adinastac Reputație: 12 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 5, 2021 Atitudine pro-client. GFE maxim milf 100% 1 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 7, 2021 La 05.02.2021 la 7:16, adinastac a spus: Atitudine pro-client. GFE maxim milf 100% Mulțumesc frumos 😘😘😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 7, 2021 Bună ziua dragilor,de mâine sunt de la ora 10:00 până la ora 19::00,vă astept pentru programări pe whatssap .O duminica frumoasa tuturor..😘😘😘😘 Link spre comentariu
adinastac Reputație: 12 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 7, 2021 Nu te gandesti sa introduci anal & CIM? Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 19 ore, adinastac a spus: Nu te gandesti sa introduci anal & CIM? Cu siguranță nu☺☺☺ Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 9, 2021 Bună dimineața dragilor, disponibila între orele 11:00 si 19:00 😘😘😘😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 10, 2021 Bună dimineața, sunt disponibila până la ora 19:00😘😘😘😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 11, 2021 Bună ziua dragilor,azi sunt până la ora 19:00 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 12, 2021 Buna ziua dragilor, am revenit cu o actualizare...Pentru cei interesați de serviciile mele: •Servicii de oral neprotejat/protejat in funcție de igienă •Normal protejat •69/sex între sani •masaj erotic/relaxare •finalizare corporală Preț 150 RON fin /300 RON h Nu fac anal,finalizare orala/facială 1 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 13, 2021 Bună dimineața sunt disponibila de la ora 11:00 până la ora 19:00 😘😘😘😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 13, 2021 O sa lipsesc o perioada din Constanța, doar azi ma găsiți până la ora 19:00.. Link spre comentariu
marcukent Reputație: 15 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Deci de luni nici o sansa? 1 Link spre comentariu
costin94 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 14, 2021 Salutări confraților!!! Revin și eu cu o recenzie la aceasta dameza și nu am decât cuvinte de lauda la adresa ei. Modalitate de contact, apel, răspuns din prima, programat pentru o oră, i-au taxiul și ma înfățișez la adresa consacrată. (vizita a fost făcută acum câteva zile) Ma prezint la ușă, ne pupacim, facem cunoștință, ma servește cu o cola, eu fumez și o țigară între timp, socializam, aa și sa nu uit, dameza are foarte bune maniere, cum a zis și un coleg mai sus, cu luat geaca etc, apreciez. Hai sa trecem direct la acțiune sa nu o mai lungesc pe aici. Ea merge pt un refresh, eu eram pregătit, ma fac comod în pat, ma întreabă ce dorințe am înainte de toate, am preferat un oral nep soft de data asta, cu atenție la ouaaa, mângâieri, sărutări pe corp, fk, priviri, am băgat și eu botul la savarina, sâni belea, și apoi am finalizat pe sânii ei. Dacă făcea și CIM era super. Între numere, refresh amândoi, o țigare, cola etc Al doilea tot cu oral, dar de data asta puțin mai hard, doua poziții de normal protejat cu ea deasupra cu spatele la mine, umezita natural, fără pic de lubrifiant, contre mișto, când ea, când eu. Și cam aia a fost. Toată distracția în jur de 55 de minute poate mai mult. Note: Oral nep: 9 dacă era cu finalizare era de 10 Normal pro: 10 fără lubrifiant, contre, gemete Gfe: fata este de 10, am discutat, am ras, a stat lângă mine în pat, în bratele mele, sărutări exact ca o gagică Anal: N/A Locație am tot dat note la ea de atâta timp, nu este de lux, dar este curata întreținută la baie ai tot ce îți trebuie, prosop curat, nu se pune problema Preț: o ora 300 O recomand tuturor, fata pe segmentul ei de piață sta super bine, dacă mai da 3kg jos rupe. Sânii, fund drăguță la fata nu mai ai ce sa ceri la asta. Va salut și ciocane tari 🔨 6 Link spre comentariu
Vizitator anonim9207 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Poze noi Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 2, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 2, 2021 La 14.02.2021 la 13:12, costin94 a spus: Salutări confraților!!! Revin și eu cu o recenzie la aceasta dameza și nu am decât cuvinte de lauda la adresa ei. Modalitate de contact, apel, răspuns din prima, programat pentru o oră, i-au taxiul și ma înfățișez la adresa consacrată. (vizita a fost făcută acum câteva zile) Ma prezint la ușă, ne pupacim, facem cunoștință, ma servește cu o cola, eu fumez și o țigară între timp, socializam, aa și sa nu uit, dameza are foarte bune maniere, cum a zis și un coleg mai sus, cu luat geaca etc, apreciez. Hai sa trecem direct la acțiune sa nu o mai lungesc pe aici. Ea merge pt un refresh, eu eram pregătit, ma fac comod în pat, ma întreabă ce dorințe am înainte de toate, am preferat un oral nep soft de data asta, cu atenție la ouaaa, mângâieri, sărutări pe corp, fk, priviri, am băgat și eu botul la savarina, sâni belea, și apoi am finalizat pe sânii ei. Dacă făcea și CIM era super. Între numere, refresh amândoi, o țigare, cola etc Al doilea tot cu oral, dar de data asta puțin mai hard, doua poziții de normal protejat cu ea deasupra cu spatele la mine, umezita natural, fără pic de lubrifiant, contre mișto, când ea, când eu. Și cam aia a fost. Toată distracția în jur de 55 de minute poate mai mult. Note: Oral nep: 9 dacă era cu finalizare era de 10 Normal pro: 10 fără lubrifiant, contre, gemete Gfe: fata este de 10, am discutat, am ras, a stat lângă mine în pat, în bratele mele, sărutări exact ca o gagică Anal: N/A Locație am tot dat note la ea de atâta timp, nu este de lux, dar este curata întreținută la baie ai tot ce îți trebuie, prosop curat, nu se pune problema Preț: o ora 300 O recomand tuturor, fata pe segmentul ei de piață sta super bine, dacă mai da 3kg jos rupe. Sânii, fund drăguță la fata nu mai ai ce sa ceri la asta. Va salut și ciocane tari 🔨 Mulțumesc frumos pentru vizita, te aștept și data viitoare cu drag😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 2, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 2, 2021 Bună ziua dragilor de mâine sunt disponibila pentru programări de la ora 10:00 până la ora 19:00 .O zi frumoasa 😘😘😘 Link spre comentariu
costin94 Reputație: 245 Postat Martie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 2, 2021 1 oră în urmă, rebeca noua a spus: Mulțumesc frumos pentru vizita, te aștept și data viitoare cu drag😘 Cu siguranță! 🤗😘 Link spre comentariu
83334475 Reputație: 107 Postat Martie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 2, 2021 Draga noastra Adelle, pe unde mai esti ? Tot cu Larri? 😘 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 2, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 13 minute, 83334475 a spus: Draga noastra Adelle, pe unde mai esti ? Tot cu Larri? 😘 Am lipsit o perioada din Constanța, sincer nu știu cine va mai fi mâine în locație 😘 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Martie 2, 2021 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Martie 2, 2021 Voi fi eu în prima parte a zilei, pentru ca Ana pleacă mâine dimineață devreme. Se păstrează regula de aur : maxim doua fete în apartament în același timp. Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 4, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 4, 2021 Bună dimineața, dragilor sunt disponibila de la ora 09::00 până la ora 19:00 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator anonim9207 Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Poze noi Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 5, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 5, 2021 Bună dimineața, azi sunt disponibila pentru programări doar până la ora 14:00💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator remusgb Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Cam nasol. Să sper că mâine e mai bine cu programările. Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Martie 6, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 6, 2021 Bună ziua dragilor,disponibilă pentru programări până la ora 18:00😘😘😘🙂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum