Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator CactusJack
Reputație: 0
Postat

Nene afriq,te sustin bre.........spuse lu` tovarasu`,spuse lu` tovarasu`.................... :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

buna.  e primul meu post pe acest subiect observ k doresti o noua experientza sexuala. barbatul pe care il cauti poate fi si gigolo?

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Carmela draga, stiu ca nu te-ai obosit sa citesti 80 de pagini. Nici eu nu as fi facut-o daca eram in locul tau. Daca o faceai, cu siguranta nu ai fi pus aceasta intrebare. Dar ca sa vezi ca sunt un baiat de treaba, iti fac un rezumat. Blondy cauta un barbat in trecere prin Timisoara. Dupa indelungi cautari si trieri, l-a si gasit. El se numeste THE ONE. Intalnirea lor a fost si programata. Teoretic, in luna aprilie. Practic, nu stiu sa iti spun. Oricum, la fel ca si multi altii de pe acest forum, astept si eu cu sufletul la gura deznodamantul. Sper ca nu te-am dezamagit foarte tare.

Postat

Da asta cu intalnirea din aprilie e ca aia cu autostrada nu stiu care va fi gata in 2010, ba nu in 2012, ba nu in 2015 si tot asa. In plus dintre atatia baieti simpatici si vechi ai forumului ea l-a ales tocmai pe unul care si-a facut profil doar ca sa se bage cu ea iin seama. Asta e aranjament, piesa de teatru, circ, cum vreti sa-i ziceti!

Postat

Chris, ma abtin sa ma pronunt cu privire la cele afirmate de tine. Eu faceam doar un rezumat cat se poate de succint al celor 80 de pagini. Sper totusi ca intalnirea dintre blondy si THE ONE sa se produca in secolul asta. Nu de alta, dar s-au consumat atat de multe energii in legatura cu acest subiect incat ar fi pacat ca totul sa fie degeaba.

P.S. THE ONE e un membru vechi al forumului, doar ca si-a facut profil nou doar pentru blondy (mai exact pentru intalnirea cu blondy). Na, ca am ajuns si avocatul celor doi.

Postat

Mda auzisem si eu ca The One ar fi un membru vechi al forumului rebranduit pentru blondy; in acest caz mai sunt sperante ca totusi se va intampla ceva! Dar stiti vorba aia parafrazata de mine "vorba lunga, saracia sexului" :lol: Eu nu am asteptat niciodata mai mult de 2 saptamani sa i-o trag unei tipe si erau alte vremuri.... Nu vroia rapid, erase and next pussy taticu' ca viata-i scurta si trebuie traita si nici liste de asteptare nu-mi placea sa tin :lol: Astept cu interes sa vad ce fac cei doi porumbei dar is cam sceptic...

Vizitator barzaNoua
Postat

Vin sambata pe 6 aprilie in Timisoara. Da-mi un mesaj privat daca te intereseaza si stabilim mai multe. 25 de ani am.

Pot sa confirm, adevarat, un extraterestru...

• Like 1
Postat

"Extraterestu"? Dupa cum scrie cred ca are 15 ani sau nu a absolvit prea multa scoala :lol: sau poate excitarea cand se gandea la blondy

• Oras:brad
  • Oras:brad
Postat

Buna,

Poate ca topicul meu vi se va parea ciudat,mai ales dupa proaspata experienta cu Gina (am citit si eu astazi), dar caut un barbat care sa fie in trecere prin Timisoara , cu care sa am o aventura...fara complicatii.Gasesc oare ce vreau?

Buna! Cautand pe net dupa un anunt de genul asta am gasit anuntul tau. Astazi si maine sunt in timisoara. Daca mai este valabil te rog sa dai un semn. Si eu caut acelasi lucru.  Multumesc!

Postat

Sincer, ma distrez de mor citind postarile unor confrati nou aparuti pe aici. Insa nu pot sa ii condamn, deoarece nu au nicio vina. Pentru ca nici eu nu as avea rabdare sa citesc toate cele 80 de pagini ale topicului, am mai spus-o. Poate ca la inceput, imediat dupa postarea blondinei, ar trebui scris ceva de genul: "anuntul nu mai este valabil, mi-am gasit barbatul visurilor mele" (n.r THE ONE). Asa poate, noi cei mai vechi si care am trait cu sufletul la gura toata telenovela asta, nu i-am mai lua la misto pe cei nou intrati pe forum.

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Thread-ul asta e in moarte clinica de cateva zile( mare minune :D ),da' o sa-si revina el dupa faimoasa intalnire ;) :P

Postat

Afriq, sa inteleg ca tu esti sceptic (la fel ca si mine) ca intalnirea va avea loc? Daca nu se va produce marea intalnire dintre cei doi, eu, la fel ca Mircea Badea, imi pun pene pe cur si protestez nu in fata guvernului ci in Piata Operei din Timisoara. Pai cum, eu mi-am pierdut atatea ore din viata mea degeaba? Cine imi plateste aceste ore pierdute? De aceea, pentru a nu fi obligat sa apelez la CEDO, ii rog pe cei doi indragostiti "virtual" sa ii faca un bine unui biet amarat ca mine si sa se iubeasca si fizic.

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

threadul este in moarte clinica...barbatilor prin Tm sunt Bucuresteanca zilele acestea...

Si nu mai sunt in cautare!Am raspunsul la ceea ce cautam , mi-am gasit locul,iar din zilele imediat urmatoare voi o prezenta cat mai linistita si mai discreta pe acest forum.Multumesc...

Vizitator (The One)
Postat

Felicitari lui The NULL ! 

Ma asteptam. A fost o experienta interesanta si ma asteptam la acest rezultat.

Rog administratorii sa stearga acest cont. 

Vizitator barzaNoua
Postat

Felicitari si blondinei. Un joc (chiar nul) se joaca in doi,nu ?

Postat

Ma asteptam. A fost o experienta interesanta si ma asteptam la acest rezultat.

Rog administratorii sa stearga acest cont. 

As fi vrut sa ma obligati sa fac alt material.Se pare ca m-ati scutit de munca.asa ca,in incheierea topicului ramane valabil acest material.Oricum,pentru multi dintre noi a fost o "povestire cu final asteptat".

Daca s-ar putea inchide imediat,sa nu se mai posteze nimic....SA DESCHIDEM ACEST TOPIC PESTE 40 DE ANI !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XWpBXFYVWf8           

oly mic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...