Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 18, 2014 Asa este . Din pacate nici acest numar nu este activ .
bmc8888 Reputație: 60 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Asa este . Din pacate nici acest numar nu este activ .vezi pe anuntul telefonic ca acolo apare si tel
blucher Reputație: 39 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Salutare dragi camarazi din războaiele sexuale!Chinuit de pofte trupeşti după splendida experienţă cu doamna Simona de pe Ştefan cel Mare, am decis să-i mai fac o vizită. Zis şi făcut. Sun ieri la numărul nou precizat de camaradul nostru de pe site şi îmi fac rapid o programare. Doamna mă întâmpină într-o rochiţă neagră şi mulată. Mă pomenesc fixat de privirea ei dulce şi jucăuşă care mă excită ca pe un armăsar. Ne-am sărutat ca francezii şi în câteva clipe, incredibil, sunt gata de dragoste! M-a cucerit mirosul ei extraodinar, o senzaţie de prospeţime şi ameţit un pic, nici nu mai ştiu când ne-am dezbrăcat reciproc. Cât pe aci să mă termine din sărutări, abia pe urmă am realizat că fusesem într-o baie strălucitoare dotată cu tot arsenalul necesar. Mi-a pus eşarfa (preze, cum se zice la noi) şi s-a apucat cu poftă de oral. Am rezistat cu greu, dar hotărât să mă înfrupt din păsărica ei cea dulce, am trecut într-o poziţie clasică, aşa, ca să-i simt toată catifeaua pielii aromate. Gemetele ei m-au îmbătat pur şi simplu, şi m-a făcut nebun de fericire simţindu-mă atât de învârtoşat. Am cerut să trecem la curuleţ, punctul ei forte. Mă zăpăceşte cel mai mult când îşi desface ea fesele, oferindu-mi superba-i găurice. Aici chiar că nu s-a mai putut rezista şi am capitulat cutremurându-mă de plăcere. Ca să fiu mai scurt trebuie să vă spun că mi-am revenit încet la realitate şi am putut admira curăţenia din cameră, şi am stat de vorbă pe îndelete, cucerit de senzaţia ce mi-o producea că-i place ceea ce face. Mi-a ascultat cu răbdare ofurile existenţiale şi ne-am despărţit tandru. Are foarte multă grijă de ea însăşi şi implicit de toţi cei care ajung la ea.Se spune că fiecare persoană este unică; Simona este chiar unică!Notele nu pot fi decât maxime:Locaţie: 10Prospeţime: 10!Servicii TOTALE : 10 plus ( e tare dom’le!)Cotizaţia 150 de lei pentru o oră. Mi-a spus că lucrează şi la finalizare pentru cine poate fi rapid, dar eu nu sunt genul.Pentru şarjă, lancea în cumpănire, înainteee!Generalfeldmarschall Gebhard Leberecht von Blucher 3
lambada69 Reputație: 39 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Salutare dragi camarazi din războaiele sexuale!Chinuit de pofte trupeşti după splendida experienţă cu doamna Simona de pe Ştefan cel Mare, am decis să-i mai fac o vizită. Zis şi făcut. Sun ieri la numărul nou precizat de camaradul nostru de pe site şi îmi fac rapid o programare. Doamna mă întâmpină într-o rochiţă neagră şi mulată. Mă pomenesc fixat de privirea ei dulce şi jucăuşă care mă excită ca pe un armăsar. Ne-am sărutat ca francezii şi în câteva clipe, incredibil, sunt gata de dragoste! M-a cucerit mirosul ei extraodinar, o senzaţie de prospeţime şi ameţit un pic, nici nu mai ştiu când ne-am dezbrăcat reciproc. Cât pe aci să mă termine din sărutări, abia pe urmă am realizat că fusesem într-o baie strălucitoare dotată cu tot arsenalul necesar. Mi-a pus eşarfa (preze, cum se zice la noi) şi s-a apucat cu poftă de oral. Am rezistat cu greu, dar hotărât să mă înfrupt din păsărica ei cea dulce, am trecut într-o poziţie clasică, aşa, ca să-i simt toată catifeaua pielii aromate. Gemetele ei m-au îmbătat pur şi simplu, şi m-a făcut nebun de fericire simţindu-mă atât de învârtoşat. Am cerut să trecem la curuleţ, punctul ei forte. Mă zăpăceşte cel mai mult când îşi desface ea fesele, oferindu-mi superba-i găurice. Aici chiar că nu s-a mai putut rezista şi am capitulat cutremurându-mă de plăcere. Ca să fiu mai scurt trebuie să vă spun că mi-am revenit încet la realitate şi am putut admira curăţenia din cameră, şi am stat de vorbă pe îndelete, cucerit de senzaţia ce mi-o producea că-i place ceea ce face. Mi-a ascultat cu răbdare ofurile existenţiale şi ne-am despărţit tandru. Are foarte multă grijă de ea însăşi şi implicit de toţi cei care ajung la ea.Se spune că fiecare persoană este unică; Simona este chiar unică!Notele nu pot fi decât maxime:Locaţie: 10Prospeţime: 10!Servicii TOTALE : 10 plus ( e tare dom’le!)Cotizaţia 150 de lei pentru o oră. Mi-a spus că lucrează şi la finalizare pentru cine poate fi rapid, dar eu nu sunt genul.Pentru şarjă, lancea în cumpănire, înainteee!Generalfeldmarschall Gebhard Leberecht von Blucher Herr General, O intrebare rogu-va: mai nou frau Simona presteaza oralul numai protejat, sau asa ai solicitat tu?Pt ca am observat si eu in anunturile ei ca specifica "servicii totale protejate" si in functie de lamurirea acestei dileme i-as face o vizita in viitorul apropiat. Vielen dank!
bujye Reputație: 220 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 asa este, inclusiv oralul este protejat. Am fost si eu la ea dar nu am avut timp de recenzie (revin cu ea). Pt mine a fost primul oral protejat (chiar nu stiam ca incepuse sa faca asta - nu am citit decat recenziile de aici, nu si anuntul ei - si am ramas surprins cand mi-a zis).
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 1
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2014 DOAMNA MATURA BLONDA SENZUALA, interesanta si inteligenta, sunt de parere ca viata trebuie traita la intensitate maxima si cred ca trebuie sa profitam de fiecare ocazie ivita.Ofer placeri totale protej dlor discreti! 150 lei ora 3
bujye Reputație: 220 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 Salutare!Am revenit cu recenzia.Asadar, am fost cam acum 1 luna la Simona, avand chef de ceva mai "in varsta" decat mine - era pentru prima data. Locatia binecunoscuta vis-a-vis de IGP pe Stefan cel Mare. Programat cu 1 ora inainte, urcat la dna care m-a asteptat imbracata "office". Arata binisor pentru varsta ei (sincer, si e parerea mea, dar in poze parca nu arata asa solida). Platit banii inainte, fara sa-i ceara. Am facut dus (ea inainte sa vin - spus la telefon).S-a dezbracat si a inceput cu un FK adanc, apoi a trecut la un oral protejat, eu in picioare, ea in genunchi. M-a surprins neplacut faptul ca a scos prezervativul pt oral fara sa-i cer eu (eu prefer oralul neprotejat). Mi-a spus ca nu mai face oral neprotejat (am vazut pe urma ca scrie in anuntul pe AT dar eu citisem doar recenziile de aici, caci astea conteaza, si nu scria asa ceva). Am zis OK, ca deja facusem dus, ma dezbracasem ... . Apoi am intins-o in pat si am bagat mai intai botul la pasarica curata si gustoasa, apoi oral cu mine deasupra cateva minute. Am cerut anal in pozitia mama iedului si asa am si terminat.Dus ea, dus eu si inceput repriza a doua. De data asta eu intins in pat, ea a inceput sa ma dezmierde prin jurul lui ala micu', montat preze, 5 minute oral si trecut doamna la calarit. A avut un orgasm exploziv, simtit de mine din plin, moment in care ala mic s-a inmuiat de tot si am zis sa renuntam din 2 motive (al doilea nr vine mai greu si in plus nu suport caciulita).Am mai stat de vorba,dna povestind din viata ei, apoi imbracat si plecat. Notele:- locatie: 8 (mai are o colega care si-a facut simitita prezenta si ea si clientul ei, iar mie imi place intimitatea), in rest curatenie, papuci si bai separate- Simona: 8- GFE: 8- oral: 7 (ca a fost protejat)- normal: 8- anal: 8Halatul: 150 lei.De recomandat: da (cui ii plac maturele plinute), de revenit: nu. Nu stiu cum altii dau cu usurinta 10 pe linie Simonei (gusturile nu se discuta dar daca si ea este de nota 10 ...). Prefer fetele de top si 1-2 de la testate (la care ma duc din cand in cand). La banii astia gasesti fete de top care isi merita locul. Este diferenta majora intre doamnele de "top" si cele "testate", de aia unele nu urca niciodata pe podium.Asta fiind, va urez spor la ciocanit! 6
vladpetrescu Reputație: 15 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 8, 2014 Vineri pe la primele ore ale diminetii am fost si eu la Simona. Traficul fiind infernal nu am mai putut sta decat un numar , desi intentionam sa stau o ora. Locatia este cea descrisa de colegii langa IGP, foarte usor de gasit. Doamna are o atitudine de nota 10 . De la telefon te face sa te simti in largul tau. Note :Simona : aspect 9 , are totusi o varsta, insa pt amatorii de MILF este super ok.oral : 7 a fost protejat,normal : 10 , umeda , atitudine, contre, de toate,anal : 9 , insa pt mine a fost scurt din cauza mea.Locatie : curata, ingrijita, baie dotata cu de toate, prosop curat primit in camera.Halatul 100 lei un nr. , scurt tare.....)) 3
baiat39 Reputație: 3 Postat Decembrie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 24, 2014 salutare tuturor,ieri am fost la Simona si arata ff bine. apartament curat si foarte usor de ajuns. m a intimpinat ascunsa dupa ysa , dar cind am intrat am ramas surprins la cat de sexy si deschisa la provocari este doamna. am trebcut in dormitor une sm inceput sa o mingii la pasarica fiind deja umezita bine. prexervativv montat si dupa ce i am dat fustita jos i am bagat o durect in fundulet ca a ramas si ea surprinsa.am continuat asa 5 min dupa care i am bagato si in pasarica dar nu am mai rezistat nult si am ejaculat pe abdomenul doamnei fff frumoase si sexy. tarif 150 lei dati inainte de actiune. bafta si cicane tari ca doamna merita din plin si chiar ii face placere . 3
simona_44 Reputație: 11 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Stefan cel Mare Oras:Stefan cel Mare Postat Ianuarie 28, 2015 Buna tuturor,eu sunt Simona,am 44 ani si m-am gandit sa imi fac un cont aici pt a fi cat mai aproape de cerintele dvs. Totodata va anunt ca ma puteti gasi la un nou nr tel - 0730 685 856 (rog un moderator sa imi actualizeze nr tel in topic). 3
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Ianuarie 28, 2015 BLONDA MATURA 44 de ani, titrata, experimentata, dornica de nebunii si prostioare.Ofer companie d-lor discreti si generosi numai la domiciliul meu.Garantez foto absolut reale si recente.Zona metrou Stefan cel Mare! 0730685856 3
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 2, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 2, 2015 Buna Simona! Bine ai venit!
g0ttt Reputație: 102 Postat Februarie 12, 2015 Postat Februarie 12, 2015 Salutare, Cu mare chef de o matura, am vizitat acesta doamna saptamanile trecute, seara ( aviz amatorilor care au un program incarcat si cauta pt. orele 20-22 ), programare facuta cu 2-3 ore inainte si confirmare cu 15-20 minute ca sosesc. Locatia este pe Sos. Stefan cel Mare, vis-a-vis de IGP, bloc stradal.Am parcat pe langa stadionul Dinamo, am sunat-o pt confirmare si mi-a spus coordonatele exacte.Nu am avut probleme cu portari/vecini si am urcat in cuibusorul doamnei.Cand mi-a deschis usa am vazut o doamna matura, blonda, cu ochelari, cu tocuri in picioare si cu outfit-ul din ultimele poze postate putin mai sus. Am facut cunostinta, mi-a dat un mic sarut si m-a condus spre "camera de lucru". Apartamentul este cu 3 camere, stil vagon, n-am simtit prezenta colegei si nici n-am intrebat despre ea.Am ajuns in "camera de lucru", echipata cu un pat matrimonial si un dulap cu oglinda, unde doamne mi-a oferit papuci si mi-a aratat unde pot lasa hainele. M-a intrebat daca vreau la dus si am acceptat pt o improspatare rapida. Inainte sa merg la baie ( un mare + pt ca e langa camera), mi-a cerut cotizatia si a zis ca revine cand ma intorc de la dus.Revenind in camera, am inceput sa ne sarutam in picioare si ea sa ma mangaie pt ca eu eram in pielea goala, proaspat iesit din dus si ea imbracata . Am inceput sa o sarut pe gat, sa cobor mai jos, am scapat de rochie si sutien, sanii sunt lasati si destul de mici, un pic de burta, dar pt varsta ei este de inteles. Doamna a inceput sa geama si sa se plimbe cu mainile peste tot. Dupa asta s-a pus capra pe marginea patului si m-a lasat sa-i explorez formele...nu am rezistat mult si am tras usor ata chiloteilor ( de culoare neagra ) si am descoperit o pasarica cu niste labii destul de mari si frumoase, si o gaoaza de zile mari, numai buna de lins si penetrat ( nu accepta degete in fundulet).Am luat-o la lins, usor, usor, am ajuns intr-un 69 de zile mari si asa am terminat primul numar.Dupa igienizare am trecut la partea a 2-a, putin ON , pus prezervativul ( nu sunt durex, ceva "Tango" parca, n-am auzit ) si cu doamna capra in o super priveliste in oglinda de pe dulap. Dupa 5 min am inceput sa alternam fund - pizda...doamna gemea si tinea mana la gura ca sa nu scoata zgomote tari . Am mai schimbat cateva pozitii si am terminat glorios in prezervativ in timp ce ma uitam in oglinda cum o fut .Ne-am tras sufletul, am mai stat de vorba si mi-a povestit despre viata ei. Notele:Locatie: 9 - curat, fara apa pe jos la baie sau alte chestii de genul asta.ON: 8-9 - te intreaba cum vrei ( protejat/neprotejat), o suge bine, are buze carnoase, si-o baga in gat, suge coaiele, tot tacamul.NP: 8 - pasarica epilata si cu labii maricele, stie sa-si controleze muschii vaginali.AP: 9 - gaozica frumoasa si stramta, o ia pe toata si nu comenteaza.Igiena: 9 - mirosea foarte frumos, manichiura/pedichiura perfecte.GFE: 9 - te mangaie, te alinta, s.a.m.d, ca o adevarata amantaFK: 8-9 - buze carnoase Cost: 150lei/ora Sper ca e ok pt prima recenzie.Spor la futut!! 6
simona_44 Reputație: 11 Postat Februarie 21, 2015 Oras:Stefan cel Mare Oras:Stefan cel Mare Postat Februarie 21, 2015 buna ziua tuturor,m-am gandit sa fac un upgrade si sa public cele mai recente poze ale mele...facute chiar azi.Totodata tin sa va reamintesc ca ofer servicii totale, 150 ron/ora, 100lei/1fin, zona Stefan cel Mare.Va multumesc pt atentia acordata si va doresc zile cat mai bune!Simona 7
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 25, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 25, 2015 :clapp reusite pozele Simona! felicitari! Te pup si abia ast sa ne revedem!
rdi Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Am fost astazi in vizita la Simona.Foarte placut surprins de vocea si modul cum mi-a vorbit la telefon.Ajung la ea,imbracata in negru,tinuta mai office,arata bine,prima oara cand vizitez milf.Locatia arata ok,camera curata,prosop curat,baie curata,mi-a dat drumul la apa sa se incalzeasca inainte sa ma duc.Mi-a placut foarte mult atitudinea ei in general si are ceva sexy in felul ei de a fii.Facut dus cand am ajuns,inceput cu sarutari,dezbracat,oral,limbi apoi sex normal,finalizat in pozitia misionarul.Stat putin de vorba,incepem usor iar cu sarutari,mangaieri si toate cele.La sugestia ei incercam un anal,continuam cu normal si finalizare pe piept.Nota overall:9Cadou:150 lei/ora. Probabil mai revin la ea 1
simona_44 Reputație: 11 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Stefan cel Mare Oras:Stefan cel Mare Postat Aprilie 4, 2015 Buna tuturor,Va multumesc pt recenziile voastre, m-au ajutat mult!Doresc sa recapitulez serviciile pe care le pot oferi : sex oral protejat (sau neprotejat daca nu exista "impedimente" in calea acestui lucru), sex normal si anal NUMAI protejate. Accept diverse fantezii, cum ar fi FK, cunnilingus, annilinigus, finalizari pe diverse parti ale corpului.Ma puteti gasi in zona metrou Stefan cel Mare, de obicei in intervalul orar 09.00-22.00, pretul este de 150 ron/ora, 100ron/finalizare (ce nu poate depasi maxim 25-30 minute).Mai locuiesc impreuna cu o prietena (pe care probabil o cunoasteti - Camy 0726.514.205), garantez absolut discretia si igiena in ceea ce priveste eventualele intalniri intime, mai multe detalii daca doriti putem discuta telefonic, unde promit sa raspund cu rabdare si pertinenta tuturor intrebarilor dumneavoastra!Nu uitati deci : SIMONA 44 ANI - 0730.685.856Va multumesc foarte mult pt atentie si sper sa petrecem impreuna clipe minunate si MEMORABILE! 1
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Nu ne-ai adus nimic nou....sau daca nu mai este Anuntul Telefonic acum veti veni toate aici cu astfel de strategii ca sa va ridicati topicurile?Va fi o frumusete de forum....spor la treaba!!
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Nu ne-ai adus nimic nou....sau daca nu mai este Anuntul Telefonic acum veti veni toate aici cu astfel de strategii ca sa va ridicati topicurile?Va fi o frumusete de forum....spor la treaba!!Prietene, ai fost tu la ea si-ai futut-o ca sa stii ce ii poate pielea? Iti spun io ca e mult peste nivelul multora de la top, si vezi ca sint altele care sint "praf" si isi promoveaza topicul postind un simplu "up". Pe alea nu le-ai vazut?
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Prietene sa-mi zici dupa ce bem un vin impreuna.Nu am fost la doamna in cauza si nu am postat referitor la calitatea serviciilor, cred ca nu citesti sau daca citesti nu intelegi ce se scrie.Doar ca doamna a fost prima care a vazut ca Anuntul telefonic nu mai merge si asa a si salvat 7 lei....si-a pus anuntul direct aici si asteapta clientii pe ziua de azi.Cred ca multe dintre ele se tem ca or sa inchida dracu' astia si forumul asta si atunci sa vezi cati clienti or sa mai aiba...
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Prietene sa-mi zici dupa ce bem un vin impreuna.Nu am fost la doamna in cauza si nu am postat referitor la calitatea serviciilor, cred ca nu citesti sau daca citesti nu intelegi ce se scrie.Doar ca doamna a fost prima care a vazut ca Anuntul telefonic nu mai merge si asa a si salvat 7 lei....si-a pus anuntul direct aici si asteapta clientii pe ziua de azi.Cred ca multe dintre ele se tem ca or sa inchida dracu' astia si forumul asta si atunci sa vezi cati clienti or sa mai aiba...Ok, atunci o sa-ti spun "ba". Se pare ca tu nu intelegi despre ce e vorba aici. Spui ca nu a venit cu nimic nou. Pai a venit cu poze noi, si are tot dreptul sa o faca pe topicul ei. Este un forum de curve si curvari care le permite si chiar le incurajeaza pe cele din prima categorie sa se auto-promoveze.A incalcat vreo regula?Nu, din contra, da' vorbim asa ca sa ne-aflam in treaba... 1 5
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Ba sa-i spui lui taica-tau.Nu am fost off-topic si abia astept sa le vad pe toate cum apar pe aici. Ma duc sa-mi fac provizii de floricele si bere si ma uit la voi ca la un film prost.PS. Ai actiuni la doamna sau la forumul asta? Daca da, nu sta asa linistit..
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 4, 2015 doamna parca seamana cu IKA
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Ba sa-i spui lui taica-tau.Nu am fost off-topic si abia astept sa le vad pe toate cum apar pe aici. Ma duc sa-mi fac provizii de floricele si bere si ma uit la voi ca la un film prost.PS. Ai actiuni la doamna sau la forumul asta? Daca da, nu sta asa linistit..Ba nesimtitule, hai sa nu pomenim pe-aici despre parinti, da?Baga-n tine bere si floricele pina faci poc, iar daca filmul e prost, schimba canalu'!PS: da, am actiuni la ea, si da, stau foarte linistit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum