazici si sa te dai uimita, sa te faci ca nu il crezi are el atata putere si ca e asa de buric.. Hai ma Iza..
  12. Banuiesc ca citesti postarile pe care le citezi? Ca nu imi e clar, avand in vedere ca e fix in "quote" motivul pt care nu fac inca recenzii.. Oricum, mersi.. Si mama imi zice ca sunt frumusel..
  13. Tocmai ca sunt nou. Ce recenzii vrei sa fac cand nu mi-e clar cum merge treaba clar, inca. Da o sa fac pana la urma. Desi nu cred ca o sa poti sa profiti de ele, ca una o sa fie de la Iza (a mai pudica din fete), deci clar nu cred ca te-ar ajuta prea mult.
  14. Un sfat umil legat de toate postarile tale, un barbat e ala care tace si face, nu ala care simte nevoia sa se justifice in fata fiecarui atac, sau gluma. Pana la urma vb cu niste useri anonimi aici, nu cu tac-tu. Nu imi e clar de ce te intereseaza asa de mult daca te cred oamenii ce si cat ai futut tu la viata ta, moca sau otherwise.. Ah, si imi place veriunea ta de "nightlife": https://imgur.com/a/pcpbHi1
  15. Tre sa fie airea sa nu poti sa futi sau sa dai muie nici pe full price la fetele de aici.. Iti dai seama de gvbolovan ce bine o duce? Si cu discount, si cu pula mica de nu il refuza fetele nici la anal nici la DT.. Asta inseamna sa fi mafiot.. Da e ok, nu e nevoie sa fi gelos, gasesti si tu ce sa futi, nu?
×
×
  • Creează nouă...