ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Frate ZATREI ... poi io mi-s in TM fratioare deja. Bon de ordine de ce ? Man poi io fui primu de iesii cu blondy ... poate ca nu stii. Nu imi trebuie bonuri de ordine daca vreau sa o vaz, sincer ! Voua poate ! Conditia esentiala e sa fi in trecere prin Timisoara, nu din Timisoara. Bon de ordine,ca sa nu ne calcam pe picioare. Ai iesit deja cu blondy??? si ZAOAN stie?!? parca trebuia sa o scoti doar la un suc.....
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Conditia esentiala e sa fi in trecere prin Timisoara, nu din Timisoara. Bon de ordine,ca sa nu ne calcam pe picioare. Ai iesit deja cu blondy??? si ZAOAN stie?!? parca trebuia sa o scoti doar la un suc..... Frate ... tu vrei sa stii secretul focului ?
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 17, 2013 La un moment dat incepuram sa-l cautat pe the one. Fara succes se pare. Credeti ca ar fi o utopie sa-i cautam pe cei n-ZA? Asa, for fun.
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 Lasa Nellu76 ca ne cauti in Timisoara cand ne calcam pe calcaie sau cand stam la coada. Cineva trebuie sa ne dea si noua cate o bere nu?
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Frate ... tu vrei sa stii secretul focului ?Nu....ca ma ard...
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 Nu....ca ma ard... Alooo treiarule!!! Arde-te bre cu focul, ca doar nu vrei sa te ardem noi frateeee
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Alooo treiarule!!! Arde-te bre cu focul, ca doar nu vrei sa te ardem noi frateeee De ce sa ma ardeti pe mine?!?Pe altcineva nu vreti? gata o tulesc spre Timisoara !
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Nu....ca ma ard... Mai bine. Si apropos ... THE ONE stie ca am iesit cu ea, doar suntem precini !
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Mai bine. Si apropos ... THE ONE stie ca am iesit cu ea, doar suntem precini ! Asa e. Prietenul la nevoie se cunoaste
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 17, 2013 Baietzi, hai sa nu poluam threadul fetei cu certuri, nu cred ca are sens, plus ca nu este normal sa se posteze discutii private aici. Pentru cei ce doresc FIGHT ... exista PM si chat ! Maxule , scarba aia mica de copil deja e la a treia banare in timpul in care ai lipsit. Crede-ma ca merita cu prisosinta orice injurie care i se aduce. Nu e vorba de vreun fight ci de un descreerat.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 17, 2013 Mai bine. Si apropos ... THE ONE stie ca am iesit cu ea, doar suntem precini ! Aoleuuu deci eu sint THE ONE ?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Maxule , scarba aia mica de copil deja e la a treia banare in timpul in care ai lipsit. Crede-ma ca merita cu prisosinta orice injurie care i se aduce. Nu e vorba de vreun fight ci de un descreerat. Am inteles, am mai citit din urma, sa ma pun in tema ... ma refeream ca nu mai trebuie bagat in seama, ignorat complet. Aoleuuu deci eu sint THE ONE ? Cam tarziu aflasi bre !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 17, 2013 Blondy a incercat prima si n-a reusit desi a facut eforturi mari in sensul specificat de tine. Cu mine personal dupa vreo doua convorbiri private a cedat psihic si a declarat ca nu doreste sa ma mai cunoasca. Am plans de ciuda vreo doua zile incontinuu :laugh2
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 @unforgiven, mars si ia-ti pastilele !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 Cred ca e cazul sa ne oprim si sa nu mai acordam atentie genului astora de postari...(inclusiv eu)
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 cineva sa sune la 112 !!!! asta micu si nebun nu mai apuca dimineata!!! Face clabuci mai rau ca Vadim
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Martie 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 17, 2013
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Alt The one?!?????? haollleeeeeuuuu !!!!!!!! Ma retrag ca o iau in freza....
fuck me - i'm famous Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:Fuck Me - I'm Famous Oras:Fuck Me - I'm Famous Postat Martie 18, 2013 Am citit tot threadul, cineva imi datoreaza cel putin doua cafele.Frumoaso, (blondynekiss) mesajul din cadrul userul meu nu ti se adreseaza, dar e pe jumatate adevarat. Pentru moment, mesajul meu pentru tine e ca voi reveni cat de curand in Timisoara.Nu ma face sa beau doua cafele singur, s-ar face 4....
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 18, 2013 Am citit tot threadul, cineva imi datoreaza cel putin doua cafele.Frumoaso, (blondynekiss) mesajul din cadrul userul meu nu ti se adreseaza, dar e pe jumatate adevarat. Pentru moment, mesajul meu pentru tine e ca voi reveni cat de curand in Timisoara.Nu ma face sa beau doua cafele singur, s-ar face 4....@shadowX, vin eu daca-ti trage iar clapa... :bye
ZaShadow Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Cu toate ca m-am suparat pe adminul acestui forum si m-am lasat de sportul recenziilor, nemaivrand sa contribui niciodata cu nimic util pe aici, nu ma pot abtzine sa nu comentez la acest fabulor thread, din care recunosc ca n-am citit nici macar un sfert dar se vede de la departare ca e cel mai lung si mai urmarit thread In primul rand fratzilor eu sunt Ză uan en onli ȘedăuX. Am vazut ca s-a facut vreo 2 confizii aici, una chair si de admin si li s-a acordat la altzii acest titlu faimos. Adminul poate verifica oricand adresa de mail de pe care m-am inscris si va vedea ca doar eu o folosesc, deci numai eu pot fii originalul Cat despre Blondina, mai baietzei, Za uan, Za doi si Za trei, voi atzi vazut macar o poza de-a ei? Fratilor, mie nu mi-a tras clapa ca n-am ajuns niciodata sa stabilesc fix o intalnire cu ea. Dar eram curios s-o vad live fatza in fatza si sa-mi dau seama de fapt ce vrea si ce cauta ea. Pentur ca din poze sincer mie nu mi s-a parut ca arata tocmai bine. Mai exacta pare grasa cu o fatza comuna si pistruiata si nu-tzi inspira tocmai o erectzie la prima vedere. Dar as fi aceptat sa ma intalnesc cu ea la o cafa daor asa, de curiozitatea studiului. Daca era prea urata n-aveam eu stress ca stau cu ea la o cafa, ca-i abuream pe cei care ne vedeau impreuna ca-i o fosta colega de scoala, servici, vecina de la bloc sau ceva. Poate asta va edifica un pic si pe voi de ce o arde ea aiurea pe aici si-i place sa va puna pe jar si sa se simta dorita. Pentru ca-i urata fratzilor si probabil sufera de abstinentza Si acum sa citez niste clasici care-I plac mie in legatura cu visele blondinei: "Orice vis devine realitate daca esti tampit.... Potzi fii pus la loc cu medicamentul potrivit!" Parazitii, pentru necunoscatori, iar cei care au urmarit ce-am scris si pe forumul vechi de TM stiu ca-s mare fan... Oricum acest thread e delicious si constituie o dovada clara ca prostia umana nu are nici un fel de limite... Deci ii urez blondinei cat mai multe pagini pe thread, ca de altceva sigur n-o sa aiba parte saracutza de ea troll = ban
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 18, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 18, 2013 Cat despre Blondina, mai baietzei, Za uan, Za doi si Za trei, voi atzi vazut macar o poza de-a ei? Fratilor, mie nu mi-a tras clapa ca n-am ajuns niciodata sa stabilesc fix o intalnire cu ea. Dar eram curios s-o vad live fatza in fatza si sa-mi dau seama de fapt ce vrea si ce cauta ea. Pentur ca din poze sincer mie nu mi s-a parut ca arata tocmai bine. Mai exacta pare grasa cu o fatza comuna si pistruiata si nu-tzi inspira tocmai o erectzie la prima vedere. Dar as fi aceptat sa ma intalnesc cu ea la o cafa daor asa, de curiozitatea studiului. Daca era prea urata n-aveam eu stress ca stau cu ea la o cafa, ca-i abuream pe cei care ne vedeau impreuna ca-i o fosta colega de scoala, servici, vecina de la bloc sau ceva. Poate asta va edifica un pic si pe voi de ce o arde ea aiurea pe aici si-i place sa va puna pe jar si sa se simta dorita. Pentru ca-i urata fratzilor si probabil sufera de abstinentza Ce struguri acrii nene! Si sunt si cam sus si nu ajungi la ei. Esti jenant de penibil si te limitezi la a jignii o femeie care ti-a dat cu flit, de musculite. Ai ramas si fara loc de joaca se pare si nimeni nu mai asculta de tine cel atotstiitor.
ZaShadow Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Petrisor draga, am un citat si pentru tine:"Ai scapat de la sapa? Ai dat de bani si evadezi? Noi te vedem, te ignoram oricum TU NU CONTEZI!" PS: Platinum member si n-ai citit regulamentul forumului? Pai tu meriti ban mai mult decat mine. Cum sa jignesti un membru care n-are absolut nimic de impartit cu tine si nici macar n-a pomenit de tine ceva? Se accepta asa ceva pe aici? Sau regulamentul se aplica daor la mine? "Esti jenant de penibil"? Dragutza si civilizata expresie... Eu sa-mi spun parerea despre tine ma abtzin mai bine. Bine ca de cel care a postat inaintea mea si a injurat-o pe blonda ca la usa cortului nu te-ai legat. Doar cu mine ai tu treaba Eu am jignit o tziganca care mi-a dat tzeapa si m-a mintzit in fatza, plus ca m-a facut sa pierd cateva ore din viatza mea aiurea si asta a fost considerat exagerat. Oare nu-I exagerat sa zignesti un om care n-are absolut nici o treaba cu tine daor asa, for fun, sa te simtzi tu important? Astept cu nerabdare sa vad cum se aplica regulamentul in cazul tau, doar asa, de curiozitate....
ZaShadow Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2013 Si apropo de contul asta nou al meu. E ok.. Stergetzi-l si pe asta! Oricum sunt prea multzi frustrati pe aici care-s de-a dreptul revoltatzi ca altzii isi permit mai multe decat ei si incep s-o ia la modul personal...
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 18, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 18, 2013 Instigarea ta la violenta in acel caz trebuia nu sa iti atraga o urecheala ci o banare directa. Nu este in politica forumului astfel de comportamente reprobabile. In acest topic continui cu jigniri la adresa unei femei doar pentru simplul fapt ca nu a dat curs invitatiei tale si iarasi ai pierdut ceva din viata. Pai cred ca ti-a descoperit caracterul real nu cel ascuns aici in spatele unui nickname. Nu ai putut "sa o ai" si o acoperi cu tot felul de cuvinte tendentioase. Fii totusi barbat si accepta realitatea refuzului unei femei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum