Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Oras:Ucea

Carpa'n cur, nepot a lui Suca, esti mai prost ca noaptea cand dormi.

Ti-am insirat niste ipoteze ai dedus exact ce ai vrut sa deduci cu capul tau la fel de sec ca singuratatea care te macina prin straini. Ti-am explicat ca indiferent de banii pe care ii castig eu, toti, dar absolut toti sunt bagati si lasati in tara pe cand diaspora, trimite 1% din castig, restul preferand sa il cheltuie in economia altor tari.

Nu sunt obligata sa dau nimanui raportul taxelor platite, a impozitelor varsate catre stat de aceia inchei disputa cu tine pentru ca esti varza la si in orice tip de discutie ai intra.

Nu esti in stare sa-mi dai lectii de economie, nu ai aceasta capacitate,, tristule! Crezi ca banii diasporei au tinut economia sus? =)) citeste ce am scris mai sus. =))

Nu ma poti compara cu Amada, amarata aia pe care o macina invidia ca altii sunt ajutati si ea nu.

Prostule, care esti prost de cand te-o fi facut muma-ta, eu nu am avut in viata mea credit in banca, nici datorii la camatari nu am avut

Fii amabil, mai posteaza o poza pe unde umbli tu, stand singur la o masa de terasa cu o cafea de 2 euro in fata si eventual, un pahar de apa inclus in pret

Lauda-te ca sa moara tot romanul de rand ca tu iti permiti o cafea de doi euro iar prostii platesc facturi cu tarife nejustificate pe utilitati.

Încearcă să i te adresezi cu “muistule”. Cu “băi” nu prea e obișnuit.

• Like 3
Link spre comentariu

Tocmai gandirea asta arata, in mod evident, ca mentalitatea voastra nu este indreptata spre cinste si corectitudine.

Atat timp, cat tu castigi o anumita suma de bani, dar probabil ai carte de munca pe salariul minim, doar sa fie acolo, normal ca ai luat din buzunarul altuia, pentru ca taxele alea, pe care tu le eviti, sunt acoperite cu banii altora.

Iar mantra cu legalizarea am auzit-o de nenumarate ori si e expirata.

Cu sau fara PSD, marea majoritate a romanilor, iar aici includ si pe cei din Diaspora, tot la fel se vor comporta.

Tot cu invarteli si ciupeli.

Meritati PSD, iar PSD este perfect pentru voi.

Banii de studii i-ai dat înapoi, muistule? Sau te-a căcat mă-ta dinrect cu studii?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

=)))si esti lucid, zici?

stiu ca-mi duci grija dar nu te stresa prea mult, iti creste tensiunea si sunt convinsa ca nu ai pe nimeni langa tine sa o tina in frau =)))

Uite, acum iti dau voie sa te gandesti la mine in timp ce futi nu una ci 10 pizde

sssssttttt

iubeste-ma in tacere! :P

Sunt mai lucid decat tot neamu tau de la maimutza-ncoace, baa plm, cat de handicapti puteti fi ca  sa futeti la oameni telefoanele cu spatiile voastre goale, plm, daca asta si atat aveti in creierele ale de maimutze si cimpanzei,  spatii si locuri multe si goale, dar tot nu cred ca si chiar cu spatiile voastre goale, mi-a depasit vreun gibon cele mai lung post cu litere, multe, scrise si cu logica din pacate pentru multi imbecili irationali si suferinzi de ADHD ca voi, daca nu ma credeti, intrebati-l pe oly-oligofren de balta alba, ca graurele ala fara dinti in gura  imi copiaza si indexeaza orice/toate postarile, numarand pe word, caracterele.   

Sa-mi zici cand este ziua ta, ca sa-ti fac un cadou pe care nu-l vei uita toata viata ta, o cruce de marmura cu montaj inclus=300 de coco, la oferta, vorba lu mafoame de ragno, care se da milonar/miliardar pe spaga/meditatiile lu ma-sa si pensia bunicii, bani de seminte pentru el, io cand rupeam si dadeam foc la sute de parai si euro pe zece-douazeci de shoturi flambate, de ma alergau toate gorilele lu mazare steoroizidate lund la pula cativa muisti care voiau sa-i pupe ghiulul, prin crush, bellagio, crema, jezoo, melody, cazino si altele, ca sa nu mai vorbesc si de bombele din oras gen megalos, in care la fel, ii placea sa se sparga pana cand efectiv se caca, pisha si vomita pe el de beat si tras pa nas de era praf-pilaf, futandu-se-n cur cu botezatu prin veceuri, cand panarame ca laurette, crudu, pasarin si straba aia de pestritu, a lu saracia aia de neam prost de varciu, care nu avea 100 de coco pe el sa plateasca o consumatie si/sau o curva banala, si alte vedete palyboi pe foame maxima ori babe ca tania budi costau banii de cheltuiala pe o zi, pentru o noapte cu d-alde ele, cand bajetii din mamaia nord o ardeau cu suzeta-n gura, pampersi si putzele prin nisip...ie multe de spus, asa ca...s-o lasam asa, doar ca nu te simti bine ca roman si constantean ca alesul poporului primarul pilaf-pastaie-fasole-mazare, mai exact doar al tiganilor, bosketarlor, interlopilor, fomistilor din abator, poarta 6, 4-5, anda, cet, energia, palas, bratianu si al pensionarilor senili de pretutindeni adusi de mana de tigani cu japa la vot, care de cacat beat ranga si tras pe nas muci, plilaf-praf prin doha in aeroport, terorizand efectiv, si culmea la valoarea lui la economy class, un aviaon intreg pentru o sicla de wisky luata pe ieftineala de la dutty free, pe care n-avea voie s-o deschida si s-o bea in avion, cacandu-se la propriu pe el si ducandu-se de vreo zece ori la buda intr-un zbor de maxim 4 ore, fiind exagerat de mult chiar si pentru a trage pe nara.

Despre nicushor spondiloza-spontana, boskete constantinescu, intr-un episod viitor. :)

Hai zat, ca asta-i ultimul post pe seara asta, deja le apuca foamea pe fomiste prin mamaia, ma dau cu crema hidratanta pe pula si pe coaie, si am plecat, la bosketari, saracii si panarame in perla bosketariei si cocalarismului rrromanesc, smekerie pa burta goala... suna-ma pe fix dimineatza pe la 8 daca te duci la pomana la biserica, ca toate tonele si bagabontele din oras, parca e un facut, toate sunt pe langa biserici, de-mi fut bulanjii aia in fuste negre numarul de dimineatza cu clopotele lor. :)

• Like 1
  • Minus 12
Link spre comentariu

Sa-mi zici cand este ziua ta, ca sa-ti fac un cadou pe care nu-l vei uita toata viata ta, o cruce de marmura cu montaj inclus=300 de coco, la oferta, v

=))

ti-as spune cand e ziua mea dar :(((

zgarcitule!!!! nici pe cruce nu vrei sa dai bani???

degeaba imi faci declaratii de dragoste ca nu mai cred in ele =))) daca te zgarcesti la o cruce :(

hai,,, succes si distractie maxima :D

Link spre comentariu

Ba Miky,tu suferi de dementa senila???Ba cretinule,Romanica asta saraca si cu un PSD la putere este cu 25 de clase peste cacatul ala de Thailanda in care te-ai stabilit tu.Despre ce vorbesti cretinule,despre Thailanda,o tara unde domneste dictatura,o tara aflata in pragul razboiului civil,o tara cu o multitudine de culturi primitive,unde 90 % sunt analfabeti si saraci lipiti...........Daca erai jmecher faceai bani aici in Romanica,ca sut milioane de oportunitati,sau mergeai intr-o tara cu adevarat civilizata,aveai o meserie respectabila,mu spalator de vase care a avansat si a ajuns mare ospatar.

Ai-de viata ta de moldovean comlecat care intrii aici doar sa-ti versi frustrarea.

Ai de :) mea, Gogule, acum ti-am citit spumele.

In mod normal nu dau replica unui sconcs, dar tu esti prost sau te faci?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Băgați-l în seamă și pe @manforsun, că se chinuie de câteva zile să se bage în seamă cu noi!  :laugh2

Care noi mah prapaditule ? Tu, Muion si clonele voastre da-te-n cacat sa-ti bata nasul  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Care noi mah prapaditule ? Tu, Muion si clonele voastre da-te-n cacat sa-ti bata nasul  :laugh2

Du-te fă, martaloago și te culcă! Ești varză, băga-mi-aș pula-n dumicații tăi!

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Iness,imi dai minusuri,vrei sa ma banezi :laugh2 :laugh2 :laugh2

Au trecut vremurile cand banai jumatate de forum,cand ai ras zeci de membrii vechi din 2010,recenzori..........Apropo pe Kivak de ce l-ai banat?

tu ai banat ca te dadeai mare ca ai script de minusat . Inclusiv cand spuneai ca detii "Consiliul Suprem al Pulimii" si faci schimb de conturi cu lumea. Lasa vrajeala asta ca in privinta mea stie toata lumea ca nu le am cu informatica. Si da. Te minusez. E o reactie referitor la replicile pe care le dai.

Si nu vad rostul comentariilor de genul asta pe topucele altor femei, asadar ti-am raspuns si eu unde am nimerit :))))

Taci din gura, iar minti, dai vina pe altii. Ea, cu Tania si poate cu Deliapisi au banat mai mult in joaca vreo 2-3 useri. Restul au fost banati de jigodiile forumului ascunse in spatele conturilor exotice. Se stie, nu mai manca bors.

Cineva care e cu capul pe umeri si stie adevarul.

Asa ca.. parinte Av Pop.. lasa vrajeala de 2 bani si recunoaste ca tu ai fost si esti capul rautatilor.

Link spre comentariu

Stai, ca nu am inteles.

Deunazi se lauda sconcsul, in prostia lui, ca a primit conturi SP de la baragladina @ines.

Apoi aia a spus, ca de fapt i le-a oferit pentru a minusa, deci sa execute ca un lacheu.

Acum asta spune ca tembelu' se milogea la alti useri, pentru a primi conturi SP, cu promisiunea ca le va da puncte de reputatie pozitiva, adica omul asta a pierdut zile si nopti pe forum.

Apoi si asta si maimuta curentata plangeau pentru puncte.

Ce :) mea sa zic, mue PSD.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...