Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

Dragul meu, nu toți au crescut ca tine! Nu ai tu, cum să știi!

Daca a-l injura din toti rarunchii pe @pipilica, nu mai departe de cateva luni, iar acum sa-l lingi in cur cu talent si abnegatie pe acelasi sconcs, nu e altceva decat a linge, unde ai scuipat, in :) mea, tu sa fii fericit, Gogule.

Deja mi-e mie lehamite de obstinatia cu care refulezi.

:)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Daca a-l injura din toti rarunchii pe @pipilica, nu mai departe de cateva luni, iar acum sa-l lingi in cur cu talent si abnegatie pe acelasi sconcs, nu e altceva decat a linge, unde ai scuipat, in :) mea, tu sa fii fericit, Gogule.

Deja mi-e mie lehamite de obstinatia cu care refulezi.

Un om mic ca tine, cu o minte și un caracter mici, cu o educație precară, colț cu mahalaua, nu poate pricepe lucruri firești, pentru oameni normali: oamenii pot ajunge în timp la un armistițiu sau pace. Mahalagii și schizoizi de teapa ta, nu pot trăi decât în stare de permanent conflict cu toată lumea. Ești un caz pstologic.

Defulează în continuare!

• Minus 2
Link spre comentariu

Un om mic ca tine, cu o minte și un caracter mici, cu o educație precară, colț cu mahalaua, nu poate pricepe lucruri firești, pentru oameni normali: oamenii pot ajunge în timp la un armistițiu sau pace. Mahalagii și schizoizi de teapa ta, nu pot trăi decât în stare de permanent conflict cu toată lumea. Ești un caz pstologic.

Defulează în continuare!

Placa asta am mai auzit-o de la iubita ta, @Amada, dar ca, asa cum i-am zis ei, una e sa te comporti ca un om normal, care se cearta si se impaca, alta e sa faci circ gen Vadim cu Becali(tu si sconcsul) sau Prigoana si Bahmuteanu(tu si alcoolica).

Ma rog, este o extrapolare cam fortata, pentru ca personajele amintite, de bine, de rau, au avut cultura(Vadim) sau bani(ceilalti 3).

Pe cand al vostru menage-a-trois doar la ridicol se compara.

Voi sa fiti fericiti, daca prosti v-au lasat.

Link spre comentariu

Placa asta am mai auzit-o de la iubita ta, @Amada, dar ca, asa cum i-am zis ei, una e sa te comporti ca un om normal, care se cearta si se impaca, alta e sa faci circ gen Vadim cu Becali(tu si sconcsul) sau Prigoana si Bahmuteanu(tu si alcoolica).

Ma rog, este o extrapolare cam fortata, pentru ca personajele amintite, de bine, de rau, au avut cultura(Vadim) sau bani(ceilalti 3).

Cel mai mare circ îl faci tu, muistule! Tu numai circ ai făcut pe aici și, în fața argumentrlor mele corecte, pe care nu si avut cum să le combați, ai venit cu veșnicele, prăfuitele și penibilele-ți fumigene și diversiuni.

Jenant mon cher! Atâta poți...

• Minus 2
Link spre comentariu

Cel mai mare circ îl faci tu, muistule! Tu numai circ ai făcut pe aici și, în fața argumentrlor mele corecte, pe care nu si avut cum să le combați, ai venit cu veșnicele, prăfuitele și penibilele-ți fumigene și diversiuni.

Care argumente corecte, Gogule, esti nebun?

Ti-am dovedit ca ai amenintat cu bataia, tu ai bagat fumigena cu "spart in karaoke", esti pe cat de delirant, pe atat de disperat in a-ti proteja imaginea deformata, pe care o ai despre tine.

Nu mai zic, ca te oftici si mai tare.

Hai, gata, ca joaca Messi si nu am chef de mosnegi debili mintali.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Bine că esti "colt cu mahalaua", asa zice el...după ce luni in sir mi-a arătat mie din ce mahala e facut nenea Picon, incat începeam sa mă îndoiesc ca ar scrie unul si-acelasi Picon de pe contul lui.Totul cică s-ar datora faptului că are el o presupunere care ii este imposibil de confirmat...însă eu pot sa-l fac de tot rahatul, de aceea si-a arătat intr-atât agresivitatea.Stie că oamenii mari au jenă de jena ce alții nu o au...
  • Minus 1
Link spre comentariu

Care argumente corecte, Gogule, esti nebun?

Ti-am dovedit ca ai amenintat cu bataia, tu ai bagat fumigena cu "spart in karaoke", esti pe cat de delirant, pe atat de disperat in a-ti proteja imaginea deformata, pe care o ai despre tine.

Nu mai zic, ca te oftici si mai tare.

Hai, gata, ca joaca Messi si nu am chef de mosnegi debili mintali.

Ai dovedit o pulă! La tine-n gură.  :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu

Bine că esti "colt cu mahalaua", asa zice el...după ce luni in sir mi-a arătat mie din ce mahala e facut nenea Picon, incat începeam sa mă îndoiesc ca ar scrie unul si-acelasi Picon de pe contul lui.Totul cică s-ar datora faptului că are el o presupunere care ii este imposibil de confirmat...însă eu pot sa-l fac de tot rahatul, de aceea si-a arătat intr-atât agresivitatea.Stie că oamenii mari au jenă de jena ce alții nu o au...

Du-te fă, drogato și te culcă! 

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

E exact invers. Tu esti saltimbancul nr.1, tu esti mincinosul forumului, tu esti lansatorul principal de diversiuni si fumigene, cu idei ciudate si manifestari bizare, niciodata n-ai niciun fel de argumente, un meltean arivist si oportunist, o mare jigodie.

Picoaie, in gura ta sa intre toate prezervativele folosite !  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

E exact invers. Tu esti saltimbancul nr.1, tu esti mincinosul forumului, tu esti lansatorul principal de diversiuni si fumigene, cu idei ciudate si manifestari bizare, niciodata n-ai niciun fel de argumente, un meltean arivist si oportunist, o mare jigodie.

Picoaie, in gura ta sa intre toate prezervativele folosite !  :laugh2  :laugh2

Du-te fă, sparto și te culcă! 

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36331873_1982388335128282_6928902521947684864_n.jpg?_nc_cat=0&oh=01d8d90829f0c11007719ff8226d16bf&oe=5BB7E450

Astia 2 is cel mai potrivit cuplu, sa-i punem sa se casatoreasca

un retardat si o proasta

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...