Sari la conținut

Metode de marire a penisului

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Mi-am adus aminte de un banc. Cica cercetatorii (probabil britanici) au inchis o maimuta intr-un birou. S-au uitat pe gaura cheii sa vada ce face cand e singura. Si au vazut ochiul maimutei care se uita pe gaura cheii sa vada ce fac cercetatorii. Concluzia: nu va puneti cu maimuta!

:iagree . Semnat - nellu76-cercetatorul.

• Oras:Satul cu ministri
Postat

NU VREAU MARIREA PENISULUI ---vreau MICSORARE

Undeva mai sus ti-am recomandat pe doctorul CIOMU care este expert in micsorarea penisului.

Dar daca nu ajungi la el. eu iti propun sa o lasi asa pentru posteritate, precum TERENTE regele baltilor, daca ai auzit de el.

O legenda spune ca la facultatea de medicina intr-un borcan mare cu formol se gaseste expusa pula lui Terente, cea mai mare pula vazuta pana atunci si care ar avea tatuta pe ea FUT TARE SI APASAT.

Asa ca las-o asa cum e si doar du-te si tatueaza-ti si tu pe ea FUT TARE SI APASAT, sau ca sa fii mai original ceva de genul EU AM VRUT MAI MICA DAR EA E MARE., ca la cati centimetri zici ca are intra tot tetxtul oricare ar fi el.

Si asa o sa ramai si tu in istoria pulilor de exceptie intr-un borcan cu formol cu o ethicheta cu numele tau pe ea si o sa il detronezi pe TERENTE.

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

D-omnule DINOZAUR e super tareeeee .....sa fac tatuaj pe gigantul meu de penis dar -NU DOARE???? iaaaaaaaaooooooo-atunci sa vezi!!!!!!!ami fac EXCELENT SFAT!!!!!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce-avem noi aici? Da' ce-avem noi aici?  Pai avem o telenovelaaaaaaaaaa....Un curvar babagont si movuliu, face la o betie un baiat, care iese mare in pulete si mic in neuronete. Asta micu' si pulosu' e tare mandru de chestiile astea si de semianalfabestismul sau si se baga in vorba cu maestrii curvari de pe un forum de futut. Astia, blambeci,pun botu' si fac trafic pisicului manelist , dar nu inteleg ca fred asta nici nu exista. Si traficul creste in continuare, lucru care nu e rau ,atat cat ramane pe DG si nu transforma threadurile fetitelor in noi telenovele, manele si vorbarie goala. Howgh!

• Like 1
Postat

Ce-avem noi aici? Da' ce-avem noi aici?  Pai avem o telenovelaaaaaaaaaa....Un curvar babagont si movuliu, face la o betie un baiat, care iese mare in pulete si mic in neuronete. Asta micu' si pulosu' e tare mandru de chestiile astea si de semianalfabestismul sau si se baga in vorba cu maestrii curvari de pe un forum de futut. Astia, blambeci,pun botu' si fac trafic pisicului manelist , dar nu inteleg ca fred asta nici nu exista. Si traficul creste in continuare, lucru care nu e rau ,atat cat ramane pe DG si nu transforma threadurile fetitelor in noi telenovele, manele si vorbarie goala. Howgh!

D-nle PICION nu te lua de MACIUCA mea..EU chiar exist asa analfabet dar e important ca AM MACIUCA MARE DE 24.sigur esti INVIDIOS PE MACIUCA MEA!!!!!!!!da chiar asaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
  • Oras:cluj-napoca
Postat

fredy dragul meu,asculta un sfat eu nu zic ca nu este bine sa ai o scula mare dar iti spun eu ca daca o aveai maxim 22 de cm era cea mai tare mai mare nu trebuia,degeaba o ai mare daca nu o poti baga toata in pasarica.dar tu nu esti de vina tati este de vina ca este asa dotat.salutari de la cluj

Postat

fredy dragul meu,asculta un sfat eu nu zic ca nu este bine sa ai o scula mare dar iti spun eu ca daca o aveai maxim 22 de cm era cea mai otat.salutari de la cluj

Sa inteleg ca dvs ati fost cu tata la femei in CLUJ,cand a fost in delegatie????tata o are de 22
Postat

Fredy tata, tu chiar nu faci nimic toata ziua? Tu la orice ora esti pe forum. Mai putin si cand o sa deschid frigiderul o sa dau tot de tine. Puna dracu mana pe carte si mai citeste (invata) si tu ceva. Ca stii cum se spune, vremea pulii trece (chiar daca e mare). Si nu cred ca, virgula, cineva o sa te aprecieze doar pentru ceea ce scri pe forum.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fred24 ai un nick-name nepotrivit.Cel mai bun nick-name pentru tine ar fi Fat-Frumos-Cu-Doi-Neuroni-Si-Palosul-De-Foc

Postat

ei ei fredy dragule,nu stiu poate am fost cu tata-l tau la excorte cand a fost in delegatie in cluj.sincer cu tine as vrea sa maduc la o excorta sa vedem cum te descurci cu mult laudatul tau maciuca!!!!!!!!

Postat

O legenda spune ca la facultatea de medicina intr-un borcan mare cu formol se gaseste expusa pula lui Terente, cea mai mare pula vazuta pana atunci si care ar avea tatuta pe ea FUT TARE SI APASAT.

Nu e legenda :lol: se afla la I.M.L. si tatuajul zice "Fut bine si apasat la cioc", de unde reiese ca Terente era fan deep throat. Ori asta ori era zoofil, cu inclinatii ornitologice.

Dovada atasata:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/b/b3/Penis_terente.jpg

Fred... succes in gasirea tatalui pierdut. Vezi ca si Afriq a batut tara-n lung si-n lat. Pina la urma, poate gasesti vreo 10 tati.

Bafta!

Darkness

Postat

Afriq, auzi ce zice "intunecatu": nu-l vrei pe fredy? Eu ti-l dau cu tot dragul. Voi oricum, va si potriviti (la marime). 

P.S. Am o intrebare: fredy nu o fi cumva frate cu copilul... care amusina forumul asta in urma cu cateva luni? Nu stiu, intreb.

Postat

:clapp :clapp :clapp :clapp :clapp

@Darkness, mare adevar ai grait cu tatii.

Oricne are o mama numai una, dar tati multi, unul a pus o mana, altul un picior, altul o pula, etc. si asa iese un fredut.

Postat

nelule spui tu ceva,numai ca copilul nebun nu se lauda cu o maciuca asa de mare,dar nu se stie poate a crescut intre timp mataranga in pantaloni cum a dat caldura dupa atitea ploi.

respectele mele.

Postat

Nu e legenda :lol: se afla la I.M.L. si tatuajul zice "Fut bine si apasat la cioc", de unde reiese ca Terente era fan deep throat. Ori asta ori era zoofil, cu inclinatii ornitologice.

Dovada atasata:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/b/b3/Penis_terente.jpg

Fred... succes in gasirea tatalui pierdut. Vezi ca si Afriq a batut tara-n lung si-n lat. Pina la urma, poate gasesti vreo 10 tati.

Bafta!Eu nu caut un tata fratelo caut sa ma simt bine si sa fut cat mai mult Asta nu intelegeti voi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darkness

Postat

:clapp :clapp :clapp :clapp :clapp

@Darkness, mare adevar ai grait cu tatii.

Oricne are o mama numai una, dar tati multi, unul a pus o mana, altul un picior, altul o pula, etc. si asa iese un fredut.

[ /quote]P Probabil de la dvs mostenesc INTELIGENTA d-nle DINOZAUR daca ati contribuit la facerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat

:laugh2 :laugh2

[ /quote

prefer ANAL-vai de gaozul lui ALBA-CA--ZAPADA s-ar caca imprastiat 1 an de zileeee!!!!!!!!

Postat

Majoritatea bărbaţilor recunosc că sunt mai preocupaţi de părerea prietenilor în ceea ce priveşte mărimea penisurilor lor decât de ceea ce cred partenerele lor de viaţă despre acelaşi subiect, potrivit unui studiu recent, informează Mediafax.

În timp ce majoritatea bărbaţilor au insistat pe ideea că mărimea nu contează în dormitor, mulţi dintre ei au recunoscut că se simt nesiguri în comparaţie cu alţi prieteni.

Profesorul Annabel Chan Feng Yi, doctor în psihologie clinică la Universitatea Victoria, Canada, a realizat un studiu online despre cum îşi văd bărbaţii propriul corp, cercetarea fiind efectuată pe un eşantion de 738 de voluntari.

Ea a descoperit că majoritatea bărbaţilor, cu vârste cuprinse între 18 şi 76 de ani, se simt nesiguri în ceea ce priveşte greutatea lor, construcţia fizică, dar şi mărimea penisului lor.

Şi, în loc să fie preocupaţi de ceea ce cred iubitele despre fizicul lor, mulţi dintre bărbaţi au recunoscut că este mai importantă părerea prietenilor lor.

Preocuparea bărbaţilor privind mărimea penisului a avut de puţine ori de a face cu satisfacerea partenerelor, spune Chan.

"Mereu a fost vorba de o comparaţie între bărbaţi. Mulţi s-au simţit nesiguri în ceea ce priveşte mărimea penisului lor în medii în care alţi bărbaţi îşi pot vedea corpul unul altuia, de exemplu, vestiarele din sălile de gimnastică", a adăugat doctorul Annabel Chan Feng Yi.

Ea a spus că cei care suferă de sindromul "vestiarului" sunt, de fapt, mulţumiţi de mărimea penisului lor atunci când vine vorba de o comparaţie cu alţi prieteni.

Dorinţa de a concura cu alţi bărbaţi a condus la o obsesie privind construcţia fizică, mai ales în rândul homosexualilor care au participat la studiu, mai scriu cei de la Daily Mail.

Studiul a demonstrat că presiunile sociale privind imaginea corpului nu le afectează doar pe femei, bărbaţii fiind şi ei preocupaţi de acest lucru, însă ei nu au un cadru potrivit pentru a discuta între ei sau pentru a cere sfaturi, a continuat doctorul.

"De asemenea, studiul a evidenţiat că este urgent să se integreze în studiile viitoare experienţele celor care se confruntă cu obezitatea", a spus doctorul Chan.

În timp ce bărbaţii par să nu pună preţ pe părerea iubitelor despre mărimea penisului lor, studiile recente arată că acest lucru este foarte important pentru femeile din secolul al XXI-lea.

Astfel, femeilor le-au fost arătate câteva imagini cu bărbaţi, în diferite combinaţii de înălţime, construcţie a corpului şi, desigur, lungime a penisului.

Când li s-a cerut să evalueze gradul de atractivitate al fiecărui bărbat, mărimea penisului a fost considerată cel mai important factor, potrivit studiului apărut în publicaţia Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).

Cercetătorii de la Universitatea din Ottawa, Canada, au descoperit că, în timp ce opţiunile femeilor sunt influenţate de o varietate de caracteristici fizice - bărbaţii înalţi şi laţi în umeri sunt favorizaţi în detrimentul celor scunzi -, mărimea penisului a dominat în ceea ce priveşte calificativul acordat reprezentanţilor sexului tare.

Sursa

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

de pompe am auzit ca ar functiona cat de cat, dar eu ti-as recomanda mai degraba mansoane pt penis : nu ti-l fac mai mare, doar ti'l..imbraca..si sunt tot felul..chiar si seturi...cu tot felul de striatii sau mai stiu eu ce. in felul asta o penetrezi chiar tu dar ea se simte mai bine. 

Uite aici un link cu pompe daca vrei sa vezi mai multe modele: spam

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Se poate  mari penisul cu suplimente pe baza de plante sau cu extendere  de marire penis. Cel mai cunoscut si eficient supliment de care am auzit pan ain prezent este editat crap. Functioneaza aproape pe orice tip de metabolism si nu provoaca nici efecte secundare!

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

. Functioneaza aproape pe orice tip de metabolism si nu provoaca nici efecte secundare!

LABA  e sfanta bai nene...si chiar ca e compatibila cu orice tip de metabolism :laugh2

Nu sunt vorbe la misto...vorbesc din proprie experienta :laugh2

• Oras:EUROPA
  • Oras:EUROPA
Postat

@SOFISTICATU , dar si pentru laba trebuie sa ai pula 

:slap2  :251x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...