blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 La mine 13 e cu noroc si 69 cu placere ...
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Da da da ! Locul lui special, pe hol, cu camesa rupta si bumbii sariti, cu mana .... ufff la ce prostii ma gandesc io amu ! Ptiu drace !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 Offf...mi-e dor deja...stii tu Scart de ce... si tu Afriq
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 La mine 13 e cu noroc si 69 cu placere ... Ma bagi la ganduri fata. Nu vezi ca THE ONE e numa ochi ?
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 The One are locul lui special Si ZADOI?!?....nu ca m-ar interesa soarta lui, dar imi place sa ma bag ...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 pai ti-am mai explicat eu care cum in ce fel si ordinea...nici eu nu mai stiu la cati apareti
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 pai ti-am mai explicat eu care cum in ce fel si ordinea...nici eu nu mai stiu la cati apareti Pai mai conteaza ordinea???
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 Ce de apucaturi pe aici. Nu ii e dor la blonda de mine si va e dor voua
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Pai mai conteaza ordinea??? Normal, sa stie oamenii cum sa vina la Timisoara, nu ?
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 Sa vina buluc alde ZA
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Nu ii e dor la blonda de mine si va e dor voua Sincer, nu....Dar o cafea v-as face daca ajungeti dupa :bye
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 cactusjack73: parerea mea sincera este ca blondyne este o frustrata care incearca sa-si gaseasca `fericirea` pe un foeum de curvi Mai oameni buni dar Metalica asta ce mai cauta inca pe aici?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Mai oameni buni dar Metalica asta ce mai cauta inca pe aici? Se mai trezeste si el scriind, din cand in cand.
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 Sincer, nu....Dar o cafea v-as face daca ajungeti dupa :bye N-auzisi fratica ca nu bea cafea? doar a declarat-o in postarile 14, 29, 37,143, 514, 879,993, 1007.... ptiu am luat-o pe calea "metalistului de neuitat" Blondooooooooo te urmaresc peste tot
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 N-auzisi fratica ca nu bea cafea? doar a declarat-o in postarile 14, 29, 37,143, 514, 879,993, 1007.... ptiu am luat-o pe calea "metalistului de neuitat" Blondooooooooo te urmaresc peste tot Cafeaua o fac pentru voi, ca o forma de consolare (pt ZAOAN,ZADOI, ZAPATRU,ZAs.a.m.d.)
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 ZAOAN nu bea decat ceai verde ca sa se mentina in forma si eu beau doar apa de la flori Pe ZA4 l-am intrebat dar al dracu bulangiu sta doar pe invisible ca sa ne traga clapa
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 ZAOAN nu bea decat ceai verde ca sa se mentina in forma si eu beau doar apa de la flori Pe ZA4 l-am intrebat dar al dracu bulangiu sta doar pe invisible ca sa ne traga clapa ZAFOUR ? Am cam lipsit la apel fratilor ... aaa ... pana la cat se intinde lista ?
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 ZAOAN nu bea decat ceai verde ca sa se mentina in forma si eu beau doar apa de la flori Pe ZA4 l-am intrebat dar al dracu bulangiu sta doar pe invisible ca sa ne traga clapa Eu beau cafea caci n-am probleme cu forma fizica. Nu-s ca ZAOAN sa am nevoie sa merg la sala. Practic cu asiduitate sporturi de performanta gen Sticlsm, Coniac-canoe, Halbere. Sporturi ce imi dezvolta in mod armonios atat fizicul,cat si intelectul.
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 ZAFOUR ? Am cam lipsit la apel fratilor ... aaa ... pana la cat se intinde lista ?Ia legatura cu mine si iti dau un bon de ordine. Te sfatuiesc sa te angajezi ca vatman pe tramvai, asa vei fi si in trecere prin Timisoara si sansele tale cresc.
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 ZAFOUR ? Am cam lipsit la apel fratilor ... aaa ... pana la cat se intinde lista ? Pai mai sint inca multi ca mai e unul cu doua clone tot cu ZA si mai e si ala micu si nebunu care tot incearca sa se bage in fata. Dar ala nu se pune ca e tot numai o clona
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 17, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 17, 2013 Io ma jur ca nici nu mai sunt curios cine e the one, mai curios is cine sunt puradeii astia mici: zaone, zadoi, zatrei si care or mai venii )
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Ia legatura cu mine si iti dau un bon de ordine. Te sfatuiesc sa te angajezi ca vatman pe tramvai, asa vei fi si in trecere prin Timisoara si sansele tale cresc. Frate ZATREI ... poi io mi-s in TM fratioare deja. Bon de ordine de ce ? Man poi io fui primu de iesii cu blondy ... poate ca nu stii. Nu imi trebuie bonuri de ordine daca vreau sa o vaz, sincer ! Voua poate !
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Io ma jur ca nici nu mai sunt curios cine e the one, mai curios is cine sunt puradeii astia mici: zaone, zadoi, zatrei si care or mai venii )ZAOAN e the one (asa se citestii bre) Apropo, ati pus mana pe el? Zatrei nu-i sigur !
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Copilnebun,mai nou vad ca ai terminat cu blondina si ai facut obsesie pt mine...ba baiatule,nu ma frec si nici sex la webcam nu fac...ce nu ti-e clar?Puteam sa pun si eu toata conversatia cap coada aici,nu doar anumite fraze rupte din context...dar m-as murdari prea rau punandu-ma la mintea unui psihopat ca tine...dar daca tii mortis,ti-o pun....conversatia.)
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Baietzi, hai sa nu poluam threadul fetei cu certuri, nu cred ca are sens, plus ca nu este normal sa se posteze discutii private aici. Pentru cei ce doresc FIGHT ... exista PM si chat !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum