Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ai perfecta dreptate! De asemenea sunt de acceasi parere cu ShadowX care si-a exprimat foarte pertinent parerea despre tot circul asta cu blondynekiss care va duce de nas ca pe niste liceeni in calduri

Daca gandesti cu mintea lui Cory tragi astfel de concluzii. daca in plus mai adaugi si gandirea individului mentionat de tine iese mega concluzia ta.

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Chris73, daca The One e cel pe care-l banuiesc eu, ai mare grija, daca se da la fundu tau, te alegi cu o gaura mai mare decat calibrul tunului din avatarul lui Stalingrad.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu maestre, mie imi place genul fucking-girl, nu pot sa inteleg de ce unora le place genul teasing-girl, eu nu suport genul pur si simplu, asta e gusturile nu se discuta! Pe mine intotdeauna m-au sunat femeile pentru prima intalnire si daca nu pentru prima, atunci cu siguranta pentru a doua!

Cu dumneata nu am nimic maestre, imi plac postarile tale, respectele mele!

Postat

Chris73, daca The One e cel pe care-l banuiesc eu, ai mare grija, daca se da la fundu tau, te alegi cu o gaura mai mare decat calibrul tunului din avatarul lui Stalingrad.

Am chiloti din blindaj de T-34 :lol:

Postat

Pe mine intotdeauna m-au sunat femeile pentru prima intalnire si daca nu pentru prima, atunci cu siguranta pentru a doua!

Chris73, pentru tine:

Postat

O fi T34 tancul din WWII dar asta datorita productie de serie. Tigerul il strapungea cu usurinta!

Postat

Wtf...sa moara Gibilan daca va mint, 73 de pagini si inca nu a gasit blondynekiss un barbat in trecere prin Timisoara? :D

Sau cauta vreun Gerard Butler ? :)

Nici nu va gasi pentru ca nu asta e scopul ei!
Postat

Chris, ai pus-o.... The One citeste topicul...

Postat

Un amic mi-a atras atentia ca ne ajunge fazanul din urma, daca nu postati, incep razbelul... :chainsaw

Postat

Am gasit "inamicii": dorinel18, g2br13l, justjack, teposul, danuta si "Brutus" aka blondyne

Postat

:lol: ma c... pe mine de ras!

Poti sa-ti schimbi indispensabilii sau ii vei purta asa toata ziua? :thinking

Postat

Am omis sa precizez ca nu sunt de acord cu nici un fel de jigniri sau aprecieri ale lui Shadow privind aspectul fizic sau etnicitatea colegei noastre de forum, e vorba de niste principii ale mele - sa nu atingi o femeie nici cu o floare. Eu ma refeream doar la comportamentul ei in relatia cu sexul opus si la feedbackul masculin de aici...

Postat

Poti sa-ti schimbi indispensabilii sau ii vei purta asa toata ziua? :thinking

Ii schimb frate ca sunt acasa :lol:

Postat

Chris, diferenta dintre Shadow si copilulnebun e ca umbraretele se exprima mai voalat, comportamentul maniacal e acelasi...

Postat

Offf, ciucurel si g2br13l reusesc sa posteze mai repede ca mine... gata, ii declar "fazan non grata"

Postat

Afriq, daca nu postezi, iti urez sa-ti moara la intrare pana la andropauza... :rax2

Postat

Oltenia nu-mi prieste, oltencele, da. Si ce ma amuza e ca pe forum, confratii se plang ca nu gasesc nimic in orasul unde stau acum... si am gasit numai calitate superioara si diversificata... Viva filiera privata...

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Eu stiu ca daca nu te intereseaza un lucru nu-ti canalizezi interesul pentru el.Si mai stiu ca nu trebuie sa-mi bat joc de cineva pentru ca nu-mi sta in fire, dar tu nu ai de unde sa sti asta pentru ca nu ma cunosti, nu-i asa?

Te rog in privinta mea vorbeste doar in cunostiinta de cauza cand imi aduci acuze privind caracterul meu.

Multumesc pentru opinie dar nu cred ca e cazul sa ma justific sau sa demonstrez ceva.Cine ma cunoaste stie tot ce e nevoie sa stie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...