indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 23, 2022 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 23, 2022 Si ce domnisoara....
Sabina100 Reputație: 2439 Postat Iunie 24, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Iunie 24, 2022 La 23.06.2022 la 10:57, indragostitul a spus: Si ce domnisoara.... Ce de povești, ce de povești, Doar timp să ai, să le citești! Am parcurs așa pe seară, 3 file din ... povestioară. Pe scurt, că pe lung n-am timp Chiar nu am de ce să mint. Și-aș întreba pe-ndrăgostit Nostalgic văzând că se-arată, Doar amintind acum de fată: Ar merge cu ea la nomol Cu blondy pe la Techirghiol Așa, de dragul terapiei, Ca să nu zic...de-al poeziei?😄 1 1
indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 25, 2022 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 25, 2022 10 hours ago, Sabina100 said: Ce de povești, ce de povești, Doar timp să ai, să le citești! Am parcurs așa pe seară, 3 file din ... povestioară. Pe scurt, că pe lung n-am timp Chiar nu am de ce să mint. Și-aș întreba pe-ndrăgostit Nostalgic văzând că se-arată, Doar amintind acum de fată: Ar merge cu ea la nomol Cu blondy pe la Techirghiol Așa, de dragul terapiei, Ca să nu zic...de-al poeziei?😄 De ce nu? PS . Ai putea scoate un volum de poezii 🙂
Edwardb Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Buna sunt nou pe aici, daca topicul mai e valabil ... saptamana ce vine trec pe la Tm in vizita la prieteni si ne putem vedea... da-mi msg
roz_cotetu Reputație: -24 Postat August 27, 2022 Telefon: Yahoo Oras:SM Telefon: Yahoo Oras:SM Postat August 27, 2022 Acum 6 ore, Edwardb a spus: Buna sunt nou pe aici, daca topicul mai e valabil ... saptamana ce vine trec pe la Tm in vizita la prieteni si ne putem vedea... da-mi msg Nu cred ca mai e valabil
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 20, 2022 On 8/27/2022 at 8:11 PM, Edwardb said: Buna sunt nou pe aici, daca topicul mai e valabil ... saptamana ce vine trec pe la Tm in vizita la prieteni si ne putem vedea... da-mi msg Tinand cont ca topicul a fost facut in 2013 probabil si-a gasit destui pana acum 😂 1
kelu4u Reputație: 81 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:Middle of nowhere Disponibila Oras:Middle of nowhere Disponibila Postat Octombrie 20, 2022 3 hours ago, Boltzmann said: Tinand cont ca topicul a fost facut in 2013 probabil si-a gasit destui pana acum 😂 Daca nu trec si eu sapt viitoare pe la Timisoara 🤣
sngro Reputație: 1294 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Octombrie 28, 2022 La 20.10.2022 la 12:09, Boltzmann a spus: Tinand cont ca topicul a fost facut in 2013 probabil si-a gasit destui pana acum 😂 Creca deja e maritata de doua ori, grasa si vre-o 3 copii . Desi stiu aproape tot ce se poate stie despre internet si retele sociale, chiar la nivel de programator intr-o perioada, inca raman suprins . Desi doar intr-un sens si involuntar s-a comunicat cu cineva din trecut care in acest moment poate fi oriunde, poate sa nu mai fie, poate sa si fi uitat ca a avut aceste conversatii pe internet. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum