Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce infect e cacatul asta bolnav de Miky. Practica dezinformarea ca un sifon la securitate. A auzit el ca ar fi facut nu stiu ce, s-ar fi futut la puscarie, ar fi batut pe X.

Adica practic nu stie nimic, dar enunta ca o mizerie bolnava ca sa strice reputatii si sa manance cacatul cel de toate zilele.

Miky, sa ma pis in ciorba ta. 

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Martalogule nu sunt dezinformari sunt fapte reale care chiar s-au petrecut si povestite de alti useri , nu doar de mine , unele vizibile chiar si aici pe anumite topice .

Si eu ma chis pe o puleasca batuta in cap ,   lipsita de orice haz si al carui vocabular nu depaseste cateva injurii , si acelea copiate in timp de la altii , ca de , esti  un  rahat pe paine lipsit de orice urma de haz .

Te-ai cam enervat ca nu esti bagat in seama , uite ca te-am scuipat acum , ca tare esti tolomac , popandaule .

Postat

Sa-mi bag pula-n mortii tei, bai Miky. Esti prea obraznic, pisa-m-as pe tine de jeg uman.

O incerci foarte prost si mananci prea mult cacat. 

S-o scuipi pe ma-ta-n gura de taranca proasta.

E ok acum, ti-am imbogatit existenta inutila cu niste injurii noi? Baga-mi-ai pula-n ma-ta cu mana ta.

Esti un taranus prost, dar foarte tare-n gura. Sa-ti acopar toata gura aia cu cacat.

• Like 1
  • Oras://
Postat

cata prietenie intre dobitoace

va certati pe ce? pe bani evident ca nu. va injurati ca chiorii, in timp ce prostituatele trag tepe engross

Postat

@Puleasca nu trebuie sa-mi demonstrezi cu nimic in plus ca esti cel mai prost cocalar si ca suferi  nervos ,  injurand de morti si familie ,  ca ultimul  plapumar descreierat si retardat , de aici si lipsa (inca) unei prietene care te face sa bantui pe la toate curve ieftine , ca dupa  calificarea ta de puslama idioata  din nascare    De fapt , stiam cum esti   , dar am o singura intrebare :"Mai suferi mult?"

Si dobitoacele se comporta  mai civilizat decat tine 

Postat

Acum imi furi replicile?

Prea multe argumentatii pentru toti retardatii gen Miky, Miskin si alti labagii compulsivi.

Clic dreapta delet da-te-n mortii tei nu stam la discutii

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

Urat din partea straponatului sa  se califice  la asemenea chestii , in loc sa-si foloseasca diurna  ptr. deplasare  si sa  plateasca  .

Besi ma sandilaule stiuletar ca esti prost cu crengi pe tine analfabetule!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

nu am citit tot ce scrie aici dar contribui cu ceva

HUOOOO PSD!!!

HUOOOOOOOOOOO PSD!!! HOTII DRACU!

• Like 2
Postat

Martalogule nu sunt dezinformari sunt fapte reale care chiar s-au petrecut si povestite de alti useri , nu doar de mine , unele vizibile chiar si aici pe anumite topice .

Si eu ma chis pe o puleasca batuta in cap ,   lipsita de orice haz si al carui vocabular nu depaseste cateva injurii , si acelea copiate in timp de la altii , ca de , esti  un  rahat pe paine lipsit de orice urma de haz .

Te-ai cam enervat ca nu esti bagat in seama , uite ca te-am scuipat acum , ca tare esti tolomac , popandaule .

Esti atat de idiot incat mi se face mila de tine stiuletare. Mananci cacat grupa mare sandilaule, tu nu stii sa faci diferenta intre bine si rau. Tu scoti din context numai ceea ce iti convine poponare. Esti o scursura a societatii, un jeg de om. Pe tine trebuiau jandarmii sa te prinda si sa iti bage mintile in cap stiuletare! :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

VIS, AVÂND ÎN VEDERE CĂ FACI SEX NORMAL ȘI ANAL NEPROTEJAT, CÂND AI DE GÂND SĂ POSTEZI NIȘTE ANALIZE RECENTE? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

I-a sarit discul?

a dat strechea in ea :))))))))))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

I-a sarit discul?

VIS, AVÂND ÎN VEDERE CĂ FACI SEX NORMAL ȘI ANAL NEPROTEJAT, CÂND AI DE GÂND SĂ POSTEZI NIȘTE ANALIZE RECENTE? 

Postat

Muie PSD & PNL

Asa posteaza un om fara partipriuri. Nu injura o curva ca s-o pupe-n cur pe cealalta

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

I-a sarit discul?

a dat strechea in ea :))))))))))

A tras ipsos.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Asa posteaza un om fara partipriuri. Nu injura o curva ca s-o pupe-n cur pe cealalta

Dar cum numesti un om care hartuie prostituatele?

Dement, scelerat, obsedat?

• Like 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Din ciclul NICI SPIONII NU MAI E CE'A FOST ODATA...

https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3792516/

Pai sa trimiti tu 4 insi, unu expert in arte martiale, altu in tehnica informatica de bruiaj, filare, imersiune etc, unul in explozibili si arme de mare calibru iar al patrulea in camuflaj si arme de foc de la distanta... si sa nu fie in stare sa-l lichideze pe Daddy...??? Rusinos...

https://m.adevarul.ro/news/politica/darius-valcov-s-a-dorit-fiu-racolat-kgb-refuzat-In-2015-s-a-propus-fiu-premier-1_5b7bda5edf52022f759f3601/index.html/

Pai tu FSB/KGB, mama si tata tuturor tipurilor de constrangeri (fizice sau psihice), sa nu fi in stare sa-l racolezi pe "pupilul" Dariusica, cel care fara frica a refuzat... De neimaginat...

CERROANEEE... ia zi tu cum e treaba cu astea? Adevarul absolut, ai!? Despre imixtiunea agenturilor straine in viata politica romaneasca. Pardon, in viata PSD-ista...

Eu, n-oi fi chiar un geniu, destept, frumos si bogat, dar, cu mintea mea, as aprecia intr-un singur cuvant, ba chiar doua: PENIBIL si PATETIC.

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cand vin alegerile, babale si mosii se incanta la o sacose cu produse si 50 lei si tot psd ul voteaza

Postat

Din ciclul NICI SPIONII NU MAI E CE'A FOST ODATA...https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3792516/

Pai sa trimiti tu 4 insi, unu expert in arte martiale, altu in tehnica informatica de bruiaj, filare, imersiune etc, unul in explozibili si arme de mare calibru iar al patrulea in camuflaj si arme de foc de la distanta... si sa nu fie in stare sa-l lichideze pe Daddy...??? Rusinos...https://m.adevarul.ro/news/politica/darius-valcov-s-a-dorit-fiu-racolat-kgb-refuzat-In-2015-s-a-propus-fiu-premier-1_5b7bda5edf52022f759f3601/index.html/

Pai tu FSB/KGB, mama si tata tuturor tipurilor de constrangeri (fizice sau psihice), sa nu fi in stare sa-l racolezi pe "pupilul" Dariusica, cel care fara frica a refuzat... De neimaginat...

CERROANEEE... ia zi tu cum e treaba cu astea? Adevarul absolut, ai!? Despre imixtiunea agenturilor straine in viata politica romaneasca. Pardon, in viata PSD-ista...

Eu, n-oi fi chiar un geniu, destept, frumos si bogat, dar, cu mintea mea, as aprecia intr-un singur cuvant, ba chiar doua: PENIBIL si PATETIC.

Facem pariu că rablagitura aia de Marta/Cerrone îl crede pe Daddy?

'aidepulamea!

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Dar cum numesti un om care hartuie prostituatele?

Dement, scelerat, obsedat?

s.n panoramic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...