petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 22, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 22, 2013 Ai perfecta dreptate! De asemenea sunt de acceasi parere cu ShadowX care si-a exprimat foarte pertinent parerea despre tot circul asta cu blondynekiss care va duce de nas ca pe niste liceeni in calduri Daca gandesti cu mintea lui Cory tragi astfel de concluzii. daca in plus mai adaugi si gandirea individului mentionat de tine iese mega concluzia ta.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Chris73, daca The One e cel pe care-l banuiesc eu, ai mare grija, daca se da la fundu tau, te alegi cu o gaura mai mare decat calibrul tunului din avatarul lui Stalingrad.
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Nu stiu maestre, mie imi place genul fucking-girl, nu pot sa inteleg de ce unora le place genul teasing-girl, eu nu suport genul pur si simplu, asta e gusturile nu se discuta! Pe mine intotdeauna m-au sunat femeile pentru prima intalnire si daca nu pentru prima, atunci cu siguranta pentru a doua! Cu dumneata nu am nimic maestre, imi plac postarile tale, respectele mele!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Chris73, daca The One e cel pe care-l banuiesc eu, ai mare grija, daca se da la fundu tau, te alegi cu o gaura mai mare decat calibrul tunului din avatarul lui Stalingrad.Am chiloti din blindaj de T-34
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Pe mine intotdeauna m-au sunat femeile pentru prima intalnire si daca nu pentru prima, atunci cu siguranta pentru a doua! Chris73, pentru tine:
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 O fi T34 tancul din WWII dar asta datorita productie de serie. Tigerul il strapungea cu usurinta!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 22, 2013 Daca gandesti cu mintea lui Cory tragi astfel de concluzii. daca in plus mai adaugi si gandirea individului mentionat de tine iese mega concluzia ta. Petre poate ar trebui sa ii dai niste link-uri spre documentare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 22, 2013 Chris73, daca The One e cel pe care-l banuiesc eu, ai mare grija, daca se da la fundu tau, te alegi cu o gaura mai mare decat calibrul tunului din avatarul lui Stalingrad. Ala eeeeee :laugh2 :laugh2
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Wtf...sa moara Gibilan daca va mint, 73 de pagini si inca nu a gasit blondynekiss un barbat in trecere prin Timisoara? Sau cauta vreun Gerard Butler ? Nici nu va gasi pentru ca nu asta e scopul ei!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Chris, ai pus-o.... The One citeste topicul...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Un amic mi-a atras atentia ca ne ajunge fazanul din urma, daca nu postati, incep razbelul...
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 ma c... pe mine de ras!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Am gasit "inamicii": dorinel18, g2br13l, justjack, teposul, danuta si "Brutus" aka blondyne
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 ma c... pe mine de ras! Poti sa-ti schimbi indispensabilii sau ii vei purta asa toata ziua?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Am omis sa precizez ca nu sunt de acord cu nici un fel de jigniri sau aprecieri ale lui Shadow privind aspectul fizic sau etnicitatea colegei noastre de forum, e vorba de niste principii ale mele - sa nu atingi o femeie nici cu o floare. Eu ma refeream doar la comportamentul ei in relatia cu sexul opus si la feedbackul masculin de aici...
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Poti sa-ti schimbi indispensabilii sau ii vei purta asa toata ziua? Ii schimb frate ca sunt acasa
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Chris, diferenta dintre Shadow si copilulnebun e ca umbraretele se exprima mai voalat, comportamentul maniacal e acelasi...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Offf, ciucurel si g2br13l reusesc sa posteze mai repede ca mine... gata, ii declar "fazan non grata"
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Afriq, daca nu postezi, iti urez sa-ti moara la intrare pana la andropauza...
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 De ce nenea??? Io cu ce am gresit???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 22, 2013 Ioteeee frate ce in verva e Cautatorul :laugh2 :laugh2 Ii prieste Oltenia bag sama :laugh2
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 De fapt... daca stau bine sa ma gandesc... buna urarea! Daca dupa andropauza pana dau ortu popii o sa fie ca acum io is multumit! Macar sa mor cu steagu sus
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 22, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 22, 2013 Oltenia nu-mi prieste, oltencele, da. Si ce ma amuza e ca pe forum, confratii se plang ca nu gasesc nimic in orasul unde stau acum... si am gasit numai calitate superioara si diversificata... Viva filiera privata...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 22, 2013 @Chris73, alt subiect mai interesant nu ai gasit?Eventual promovarea Sarlotei?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 22, 2013 Eu stiu ca daca nu te intereseaza un lucru nu-ti canalizezi interesul pentru el.Si mai stiu ca nu trebuie sa-mi bat joc de cineva pentru ca nu-mi sta in fire, dar tu nu ai de unde sa sti asta pentru ca nu ma cunosti, nu-i asa?Te rog in privinta mea vorbeste doar in cunostiinta de cauza cand imi aduci acuze privind caracterul meu.Multumesc pentru opinie dar nu cred ca e cazul sa ma justific sau sa demonstrez ceva.Cine ma cunoaste stie tot ce e nevoie sa stie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum