Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Stimată doamnă sunteti o femeie puternica si responsabila va admir curajul de a mărturisiimărturisiri traumele apreciez si respect omul ca fiinta indiferent ce ar fi el eu merg pe principiul daca o femeie imi intelege trupul eu vreau sa ii inteleg sufletul păreti a fi o persoană deosebită
maximus_prime Reputație: 216 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Decembrie 4, 2017 Pentru a preveni aceste intamplari, ti-as recomanda sa postezi numarul de telefon al acelui individ. Sunt sigur ca asa se vor evita eventuale neplaceri si ai ajuta multe colege ( chiar daca tu nu mai activezi in Romania ).
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Decembrie 5, 2017 Daca doream sa fac publice aceste info le-as fi facut inca din primul paragraf cu nume complet, telefon, adresa completa. Daca doream sa iau masuri, luam si legal si "baieteste". Cine sunt eu sa stau sa fac organizare pe nisa asta?Nu exista organizare in alte segmente, domenii mai importante, cu atat mai putin in domeniul asta.Nu ma intereseaza nici "colegele" sa fie sanatoase toate, nu sunt singurul caz de speta asta, mai cunosc personal cazuri.Eu sunt mai rebela, mai nerusinata, asa ca am scris direct, cine considera ca fabulez sau am inventat vreo poveste sa fie sanatos!Fiecare este responsabil pentru propriile actiuni, in cazul de fata vina este a mea, nu aveam ce cauta in Romania, atat timp cat mintal, spiritual, comportamental nu mai apartin acestei culturi.Pentru cei care imi scriu compasiuni, mila, alte sentimente de pareri de rau, va anunt ca nu am nici un fel de trauma nici fizica nici mintala, nu va faceti nici o problema.Nu ma intereseaza nici acest forum, nu m-am cerut eu pe forum, am fost postata fara acordul meu. Atat timp cat subiectul am fost eu am intervenit in discutie. Acesta este ultima postare pe care o fac, nu am timp sa mai intru. Sanatate multa si succes! 2
mario83 Reputație: -387 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2017 Esti o bagaboanta desteapta!multa bafta in tot ce faci! 1 5
cristian_g Reputație: 86 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 "Nerusinarea" se trage din origini sau din faptul ca vrei sa fi "rebela" in "societatea care te-a adoptat"? Multumim pentru ca ne compatimesti pe toti cei ramasi aici : ) Multa bafta!
evantai Reputație: 1823 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Vizitat mandra, dupa ce am vazut pozele atragatoare dar care sunt destul de neupdatate prezentului. Loactie la Dristor si cu numar schimbat (gasit postul pe publi). Experienta jalnica si prea scurta pentru a fi nevoie de multe amanunte. Observ ca are un vocabular destul de bogat dar din pacate nu sta la fel si la capitolul servicii oferite. 15 minute = 100 lei ("asa e peste tot" ma asigura ea), nu te gandi cumva sa faci dus fiindca ramai cu 10 minute (am inclus si dezbracatul si descaltatul) 1-2 minute de chit-chat si un pahar oferit, o muie protejata 2-3 minute (te-ar costa 50 lei in plus pentru "15 minute de neprotejat" fabulous ii zic) si 3-4 minute de normal (eram sa primesc o frumoasa fractura de penis fiindca face lady on top cu spatele la tine destul de adanc/hard si odata te trezesti ca iese din pestera si loveste fundul, spitalizarea nu o plateste. Partea frumoasa este ca la 14 minute cronometrate ea se imbraca (e problema ta daca termini sau nu). De asemenea, poti schimba locatia de Munchen cu locatia de Bucuresti fiindca sunt distincte. Multa sanatate. 13
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Daca patea asa ceva in Germania, acolo aplica legea sa stii. Aici cred ca frica a facut-o sa fuga. Si fuga tot lasitate se cheama. Ea trebuie sa inteleaga ca aici este tara ei si aici trebuie sa lupte...Aplicau pe pula mea. In Germania poti sa fii proxenet condamnat si sa ai bordel.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22574 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 19, 2017 Clar frate Evantai. Personal , m-ai convins prin recenzia ta sa nu o vizitez. Păcat , chiar părea interesanta , insa din ce ai detaliat tu , nu suna deloc bine. 10
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 19, 2017 D.aia si.a luat.o peste botic. 6 12
silverzxx Reputație: 140 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Postat Decembrie 19, 2017 Idiot si mosulica ala dar din ce am citit pe aici si ea si-o cauta .....Daca mai sta mult pe aici , desi in ritmul asta...., sa ii luam o clepsidra , futem la firul de nisip ! Urat si se mai mira.....!!! 1
laury Reputație: 24072 Postat Martie 4, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 4, 2018 Vizitat mandra, dupa ce am vazut pozele atragatoare dar care sunt destul de neupdatate prezentului. Loactie la Dristor si cu numar schimbat (gasit postul pe publi). Experienta jalnica si prea scurta pentru a fi nevoie de multe amanunte. Observ ca are un vocabular destul de bogat dar din pacate nu sta la fel si la capitolul servicii oferite. 15 minute = 100 lei ("asa e peste tot" ma asigura ea), nu te gandi cumva sa faci dus fiindca ramai cu 10 minute (am inclus si dezbracatul si descaltatul) 1-2 minute de chit-chat si un pahar oferit, o muie protejata 2-3 minute (te-ar costa 50 lei in plus pentru "15 minute de neprotejat" fabulous ii zic) si 3-4 minute de normal (eram sa primesc o frumoasa fractura de penis fiindca face lady on top cu spatele la tine destul de adanc/hard si odata te trezesti ca iese din pestera si loveste fundul, spitalizarea nu o plateste. Partea frumoasa este ca la 14 minute cronometrate ea se imbraca (e problema ta daca termini sau nu). De asemenea, poti schimba locatia de Munchen cu locatia de Bucuresti fiindca sunt distincte. Multa sanatate.M-am lamurit!Sters de pe lista. Dupa cum vorbeste pare desteapta si o duce capul...insa serviciile lasa de dorit. Citind recenzia ta obiectiva, imi pare rau ca i-am dat plusuri...Stima 8
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Martie 5, 2018 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Martie 5, 2018 Da, am observat faptul ca trecand contul de aici in inactivitate au aparut intre timp si tot felul de comentarii evident "numai de bine". Nu am de gand sa raspund la nici un fel de provocare intrucat consider ca n-am cum sa schimb anumite aspecte.In genere am observat tendinta de aici de pe forum ca indiferent ce ar face x sau y se gaseste si o persoana z sa aduca comentarii defaimatoare la adresa oricui. Este trendul de asa natura si inclinatia de a-si arata fiecare "modestia". Am citit tot aici ca vorbesc "bine", vorbesc doar clar, concis, romaneste, printre alte limbi, tot de aici am dedus faptul ca este mare lucru sa stii sa scrii si sa citesti, deci nu are nici o relevanta sa ma apuc eu sa scriu "recenzii". Acum multi citesc putini inteleg unele ironii, tin sa precizez lucrul asta. Revenind la normalitate, banalitate, modul direct, am prestat 36 de zile in Romania, doar Bucuresti, oare au fost toti la mine in zilele alea si eu nu stiu? Va lamuresc eu, suna cam 10 / 15 indivizi pe zi, ajung cam 2/3, unii dezorientati, altii debusolati, unii din greseala, altii nu stiu unde vin sau ce vor exact. Evident exista si o categorie ok, fapt de mentionat ca dupa aia se intelege altceva. Am nimerit si persoane care au fost la mine acum 2 ani sau 3 ani, doar ca eu eram in alte locuri atunci, probabil ei m-au cunoscut intr-o viata anterioara. Un personaj scria pe aici ca a durat x minute, din moment ce ai venit, m-ai vazut dezbracata, m-ai atins, m-ai avut, ti-ai terminat treaba, dar cat trebuie de 100 lei ? Barbatul fute si merge mai departe, femeia ramane patata.Altul zicea ca s-a convis el si ca nu vine, parca m-ar cunoaste el de undeva. Intrebarea mea ar fi unde sa vina? Nu stiam ca sunt asa la dispozitia oricui oricand, aflu si eu acum. Nu activez de la inceputul lunii decembrie 2017 nicaieri.Sa o scurtez ca am prea mare flux de idei la ora asta.Cand am sa "revin" vreodata, fac eu public aici. O sa postez poze noi, tarife, locatie etc . Pana atunci succes tutor! 1
shaolinu Reputație: 8 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Daca femeia ramane patata la ce plm mai va futeti pe bani?Pai cum plm toate vreti sa va imbogatiti peste noapte pe servicii de kkt si fast fuck? 3
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Martie 5, 2018 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Martie 5, 2018 Sigur te imbogatesti din asta ! Asta in primul rand, iar in al doilea rand fiecare face ce il duce capu' ! Usor ca ma sperii...
7uuupp Reputație: 4806 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Da, am observat faptul ca trecand contul de aici in inactivitate au aparut intre timp si tot felul de comentarii evident "numai de bine". Nu am de gand sa raspund la nici un fel de provocare intrucat consider ca n-am cum sa schimb anumite aspecte.In genere am observat tendinta de aici de pe forum ca indiferent ce ar face x sau y se gaseste si o persoana z sa aduca comentarii defaimatoare la adresa oricui. Este trendul de asa natura si inclinatia de a-si arata fiecare "modestia". Am citit tot aici ca vorbesc "bine", vorbesc doar clar, concis, romaneste, printre alte limbi, tot de aici am dedus faptul ca este mare lucru sa stii sa scrii si sa citesti, deci nu are nici o relevanta sa ma apuc eu sa scriu "recenzii". Acum multi citesc putini inteleg unele ironii, tin sa precizez lucrul asta. Revenind la normalitate, banalitate, modul direct, am prestat 36 de zile in Romania, doar Bucuresti, oare au fost toti la mine in zilele alea si eu nu stiu? Va lamuresc eu, suna cam 10 / 15 indivizi pe zi, ajung cam 2/3, unii dezorientati, altii debusolati, unii din greseala, altii nu stiu unde vin sau ce vor exact. Evident exista si o categorie ok, fapt de mentionat ca dupa aia se intelege altceva. Am nimerit si persoane care au fost la mine acum 2 ani sau 3 ani, doar ca eu eram in alte locuri atunci, probabil ei m-au cunoscut intr-o viata anterioara. Un personaj scria pe aici ca a durat x minute, din moment ce ai venit, m-ai vazut dezbracata, m-ai atins, m-ai avut, ti-ai terminat treaba, dar cat trebuie de 100 lei ? Barbatul fute si merge mai departe, femeia ramane patata.Altul zicea ca s-a convis el si ca nu vine, parca m-ar cunoaste el de undeva. Intrebarea mea ar fi unde sa vina? Nu stiam ca sunt asa la dispozitia oricui oricand, aflu si eu acum. Nu activez de la inceputul lunii decembrie 2017 nicaieri.Sa o scurtez ca am prea mare flux de idei la ora asta.Cand am sa "revin" vreodata, fac eu public aici. O sa postez poze noi, tarife, locatie etc . Pana atunci succes tutor!Pana la urma cum estereal 100 ron= 15 minute cu dusul si mica conversatie, iar actul in sine 2-7 minute?Poate unii sunt de buna credinta si vor sa te viziteze, dar in aceste conditii robotice e greu. 2 2
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Martie 6, 2018 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Martie 6, 2018 Bai nene ajung la concluzia ca ma exprim eu greu rau! Unde sa ma viziteze "lume" ? Daca tocmai ce am scris mai sus ca nu prestez nimic de 3 luni iar daca revin vreodata anunt eu. Informativ da : 100 l = 20 min 300 l = 60 min 500 l = 120 min In 2000 de recenzii de pe forumul nemtesc n-am nici o plangere de genul x a stat 10 min. Am atasat link-ul in primele posturi.Daca alte stau 7 ore de 100l este treaba lor. In 100 lei faceam in general in ro un numar, adica oral-normal totul protejat, in limita la 20/30 min. Daca persoana x a fost gata in 7 min eu ce sa fac? Sa dau reluarea? Nu inteleg de ce nu s-a comentat asta imediat si a aparut dupa x timp cand eu nu mai eram activa aici. Sper ca am lamurit, nu sunt vreo diva, dar nu sunt speta aia de femeie. La Munchen aveam : 100€ - 20 min 180€ - 60 min Tot asa scrie pe site-uri nu spun eu. Sunt si acolo femei de 30€ la bordel. Acum trageti voi concluzia. Cand "lucram" eram la un nivel mediu, niciodata low. Daca unii sunt invatati cu 100 lei ora este treaba lor. Am inteles ca multe dupa strazi acum sunt pe "apartament" si ca de 100 l de toate. Daca intru in substrat putin, timp asteptat, chirie, anunturi, reclama,"gume", par, unghii, lenjerii ma las de meserie cu 100l. Unu scria ca astea se imbogatesc, eu vad ca majoritatea sunt cam jerpelite si futute de toti. Daca stie vreunul vreo prostituata bogata sa-mi spuna si mie. Pai ce am iesit eu vreodata la usa in capot cu coc in cap? Deschizand dupa usa :) 1 2
cristi88 Reputație: 163 Postat Martie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2018 Bai nene ajung la concluzia ca ma exprim eu greu rau! Unde sa ma viziteze "lume" ? Daca tocmai ce am scris mai sus ca nu prestez nimic de 3 luni iar daca revin vreodata anunt eu. Informativ da : 100 l = 20 min300 l = 60 min500 l = 120 min In 2000 de recenzii de pe forumul nemtesc n-am nici o plangere de genul x a stat 10 min. Am atasat link-ul in primele posturi.Daca alte stau 7 ore de 100l este treaba lor.In 100 lei faceam in general in ro un numar, adica oral-normal totul protejat, in limita la 20/30 min. Daca persoana x a fost gata in 7 min eu ce sa fac? Sa dau reluarea? Nu inteleg de ce nu s-a comentat asta imediat si a aparut dupa x timp cand eu nu mai eram activa aici. Sper ca am lamurit, nu sunt vreo diva, dar nu sunt speta aia de femeie. La Munchen aveam : 100€ - 20 min180€ - 60 min Tot asa scrie pe site-uri nu spun eu. Sunt si acolo femei de 30€ la bordel.Acum trageti voi concluzia. Cand "lucram" eram la un nivel mediu, niciodata low.Daca unii sunt invatati cu 100 lei ora este treaba lor.Am inteles ca multe dupa strazi acum sunt pe "apartament" si ca de 100 l de toate.Daca intru in substrat putin, timp asteptat, chirie, anunturi, reclama,"gume", par, unghii, lenjerii ma las de meserie cu 100l.Unu scria ca astea se imbogatesc, eu vad ca majoritatea sunt cam jerpelite si futute de toti. Daca stie vreunul vreo prostituata bogata sa-mi spuna si mie.Pai ce am iesit eu vreodata la usa in capot cu coc in cap? Deschizand dupa usa :)she has a point. Daca nu vrea sa se vanda pentru 100 lei / ora e treaba ei. Dar cel mai bine e sa specifice precis exact asa cum a facut in postul asta. Sunt unele tipe care chiar nu tin evidenta asa la sange si in asta consta calitatea serviciului, dar cred ca nimeni nu vrea sa fie intrerupt daca nu si-a dat drumu. Drept urmare fiecare ar trebui sa fie informat cu privire la timp. Pe langa asta eu chiar cred ca prostitutia ar trebui legalizata ,eventual sa dea si facturi si sa aiba si POS. Pana la urma este un serviciu si ar trebui impozitat ca nu ai cum sa combati asa ceva si plus cred ca nimeni nu ar vrea sa fie combatut. 2
7uuupp Reputație: 4806 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Bai nene ajung la concluzia ca ma exprim eu greu rau! Unde sa ma viziteze "lume" ? Daca tocmai ce am scris mai sus ca nu prestez nimic de 3 luni iar daca revin vreodata anunt eu. Informativ da : 100 l = 20 min 300 l = 60 min 500 l = 120 min In 2000 de recenzii de pe forumul nemtesc n-am nici o plangere de genul x a stat 10 min. Am atasat link-ul in primele posturi.Daca alte stau 7 ore de 100l este treaba lor. In 100 lei faceam in general in ro un numar, adica oral-normal totul protejat, in limita la 20/30 min. Daca persoana x a fost gata in 7 min eu ce sa fac? Sa dau reluarea? Nu inteleg de ce nu s-a comentat asta imediat si a aparut dupa x timp cand eu nu mai eram activa aici.Sper ca am lamurit, nu sunt vreo diva, dar nu sunt speta aia de femeie. La Munchen aveam :100€ - 20 min 180€ - 60 minTot asa scrie pe site-uri nu spun eu. Sunt si acolo femei de 30€ la bordel. Acum trageti voi concluzia. Cand "lucram" eram la un nivel mediu, niciodata low. Daca unii sunt invatati cu 100 lei ora este treaba lor. Am inteles ca multe dupa strazi acum sunt pe "apartament" si ca de 100 l de toate. Daca intru in substrat putin, timp asteptat, chirie, anunturi, reclama,"gume", par, unghii, lenjerii ma las de meserie cu 100l. Unu scria ca astea se imbogatesc, eu vad ca majoritatea sunt cam jerpelite si futute de toti. Daca stie vreunul vreo prostituata bogata sa-mi spuna si mie. Pai ce am iesit eu vreodata la usa in capot cu coc in cap? Deschizand dupa usa :)Da ne-ai lamurit...nu reveni in Bucuresti ca o sa somezi. S-au mai desteptat si clientii si nu mai platesc decat pentru vizionare. 5 2
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Martie 7, 2018 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Martie 7, 2018 Eu am scris ca nu prestez nimic de 3 luni, nu locatia unde ma aflu. Sunt in Buc acasa, nimic interesant.Despre desteptat ...Tot la mine vii, dar nu stii tu, de aici intelege ce vrei. 1
cristian_g Reputație: 86 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Poate totusi ar fi persoane care ar dori sa te viziteze. Ce parere ai? :)
deliawallstrasse Reputație: 50 Postat Martie 7, 2018 Oras:Munchen, Bayern, Germany Oras:Munchen, Bayern, Germany Postat Martie 7, 2018 Sunt prea "batranica", raman la categoria retrase :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Sunt prea "batranica", raman la categoria retrase :)nebunatik mica ce esti....sa ne anunti cand revii ca as vrea sa te molfai cu proteza din dotare..:)
Membru Premium only-me Reputație: 17181 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 7, 2018 Sunt prea "batranica", raman la categoria retrase :)Te-ai pensionat?Cat ai punctul de pensie??😂😂 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum