copilulnebun Reputație: -1 Postat Februarie 28, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 28, 2013 Epopeea Blondei de la Timisoara continua: Catalin Sandu Babarosae va transmite direct din rect, de la fata locului urmatoarele: ....... daca si cu parca se plimbau intr-o baraca.......... Si in veci vecilor AMIN! Sa va readuc aminte intervalul precizat de Oly (asa cu aproximatie) : O ETERNITATE, DOUA ETERNITATI, TREI ETERNITATI, numai ca la blondina nemarginitul este finit ca la Parmenide sau cel putin asa crede ea.... Tropicane iti spun eu luna, a treisprezecea conform calendarului Mayas. Sunt convin ca o stramoasa de-a lui blondy a ajutat la intocmirea acestuia. "incheiere", cred ca blondina si cu DEX-UL in fata nu stie semnificatia acestui cuvant. In sinea ei eu cred ca e cea mai fericita, iar rasul e de fapt un ranjet prelung care arata asa-zisa superioritate pe care o are asupra voasta si mai ales asupra "alesului". Asta să i-o spui lu' Mutu cand prizează coca dă pă sânii lu' pitzi in club. :waytogo INCHEIEREA.....????: Reiau introducerea, deoarece vreau ca macar acest post/pamflet sa aiba un inceput si un sfarsit:Un citat din puțzele ( pardon am vrut sa zic puțurile) gândirii blonde:"daca visele se transforma in realitate, nimic nu poate fi mai bun." ........... ???Aprob acest mesaj
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Blondynekiss, vad ca esti dezghetata rau, ce zici daca dau o inghetata la Bucuresti? Te rupi 2 zile de Timisoara. Sunt sigura ca sunt multi care vor sa te cunoasca aici in Bucuresti.Blondino, vezi ca esti invitata de o fata la inghetata... ))
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 1, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 1, 2013 Asa ca blondy, te rog, mai amana momentul intalnirii cu the one! nellu76, vrei sa te caute The One cu bastonul? Si vrei sa-ti ridici in cap toti comunitarii, pardon, intreaga comunitate?
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Buna dimineata! Ca sa ii raspund plangerii lui @maseuza_ramona mai apar din cand in cand si eu pe aici. @toti - asa cum am mai zis, intalnirea va avea loc in prima parte a lunii aprilie, asa ca nu mai e mult pina atunci si sper ca multe din intrebarile voastre isi vor gasi raspunsul. Doar in caz extrem (sanse extrem e scazute, chiar improbabile) sa apara vreo amanare.@Nellu76 - Nivelul de transpiratie va fi destul de crescut, cel putin in prima zi. Dupa aceea se poate sa fim mai deshidratati! Scepticismul tau se va putea extinde si la nivelul de transpiratie? Sper ca nu vrei sa scot ca dovada cearseafurile ude! Nu de alta, dar pana sa le prezint comunitatii, se vor usca!@cautatorul - felicitari pentru revenirea la nick-ul consacrat. Sper ca prin multele reincarnari nu ai pierdut nimic din vioiciune.Actiunea cu bastonul... se poate transforma in maciuca, mergand pina la bazooka! Vanatoarea e pasiunea mea!@Ventrino - nu m-am lamurit la faza cu "superioritatea"!si, in final... @copilnebun - nu mai da omule citate kilometrice!!! Zi si tu "@cutare" ca te intelege lumea la ce te referi! Sau uita-te si tu la ceilalti colegi cum mai sterg din continutul citatului.O zi cum va doriti.
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 P.S. daca nu am posibilitatea de editare, asta e! @Ventrino - sper ca esti fericit de aprobarea primita de la @copilnebun
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 1, 2013 nene Cautator, m-a cautat the one, dar a fost de treaba. Chiar ma speriasi putin, dar mi-a trecut. Iar pentru intaistatatorul the one(ca pana nu se intampla nimic,asta e), daca ne arati cearsaful cu putin rosu pe el, atunci esti foarte tare. Numai sa nu fie verde, de la fiere.
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @nellu76 - rosu??? Crezi ca o transez? Mergem la o intalnire cu aspecte sexuale nu la un macel, batalie sau meci de box!
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 1, 2013 Am specificat, putin rosu, o pata mica acolo. De ce sa nu fim optimisti, poate ai noroc. Gandeste pozitiv si mai ales optimist, intaiule! S-ar putea sa fi chiar inataiul sa primul, cum vrei sa-i spui.
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 1, 2013 De martisor, cu drag,Ventrino
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 1, 2013 Daca blodynekiss se va intalni cu ginapoenaru69, cred ca ar fi bine ca cele doua thread-uri sa fie unite si rezultatul sa fie "agatat" la loc de cinste. Extrem de rar gasesti femei frumoase, inteligente si fidele si ar fi pacat sa nu "concentram" scrierile acestor minuni vii.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 Multumesc, Ventrino!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 Confirm cele spuse de The One! Il astept cu nerabdare...si da @nellu76 ...va fi primul...acum depinde ce intelegi prin asta!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 @Euflo nu vazusem invitatia Ginei, imi spusese cineva de ea , dar nu am apucat sa o citesc. @Gina imi place inghetata, dar cu venitul in Bucuresti cel putin pentru moment imi e mai dificil fiind prinsa in niste proiecte la munca si urmand sa fiu plecata din tara doua saptamani.Daca as fi putut as fi venit...la fel cum as fi facut cu The One pentru facilitarea intalnirii.Nu spun nu niciodata, mai ales ca topicul tau a fost unul dintre primele citite de mine pe acest site.Ma bucur ca-ti indeplinesti dorintele! Obesdatu' ! Nu te-am mai vazut de cateva zile online...ti-am dus dorul! ( nu fac misto)
grindu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 blondycu, cum facem sa vorbim ? vreau sa cunosc si pe altcineva din timisoara in afara de oameni in varsta.
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 1, 2013 Obsedatu' ! Nu te-am mai vazut de cateva zile online...ti-am dus dorul! ( nu fac misto) As prefera sa faci misto...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 As prefera sa faci misto... Na...bine, nu mai zic nimic.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Ai ramas interzisa blondino...........tocmai tu???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 In fata lui...da...de ce?...nu stiu Dar totusi il chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca nu vrea
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Aha...si pe necunoscute...incearca pe stilul lui sa vezi cum vrea
Angel Reputație: 244 Postat Martie 1, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 1, 2013 ce s-a mai intamplat pe aici ? N-am mai intrat de cateva vreme..
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 muuulteeeee!!!!!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @angel........citeste si trage concluzii cu voce tare,sa auzim si noi.........
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 1, 2013 blondy, spuneam ca va fi primul barbat in trecere prin Timisoara cu care tu te intalnesti. Nu stiu la ce te gandeai tu...Iar tu cactuse, vad ca pe toata lumea pui la treaba. Mie imi dadusi tema, lui Angel la fel. Tu vrei sa ne lasam de meserie si sa ne apucam de alte cele?
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 Pai parca zicea cineva ca face un rezumat?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @nellu76...e 1martie manca-ti-as...macar azi sa fim si noi seriosi,da??? Mai rau ar fi sa ne lasam de `àlte cele` si sa ne apucam de meserie.............vai hormonii nostri ar fi...zau daca te mint
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum